יאפ, השעה 5 בבוקר..

*neta*

New member
יאפ, השעה 5 בבוקר..

ואתם בטח ישנים
ואני ערה
רוצים לדעת למה? גם אם לא אז הנה הסבר. אמא העירה אותי, המטורפת הקטנה..אז יש טיול שנתי? אז צריכים להיות בשש וחצי בב"ס אז מה הביג דיל למה אני צריכה להיות ערה?? אה, נוכחות חובה..שיט... אני עדיין לא מאמינה שאמא שולחת אותי לטיול הזה
בשבילי זה יומיים גהנום. בשבילה זה שבוע חופש..לכו תבינו אותה. וטיול שנתי יכול להיות נחמד, אך לא בבית ספרנו, תרתי משמע.. סיכום קצרצר של הטיול של שנה שעברה..אוהל, לא כיף, נעלו אותנו שעתיים באוטובוס,חימצנו מישהו, גררו אנשים, נאבדו אנשים...וזהו. והשנה..יש חדרים, חשבנו וואי סבבה חדר=מיטה=מקלחת=טוסטר, פרטים בהמשך.. אבל כמו לכל גבול ההנאה שלנו שהמורים יכולים לסבול, הם דאגו להרוס.. אסור בנים בנות, לכו תבינו אותם
הקיצר אנחנו ערמומים..כל הכיתה התחלקה ונשארו שלוש בנות מסויימות ושלושה בנים מסויימים,שבמקרה אין להם עם מי להיות..מעניין שכולם חברים טובים
לאחר שהמחנכת השביעה אותנו "לא תעשו אורגיות,נכון?נכון??" ולאחר שהסברנו לה שהיחסים ביננו הם לא כאלה..הרשו לנו, המחנכת אישרה אז הלכנו לרכזת שכבה, ואחרי כמה דיבורים הרכזת אמרה שאם בבוקר היא תראה אותנו ביחד היא לא תשחוט אותנו...כמובן שמאוד שמחנו כי אנחנו חבורה של שישה חברים ותכננו להביא דיסקמן ורמקולים ולעשות בלאגן בחדר ו..אתם יודעים חשבנו שהטיול לא יהיה כל כך גרוע אחרי הכל.. כמה ימים לפני הטיול הרכזת החליטה לפוצץ את החדר שלנו, דפקו אותנו עם עוד 2 בנות מכיתה אחרת וגם את הבנים לא השאירו לבד, הכניסו אליהם עוד 3 בנים מכיתה אחרת..אבל אנחנו כבר נחשוב על משהו.. אמא כמובן התפחלצה שסיפרתי לה שהרשו לנו להיות ביחד..שמרנית נהייתה לי אגב הטוסטר, רציתי להביא, אמא לא מרשה..מה זאת אומרת שאני מקסימום אוכל מנה חמה..החוצפה
אז אחרי שאמא ארזה חצי ארון "יהיה לך חם" "יהיה לך קר" "ומה אם תרטבי?" "בגדים לערב"-אפשר לחשוב לאן אנחנו יוצאים.. כמובן שאמא ארזה מלאי מכובד של מוצרי הגיינה, אפשר לחשוב אני בטירונות..כמה סבון!! ועוד יש לנו חדר!! ואחרי שאמא הכינה סנדוויצ´ים לגדוד שלם..ואחרי שלקחתי כסף למקדונלד´ס
אני פה נפרדת ממכם ל36 שעות, שעבורכם, יעברו מהר כי אתם בבית, במזגן!! עם מחשב ומוסיקה ואני..אני בגליל..מישהו גר באיזור? ואני מצפה שאני אחזור, בתקווה שלמה ובריאה, לראות שהפורום זז ומלא תגובות
תעשו לי הפתעה נעימה, אחרי הטיול הזוועתי שיהיה

shiri_b

New member
למה אמא שלך ערה בשעות כאלה??

גם אני יוצאת היום לטיול שנתי, אחרי ששיכנעתי את אמא שאני יכולה להכין סנדוויץ´ לבד (לא שזה עזר היא עדיין תכין אם היא תהיה ערה), פשוט "שכחתי" לומר לה באיזה שעה אני צריכה להתעורר וכיוונתי בעצמי שעון מעורר אני אעיר אותה אחרי שהתיק יהיה ארוז כדי להתחמק מה"יש לך מספיק בגדים?? בלה בלה". אז מי שעוד יוצא שיהנה מי שלא, שיהנה פה. אני הולכת ושוקלת להביא נבוט!! למה?? כי אנחנו חכמים מידי לצבוע אנשים עם שפתון...אנחנו מחמצנים להם את השער שהם ישנים!!!!! כן כן, טיול שעבר מישהו עבר חימצון קל בזמן השינה!! אז אני הולכת לנעול את הדלת!! הקיצר תהנו, אני אנסה להנות
ביי

Angel Girl1

New member
תהנו שתיכן!

אממ... נטע... גם אני היתי בדיוק ככה לפני הטיול השנתי... ובכלל עמדתי לא לצאת... היתי אמורה לארוז את התיק יום לפניכן... ואז אמרתי לאמא שלי שלא בראש שלי לצאת... ואז רק באותו יום... אחרי שיחה עם שני ידידים שלי עד שעה 3 לפנות בוקר... החלטתי שאני יוצאת... הלכתי לישון שעתיים וחצי... התעוררתי בחמש וחצי... ואז ארגנתי את התיק... כל כך לא הצטערתי שיצאתי... היה ממש כיף... על המצברוח בא אלי פתאום באמצע הטיול... ואז נהיה ממש אחלה!

חח, אורגיות... תהני! ../images/Emo16.gif

גם לנו היה טיול לגליל, לכרמל ולאיזור הזה... תהני! אנחנו ישנו באוהל
, אחד לכל השכבה... אבל לא היו אורגיות
. אמא שלי גם נג´סה לי כל הזמן לארוז, והכינה לי שבוע קודם את הבגדים בתיק, ובלה בלה בלה... הייתה לנו מדריכה נחמדה, שבמקרה גם למדה בביצפר שלנו פעם
, ריכלנו בדרך על המורים
. וגם סיפרה לנו שהיה איפהשהו בצפון (לא זוכר איפה) איזה אולם.. בתקופת הרומאים או משהו כזה.. שעשו שם אורגיות, אולי לשם את הולכת?
.
ניר

Shani5

New member
חח גם לנו שנה שעברה

היה טיול שהיה אוהל אחד לכל השכבה.... בהתחלה היה התכנון שיהיו 2 אוהלים... אחד לבנים ואחד לבנות.... אבל כשהגענו פתאום ראינו שיש אוהל אחד גדול... אז כבר כל השכבה היתה ביחד
אח היה כ-ז-ה פאן!

*neta*

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

ולסקרנים שבינכם...יצאנו בעשרים לשמונה, כן ישבנו הרבה זמן באוטובוס בחנייה.. והטיול היה מעניין..איבדנו 17 ילדים מהכיתה שלנו (כולה 36 כמה כישרון צריך כדי לאבד 17??), המדריך ברח לנו באמצע שומקום (נחל זיב), הייתה מלחמת אוכל ענקית בלילה, הייתה מלחמת מים, היו נפצים,היו 250 "חולים" מתוך 340 שיצאו לטיול, היו מורות צועקות, ואוטובוס אחד נשרף לו המנוע. וכמובן שישנו בנים בנות
טיול רגיל

אמאל´ה! ../images/Emo16.gif

נחל זיב=נחל כזיב? אם כן אז גם אני הייתי שם. כמעט מתתי בעלייה
.
ניר

*neta*

New member
זיב כזיב, אותו הדבר

מה שבטוח זה שיש שם עץ שקוראים לו משה (תשאלו את המדריך הברחן). והעלייה הייתה חביבה דווקא, 10 דקות

כנראה זה לא זה ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

המדריכה אמרה 10 דקות, הרכזת שכבה אמרה אין עליה, בסוף היה מעל שעה.
ניר

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נו איך היה בטיול ? .. נהנתן ? .. ספרו לנו קצת כמה דאלות מעצבנות אמא שאלה .. אני חייבת לזוז לביצפר אז צ´או צ´או נדבר אחורי זה !!

*neta*

New member
אני אישית ממש ממש נהנתי

כלומר הטיול היה מזוויע (למקרה ששכחתם, איבדנו 17 ילדים, המדריך ברח, אוטובוס נשרף..תקראו הודעה למעלה
). אבל כמובן שהיו קטעים מצחיקים וסך הכל זה חוויה
כמובן שבערב צלצלתי לאמא, שהשאלה הראשונה שלה זה איפה אני, שכחת אמא? טיול שנתי! כמובן שלא ידעתי לענות לה..כלומר היינו באכסניה, מה השם חשוב?? השאלה השנייה, האם אכלתי את הסנדוויצ´ים שהיא עמלה עליהם ב5 וחצי בבוקר, ועניתי לה שכן, ואז הסברתי לה למה אני בצום מאז. האוכל באכסניה היה נורא
. אחרי עוד כמה שאלות קיטבג (את עושה צרות? התקלחת? את רואה טלוויזיה? פגשת את סבתא?) סיימתי את השיחה והמשכנו לבלות עד השעות הקטנות של הלילה. בבוקר יום חמישי, שש וחצי בבוקר, צלצלתי שוב לאמא (לגמול לה על זה שהעירה אותי בחמש בבוקר יופ לפני
) להפתעתי ולאכזבתי, היא הייתה ערה! גאד, רואים שאני חסרה לה

shiri_b

New member
איבדנו 17 ילדים

ואח"כ איבדנו אותם שוב!!! מדריך פסיכי מזל שלא היה איתנו הרבה פעם אחת איבדנו 17 אח"כ אפילו יותר כי הוא היה חייב ללכת להראות לנו צמח!!!!!

[אורן]

New member
LOL!!! נטע...

אני לא בטוח שהשעה- 11, שזו השעה בה הלכת לישון, נחשבת ל"שעות הקטנות של הלילה"

shiri_b

New member
אני זוכרת שאתה אני ושגיא

וגם שחמון באנו ל"הרצאה" על זה שזרקו נפצים בלה בלה בלה וספגנו את האיומים....

*neta*

New member
LOL אורן

אני לא בטוחה שאתה באמת יודע מתי הלכתי לישון זה ששכבתי במיטה, לא אומר שהלכתי לישון.. ואני לפחות לא ממלמלת לי תפילות בצרפתית בלילה.

shiri_b

New member
ולציין שאחד הנפצים היו בחדר שלנו!!!

אבל העפנו אותם מהר לא לדאוג..

michael sama

New member
זה לא היה נפץ

זאת הייתה פצצת סירחון אבל נפתרנו ממנה
וממלחמת המים וכל הדברים האלה לא שמעתי כלום ישנתי 5 שעות כמו בול עץ ושום דבר לא העיר אותי

למעלה