יאמהה

chinchila

New member
אממ אני...

יש לי ימהה מייפל קוסטום אבל עכשיו יש לי גם DW אז אני מנגן איתה ועם הפלור 16 של הימהה...

אור 3

New member
רק יאמהה

אני חושב שזה בושה וחרפה שבכל הפורום הזה יש שני אנשים שמנגנים על יאמהה. אנשים, רק יאמהה!!

wildchild

New member
המתופף של מגהדאת´ מנגן על יאמהה

אבל מה אני יודע? אני רק בסיסט.

Zero Tolerance

New member
ממממ לא..

אולי רק בקליפ של הולי וארס הוא ניגן עם ימהה אולי רק בדיסק של ראס אין פיס הוא ניגן שאני חושב על זה ואני מדבר על המתופף הישן ניק מנזה.. שעזב בגלל בעיה ברגל ובלי דאבל בס בכזה סיגנון זאת בעיה , באשר למתופף השני הלא הוא ג´ימי דגראסו הוא מנגן על פרל , ניק ניגן על טאמה!

danezeq

Member
עזב בגלל בעיה ברגל?

אמאלא
זה הסיוט של כל מתופף!

danezeq

Member
איזה פחד ../images/Emo10.gif

מה הוא עושה עכשיו? מסכן! רק לחשוב על עושה לי צמרמורת! מה מתופף עושה בלי רגליים? עובר לצ´לו?

Zero Tolerance

New member
תראה..

לא! שימהה ילכו לעשות אורגניות! עולם התופים שייך ל -TAMA! TAMA-the strongest name in drums...

danezeq

Member
מה זה משנה החברה

אנחנו מתעסקים יותר מדיי בשמות דעתי היא שמערכת לא קובעת - אלא היושב על ידה
אני מכיר גם אחד שממש לא אכפת לו איך הוא מתופף - אלא איך נראית המערכת שלו וכמה מצילות יש שם, והוא דואג שהיא תראה לפי קליפים של להקות שהוא מעריץ גועל נפש

Zero Tolerance

New member
אתה רציני????

אז הוא ממש הומו! חחחחח! תמסור לו מחברי הפורום שהוא הומו... חחחחח..

PorTnoY

New member
אופיר !?!?!

יש לך גם מייפל קוסטום וגם ... ו... גם... כאילו בנוסף למייפל קוסטום שיש לך... כאילו יש עוד מערכת... שהיא הDWהמדהימה הזאתי !?!?!!!?!??! אני לא רצה להגיד שאני מקנה בך אבל .... אני ממש מקנה בך? רוצה להתחלף? יש לי דרבוקה ! סתם.. אגב אופיר, אני, אודי, ואלעד (ELAD2002) כמעט בטוח שנבוא להופעה של בתמונע ואם לא אז בהצלחה !!!

צו

New member
גם אני...

אני אומנם (עדיין) מנגנת רק על המערכת של בית-ספר...

למעלה