יאר... יש פה שחקנים?

Elfangor

New member
יאר... יש פה שחקנים?

שלומות תושבי ווסטרוז נאצלים וכו' וכו' אני חדש =] אני קורא את משתה לעורבים, ונזכרתי משחק ששיחקתי לפני כמה שנים, אז קראתי עליו באינטרנט ודיי התלהבתי, וחשבתי לעצמי, אולי אני אמצא שחקנים! נהההא! איזו מחשבה מרתקת, ואולי אפילו שחקנים עם המשחק. אבל זו הייתה מחשבה קיצונית מדיי, אבל בכל זאת העליתי אותה על הכתב =] ז מה אתם אתם אומרים? אייי או ניי? אגב אני ירושלמי אבל גם בת"א אפשר להסתדר. מי בעד? אה ודבר נוסף, אני מחפש יד שנייה של המשחק תפקידים, עדיף דלוקס אדישן, אם יש אותה למישו שידבר איתי =]

kheldar

New member
לא

בהתחלה הוא דיבר על משחק הקופסא, נכון? משחק מצויין.

סתמרוח1

New member
המשחק קופסא

הוא אחד המטורפים יש לי את כל ההרחבות אבל אין הרבה אנשים לשחק איתם

סתמרוח1

New member
בכיף מבחינתי כל מי שקורא את זה מוזמן

רק לציין עובדה קטנה אני גר בערד

המשחק-קופסה? יש לי הצעה.

אני תל-אביבית, ועקרונית הרבה מהחברים שלי משחקים במשחק הזה (שאותו אנו מכנים פשוט "גיימאוף", למרות שגם ההרחבות נמצאות), באופן די קבוע. אם מתחשק לכם, תיצרו קשר ואנסה לסדר לכם משחק. לי, אגב, נמאס ממנו למדי. אני חרא באסטרטגייה וזה דורש המון. שיחקתי כמה פעמים והגעתי בתור צופה לכל השאר.

Elfangor

New member
אמממפ, פליז?

אם את יכולה להגיד מתי בערך הם נפגשים =] ובפורום משחקי קופסא (800) מנסים להרים משחק באיזור תל אביב אם אנשים פה רוצים =]

האבק

New member
כמה זמן לוקח משחק אחד?

אולי אפשר לעשות אחד במיתופיה

EverMan

New member
משחק לוקח משהו כמו שעתיים...

אבל בהנחה שהרוב יהיו שחקנים חדשים ויהיה צריך להסביר גם את המשחק ... 3.5 שעות אני מניח.

kheldar

New member
משחק אחד

משחק אחד יכול לקחת שעתיים-שלוש ויכול לפעמים להגיע ל5 שעות או יותר.. או שזה רק אנחנו
בכל מקרה, יתכן ויהיה פרק זמן כזה במיתופיה שבו למספיק אנשים אין הרצאות אז אפשר לנסות.

*רק* 5 שעות?

אצלנו, 5 שעות זה המינימום, אלא אם משתעממים ואז בד"כ מחשבים מי ניצח בדרכים עקלקלות. לגבי משחק במיתופיה, סביר להניח שיש סיכוי שהחברים שלי יביאו את המשחק לשם. אז למי שמתחשק... חפשו אותי שם! :p

kheldar

New member
שששש

לא היית אמורה לספר להם את זה דנה... אבל כן, כמו שהיא אמרה המשחקים אצלנו באמת ארוכים

ניניני!

ערן, למה יש לכם בעיות לצרף עוד כמה שחקנים? זה עשוי לתת גיוון מעניין לטקטיקות הקיימות שלכם. כולם כבר יודעים איך כל אחד מאיתנו חושב... אז יוצא שאתם סתם גוררים את זה. וכן, אני חברה שלו. זה עד כדי כך מפורסם?

למעלה