יא דבה
י י ה ו ד ה ה מ כ ב New member 29/12/05 #6 כדאי לך לחכות 8 דקות, ככה תקבל הרבה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך
מ מאנגו New member 29/12/05 #7 אתה משוחרר ללכת לאול ספוגניה. שמן,אתה נשאר פה... מה זה "תקבל הרבה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך"?!
מ מאנגו New member 29/12/05 #5 אם לא היו מפריעים כל שניה... זה היה רק 5. צולל החלומות-מוזמן להצטרף,אבל יהיו בשרשור הזה בדיחות פרטיות,מוזמן לנסות לפענח
אם לא היו מפריעים כל שניה... זה היה רק 5. צולל החלומות-מוזמן להצטרף,אבל יהיו בשרשור הזה בדיחות פרטיות,מוזמן לנסות לפענח
צ צולל החלומות New member 29/12/05 #10 אבל 8 זה נימני ולה אני לא יתערב להם באמצע בדיחות פרטיות (אני לא יבין אותם ויפחד לצאת אהבל)
צ צולל החלומות New member 29/12/05 #8 8? אבייייי נימניייייייי איזה חיוך חמוד הבנאדם מלך! ניייייימניייי להיות איתך בכל דקההההה הוו אבייי נייימניייייייייייייי
8? אבייייי נימניייייייי איזה חיוך חמוד הבנאדם מלך! ניייייימניייי להיות איתך בכל דקההההה הוו אבייי נייימניייייייייייייי
מ מאנגו New member 29/12/05 #21 חחח לא,אין לי... חוץ מזה,אתה זה שמגדל על עצמך יערות... <ולא,לא יערה מהמועצה> לך תגזום את הגבות שלך או משהו...
חחח לא,אין לי... חוץ מזה,אתה זה שמגדל על עצמך יערות... <ולא,לא יערה מהמועצה> לך תגזום את הגבות שלך או משהו...