אנו נשמח לענות לכל פונה להסביר ולפרט על התהליך והדרכים הזולות ביותר ליבא מוצרים מארה"ב בפרט ומכל נקודה בעולם בכלל באוויר בים וביבשה. שחר גולד ליין לוגיסטקה מתקדמת 08-9161666 (זמין 7 ימים בשבוע מהבוקר ועד חצות) קו חם או מייל [email protected]
על אופנוע יפני שעלה לי 3000 דולר, והוא משנת 2004. כמה מסים אני אשלם (תושב חוזר) וכמה משלוח? 3000 + מכס 100% + משלוח , או שיש גם מסים נוספים? וכמה זה בערך משלוח? אני פשוט רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ת'אופנוע. תודה
אתה צריך לבדוק: - אם בכלל מותר להכניס את המוצר לארץ. - אם כן, אם יש תקנים או אישורים שצריך לעמוד בהם. - אם יש היטלים מיוחדים או מכס (במקרה של יבוא מארה"ב לא צריך להיות חוץ מלמוצרים ספציפיים). - לברר את האופציות להובלה. מה עדיף לך מבחינת זמן ועלות - ימי, אווירי, שירות courier. - לראות אם אחרי כל העלויות והמיסים שווה לך לייבא את המוצר. - לסגור תנאי תשלום עם הספק. - לא לשכוח לוודא שיש ביטוח להובלה. - לארגן את המשלוח ע"י חברת שילוח בדרך כלל. לארגן את השחרור מהמכס על ידי עמיל (סוכן) מכס. חברות רבות מספקות את שני השירותים ביחד. - למכור את המוצר בארץ ולעשות מיליונים (בשאיפה