יא, יורגנסון, יא.

יא, יורגנסון, יא.

נפל דבר בישראל. מהיום המאמן הישראלי הנודע, יוב, לא רק מאמן בהצלחה את מילאן האיטלקית אלא גם קיבל עבודה כמאמן נבחרת שבדיה (יא!). מאחר ומעולם (או לפחות בחודש שאני משחק בסי אם 01\02) לא אימנתי נבחרת, יש לכם הצעות\טיפים חשובים? האם אני יכול לדרוש בחוזה בלונדינית צמודה? ובכלל, למה למנג´רים אין משכורת? ממה אני אאכיל את חמש עשרה הילדים מארבע עשרה הנשים (אחת ילדה תאומים. פוסטמה) שאספתי מתוקף היותי כוכב ענק במילאנו והסביבה? זו חתיכת הפקרות. צריך ללכת לקנות מעיל. מילאנו זה באר-שבע לעומת שטוקהולם. יוב.

JRM

New member
יאאאא....שבדיוווותתת....

אם אתה מתכנן להשאר בתפקיד זמן רב הנה עצה...אם אתה רואה שחקן צעיר ומבטיח עם לאומיות כפולה, אל תיקח סיכון, תן לו איזה חצי דקה במשחק ידידות ככה שהנבחרת של הארץ השנייה שלו לא תיגנוב אותו אני לא יודע כמה שבדים כבר יש עם לאומיות כפולה אבל אם לדוגמא היית מאמן איטליה ישר היית יכול לזמן את אנדראס ד´אלסנדרו... ויש עוד כמה דוגמאות פשוט לא עולה לי לראש... עוד עצה, אל תפחד לנפות שחקנים מהסגל, אפילו אם יש להם שם גדול, אם הם לא מציגים יכולת גבוהה לאורך זמן במועדון שלהם...לא משנה כמה היכולות שלהם גבוהות... בכל מקרה אני לא מצפה שיהיה לך קשה מדי בכל זאת נבחרת פאקינג שבדיה זה נבחרת חלומות...אייזקסון, אנטונסון, ריספ, אלמנדר, אלמנדר השני, קאלסטרום, אישיזאקי, בקירגלו, פרייסה, לינדסטרום, קראסון, מוקוקו... ואפילו לא התחלתי...

שחקנים מהנוער השוודי?

זה למעשה המשחק הראשון שלי במנג´ר החדש, אז אייסקסון ובקירגלו זה לא בדיוק שמות שאומרים לי משהו. כנראה שבאמת המשחק מתחיל לשעמם כשאתה יודע את כל הרכב המילואים של בית"ר שטוקהולם. אנשים, אין עוד עצות לאימון נבחרת?

JRM

New member
מצאת זמן להתחיל במנג´ר הזה...

3 חודשים לפני החדש :) ורוב השמות הם מוכרים כבר ממנג´רים קודמים גם ככה...זה שחקנים צעירים וטובים שעם המאמן הנכון לוקחים בהליכה את מונדיאל 2006

קיר קמט

New member
איסקסון

זה שוער, שהיה ביובנטוס, והיה טוב יותר בהרבה במנג´ר הקודם. הוא ציין גם את מוקוקו, שגם היה הרבה יותר טוב ב-CM 3 המקורי. אבל גם בלעדיהם, עדיין יש הרבה הרבה הרבה שחקנים, צעירים. עצות לאימון נבחרת - זה בעיקר משתנה מנבחרת לנבחרת, למרות שלדעתי, אם מצאת שיטה אחת שמצליחה בנבחרת אחת, מצאת בכולם. לפחות ככה היה לי פעם.

למעלה