יא רבאקקקקקקק......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

ReiKo

New member
יא רבאקקקקקקק......

איזה חום כוסאמאמאק ועוד לא התחיל הקיץ.... עוד שבועיים שיפתחו את הבריכה אני קופץ עם הבגדים, עם הפלאפון, עם האקדח ועם המשקפי שמש לתוך הבריכה! כמה חום, כמה עצבים שתישרף כל משפחת לוזון (לא האשכנזי ההומו הלבקן). תמיר, ראיתי את סוויסה היום בהר הרצל..... איזה חמוד הוא.

Lady McBeth

New member
אמרתי לך

צריך להחזיר את הבקעה לירדנים... ועוד מזלך שלא תפסת שם סיור על הגבול עם הקרמי והאפוד... אוי , איזו שואה...

ReiKo

New member
נחמד שאת מספרת לי...

אני חי פה כבר כמעט 20 שנה אני לא יודע אם משנה לשנה זה מחמיר, או שכנראה באמת אי אפשר להתרגל לחום הזה.. יבואו ימים טובים מאלה, מי בא לקפל לי כביסה ? היא כבר איזה שבועיים ממתינה בחדר השני...

Lady McBeth

New member
../images/Emo24.gifתקשיב, צעיר

אתה אולי חי שם 20 שנה, אבל 3 חודשים ביולי-אוגוסט-ספטמבר של סיורים על הגבול הירדני, עם דרוזים ובדואים, עם אפוד וקרמי, 8-8, ובצהריים? אני יכולה להכריז בקול גדול שמשנינו, רק אני עשיתי את זה... לא שזה כזה כבוד, כן? הייתי מעדיפה אגב, בארגמן יש אחלה בריכה... היינו משתלטים עליה כשהיינו סוגרים שבת ובין ה-8-8.... ותביא קצת ענבים, באימאשך

ReiKo

New member
הבריכה שלנו יותר טובה

ואת כולה בוכה על 3 חודשים מסכנים ? קיצר, כמה עולה בשוק היום קילו ענבים ? 36 שקל? תביאי 20 וסגרנו (;

Lady McBeth

New member
מה 20!?

היינו אוכלים שם בחינם!! מה אתה מתקמצן?! זרוק אשכול לסחבק

ReiKo

New member
אוקיי

אני משאיר לך ארגז ליד הגדר מערכת.... תגיעי (;

תמיררר

New member
סוויסה!!

באמת חמוד. אבל בוכניק יותר... ורייקו אל תבאס אותי עם הסיפורים האלה על החום בבקעה... עוד שבועיים ענר חוזר מתאילנד ואז אני אבוא לבקר אתכם במושב. מקווה שיתקרר קצת עד אז :/

ReiKo

New member
יהיה בריכה בע"ה...

וואלה היום עברתי על השמות בפלאפון והתחלתי לעשות ניפויים....... אני מגלה בוכניק, מיקי, בוהדנה......חחח ישר מחקתי.. אבל אין על בוהדנה, איזה זהב הבן אדם הזה.. אגב, שתדע שאודי זוהר יימח שמו וזיכרו עדיין בגדוד...

למעלה