יא וולי

zarnuk

New member
יא וולי../images/Emo70.gif

חזרתי מאילת וקיבלתי הפתעה בבית וגם אצל בני דודים. דודה שלי הקליטה לי את מלכודת אש. ויש פה הצפה בפורום, תגידו אין לכם חיים. כמה הודעות אתם כותבים.

fireman

New member
זה טוב מאוד!

שימשיכו לכתוב כמה שיותר ושיעלו כמה שיותר תמונות

fdny

New member
מה אתה משחק אותה???

כל החיים שלך אתה פה.......

הוא צודק תומר

אתה לא בא הרבה לתחנה. ואפשר לראות את זה כי אין לך אירועים ואל תזיין לי את השכל על זה שאתה נאחס. זה אולי מוסיף אבל בכל זאת אפילו אם אתה הכי נאחס שבעולם האירוע הכי מעניים שלך לא היה כתם שמן דרך אגב, FDNY מי אתה?

zarnuk

New member
אל תתחיל להתנשא עלי ../images/Emo70.gif

אתה לא כזה משהו...

אני מתנשא?

תומר נראה לי שאתה כנראה לא שמת לב שב 24 שעות האחרונות בערך אתה רשמת פה יותר הודעות מכולם. אז עדיף שתשתוק כשאתה מדבר על חיים של אחרים. אה והפסדת תרגיל שריפה בבית אבות היה ממש יפה, לא תרגיל צופים, תרגיל של כבאים, יצאנו אני פיינצק, ברינקר ואיתי. התרגיל בכלליות הלך טוב מאוד והעבודה שלנו (הצופים) הפתיע אני חושב את ארבעתנו.

למה לא לעניין?

ומה זאת אומרת לא משהו? אני צודק במאה אחוז במה שאני אומר ומבחינת אירועים אני מעלייך בהרבה, ושנינו יודעים את זה. ואני מסכים איתך שלאף אחד מהדור שלנו עוד לא היה אירוע מעניין שהוא עבד בו הרבה. אבל אתה נראה לי היחידי שבכלל לא עבד. מסכים איתי?

zarnuk

New member
אני הייתי כ"כ הרבה פה בזמן האחרון..

כי חזרתי מאילת אחרי 5 ימים וישבתי על המחשב כמה שעות כדי לקרוא את כל מה שפספסתי. ולא רשמתי כ"כ הרבה חוץ משתי הודעות על השריפה והטיול שלי. נ.ב. צחקתי שאמרתי שכולם רושמים הרבה. אני יודע שאני נמצא פה הכי הרבה ואני לא מתבייש בזה.

zarnuk

New member
"לא משהו" הכוונה לזה...

שאתה עושה הרבה טעויות יחסית למישהו עם הרבה אירועים ויש לך כ"כ הרבה בגלל שבזמן הבגרויות היית כל הזמן בתחנה בניגוד אלי שלא הייתי כי היו לי 10 בגרויות ומתכונות וגם בגלל שאתה לא מקשיב לאף אחד.

עושה הרבה טעויות?

תומר אל תרגיז אותי תשאל כל אחד מהאחראים ומהדור שלנו מי הצופה שיודע הכי טוב את הרכבים ומי הצופה שעובד אולי אפילו הכי טוב. תשאל נראה מה יגידו לך. ואם אני עושה הרבה טעויות אתה כנראה שוכח שכשבתרגיל אמרתי שעובדים עם קצף אתה הבאת מזנק רגיל. ואתה כנראה שוכח שכהיינו צריכים למצוא את הבובוןת בחושך והיינו אני ואתה ביחד אז אני מצאתי, ואתה כנראה שוכח שכשאתה היית מפקד צוות באחד מהתרגילים אתה הבאת מספרי ברזל לחתוך סורגים ולא את הקומבי ובקשרים מהדור שלנו אף אחד לא יכול עליי ואת זה כולם יודעים. וברכבים גם כן אף אחד לא יכול עליי. ברור שיש לי גם נקודות חזקות כי בסה"כ אני לא חזק פיזית אבל עם כל הכבוד לך תומר אתה מזיין את השכל. חוץ מזה תומר בשריפה הראשונה שלך אתה תראה שכל מה שלימדו אותך בקורס הבסיסי ובקורס אחראים לא דומה בכלל למה שקורה בשטח. קיצר תומר אל תרגיז אותי. הבעה שלך והרבה אומרים את זה היא שאתה חושב שאתה יודע הכל. ואני אמרתי את כל הדברים האלה שאני בדרך כלל לא אומר זה בגלל שאתה ממש הרגזת אותי. ואם זה עצבן פה מישהו אחר בפורום שאנחנו רבים כאן אז באמת סליחה. זה לא יחזור על עצמו. דרך אגב, אם מישהו מהרצליה רוצה להגיב על הדברים שנאמור כאן הוא מוזמן.

zarnuk

New member
טוב בוא נישבור לך את התאוריות על...

הטעויות שלי כי מה שאתה אמרתה לא היו טעויות. טעות 1: טעות של המפקד צוות (שאחר כך מישהו מהאחראים ציין את זה שההוראות לא היו ברורות) וגם אשר שאמר לי להביא את המזנק אמר מזנק ולא מזנק קצף כמו שאמורים והוא הודה בטעות. טעות 2: אולי אתה לא זוכר שאתה היית עם המזנק מולי ואני הלכתי אחריך, כלומר מה אני אמור לעשות לקפוץ מלפניך ולהתחיל לחפש לכודים. טעות 3: בתרגיל הזה דרור התעצבן על זה שאני השארתי את התאים פתוחים וכדי להסביר לי למה סוגרים תאים הוא לקח לי את המסור דיסק (דרך אגב סורגים חותכים בדרך כלל עם מסור דיסק ולא עם קומבי) ואמר לי שיש סורגים שאני צריך לפרוץ אז יכול להיות שקומבי הוא פתרון יותר טוב ממספרי ברזל (אחרי מסור דיסק כמובן) אבל לא בכל המקרים. קיצר דרור ניסה להסביר לי למה לסגור תאים. נ.ב. אתה לא כזה טוב ברכבים (שזה כמעט לא עוזר להיות בזה טוב) כמו שאתה חושב, כבר ראיתי טעויות אצלך.

zarnuk

New member
דרך אגב כל זה שאתה טועה לגבי...

הטעויות נובע מזה שאתה מרחף, אתה לא שם לב לכל דבר שלא קשור אליך. אתה פשוט אומר לעצמך(כמו שדרור כתב) למדתי מספיק ולא מקשיב להערות שאומרים בתרגילים זה מינוס רציני כי לומדים מזה הרבה.

תומר

אתה אל תטיף לי עם השטויות של. אני לא מרחף ואתה לא יודע מה עובר לי בראש. אני מקשיב טוב מאוד. וזאת פעם אחרונה שאתה מעביר ביקורת על הרמה שלי כי אני אישית יכול להגיד לך שאני מהצופים היותר מקצועים והיותר מוצלחים בתחנה ואני אומר את זה למרות שבדרך כלל אני לא מחמיא לעצמי ככה. ואני לא היחידי שאומר את זה ואל היחידי זה אומר שגם כשהיה אסור לנו לצאת לאירועים בלי אחראים כבאים כבאים וגם קציני משמרת היו מוציאים אותי לאירועים ולא רק שריפות קוצים, גם תאונות דרכים למשל וגם עם אחרי זה קיבלנו אתת השריפה הקטנה במלון אז לא אמרו לי להישאר בכבאית קצין משמרת אמר לי אישית שים מנ"פ ובוא איתי, מי שמעוניין לדעת זאת לא הייתה חדירה והמנ"פ שלי בכלל לא פעל אבל בכל זאת אני חושב שזה מראה על משהו. חוץ מזה תומר אני לא רוצה לשבור לך את השבירת תאוריות שלי כי אין לי כוח אבל אם אתה רוצה אני אגיד לך את זה באופן אישי. ואני מתערב איתך שאם שנינו נצא יחד לאירוע נורמלי ששוה משהו אני אעבוד יותר טוב ממך. ואפילו אם לא, מי אתה בכלל שתבוא ותתן לי הערות על המקצועיות שלי ועל הרמה שלי? למה אתה כזה תותח? תאמין לי שלא. פעם באה תומר אני ממליץ שתתן תגובות ענייניות. אם אני מדבר על זה שאין לך אירועים ולא דברתי על המקצועיות שלך אז תתחיל לגלוש לכל מיני מקומות אחרים.

לא טוב ברכבים?

תומר אני הכי טוב ברכבים מהדור שלנו ואת זה הרבה אמרו לי גם כשישנו אני ברינקר פיינצק ואיתי הם אמרו לי שאני תותח בזה וכששאלנו שאלות אני ידעתי הכל. ואתה בחיים שלך ובאמת בחיים שלך לא ראית טעות שלי בזה. מה שכן אני שמעתי על טעות שלך באירוע האהוב עלייך, הכתם שמן שלך.אני מצטטט: "אני לא יודע איפה הדליים אבל הם בטוח לא בגג" ואל תזיין לי את השכל שזה לא היה כאן. אנחנו לא רבים פה יותר תומר למה נראה לי ימחקו לנו את כל ההודעות. אנחנו נריב על זה פנים מו פנים בתחנה.

תומר...

מה? אני לא מבין מה אתה רוצה? גם אחרי כל הבגרויות אני באתי יותר ממך. ואם אתה דואג ללמודים שלי אז אני יכול להגיד לך שהיו לי שלוש בגרויות השנה. שבשלותם הציון הגשה שלי הוא מעל ל-90. ומה זאת אומרת לא מקשיב לאף אחד? אתה אל תדאג ליחסים ביני לבין האחראים או בין הכבאים. אני קבלתי צעקות רק פעם אחת מתחילת השנה ונכון שזה היה על דברים שלא הייתי אמור לעשות אבל בסך הכל הייתי ואני עדיין ביחסים טובים עם כולם.

TAFD

New member
חבר´ה, אולי די

לא כולם צריכים לעקוב ולקרוא את הריבים האישיים שלכם, זה לא מכבד אף אחד ממכם ובמיוחד לא את הפורום, אם אתם ממש רוצים יש מסרים אישיים. נ.ב עם דבר אחד מכל מה שאתם זורקים פה אני מסכים, באירוע הכל שונה לגמרי מכל מה שלומדים בקורסים ובאימונים

אתה צודק לגמרי

אני באמת מתנצל ואני אפסיק לריב איתו כאן. גם לא במסרים. אנחנו כבר נדבר אחד מול השני. ואני שמח שאתה מסכים איתי שבאירועים הכל שונה.

zarnuk

New member
דרך אגב

לך אולי היו 3 בגרויות אבל לי היו 5 בגריות ו-5 מתכונות אז לי היה קצת פחות זמן ממך.

למעלה