יאסר ערפאת

eliad2

New member
יאסר ערפאת../images/Emo46.gif

ככה הוא לא היה רוצה שהעולם יראה אותו. ככה הוא רוצה להיות.

ושימו לב לדברים המדהימים הבאים:

אם אני לא טועה, התמונה הזו היא ממלחמת של"ג. זה מזכיר לי משהו שקראתי היום בעיתון. אומר אמיד דרורי, אלוף פיקוד הצפון במלחמת של"ג, על ערפאת ועל השמאלנים: "כבר אז ראינו שיש לנו עסק עם שקרן, שאי אפשר לנהל איתו מו"מ ואי אפשר לסגור איתו שום דבר" עד כאן- מילא. מי לא יודע שערפאת שקרן? אבל שימו לב לפצצה הבאה: "הוא (ערפאת) גם בנה על לחץ פנימי בתוך ישראל. כבר אז שמענו אותם (את המחבלים) אומרים: ´מוכרחים להפעיל את השמאל הישראלי´, כי רק הוא יציל אותם". השמאל הישראלי בשרות האויב...

pilovich shahaf

New member
אתה צודק במאה %...הפשע הגדול../images/Emo124.gif

הפשע הנורא מכל....:- הבריחה המבישה מלבנון באישון לילה תוך הפקרת אמצעי לוחמה ומחשבים עם חומר סודי שנפלו לידיהם של אנשי החזבאללה,בושה בושה לצבא ולדרג הפוליטי דאז ממשלת ברק האפס שברח מלבנון... כנראה שהמושג שתבע צחי הנגבי אהוד ברח בדיעבד מתברר כנכון... כל זה מתגמד לעומת הפשע שעשתה מדינת ישראל לתושבי דרום לבנון צד"ל שלחמו כתף בכתף עם לוחמי צה"ל והופקרו לילה אחד לחסדי החזבאללה,הפשע הזה שאין לו מחילה הפשע של עקירת כמעט 30.000 אנשים נשים זקנים וטף מאדמתם מבתיהם והפצתם לכל קצווי תבל והמראה העצוב של אלפי אנשי צד"ל על משפחותיהם משתרכים בתור עצום לאורך גדר הגבול בבקשה להמלט מיד מרצחי החזבאללה הפשע הזה אין לו מחילה... השמאל הישראלי אחראי על הפשע הזה אחראי על הטרנספר הגדול של תושבי דרום לבנון הוא השמאל שרוצה לטרנספר עכשיו יהודים אמיצים שהתיישבו בשטחי ארץ ישראל השמאל הזה עוד יביא לחורבנה של מדינת ישראל וסיום החלום הציוני של יישוב ארץ ישראל ביהודים והפיכתה של המדינה הזאת למדינת פלשתינה-א`י. זהו חלומו של השמאל לשלוט בשלטון במדינת כל אזרחיה באמצעות מתן לגיטימציה לעראפת והבאתו עד לירושליים והושבתו בכנסת ישראל...
חרקירי- אהוד ברק במבחן התוצאה.
מבחן התוצאה. פ"ש.

barBQ

New member
המנטליות של השמאל היא גלותית../images/Emo18.gif

משום מה, יש בקרב חוגים רחבים בשמאל מנטליות גלותית. הם שכחו שהעם היהודי הקים לו מדינה ריבונית לפני 54 שנה. הם בטוחים שאנחנו עדיין היהודי שחייב תמיד להתקפל, לברוח, לסגת על מנת לרצות את אדוניו הגויים.הם לא מבינים שאנו עם שבכוחו להגן על עצמו, לעמוד על שלו, להרתיע. לצערי הרב, הקו הזה מנחה אותם גם כיום. יש בעיות בלבנון- צריך לסגת ובכל מחיר. יש התקפות טרור ברצועת עזה-מייד לפנות את ההתנחלויות. יש פיגועים בערי ישראל- אז במקום לצאת למלחמה באויב בשטחו-מדיניות השמאל היא לסגת, להתקפל אל גדר הפרדה בגבולות הקו הירוק פחות או יותר. הם לא מבינים שדרכם מהווה פרס לטרור ולתוקפנות, וגוררת בהכרח את המשכן של המתקפות. אני מקווה שהעם בישראל למד את הלקח ולעולם לא ישיב עוד את השמאל אל השלטון. לצערי, אני חושש, שזכרונו של העם כה קצר, שעד מהרה אנו עלולים למצוא את עצמנו שוב תחת שרביטם של ביילינים למינהם, רמונים למינהם או בורגים ודומיהם, הופכים את מדינת ישראל שוב לשפן נסיונות של השקפתם ההזוייה.

pilovich shahaf

New member
מפלגת העבודה נכנעה פעם נוספת לטרור

מפלגת העבודה נכנעה פעם נוספת לטרור הפלשתינאי...:- "מוסרת את ירושלים", לפלשתינאים... נציגי המפלגה "הסוציאליסטית" הזו,תמכו בהחלטת "האינטרנציונל הסוציאליסטי" הקובעת כי ירושלים תהייה בירת שתי המדינות... אכן המפלגה הזו עברה דרך ארוכה,מאז שגולדה מאיר הכריזה ש"אין עם פלשתינאי"... טרור פלשתינאי עקבי ובלתי מתפשר,שכנע את ראשי המפלגה העלובה הזו,לא רק שיש עם פלשתינאי ושמדינתו צריכה לקום ממערב לירדן ולא ממזרחה לו,אלא שיש למסור לפלשתינאים גם את המקומות הקדושים ביותר לעם היהודי. אז למה שהפלשתינאים יוותרו על זכות השיבה... ?? עוד בדיחה בשולי העניין.תראו מי משתתף בועידת המפלגות הסוציאליסטיות-נציגי משטרים חשוכים ומדכאים מהגרועים שיש. הפת"ח סוציליסטים.... מבחן התוצאה. פ"ש. חרקירי - אהוד ברק במבחן התוצאה...

ומה אתה שפשף?

האם אתה דמוקרט כמו החז"ד? האם אתה בעל אוריינטציה דתית כמו החמאס או הג´יהאד האיסלאמי? האם אתה לאומן כמו החז"ע או לה-פן? ולגבי העם הפלסטינאי - אני מניח שרק יחידי סגולה כמוך עם פרופיל נפשי רציני מסוגלים להתעלם בהצלחה מקיומם של מילוני אנשים שגרים במרחק נסיעה קצרה מהם.

אני מתחיל לחשוב שאתה מין סקיפט

אני ממש מתחיל לחשוב שאתה מין סקריפט משעשע שנכתב ע"י סטודנט למדעי המחשב בקורס בינה מלאכותית ורשתות עיצביות (בשלבים ההתחלתיים של הקורס...). מניתוח של ההודעות שלך אפשר לראות שאתה עונה בד"כ ברנדומליות וללא קשר ברור (כמו תוכנות הבינה המלאכותיות הישנות של תחילת שנות השמונים). אתה תמיד משתמש באותו מאגר ביטויים : אין חדש תחת השמש,טושה,מבחן התוצאה,חרקירי ועוד (בדיוק כמו מאגרי הביטויים ותתי המשפטים שאפיינו את התוכנות אותן ציינתי). אתה תמיד מעלה את אותן תמונות ברנדומליות מוחלטת. אדגר יקר - האם אתה סקריפט? (לביאור נושא הסקריפטים תשאל את הwebmaster המהולל שמתמחה ב"תיכנות" לאינטרנט)

למעלה