יא יא יא לא תאמינו!

יא יא יא לא תאמינו!

מצאתי כפיל של אלכס בביצפר שלי!!!!!!! יווו הם כל כך דומים אני מתה... ממש קופי!!!! אבל לא כמו שהוא נראה עכשיו, כשהייתה לו (לאלכס) תספורת קצת יותר קצרה מהנוכחית.... יווו אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה.... גררררררררר.....*מתכננת איך לכבוש אותו בסערה*

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

אני מנצלת את ההודעה שלך כדי לספר לכם על חלום שלי: מפונקציה ריבועית לפרבולה קווית לברני ואפילו עד לאבריל יש לציין -חלום מזעזע~~~!!!!
אבריל באה אלייי הביתה ורצתה לשחק בברביות ואז פתאום היה ברני בטלוזיה הוא יצא ממנה והתחיל לדבר איתנו על פונקציות ריבעיות וקוויות ואני פחדתי.....
קיצצצררררר אני ערה עכשיו כי ב-5 התעוררתי (ברוך השם!!!) מהחלום והחלטתי שלישון אני לא חוזרת!!!!! אז ניסיתי לעשות חזרה למתמטיקה אבל זה החזיר לי את המראות של החלום ודיי נבהלתי...
אז זהו זה המבחןןןן האחרון שלי עדדדד יום שישי...
טל

crazy4tc

New member
יואו טלוש מסכנההההההההההה

המתמטיקה שיגעה אותך!!! סורי אבל אין לי תרופות לדברים כאלה... דרך אגב- בטיול השנתי אחרי שסיימנו לשיר כל שיר אפשרי+שירי חגים+המומינים ושאר תוכניות ילדים וכולם כבר התעצבנו עלינו לגמרי הם התחילו לשיר את השיר ברני... אז אני התחלתי לצרוח: "תפסיקו תפסיקו!!! ברני פדופיל!!!!" ואז כולם צחקו... אה וסתם משוגע שעשיתי היום: אני יושבת בפינת הכיתה ויש שם מלא קורי עכביש, אז אני וחברה שלי זרקנו לשם כל מיני ניירות וגם שמנו שלט עם השמות שלנו... חחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה מגניב!!! זה נשאר שם וזה ממש בולט!!!!

crazy4tc

New member
כמה דומה???

במקרה או שהוא אוהב דה קולינג?? תביאי תמונה אנחנו נשפוט!!!

מאוד דומה!!!

ואין לי מושג אם הוא אוהב את דה קולינג, אני לא מכירה אותו... שלשום זו הייתה הפעם הראשונה שבכלל ראיתי אותו בביצפר!!!

את יודעת מה...

אולי אני באמת אנסה לצלם אותו...ביום האחרון ללימודים אולי אם אני יביא מצלמה (wtf??) אבל אני חייבת לציין שנוראאאא קשה למצוא אותו!!! כאילו הוא מתחבא לי!!

crazy4tc

New member
בינתיים תשאלי אותו

אם הוא מעריץ של דה קולינג כי הוא נורא מזכיר את הסולן שלהם...
ככה גם תוכלי לדעת אם זה בכוונה וגם לפתח איתו שיחה...
(וכמובן להביא לו את האייסי שלי...
)

בהצךחה טלוש!! ובנתיים נחכה לראות אם

הוא יצוץ מעל לפני השטח כי נוראאא קשה לאתר אותו בביצפר... הא! יש לי משפט פתיחה!!! "תגיד, אתה אח של סיגל במקרה?"

crazy4tc

New member
בהצלחה!!!!

אני אתקשר אלייך ברגע שאני אוכל להתפנות לשיחה ארוכה (מה שלא סביר להניח שיקרה בקרוב)

זה נורא פשוט...

לוקחים תמונה של אלכס, פותחים אותה בצייר, עושים רקע, גוזרים אותו בצורה יפה, מדביקים על הרקע ועושים את הבועות חשיבה האלה...

love alex

New member
יו...

קלטו עוד שתי תמונות שעשו (יותר נכון שהרסו) לי את היום! (אל תצפו למקור... לא מגלה ולא מגלה...)

למעלה