יא בחרה ביואב!!!!!!!!!!!!!!!

RapChick

New member
יא בחרה ביואב!!!!!!!!!!!!!!!

אתם קולטים?!! יואב!! אני מההתחלה רציתי אותו!!! יש הכוסון נבחר יא מאאאן!!!

jt7785

New member
אמרתי לכם...

או רק למי ששאל אותי יותר נכון... בכל מקרה, אני מת על יואב, הוא כזה גבר - אני הסתפרתי כמוהו וגידלתי זיפים כמוהו
אני עדיין לא הוא, אבל אני לא כזה גרוע חחח

חחח אתה חייב לשים תמונה שכולנו

נבדוק אם יש דמיון.. וזה היה ברור שהוא יבחר! אם אין רודריגו אז- קח אותי יואב! :)

Boran

New member
נצל"ש: מישו שם לב?

במקרה ראיתי את הקרדיטים של "רחובות של תקווה" היום והיה כתוב שם "קלי וויגלסוורת' בתפקיד עצמה" מישהו ראה את הפרק?

RapChick

New member
רודריגו סתם מעפן

מה כולם תופסים ממנו? סתם הומו yoav 4 ever!!

נא לדבר יפה לשכן שלי!!!!!!!!

הוא לא הומו הוא מאוד רומנטי(הוא הביא לה תוכים!!!!!!!) וזה טוב שהיא לא בחרה בו כי אני לא סובלת אותה!!!!!!!!!!!! ועכשיו לסיכום שלי
ולפי דעתי היא בחרה ביואב מסיבה 1 היא הייתה נואשת לחיי זוהר ותהילה הרי ידוע שלא שמים על דוגמניות למידות גדולות ואם היא הייתה בוחרת בגדי שהוא "כולה" שחקו כדורסל התקשורת הייתה מפסיקה להתיחס אליה אחרי מקסימום חצי שנה...לכן היא לא בחרה בו למרות שהיא יודעת שהוא יותר מתאים לה... היא בחרה ביואב כי הוא כבר היה דוגמן לפני התוכנית עכשיו הוא יותר מפורסם ויכול אפילו לקבל הצעה גדולה לדגמן כמו דודי בלסר(לא בקסטרו!) ווהצלחה שלו מובטחת לכן איתו היא תחייה באור הזרקורים

jt7785

New member
הוא כבר קיבל

ג'ינסים משהו... יש מצב "לי-קופר" אבל אני לא בטוח, אני יודע שזה משהו עם ג'ינסים...

shellush

New member
את יואב הייתי מכניסה למיטה אבל

לא מוצאת חן בעיני הפלצנות שלו, העל'ק התפלספות. לפי איך שהוא מציג את עצמו הוא בחור מדהים, רגיש, בעל תובנה פנימית מדהימה, ופשוט תכונות אדירות אבל זה לא נראה לי הוא באמת, הוא מזויף והוא כולו עשוי מפוזה אחת גדולה! מי שאמיתי בעיני זה יגאל, גדי, דיויד (הג'ינג'י) אבל לא יואב. היא בחרה ביואב כי הוא חתיך מדהים, וכי זה משחק מכור, הוא הרי דוגמן, לדעתי היה כאן איזה הסכם סודי מאחורי הקלעים. ולא אתפלא אם בכלל יש לה חבר או יש לו חברה, זה היה שעשועון בלבד.

light angel

New member
מסכימה עם כל מילה!

יואב לא שווה גרוש. הוא חושב את עצמו אלוהים, גם יפה, גם חכם, גם רגיש, גם עמוק... הוא עושה הכל כדי להרשים אותה וכדי שהיא תיקח אותו, אבל ממש לא בגלל שהוא אוהב אותה- אלא כדי לנצח, נקודה. כל כך רואים את זה. אלוהים, איזה טפשה היא!! איך היא יכלה לבחור אותו, איך?

jt7785

New member
איך?!

סליחה, אבל שרון היא לא איזה משהו מדהים... הבחורה יפה, אבל חוץ מזה, היא דיי ריקה. לכן, אין מה להתפלא בדברים טיפשיים שהיא עושה. ובקשר ליואב, הוא מלך. פשוט מלך. למה שלא תבחר אותו? כאילו בן אדם שעונה על שאלה כמו "מה אתה מחפש באישה" בתשובה שנונה כזאת "אני מחפש גומות" אין הוא גאון. אם היא לא היתה בוחרת בו, אז היא היתה טיפשה. לפחות ייצא לה זיון טוב, כי הרי ברור שאהבה אמיתית היאל לא תמצא עם אף אחד מהם. דוקא פה היא יצאה בסדר, וד"א גם הקהל בחר את יואב... אין, הוא כלי עולם.

shellush

New member
אני בכלל לא מאמינה שהיא בחרה בו

היא בחרה במה שייחצן אותה ובמה שנראה טוב לידה והיא (כמו שאר בנות ישראל) הזילה עליו ריר ורצתה אותו במיטה וגם נראה לי שהיה חוזה סודי מאחורי הקלעים. לא בודאות, אבל יש לי תחושה, נראה ככה.

RapChick

New member
חחחחחח יאללה מה נסגר איתך??

מה את מתחילה לזין ת'שכל? בחרה בו אז בחרה בו יש לך בעיות עם זה?? נראה לי לקחת את זה יותר מידי אישי את הקטע עם יואב.... חחח חתיכת פוסטמה!!

shellush

New member
תשובה נורא בוגרת, אתה לא אמור

להיות בגן עכשיו, מה תאמר הגננת על האיחור. על הזין שלי מה שהיא בחרה, אני רק הבעתי דיעה. כולה עוד שעשעון שהוא עאל'ק ריאליטי טיוי.

למעלה