יאפ, השעה 5 בבוקר..
ואתם בטח ישנים
ואני ערה
רוצים לדעת למה? גם אם לא אז הנה הסבר. אמא העירה אותי, המטורפת הקטנה..אז יש טיול שנתי? אז צריכים להיות בשש וחצי בב"ס אז מה הביג דיל למה אני צריכה להיות ערה?? אה, נוכחות חובה..שיט... אני עדיין לא מאמינה שאמא שולחת אותי לטיול הזה
בשבילי זה יומיים גהנום. בשבילה זה שבוע חופש..לכו תבינו אותה. וטיול שנתי יכול להיות נחמד, אך לא בבית ספרנו, תרתי משמע.. סיכום קצרצר של הטיול של שנה שעברה..אוהל, לא כיף, נעלו אותנו שעתיים באוטובוס,חימצנו מישהו, גררו אנשים, נאבדו אנשים...וזהו. והשנה..יש חדרים, חשבנו וואי סבבה חדר=מיטה=מקלחת=טוסטר, פרטים בהמשך.. אבל כמו לכל גבול ההנאה שלנו שהמורים יכולים לסבול, הם דאגו להרוס.. אסור בנים בנות, לכו תבינו אותם
הקיצר אנחנו ערמומים..כל הכיתה התחלקה ונשארו שלוש בנות מסויימות ושלושה בנים מסויימים,שבמקרה אין להם עם מי להיות..מעניין שכולם חברים טובים
לאחר שהמחנכת השביעה אותנו "לא תעשו אורגיות,נכון?נכון??" ולאחר שהסברנו לה שהיחסים ביננו הם לא כאלה..הרשו לנו, המחנכת אישרה אז הלכנו לרכזת שכבה, ואחרי כמה דיבורים הרכזת אמרה שאם בבוקר היא תראה אותנו ביחד היא לא תשחוט אותנו...כמובן שמאוד שמחנו כי אנחנו חבורה של שישה חברים ותכננו להביא דיסקמן ורמקולים ולעשות בלאגן בחדר ו..אתם יודעים חשבנו שהטיול לא יהיה כל כך גרוע אחרי הכל.. כמה ימים לפני הטיול הרכזת החליטה לפוצץ את החדר שלנו, דפקו אותנו עם עוד 2 בנות מכיתה אחרת וגם את הבנים לא השאירו לבד, הכניסו אליהם עוד 3 בנים מכיתה אחרת..אבל אנחנו כבר נחשוב על משהו.. אמא כמובן התפחלצה שסיפרתי לה שהרשו לנו להיות ביחד..שמרנית נהייתה לי אגב הטוסטר, רציתי להביא, אמא לא מרשה..מה זאת אומרת שאני מקסימום אוכל מנה חמה..החוצפה
אז אחרי שאמא ארזה חצי ארון "יהיה לך חם" "יהיה לך קר" "ומה אם תרטבי?" "בגדים לערב"-אפשר לחשוב לאן אנחנו יוצאים.. כמובן שאמא ארזה מלאי מכובד של מוצרי הגיינה, אפשר לחשוב אני בטירונות..כמה סבון!! ועוד יש לנו חדר!! ואחרי שאמא הכינה סנדוויצ´ים לגדוד שלם..ואחרי שלקחתי כסף למקדונלד´ס
אני פה נפרדת ממכם ל36 שעות, שעבורכם, יעברו מהר כי אתם בבית, במזגן!! עם מחשב ומוסיקה ואני..אני בגליל..מישהו גר באיזור? ואני מצפה שאני אחזור, בתקווה שלמה ובריאה, לראות שהפורום זז ומלא תגובות
תעשו לי הפתעה נעימה, אחרי הטיול הזוועתי שיהיה
ואתם בטח ישנים