יא

אנדרו15

New member
יא

מישו זוכר איפה אפי? אני זוכר שההיתי קטן אז לפני שההיתי הולך לגן ההיתי יושב ב-7 בבוקר(ניראה לי שזאת היתה השעה) ורואה את זה איך ההיתי חולה על זה אבל ביגלל זה ההיתי צריך הרבה לתפס על השאר כי ההיתי מאחר תמיד יו וגם היתה סידרה עם ערפד ירוק כזה מישו זוכר אותה?

spider kisser

New member
אני זוכר את זה

היה לו כזה כובע עם פסים אדומים-לבנים. איזה מגניב זה היה, אני רק לא זוכר עם היה קשר לספר, כי רוב סדרה התרכזה בו, ערפד ירוק לא זכור לי. מה שכן ניזכרתי כרגע ב סידרה "מה-נו!" כשהוא החל עם ספריי וריסס על הכל פס, ואז בסוף היתה מעלית או משהו... איזה כיף זה נוסטלגיה!

ת.תתת...תמונה של מה נו!!!!!!!

תודה!!!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יודעת כמה זמן אני מחכה לעוד אנשים שמכירים את זה!!!?? *משתחווה*

ברור!!!!!../images/Emo8.gif

כל פעם שהייתי חולה והייתי נשארת בבית הייתי צופה בזה והיה קטע מעבר כזה שבאמצע הסידרה היו צריכים למצוא את אפי בתמונה שהוא היה עם מיליון דמויות (אני תמיד הייתי מוצאת אותו חחחח)

../images/Emo6.gifטוב והנה תמונה...

של אפי סתם בשביל הנוסטלגיה.....(היה לי גם משעמם) איפה אפי???הנה אפי!!!! חחחחח

טיקיי

New member
איזה עצבים...

הייתה לי תגובה, אבל המחשב עשה בעיות והיא לא נשלחה... בכל מקרה, אם תישלח מאוחר יותר עוד תגובה שלי, תתעלם ממנה. אני זוכר את הסדרה של אפי, שתמיד הוא היה עוזר למישהו ואז המישהו רצה לומר לו תודה והוא נעלם... והיו צריכים למצוא אותו ואת הכלב... אני גם זוכר את הסדרה עם הערפד. קראו לו דראקולה. הייתה לו מכונית והיה לו משהו, נראה לי מקל קסמים, שהוא היה עושה איתו דלתות ועובר עם המכונית... והייתה לו משפחה... אני זוכר את אבא שלו... והם היו ישנים בארון מתים... נורא אהבתי את זה :)

Shai Felton

New member
חתול שטות../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

יש לו את הקול הכי מעצבן בארץ...

Miss Pigmelion

New member
זה שדובב אותו דובב גם|מיעו|

כל מיני דמויות אחרות, אני נתקלת מלא בדמויות עם הקול שלו.

אנדרו15

New member
היה גם אחד שניסה

ליגנוב לאפי את המקל(היה לו מקל שהיה פותח שערים בזמן או משו כזה) והיתה את אחות של אפי שהיתה ניראת כמוהו רק עם שער ארוך ושימלה

למעלה