יאפי יאפיייי

יאפי יאפיייי../images/Emo60.gif

חמסה מופיעות בפסטיגל
"בחנוכה הקרוב יעלה כמידי שנה מופע הפסטיגל, כשהשנה הוא יקרא בשם "פסטיגל סובב עולם". הפסטיגל יועלה השנה במספר שיא של 88 פעמים בכל רחבי הארץ- ראשון לציון, חיפה, אשקלון, תל אביב, ירושלים, באר שבע, כפר בלום, חדרה וחוף צמח. בפסטיגל השנה, כאמור, יופיעו הכוכבים נטליה מלקון ואגוסטין סיירה מ"פינת אור", וכמו כן יעל בר זוהר, יהודה לוי ("אהבה מעבר לפינה"), יעל דואני, גיא אריאלי ועופר שכטר ("משחק החיים"), רודריגו גונזלס ("קחי אותי שרון"), שלומי סרנגה, להקת חמסה וג'ולייטה. החלק השני של המופע יהיה הצדעה לשיריו של הזמר צביקה פיק, בכיכובו. את הפסטיגל השנה יכתוב אפרים סידון ויביים אורי פסטר"....
ייפי ייפי אני באה בטוח!
נטליה מלקון ואגוסטין סיירה
רודריגו גונזלס
להקת חמסה
יהודה לוי גאאש איזה פפסטיגל מדהים יהיה השנהההה

Love benja

New member
יופי יופייייי ../images/Emo94.gif

באמת יהיה מדהים ועלה לי רעיון ! שכל אחד יכתוב בכוכב את הסיבות לבואו לפסטיגל השנה כמו שחן עשתה !! חחחחחח |כוכב| להקת חמסה (כמובן) |כוכב| גיא אריאלי
|כוכב| עופר שכטר
|כוכב| טלי ואגוסססס
|כוכב| רודריגוווווווו
|לב
[ |כוכב| צביקה פיקקקקק.. חחחחחחחחח כן אני אוהבת אותו!!

Love benja

New member
תיקון ח..חח ../images/Emo94.gif

להקת חמסה (כמובן)
גיא אריאלי
עופר שכטר
טלי ואגוסססס
רודריגוווווווו |לב [
צביקה פיקקקקק.. חחחחחחחחח כן אני אוהבת אותו!!

GlitterKitten

New member
ויייפייי חמסלההה!!

חמסההההההההה!!!!!!!!
גיא אריאלי
שלומי סרנגה (פחחחחחח)
יהודה לוי
עפר שכטר

שירן 2

New member
תאמת ודוגרי

אני באה כיייייייייייי אמ........ לא יודעת כולם זמרים טובים אי אפשר לומר שלא.. ואני יבוא גם בשביל חמסה כמובן.....(נעמה הרוב!!) נ.ב אני נמצאת בג'ננה אז אל תתיחסו אליי אני עצבנית ומדוכאת!!!

liormi.

New member
אני בא כי ...

כי חמסה מופיעות אלא מה ?!?! רק בגללן אני הולך הן הכי כוסיות שיש שם מה קרה לכןןןןןן יש להן קול הכי מדהים הן מדהימות !!!!! לא מוותר עליהן לעולם הן שלי ורק שליייייייייייייייייייייי (ושל ירדן
)

שירן 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

GlitterKitten

New member
פחחפחפחפ בדיוק!!!

אחי...אולי תבוא לפסטיגל בחיפה? *מבט תמים* .... הרי יש לכם כבר רכבת ברשל"צ וברור שבאים בגלל חמסה! רק בגלל חמסה! בדרך כלל אני לא הולכת לפסטיגלים...רק אחרי ששמעתי שחמסה באות!

Love benja

New member
../images/Emo26.gifאני ../images/Emo94.gif

כל שנה הולכת לפסגיטל מימלא.. אני אוהבת פסטיגלים

מעינית

New member
ירדן../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

פעם אמרת לי שההפועות של חמסה בחינם!!!,אבל זה ממש לא נכון!,לך זה בחינם ביגלל שלכל הופעה של חמסה את באה!,אבל לאחרים שהם לא רואים המון הופעות של חמסה זה עולה כסף!!! אז את רואה????,נענע בננה,תחת של-
(חחחחחחח)

GlitterKitten

New member
מה? מה קשור?

1) אני לא באה לכל ההופעות של חמסה ולא אין לי פרוטקציות בקשר להופעות...בכל בעזרת עצמי (בערך) 2) איזו הופעה עולה כסף??? פסטיגל עולה כסף! תמיד! ...אל תדאגי אני אפילו אשלם

GlitterKitten

New member
מי רבבבבבב?????

זאת שיחה כולה באתי לאיזה 7 הופעות בשבוע יש לחמסה יותר משבע הופעות (מן הסתם)

למעלה