יא בהמוותתת

m a r i n i

New member
יא בהמוותתת ../images/Emo46.gif

למה נטשתם תשאלונים וסקרייםם ?!?! מי הרשה לכםםםםם אהה?!!? חחחחח

../images/Emo214.gifזה לא פורום סקרים ../images/Emo3.gif

אני מציעה לך לשים פה סקר/שאלון פעם-פעמיים בשבוע, אל תגזימי
... ואגב, אחרי שלושה ימים שרשור לא "קופץ" [לא עולה לראש הפורום אם עונים עליו..] ככה שמומלץ לחדש את השרשור פעם בכמה זמן
ובבקשה, בבקשה, בבקשה, תמנעי מלכתוב מילים כמו "בהמות" וכד' בפורום
...

m a r i n i

New member
../images/Emo9.gif ..

מממממ.. לא כ"כ אוהבת שאלונים אבל שיהי..
קבלו שאלוןן (טוב לא כ"כ שאלוןן :-\ ) חמוד על הדמויות בסדרה... -ספרו מה אתם חושבים על כול דמות ודמותת... 1.קטיה- 2.אנדריי- 3.רומן- 4.ויקה- 5.קירה- 6.אלכסנדר- 7.ירוסלב- 8.רדיק- 9.החברות של קטי- 10.מילקו- 11.אבא של אנדריי- 12.אמא של אנדריי- 13.קריסטינה- 14.גיורגי- 15.ההורים של קטי- 16.קוליה- (בזמן האחרון הם נעלמו אבל איך נישכח אותםם) אה ואם שחכתי מישהו אז תגידוו
לילה טוב
והמון הצלחה מחרר..
למי שיש מבחןןן שיקל מאה ורק 100 .. ומי שצריך לעשות משהו חשובב.. שיצליחחח.. וקיצר שייהי יום טוב ומלא הנאוותת
אוווייי מיזמן לא היה גשםםם
באלי גשםםםם

white angels

New member
טוב אני אענה..

.קטיה-חולה עליה
2.אנדריי- אני אוהבת את הדמות שלו..
3.רומן-הוא מצחיקקק
וחתיךך
4.ויקה-קרועה..איזה שטויות היא עושה
5.קירה-
--זה מה שאני חושבת עליה 6.אלכסנדר- יש לו קול מצחיק כזה..איך הוא מנסה להפיל כל פעם את אנדריי והוא לא מצליח
7.ירוסלב- מעצבן אחד שמזל שפיטרו אותו
8.רדיק- חח גמד..הוא כבר עזב את הסדרה
9.החברות של קטי-שולטות אחת אחת! אחלה של חברות
10.מילקו- יש לו מבטא מצחיק..והדמות בעצמה מצחיקה
11.אבא של אנדריי- אין מה להגיד.. 12.אמא של אנדריי-כנ"ל 13.קריסטינה- היא באמת סתומה או שהיא רק משחקת את עצמה?
14.גיורגי-עוד אחד מצחיק
15.ההורים של קטי- חמודיםםם
16.קוליה-מתוק כזה..חולה עליו..
משחק אותה טמבלון שפשוט בא לאכול אותו
למה מלא זמן לא מראים אותו?! (בזמן האחרון הם נעלמו אבל איך נישכח אותםם)

../images/Emo214.gifאיזה רעיון מקורי לשאלון../images/Emo23.gif

שאלונים שקשורים לסדרה אפשר אפילו להעלות בפני עצמם, כי הם קשורים לתכנית
כל הכבודדד

m a r i n i

New member
ואני עונההה.. ../images/Emo9.gif

1.קטיה-אין עליה פשוט חולה עליהה.. 2.אנדריי-כפרה עליי..
סופסוף הוא התחיל להבחין בקטיה אזיה כייפפ
חולה עליוו 3.רומן-קרועע אחדד חחח
כפרה עליי ולא חסר לו שלמותת
4.ויקה-חחח כמה טימטום בבנאדם אחדדד :-F 5.קירה-בעעעעעע..
6.אלכסנדר-איזה קול מעבצןן...אבל חמוד כזה חחחח 7.ירוסלב-אויישש..סתם מעפןן 8.רדיק-נשנש
9.החברות של קטי-איןן עליהןןן פשוט חברותת כאלו שלא מוצאים בכלל מקוםם
10.מילקו-חש סטייליסט חיחיחי כפרעליייוו 11.אבא של אנדריי-לא מענייןן 12.אמא של אנדריי-מי זה חחח
13.קריסטינה-וואאיי היא כזאת סתומה באמת או שעושה תעצמהה ?!
14.גיורגי-עוד אחד קורעעע
15.ההורים של קטי-כפרה עליהםם..רק האבא יותר מדי מצטט לקטי חיחיחי 16.קוליה-אחלה של חבררר.. אוופפפ התגעגתי לקוליה לאן נעלםם ?!!?!

פצצה11

New member
הנה התשובות שלי :]

1.קטיה- מאמי חמודה ומצחיקה ורציינת 2.אנדריי-מתוק שחקן טוב ויפה 3.רומן- ויי איזה חתיך חמוד ותומך 4.ויקה- כוס אמא שלה וזין אבא שלה [חח^^][סליחה על ה"קללות"] 5.קירה-מגעילה ברררר 6.אלכסנדר- הקול שלו ממש מתאים לדמות שחקן טוב דדמות מעפנה 7.ירוסלב- ברררר 8.רדיק- חמוד אוטיסט הדיבור שלו חמוד חח 9.החברות של קטי- אין מלכות! 10.מילקו-חש תעצמו המלך 11.אבא של אנדריי-רציני אבל חמוד 12.אמא של אנדריי-נחמד... 13.קריסטינה-נשמה ממש אהבתי 14.גיורגי- <????!!!!> 15.ההורים של קטי- אין ההורים הכי סבבה 16.קוליה-אין הוא אחלה

nasti האחת

New member
../images/Emo2.gifאההה נכון

1.קטיה- חמודה,מצחיקה,מגושמת לפעימם. 2.אנדריי-חתיך,הורס,מושלם מה לא? 3.רומן-כנ"ל כמו על אנדריי 4.ויקה-חמודה,טיפשה,מגניבה 5.קירה-זבל תחקני יא פרה @_@ 6.אלכסנדר-בעעעעעע דוחה,קול דוחה ומציק,פשוט דורש כאפה ובעיטה. 7.ירוסלב-מי זה? 8.רדיק-גמד חנון מפגר 9.החברות של קטי-אין עליהן 10.מילקו-מצחיק חמוד נחמד 11.אבא של אנדריי-האמ? 12.אמא של אנדריי-חמודה? 13.קריסטינה-משוגעת,חפרנית 14.גיורגי-מי זה? 15.ההורים של קטי-אמא סבבה אבא מטומטם 16.קוליה-חמוד הורס חתיך מדהים

Alisa23

New member
אני עונה

קטיה-חמודה,חכמה,מצחיקה,נחמדה,בנאדם שכיף איתו והוא תמיד יהיה שם בשבילך
אנדריי-חתיך מושלם עם חיוך כובש
רומן-חמוד ומצחיק
ויקה-חמודה מטיפשות קירה-
אלכסנדר-רציני מאוד ירוסלב-טמבל מעצבן רדיק-דרדס מצחיק החברות של קטי-משהו נדיר
מילקו-לא מרוצה משום דבר ורק מתלונן אבא של אנדריי-תמיד מודאג ומחפש בעיות אמא של אנדריי-מרגיעה ותומכת קריסטינה-לא בעיניינים חושבת רק על המראה שלה גיורגי-?? ההורים של קטי-הורים סבבה רק האבא דאגן מדי קוליה-בחור נהדר ואחלה חבר, חמוד מתוק ומצחיק

למעלה