יבוא מסין-איו

דני114

New member
יבוא מסין-איו

שמי משה וברשותי משרדי קישור בעיר איו בסין.העיר איו נחשבת לעיר הסחר הגדולה והמתפתחת ביותר בסין.באיו קיימים מרכזי סחר שמאוכלסים באלפי נציגויות של מפעלים בתחומים שונים ומגוונים.אנחנו משמשים כנציגיו של היבואן במהלך הרכישה כמו כן דואגים לבדיקת האיכות של הסחורה לפניי ההמכלה וכמובן דואגים לשילוח הסחורה לארץ היעד בעזרת חברת השילוח שלנו טרק ליין .באיו בניגוד לערים אחרות בסין ניתן לרכוש כמויות קטנות יותר מהרגיל בסין.להתרשמות אתר www.china-yiwu.area.co.il פלאפון סיני ישיר מהארץ-0188613157996405 סקייפ-moshe.salter6 מייל-מסנגר[email protected]

Fertilizer

New member
האתר לא נראה רציני

תשפרו את האתר יש לכם המון פוטנציאל

דני114

New member
רציני או לא -יבוא מסין

ידידי הנחמד האתר מאוד רציני וממצה בלי הרבה קשקושים לעניין ללא שום נתונים לא רצויים.אם היית נכנס ללינקים היית רואה שיש קצת מהכל וזה מה שצריך לתת אתר כמו שלנו זהו אתר תדמיתי בעיקרו שנותן על קצה המזלג קשר ראשוני ליבואנים שמעונינים לייבא מסין ופונים אלינו זה הכל אז רציני או לא זה הכל בעיני המתבונן שבוע טוב מסין הרחוקה החוגגת היום את ראש השנה www.china-yiwu.area.co.il

robbar

New member
מילא אם היית עונה לסקייפ

שלח מסר - יש לי איזה צורך ביבוא מסין של קופסאות

דני114

New member
תשובה לרובר

אם אני במשרד אז אין שום סיבה לא לענות אתה יכול ליצור איתי קשר פעם נוספת אבל אתה צריך לזכור שבסין אנחנו 6 שעות קדימה מישראל אז יתכן שחפשת אותי בזמן לא ריאלי אמצע הלילה שעון סין. בכל מקרה אתה יכול לשלוח לי גם מייל ל [email protected] אם פרטי בקשתך ותקבל מאיתנו תגובה מהירה. שבוע טוב-משה-איו-סין www.china-yiwu.area.co.il

למעלה