יבוא מוצר

sid2006

New member
יבוא מוצר

שלום אני מעוניין ליבא מוצר מסוים מארה"ב לארץ כיצד עושים זאת איפה ניתן לקבל מידע בנושא תודה מראש

musicpck

New member
מידע בנושאי יבוא

אנו נשמח לענות לכל פונה להסביר ולפרט על התהליך והדרכים הזולות ביותר ליבא מוצרים מארה"ב בפרט ומכל נקודה בעולם בכלל באוויר בים וביבשה. שחר גולד ליין לוגיסטקה מתקדמת 08-9161666 (זמין 7 ימים בשבוע מהבוקר ועד חצות) קו חם או מייל [email protected]

KTOVET1

New member
מידע בנושאי יבוא

אשמח אישית לעזור לך במתן שירותי לוגיסטיקה בשירות ובמחירים הטובים ביותר. סהר זיידי אולקרגו לוגיסטיק סרביסס 052-4700502 [email protected]

dwnet

New member
שאלה - מארה"ב לישראל:

על אופנוע יפני שעלה לי 3000 דולר, והוא משנת 2004. כמה מסים אני אשלם (תושב חוזר) וכמה משלוח? 3000 + מכס 100% + משלוח , או שיש גם מסים נוספים? וכמה זה בערך משלוח? אני פשוט רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ת'אופנוע. תודה

קרלטון

New member
כמה נקודות חשובות לייבוא

אתה צריך לבדוק: - אם בכלל מותר להכניס את המוצר לארץ. - אם כן, אם יש תקנים או אישורים שצריך לעמוד בהם. - אם יש היטלים מיוחדים או מכס (במקרה של יבוא מארה"ב לא צריך להיות חוץ מלמוצרים ספציפיים). - לברר את האופציות להובלה. מה עדיף לך מבחינת זמן ועלות - ימי, אווירי, שירות courier. - לראות אם אחרי כל העלויות והמיסים שווה לך לייבא את המוצר. - לסגור תנאי תשלום עם הספק. - לא לשכוח לוודא שיש ביטוח להובלה. - לארגן את המשלוח ע"י חברת שילוח בדרך כלל. לארגן את השחרור מהמכס על ידי עמיל (סוכן) מכס. חברות רבות מספקות את שני השירותים ביחד. - למכור את המוצר בארץ ולעשות מיליונים (בשאיפה
) בהצלחה.

למעלה