יבואן קונג

Chase106

New member
יבואן קונג

למישהו במקרה יש פרטי של יבואן מוצרי קונג לארץ? יש כמה צעצועים שאני רוצה ומשום מה אני לא מוצא באזור שלי חנויות שמחזיקות את המוצרים של חברת קונג חוץ מאלמוג שקורעים במחירים ללא הצדקה.

יצורה

New member
העלו כאן פעם לפורום, שווה לעשות חיפוש

אני רק זוכרת שהוא נמצא ביפו...

מהביקור האחרון שלי בשבוע שעבר לחנות חיות

אמרו לי שאין כרגע כמעט בכלל מוצרים של קונג בארץ.. היה מחסור.. בקרוב מאוד יהיה-לפי מה שהבנתי האניות עם הציוד הגיעו וזה רק עניין של לפרוק ולפזר בחנויות.. אז ייקח קצת זמן עד שיתגברו על המחסור...

Chase106

New member
זה לא העניין

העניין הוא שאת מה שאני רוצה לא כולם מביאים, ומעבר לזה מי שמביא באזור שלי רוצה מחיר מופרז מן הסתם. פשוט נתקלתי רק בחנות אחת באזור שלי שמוכרת מוצרי קונג והם דורשים מחיר מופרז, לכן אני רוצה לבדוק עם היבואן באיזה עוד חנויות קרובות אלי אני יכול למצא מוצרים שלהם וספציפית מוצרים שאני רוצה כמו kong tug.

לא את כל המוצרים מביאים לארץ

וגם בחו"ל זה לא פשוט למצוא הכל... בתור אחת שחרשה על חנויות החיות בכל איזור סיאטל... אני יכולה להעיד על כך.

בעקרון

דודי סוכניות בחולון ומ.ו. מפעלי ים המלח ביפו. יש פרטים של שניהם גם בפורום וגם בדפי זהב
המחירים של קונג בארץ יקרים אני לא בטוחה שזה החנות שיקרה כל כך.

Chase106

New member
זאת כן חנות יקרה

את אותו המוצר של קונד ראיתי אצלם סביב 150 ש"ח. בחנות אחרת באינטרנט (רחוקה ולא עושה משלוחים אלי) ראיתי ב 100 ש"ח. 50 שקל זה לא מעט כסף ולהזמין מחו"ל ישתלם לי יותר, אבל קודם אני רוצה לבדוק עם היבואן איפה עוד אני יכול למצא אולי במחירים טובים יותר לפני שאני מבצע הזמנה מחו"ל

Chase106

New member
ויש לך קצת טעות

דודי סוכנויות נמצא בתל גיבורים 5 ת"א ולא חולון. יש להם אחלה אתר עם כל מה שהם מוכרים ואמרו לי שנכנסו עכשיו מוצרים חדשים של קונג.

למעלה