יאקוזה

יאקוזה

מסעדה די קטנה למה שחשבתי מבחוץ מי שמפריע לו מעשנים ולא מעשנים אז שלא ילך כי אין הרבה הפרדה הושיבו אותנו ליד המטבח שהיתה טעות מסתבר לקח זמן לקרוא את הספר שקוראים לו שם תפריט ולהבין מה קורה ומה רוצים כל הזמן עמדה איזה מלצרית מאחורינו וזה היה די מלחיץ, מה גם שבסוף היא לא היתה המלצרית שלנו בכלל הזמנו את האוכל, דיברנו בינתיים ואני רואה שאנחנו מחכים כבר יותר מידי זמן אז פשוט שאלתי בקול רם איפה האוכל שלנו ומשום מה בדיוק דקה או שתיים אחרי קיבלנו את האוכל (חיכינו משהו כמו 25 דק') אני הזמנתי קלמרי ושרימפס מטוגנים בטמפורה - היה לא להיט בכלל ומה זה הרוטב הדלוח הזה? ביקשתי במקום שיביאו לי איזה רוטב מיונז, הביאו משהו בצבע אדום/ורוד ואמרו שזה חריף-דווקא היה לא רע. חברה שלי הזמינה סושי אחד עם סלמון ואבוקדו והשני עם קוויאר-אמרה שזה מעולה (מאמינה לה כי אני לא מבינה בסושי, גם לא אוכלת את הדבר הזה).חברה שלי רצתה עוד אך כשגילינו שלוקח להם הרבה זמן וויתרה. בעלה הזמין איזה סוג של עוף עם אורז וירקות-נראה לי שהיה לו טעים וזה גם היה נראה טוב. לקינוח בעלה הזמין בננה מטוגנת שאמר שהיא טעימה, אני והחברה הזמנו סוג של מוס שוקולד דחוס שהיה לא רע אבל אהבתי יותר את השוקולד הקשה שהיה מסביב ואת ה-2 קוביות שוקולד הקטנות שהיו מעל. סה"כ היה לא להיט, מחירים בשמיים, מסעדה רומנטית, חשוכה מעט, לא לשבת ליד המטבח!, שירות חביב

היה לו צבע כזה

הוא בא חם לא מצאתי בו טעם של סויה אולי מהלו אותו במים חמים, לא יודעת בוא נגיד שלא היה לו טעם בכלל

למעלה