יא-אללה איזה יום!

אקווה

New member
אוי דנץ, אז אתה

ממש לידי.. בא לך לקפוץ להגיד שלום? זה יעלה לך פחות מ- 10 ש"ח (אלא אם כן תחליט שהקפה עליך..:). בכל מקרה - אני לעומת רוב המתפקדים פה, לא ממש אוהבת חורף וגשם. זה עושה לי אפור בעיניים וככה גם נראים לי רוב האנשים בחורף - אפרוריים ועגמומיים. או אולי זה רק בראש שלי? כי אחרת איך זה שכולם כאן אוהבים חורף? (אולי אפשר לעשות סקר בנושא - מהי העונה החביבה עליך ביותר, עם נימוקים מתקבלים על הדעת כמובן...). בכל מקרה - בכל זאת יחסית לזה שזה חורף, ויחסית לזה ששוב רבתי עם אחד המקורבים אלי, אני דווקא מרגישה ממש בסדר (הדחקות? מי מדחיק? אני? מה פתאום...) ואפילו שישנתי רק 4.5 שעות הלילה, אני עדיין ממש בסדר (המראה כמובן תגיד לכם אחרת, אבל למי אתם מאמינים? לה או לי?).. בכל מקרה - שיהיה בוקר סביר לכולם, ושיסתדרו כל התקלות הנובעות מהטפטוף הראשוני הזה, ושיהיה רק טוב.. אה, וגם קצת
לא תזיק.. לי לפחות..

nutmeg

New member
יש עדכונים

הצפצוף נגמר אבל עדיין אני שומעת אותו. המממ. הרוב התייבש, יחליפו לכולם מסכי מחשב ויתחילו לתבוע הוצאות מהקבלן שהתחיל לעשות עבודה על הגג ולא דאג לאטום. טוב שיש את מי להאשים. חוצמזה, יש צ´ופרים... בקשנו מהקליינטים לא לבוא היום! וכך יצא שהתממשה לה אחת הפנטזיות שלי: לבוא לעבודה אבל שלא תהיה לי עבודה. לא הכל גרוע, אני אומרת לכם - וכן, לאלוהים יש חוש הומור מפותח!

אקווה

New member
ממש ממול..

הבניין הגדול הזה שנקרא גם מרכז הקונגרסים אומר לך משהו? כן, שם שם, איפה שממש עוד מעט יתחיל פסטיבל הילדים הגדול של חנוכה, סליחה, פסטיגל הילדים הגדול של חנוכה, שמשום מה בירושלים הוא תמיד אחרי ימי החנוכה חנוכת מקדשנו. מעניין למה עיר הבירה שלנו היא לא ת"א. אפי, אולי לא לחצת מספיק בעניין. שהרי אם אשכחך ירושלים, אעשה את ת"א לעיר הבירה, לא ככה?

maayan15

New member
נשמע כמו יום כייפי.....

וכבר היה סקר לגביי העונה האהובה.....

nutmeg

New member
מה את מעדיפה?

לא דולף אבל בלי דלת או דולף עם דלת?

דן צ

New member
ויי , מצטער

דווקה הייתי ממש קרוב אני מבטיח ביקור בפעם הבאה אם זה עדין בתוקף ההזמנה

nutmeg

New member
יא-אללה איזה יום!

הבוקר התחיל דפקא טוב. יצאתי להליכה, מקלחת, טכס קפה+מחשב היה לשביעות רצוני... זהו. כאן נגמר החלק הטוב של היום. יצאתי למכונית שמחה וטובת לב, ונתקעתי בפקק של החיים שלי. כל הרמזורים החליטו להבהב (כמובן! רק בישראל כל שנה מתפלאים שיורד גשם ולא מוכנים לכך... מחכים ומצפים בכליון עיניים, אבל לא מוכנים בתכלעס). הגעתי לעבודה בשעה אחור ביחד עם עוד כמה אנשים עצבניים במיוחד. עכשיו, אני חייבת להגיד ששמתי לב שמשהו לא בסדר, אבל מרוב שנהגתי שעתיים מרחק שביום טוב אני גומעת ב20 דקות - לא ממש קלטתי. נכנסתי למחלקה ואמרתי לעצמי שבאמת כולכבוד למנקים - איך הם חרוצים ונקי פה! על הבוקר עשו ספונז´ה... NOT!!! מסתבר שבלילה בלילה הגשם פשוט חלחל לו מהגג אל תוך הבנין. שטתי בין השלוליות לחדרי פוחדת לגלות מה קורה שם - ובצדק! מצאתי את השולחן שלי מוצף במים, במרכזו שט היומן שלי כשלידו צפים כל מיני ניירות שאין לדעת מה היה כתוב עליהם קודם, והכל מצופה בדוק אפרפר של דיו. מסך המחשב עכשיו נראה כאילו יש לו קטרקט - מזל שהמחשב עצמו בסדר כי הוא מתחת לשולחן שהגן עליו בגופו כל הלילה. תוך כדי גריפת מים מהמשרד, תליית היומן ליבוש והכנת קובבות של עיסת נייר מדוקומנטים די חשובים חשבתי לעצמי: יופי! מע עוד כבר יכול לקרות היום? ואיך שנגמרה לי המחשבה, התחיל צפצוף איום ונורא של אזעקת האש שכנראה גם החליטה למחות על הרטיבות שתפסה אותה... הלואי והיתה פה קצת אש! אני יושבת פה כשרגלי במים, אזני נחרשות מצפצופים ושואלת אתכם - זה נראה לכם הגיוני לשנת 2002 עוד מעט 2003 בבניין שאמור לאכלס אנשים ולתת שירות? מה פה קורה פה?!

RogerW

New member
אצלי תמיד דלף.. אבל../images/Emo7.gif

בקיץ תיקנתי את זה... ואין יותר.. כל הלילה חיקיתי שיקרה משהו.. שהתיקון לא יצליח.. אבל כלום... אז בסוף פתחתי את החלון לידי... וזה היה טוב... איזה יופי... גשם...

למעלה