יא תראו-שאלון :O

יא תראו-שאלון :O

שם : גיל : עיר : מאיפה בא הכינוי: מה אתם עושים בחיים (בית ספר עבודה צבא וכו'): ממוצע שעות שינה ביום : מקומות שהיית בהם בחו"ל : הגיגים : תחביבים : זמר מומלץ : זמרת מומלצת: להקה : אלבום : פורומים שאת/ה נמצא בהם : תוכניות טלוויזיה : סרטים : משחק טריוויה אהוב (מי רוצה להיות מיליונר, הכספת, מלך הטריוויה, אחר) : לאיזה שיר הכי הייתם רוצים לעשות ליפסינק או קליפ כלשהו: וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים)

CrazyPenguin

New member
אניאניאני../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם : טל פינגווין
גיל : 15 עיר : פתח תקווה סיטי מאיפה בא הכינוי: אנערף.. מהמוח... מה אתם עושים בחיים (בית ספר עבודה צבא וכו'): פליקסים
בצפר.. נו ממוצע שעות שינה ביום : 7 ככה... אולי 8.. מקומות שהיית בהם בחו"ל :ארה"ב, תורכיה, ו.. זהו :O הגיגים : שזה..?
תחביבים : לצלם :X זמר מומלץ : הממ.. רן דנקר *-*
זמרת מומלצת: איימי לי, נינט, ו.. עוד D: להקה : והוו, יש המון.. Evanescense Fall Out Boy Keane MCR panic! at the disco Plain White T's Queen RHCP Seether Simple Plan Son of Dork Sum 41 Taking Back Sunday בית הבובות מופע הארנבות של ד"ר קספר ועוד רבים אחרים :X אלבום : הממ.. אני שומעת בעיקר במחשב :X פורומים שאת/ה נמצא בהם : פליקס, דניאל זילכלגחכלשטייין [אחלה ילדים יש שם], הממ... זהו? :X אה וקוראת סמוייה באופנה אלטרנטיבית D: תוכניות טלוויזיה : הש"ש..הפיג'מות, דרייק וג'וש, קצרים והמון D: סרטים : יש המון, אבל אהבתי תזיזו ת'רגליים D: משחק טריוויה אהוב (מי רוצה להיות מיליונר, הכספת, מלך הטריוויה, אחר) : אנערף? >< לאיזה שיר הכי הייתם רוצים לעשות ליפסינק או קליפ כלשהו: אם היה לי מה לכתוב כאן הייתי כבר עושה לו
וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים):

כנסו כנסו כנסו לעזה?|שמאלני?|

שם :עידו פוטר גיל :21 בתעודת זהות אבל בגיל הנפשי אני בן 7 וחצי ,טאזוס של יוגיהו שליטה! עיר :חולון יש לנו ינשולים מאיפה בא הכינוי:דמות מסידרת מנגה. מה אתם עושים בחיים (בית ספר עבודה צבא וכו'): צבא:| ממוצע שעות שינה ביום : 4-5 :| מקומות שהיית בהם בחו"ל :גרמניה בלגיה הולנד לונדון פריס וקהיר:p הגיגים : כל דבר אפשר לפתור בעזרת מסור חשמלי, המוטו שלי לחיים:) תחביבים : להיות פטאלי:) ולקשור שרוכים זמר מומלץ : עברי בסדר זמרת מומלצת: רוני סופרסטאר כפרעליה והאחיות פיק:( למה הן נפרדו:\ " זו אהבה מחשמלת זה כמו לגור בצוללת" איפה עוד נשמע ליריקה כזו להקה : היהודים משינה ביטלס!!! RHCP מוניקה סקס lifehouse אינפקציה הדג נחש אלבום : פלטינה? פורומים שאת/ה נמצא בהם : הפורמים שאני מנהל תוכניות טלוויזיה : זהות בדויה, 24, אבודים, יוגיהו , צבי הנינגה ארתור הו כן! סרטים : הסיוט שלפני חג המולד ושר הטבעות משחק טריוויה אהוב (מי רוצה להיות מיליונר, הכספת, מלך הטריוויה, אחר) :ארץ עיר לאיזה שיר הכי הייתם רוצים לעשות ליפסינק או קליפ כלשהו: hello goodbye של הביטלס:) וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים)- מהיום הולדת שהייתה החודש

איזה סקסי!../images/Emo79.gif

פוגים שליטה! אם אתה שואל על המאומצים, נמאס מהדיסק. כולם צורבים היום.

בלעכס../images/Emo79.gif

שם : ליאל בומברג גיל : 14 עיר : פ"ת מאיפה בא הכינוי: סיפור ארוך ומייגע מה אתם עושים בחיים (בית ספר עבודה צבא וכו'): בית ספר
ממוצע שעות שינה ביום : 2-4 מקומות שהיית בהם בחו"ל : 15 פעמים בטורקיה הגיגים : 'את דומה לפיתה, וזה חבל.' תחביבים : סטפס
זמר מומלץ : אביב, אנטוני, יובל זמרת מומלצת: נינט, איימי לי להקה :RHCP, QUEEN, קספר, מוניקה, שייגעצ אלבום: פורומים שאת/ה נמצא בהם : פליקס, מיה דגן, השיר שלנו תוכניות טלוויזיה :הש"ש, מועדון לילה, א"נ סרטים : מת לצעוק 1-4 והארי פוטר 1-4 משחק טריוויה אהוב (מי רוצה להיות מיליונר, הכספת, מלך הטריוויה, אחר) : המוח, מה שאין לטל. :- P (תירגעי!!@$!@$) לאיזה שיר הכי הייתם רוצים לעשות ליפסינק או קליפ כלשהו: עשיתי לכל שיר שרציתיP: וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים)

CrazyPenguin

New member
Not Anymore!../images/Emo191.gif|פינגווין|

אצלי זה כבר התחיל לדהות, ולהשתלב עם הצבע של השיער
יא...יא....יא.. יא נמוך!!!

אבל את פינגווין!../images/Emo79.gif

חהחהחה
פינגווינים לאנטרטיקה!!!!!!!!11111111111 הוהאהאהקרשעשודכ
פינגווין מטופש, חהחה.

meirav7

New member
אווו, אני רוצה!!

=]] שם : מירב גיל : 14.5 עיר : הו"ה מאיפה בא הכינוי: הממ.. meirav היה תפוס, ואז זה הציע לי meirav7 אז.. הסכמתי XD (עמוק, נכון?) מה אתם עושים בחיים (בית ספר עבודה צבא וכו'): בית ספר (חטיבה) (בעע בריבוע.) ממוצע שעות שינה ביום : נממ בסביבות 8 מקומות שהיית בהם בחו"ל : אווו- שוויץ, איטליה, טנריף, רודוס, אנגליה, קפריסין, ספרד, יוון, בלגיה והולנד =] הגיגים : נממ המילה הזו קצת מזכירה לי מקל כביסה (משום מה..=\) גה..גה.. ברווז. תחביבים : ריקוד משחק ושירה! חח סתם.. אני מנגנת בפסנתר, הממ רוקדת, ואוהבת משחק וזה... וצופיםם אוו כן, זה טוב. אההה ולצלם ולערוך!! =] זמר מומלץ : נמממ אבי גרייניק (כלום כזה קליפ טובב) זמרת מומלצת: הילארי דאף (התפקצתי XD) להקה : כוורת =P אלבום : טוב בזה אני פחות מבינה אז שיהיה נחמד , A4, ולא וורוד, אם אפשר. פורומים שאת/ה נמצא בהם : פורום מחול, פורום קריינות ודיבוב, פורום סרטים וקולנוע תוכניות טלוויזיה : ארתוררר! האלופה, השמינה (אחחח), נולד לרקוד (כמה רעה, ככה טובה..=P) נו וכל השיט הזה... סרטים : סטאפ אפ!! (ושוב הפקציות חוזרת..) ברוס הגדול מכולם, מלך האריות ומבצע סבתא =] משחק טריוויה אהוב (מי רוצה להיות מיליונר, הכספת, מלך הטריוויה, אחר) : החוליה החלשה!! (שלום.) לאיזה שיר הכי הייתם רוצים לעשות ליפסינק או קליפ כלשהו: תמיד רציתי על "שירים פשוטים" של שלמה גרוניך אבל אף פעם אין זמן.. גרר... בזמן הפנוי הראשון שיהיה.. =] וכמובן תמונה (איזו שאתם רוצים) --צירפתי=] חוח מהקליפ של הרבל=]

למעלה