יאצ הדיסק השני?!?! אני רוצה להוריד תשירים !!
י יובלוש המאמוש23 New member 21/9/05 #7 אם יצא השלישי אז איך השני לא? חחחחח חח יפה שלי,השלישי כרב יצא אז תהיי בטוחה שהשני יצא מזמןןןןןןןןן ואין לי את השירים אז לצערי הרב אני לא יכולה לעזור לך אבל לא נורא...תתעודדי בזה מלראות את הדיסק ה-3 לדעתי הוא יצא עם העטיפה הכי יפה בינתיים מכולם!
אם יצא השלישי אז איך השני לא? חחחחח חח יפה שלי,השלישי כרב יצא אז תהיי בטוחה שהשני יצא מזמןןןןןןןןן ואין לי את השירים אז לצערי הרב אני לא יכולה לעזור לך אבל לא נורא...תתעודדי בזה מלראות את הדיסק ה-3 לדעתי הוא יצא עם העטיפה הכי יפה בינתיים מכולם!
י יובלוש המאמוש23 New member 21/9/05 #8 רגע איך מחר הוא יוצא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif אם יצא השלישי איך השני לא? מה זאת אומרת מחר נראה ליייי?!
רגע איך מחר הוא יוצא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif אם יצא השלישי איך השני לא? מה זאת אומרת מחר נראה ליייי?!
L legalyblond New member 21/9/05 #10 חמודה כנסי.. מה שיוצא מחר זה הדיסק השני בעיקרון .. מה שאת מחשיבה כשני זה הדיסק של ההופעה החיה שלהם.. אבל הדיסק השני nuestro amor יוצא מחר..
חמודה כנסי.. מה שיוצא מחר זה הדיסק השני בעיקרון .. מה שאת מחשיבה כשני זה הדיסק של ההופעה החיה שלהם.. אבל הדיסק השני nuestro amor יוצא מחר..