יא פדלאות.

Witchcrafts

New member
יא פדלאות.

שתפו, שתפו, מי מכם הגיע לטורנמנט? איך היה? מה היה? ואייקון, טרחתם להגיע? נהנתם? הייתי אתמול בכנס והיה כ"כ כיף! הגעתי (לבד) לאייקון בסביבות ארבע, אז נדחפתי לכל מני אנשים ולקבוצות שאני לא מכירה. הו, וסיימתי בקבוק של בועות סבון. היה כיף להפריח בועות על הקורבנות המדוברים ולהכיר חדשים. אני מקווה להגיע גם מחר.~ P-: רציתי לקנות כמה ווליומים של DN, כי הגיע הזמן, אבל לדאבוני הרב לא היה מבחר גדול בדוכן של CNV וחבל, כי הסתמכתי עליהם ולא קניתי כשהייתי בדיזי' ובסביבה. בקיצור, נהנתי מכל רגע. גם מההטרדות, ךםך. מתנצלת ומצטערת שלא יצא לי להגיע לטורניר. היו עיכובים, וכשרציתי להופיע שם, הנחתי שמאוחר מדי ושאין טעם לטרטר את עצמי לחינם עם אוטובוסים. יאללה, תורכם לחפור על מעשיכם בימים הללו.

impale

New member
האמממ

למי יש כוח לגלגל את כל הסיפורים XD? היה טורניר של 71 איש אם אני לא טועה.. שזה ממש לא רע! הקריסטל ביסט עבדו מעולה XD

impale

New member
לא

אבל זה טורניר "פריקי" הכי גדול שהיה עד היום XD

Witchcrafts

New member
ךםך, שאלתי "מה השיא" ולא "אם זה השיא".

למרות הכמות, הכל התנהל כמו שצריך?

magicannn

New member
הכל היה ממש מגניב

חוץ מזה שהסיבוב הראשון התבטל אבל זה יצא לי טוב.....=)

Witchcrafts

New member
ניצחונות טכנים לכולם?

או שהתכוונת שרק הסיבוב הראשון שלך התבטל? זה משהו, איך שאני מנסה לדלות מכם פרטים. תחפרו, זה קל ולא הורג אף אחד מהצדדים. P-:

impale

New member
תראי..

הטורניר מנוהל על ידי תוכנהת "מנטיס" התוכנה השתוללה... בהתחלה 7 אנשים לא היו רשומים... ואחרים שלא באו כן היו רשומים אחר כך היו אנשים שהיו רשומים פעמיים... זה מעולם לא קרה ונקווה שזה גם לעולם לא יקרה שוב XD אבל הסיבוב הראשון כן התקיים פשוט עשו אותו מחדש.

benayam

New member
vהשיא

היה 300 איש בטורניר בת"א...של פי אמ אי(אבל הוא היה נוק אווט)

למעלה