יבואן ASSOS ??

ORGANICfood

New member
יבואן ASSOS ??

מי מייבא את אסוס לארץ ? מה הטלפון שלו ? האם ניתן למצוא אסוס בעוד מקום חוץ מ טיים טריאל הרחוקים מהמרכז ? ועוד שאלה קטנה האם מבחינת איכות מכנס יש מתחרות רציניות ל אסוס ? המלצות וסיפורים אישיים ברוכים הבאים+מספרי טלפונים לאיפה קונים ובכמה ....

ido mazor

New member
עופרה בחורה מדהימה

רוכבת מצוינת ונשמהההה. עכשיו אני מבין למה בשבת שעברה כשראיתי אותה במשולש היתה לה פרה על הגב!

natibergman

New member
"רחוק מהמרכז"../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

אז איפה הם בצפון הרחוק? אני מבין שאזור חיפה הוא בלבנון בשבילך...
אתה מאלה שהמרכז מתחיל בצפון ת"א ונגמר בדרום ת"א?... אה ויש את נתב"ג כדי לברוח מפה...

ORGANICfood

New member
אני

מאלה שרוצים את היכולת להשוות מחירים בקלות ולא רק בשביל חנות אחת לרוץ לאיזה חור נידח ...וחוץ מזה לא לכל אחד יש מכונית ולרכב לשם זה מסוכן... אז במקום להקניט נסה להכנס לראש ולשתף פעולה עם ההודעה/שאלה בתודה מראש .

natibergman

New member
איפה חוש ההומור?../images/Emo151.gif

אם אתה רואה בזה הקנטה אז קבל ביטול/התנצלות.
אני אישית החלטתי שאסוס, יהיו מוצלחים שיהיו, לא שווים את מחירם המופקע, גם בארץ וגם בחו"ל. שימכרו במחירים שפויים כמו פירמות אחרות יהיה על מה לדבר.

מתחרה לאסוס: "אנקונדה" של ספורטפול

מכנס וגם ביב ברמה מדהימה, ובמחיר הרבה הרבה יותר שפוי.

ORGANICfood

New member
הכל סבבה נתי......

....ו בקשר לאנקונדה שמעתי שלאסוס יש ג'ל בתוך הריפוד !! נשמע מגניב .. כמה עולה אנאקונדה ? איפה ניתן להשיג ? טלפון ?? עוד המלצות על מכנס ?? טלפונים מחירים ....תרביצו אותה ...

אני רכשתי ב"בייק פלנט" ביהוד, ביב

אנקונדה עולה בין 500-700 ש"ח, תלוי בסוג. מכנס עולה חמש-מאות ומשהו, לא זוכר בדיוק. איכות מדהימה, כלום לא כואב יותר ולא צריך משחות...שווה בדיקה!

odedbc

New member
אנקונדה VS אסוס VS כל השאר.

אסוס הם ללא ספק בין היקרים ביותר שבנמצא, בין הטובים ביותר בנמצא, ואולי הבודדים ברמות מחירים אלו שמיובאים לארץ. לעומתם, ג'ורדנה טנקס זכו, ובצדק, לתואר "מכנסי הביב הטובים ביותר מתחת ל- 100$" בעיתון בייסיקלינג הנכחי. האם ישבני\ישבנכם המעודן יבחין בהבדל בין הג'ורדנה לטנקס? לא בטוח. אבל הרוכבים שסביבנו וודאי וודאי שיבחינו, וזה וודאי שיעשה טוב לראשי\ראשכם המעודן לא פחות. לגבי אנקונדה ושאר מותגים חדשים בשוק, אני חוזר על דעה שהבעתי כאן. מבלי להתייחס כלל לרמת המוצרים, לגבי מוצרים שאינם מוכרים כלל בארץ, וגם בחו"ל (למיטב ידיעתי) אינם בגדר של TREND SETTERS, מחירי הכניסה שלהם גבוהים מאד! אם להיכנס להוצאה אסטרונומית על מכנסי ביב, אני אעדיף לקנות אסוס. ומאותה סיבה, אני אעדיף לשלם 500 ש"ח על ג'ורדנה טנקס מאשר על אנקונדה. ולגבי הדיעה שהובעה כאן כי האנקונדה "נהדרים", ומבלי להכנס כלל למלחמות אישיות, עדיין זו דיעה אישית (ובהחלט שווה תשומת לב) של רוכב בודד על מוצר שרכש במלוא כספו ודעתו בוודאי אינה אובייקיטיבית

../images/Emo45.gif אני מסכים ( כמעט ) עם כל מה

שכתבת. רק רציתי לציין שדעתו של סלים סובקייטיבית בדיוק כמו דעתך ( או דעתי ). כמו שכבר כתבתי מזמן It's expensive to buy cheep אסור לשכוח שקיים חוק התמורה השולית הפוחתת וזה תופס גם לגבי ביבים ב1000 דולר. חוצמזה אני רוכב עם אנקונדה שבאה לי טוב על התחת האישי שלי....

ORGANICfood

New member
איפה ניתן להשיג

ג'ורדנה טנקס בארץ ? טלפונים ? מחירים ? PLEASE HELP

nirism

New member
ביגוד של אסוס

אני יכול רק לשבח את השירות והאדיבות של צח מטיים טרייל. אני גר באילת והוא שלח לי על חשבונו ביב והחזרתי אותו על חשבונו בשל בעית מידה. זה שירות יוצא דופן במחוזותינו !! אגב, המחירים אצלו די זהים למחירים בעולם !!

dorani43

New member
../images/Emo45.gifאסוס ברמה מעל וגם סוגוי

כמי שרוכב בביב אסוס וסוגוי,אז יש תמורה מלאה למחיר ברכיבות של3-4 שעות אז מבינים את ההבדל הגדול בין המוצרים שיש בשוק.נליני פרו גם נותן תמורה טובה.מאת:ד.א.פ

nirism

New member
סלח לי

אתה יודע מה אתה מחפש בכלל? אתה מבקש טלפונים של כול היבואנים כמעט. כנס פשוט לאחת החנויות הגדולות ומדוד, מדוע אתה צריך לשוחח ישירות עם היבואן לא ברור לי

נקודה להתייחסות...

מקווה שאני לא עובר על כללי הפורום. בניגוד לדעה הרווחת - לאסוס יש רמות מחירים שונות. לדוגמא - חולצת הפרה המפורסמת עולה רק 520 ש"ח. ביב UNO עולה רק 620 ש"ח. נכון שאפשר למצוא דברים יותר בזול - אבל כמו בפרסומת של אסוס: כל רוכב מגיע לשלב בו הוא מבין שהתפשרות על ציוד פשוט לא שווה את זה. בהצלחה עם כל מוצר שתבחר!

למעלה