אי אפשר, בוסקילה עבר השתלת צוואר וזה עלול לפרק אותו.
א א שיין מיידעלע New member 4/2/09 #4 הולללללללללכים לשוק הכרמלללללללל הוללללללכים לשוק הכרמלללללללל יום שישייי
S shahf New member 4/2/09 #5 ../images/Emo32.gif המלצה קטנה... אם יש לכם את האמצעים ו/או זמן, קחו לכם איזה טיסה קצרה ותעברו לאורך קו החוף מפלמחים עד חדרה בערך, עדיף בשעות אחה"צ המאוחרות/ערב מוקדמות, לא תאמינו כמה המדינה שלנו יכולה להיות יפה כשלא רואים מה באמת קורה למטה...
../images/Emo32.gif המלצה קטנה... אם יש לכם את האמצעים ו/או זמן, קחו לכם איזה טיסה קצרה ותעברו לאורך קו החוף מפלמחים עד חדרה בערך, עדיף בשעות אחה"צ המאוחרות/ערב מוקדמות, לא תאמינו כמה המדינה שלנו יכולה להיות יפה כשלא רואים מה באמת קורה למטה...
T T h u m b e l i n a New member 4/2/09 #6 ../images/Emo32.gifאהלן חבר'ה אני אשמח אם תענו לי על השאלון הזה. אתם יכולים בוורד, בצייר, או אפילו לכתוב פה פשוט את המספרים של התשובות. איך שנוח לכם :] תודה ואחלה יום :]
../images/Emo32.gifאהלן חבר'ה אני אשמח אם תענו לי על השאלון הזה. אתם יכולים בוורד, בצייר, או אפילו לכתוב פה פשוט את המספרים של התשובות. איך שנוח לכם :] תודה ואחלה יום :]