יאמיייייי!

shely2

New member
יאמיייייי!

רציתי לדעת, אם במקרה, מישהו יודע איך מכינים את המאכל הנחשק, רוציטורה ברוטב ממוסקה פרצינולקלונית. כי פשוט.. יש לי קצת בעיה עם המאכל מהסוג הזה. תמיד כשאני מתחילה להתיח את הגבינה, החמאה במחבת השני נשרפת לי. יש לכם איזשהו רעיון? זה כולל גם בחביתיות. מה אני עושה? זאת בעיה! כל פעם, שאני שמה את החמאה על האש, ומכינה את המרקם לחביתית, כשאני מגיעה, לשפוך את הבלילה, ממש בשניה האחרונה, מגלה כי החמאה נשרפה לי! אתם לא יודעים איזו צרה זאת! מה עושים לחמאות שנשרפות?!!! ובכלל, יש לכם רעיון איך לא לשרוף את השערות שלי בזמן שאני מבשלת את האוכל? כי תמיד בזמן הבישול, מתפשט לו ריח לא נעים ברחבי הבית. בדרך כלל אנשים לא נוטים להעיר לי על כך. הם תמיד שואלים רק אם יש איזושהי תקלה בביוב. וכשאני מגישה להם את האוכל, הם מבחינים בכך ואני תמיד צריכה להגיד להם את אותו הסיפור:" אלו איטריות דקות, דקות, דקות, דקות, דקות שאני מבשלת. תטעמו! טעים!!!". בקיצור, אם תוכלו לתת לי עצות גם בנוגע לזה וגם בנוגע איך לא לשרוף את השערות בידיים, במיוחד אלו שבכפות הידיים, אודה לכם מאוד. ואיך לעזאזל מכינים רוציטורה ברוטב ממוסקה פרצינולקלונית?!

דנטל

New member
וואו, הזדקנתי רשמתי

ובדיחות של ילדים כבר לא מצחיקות אותי יותר
. אין לי מושג קלוש בבישול, אבל נראה לי שבשביל שהחמאה לא תשרף עדיף לא לפתוח בכלל את האש. בקשר לשיער בכפות הידיים אני חושבת שאולי יעזור לעשות קודם צמות. בהזדמנות זו, הנה מתכון למוסקה חלבית מאתר פסטו.

silvey

New member
לשלי2-בעלת הדמיון הפורה../images/Emo140.gif

למה שלא תבקשי מהחבר האומלל שלך, זה שסובל את היריקות שלך... שילביש לך את הקולר של הכלב...על הצואר האדיר שלך, בכל זאת 141 קילו של דמיון עשיר,ויקח אותך לאבא ואמא שיקנו לך קצת צעצועים, איזה יתושון כחיית-מחמד, כי זה כנראה מה שהיה חסר לך כשהיית יותר קטנה..ביי

למעלה