יא! גם אני רוצה
T The source of pain New member 18/11/05 #4 לאמה לאמה ../images/Emo7.gif ../images/Emo110.gif [יפעתי ניסים עדכן!!!1]
T The Damned New member 18/11/05 #5 יה! קוראות ניסים נוספות! למרות שאחרי שהוא היה היום בעמוד הראשי, כל תפוז בטח קוראים אותו כבר]; ניסים כבר לא אנדרגראונד אפל וקשוח
יה! קוראות ניסים נוספות! למרות שאחרי שהוא היה היום בעמוד הראשי, כל תפוז בטח קוראים אותו כבר]; ניסים כבר לא אנדרגראונד אפל וקשוח
T The source of pain New member 18/11/05 #7 הלו אני מכירה אותו מהתחלה../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif ראיתי היום דיון בתגובות אם הוא באמת בן 7 או לא ומה קרה הם לא מבינים צחוקים איפה בובי (בובי) שיתן להם בראש ;[
הלו אני מכירה אותו מהתחלה../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif ראיתי היום דיון בתגובות אם הוא באמת בן 7 או לא ומה קרה הם לא מבינים צחוקים איפה בובי (בובי) שיתן להם בראש ;[
T The Damned New member 18/11/05 #8 חוששני שהמצב הפוך../images/Emo7.gif שלא נדבר על זה שהפך אצלי להרגל לגסוס בסופי שבוע [וירוסים למיניהם, אנערף].
חוששני שהמצב הפוך../images/Emo7.gif שלא נדבר על זה שהפך אצלי להרגל לגסוס בסופי שבוע [וירוסים למיניהם, אנערף].
ס סירופ מייפל מקולקל New member 18/11/05 #19 אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגרת מצטערת סתםסתם משהו חכם כמו מה? אניאוהבתאתמתןודניאל זה חכם?
T The source of pain New member 18/11/05 #20 הייתי אומרת משו רע ../images/Emo110.gif אבל אני מרגישה שמיציתי את הנושא הזה [הפעם.][שנתיים וחצי.] אז אני אגיד תודה ואשתוק
הייתי אומרת משו רע ../images/Emo110.gif אבל אני מרגישה שמיציתי את הנושא הזה [הפעם.][שנתיים וחצי.] אז אני אגיד תודה ואשתוק
ס סירופ מייפל מקולקל New member 18/11/05 #22 אני עוד אתפוס אותך על משהו, ואז השנתיים וחצי יעברו אליך. ואם אני אמות בצבא את תרגישי הכי חרא שיש. בכלל אם אני אמות לפני תום השנתיים וחצי.
אני עוד אתפוס אותך על משהו, ואז השנתיים וחצי יעברו אליך. ואם אני אמות בצבא את תרגישי הכי חרא שיש. בכלל אם אני אמות לפני תום השנתיים וחצי.
T The source of pain New member 18/11/05 #23 חס וחלילה ../images/Emo110.gif ומה את עושה פה, נתתי לך קישור להודעה השנייה
T The source of pain New member 18/11/05 #21 תמיד חשבה לה שהאלוהים ../images/Emo110.gif [שופ שופ ווה] אהב לראות אותנו מנגנים כי זה הראש [טום טום] של ג'סיקה [טום טום] ג'סי ג'סי! ג'סי ג'סיקההההההההה אווה אווה אהההההההה אווה אווה! עכשיו היא רחוקה [טום טום טום]
תמיד חשבה לה שהאלוהים ../images/Emo110.gif [שופ שופ ווה] אהב לראות אותנו מנגנים כי זה הראש [טום טום] של ג'סיקה [טום טום] ג'סי ג'סי! ג'סי ג'סיקההההההההה אווה אווה אהההההההה אווה אווה! עכשיו היא רחוקה [טום טום טום]