יאלללה נו תענו.........

sapppppp

New member
~~~

שם: ספיר סניף:נילי תאריך לידה:17.3.1993 מקום מגורים:נילי שיר אהוב:ממ.. יש המון שירים. סרט אהוב:היומן תוכנית טלוויזיה אהובה:הישרדות (כן גמאני כזאת..) זמר אהוב:לא סגורה על זה. זמרת אהובה:Avril lavigne יום אהוב בשבוע: כל יום שאין בו מתמטיקה. דיסק אהוב: ממ.. תזכירו לי איך נראה דיסק.. תאריך אהוב:אם כמה שזה ישמע קיטצ'י 17.3 האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול?לא. האם אי פעם לקחת סמים?לא שזכור לי. האם אי פעם עברת על החוק?ממ.. יש מצב האמת. האם אי פעם נשבר לך הלב?ממ.. כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?שיעורי בית, לסדר את החדר, לפנות מדיח... להמשיך? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן.. הרבה פעמים. האם אי פעם בכית על מישהו?כן. ולא, אני לא הולכת להגיד מי. האם אי פעם בכית על מישהי?כנ"ל. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ממ.. אני חושבת שכן, אבל מה שבטוח זה עבר. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בוודאי! מה שווה להגיד משהו אם לא מתכוונים אליו? האם אי פעם שיקרת?מודה. יש\אין חבר\ה:אוווווץ'! סתםXD בקרוב בעזרת ה'. גובה:ממ.. הרבה זמן לא מדדתי. מידת נעלים:38 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?חח כן.. כמה אופייני לי. ב24 שעות האחרונות צחקת?כנ"ל ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?ממ כן=] ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחח הגיוני. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?ממ.. מסטיק וחמצוצים נחשב? בימים אלו אתה מאוהב?ממ.. מה? הדבר שהכי קשה לך איתו:ממ.. מה? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו מט'5 באשר הוא! האדם האחרון שהתקשר אלי- בת דודתי היקרה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת.. אני יותר בקטע של מסנג'ר. המקום האחרון שהייתי בו:מקלחת. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הנשמה שלי. תכונה טובה שלי:אוקיי דיי עם השאלות האלה. תכונה רעה שלי:כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן. וזה היה מזמן שהייתי בכיתה ה' או ו'ו האם צחקת על מישהו בעל מום?יכול להיות, אבל זה היה שהייתי קטנה. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? פחחח רק אני. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת?חחח לא. אבל אני עדה לגניבה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר? לא. אתה שומר כשרות? כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח יכול להיות.. מי זוכר? הפרת הבטחה שהבטחת? ממ.. הגיוני מאוד שכן. מה צבע החדר שלך? ממ סגול! אז מה?!!? זה לא אשמתי שהייתי פעם פאקצה. באיזה בושם אתה משתמש\ת? 212 הוורוד. אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? ממ.. טבעת, צמיד של שרשרת דיסקית, ומירוץ לפיד. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא שמרתי סוד ממש חשוב של חברה, ואני מצטערת על זה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? ממ היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת?\ שתית משקה אלכוהולי?חח בקידוש. השתכרת?\ קנית בגד? ממ לא זוכרת.. לפני איזה שובעיים או 3 אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. הקדישו לך שיר?חחח בכיתה ה'! זה היה הדבר הכי רומנטי בחיים! שיפרו לך את המצב רוח? חח הייתי בטוחה שהיה כתוב פה ישפרוXD ממ.. יום חמישי. היום: באיזו שעה התעוררת? 11:37 מה/מי העיר אותך?הצלצול של הפלאפון של חברה שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מי זה היה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? צילצול של הפלאפון של חברה שלי. מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל מה אכלת? ממ.. לחם, ואחר כך עוד כמה דברים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?כל מיני.. לא משהו מיוחד. איזה כיתה את\ה: ט הבנאדם הכי יפה שראית: יופי זה עניין של טעם. את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? ממ.. לא יודעת. אבל מה זה משנה? מה שבפנים זה הקובע.. לא? את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? לא נראה לי. את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? ממ.. לפעמים. את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? חחח.. לפעמים. את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? לא.. למען האמת אני מוותרת דיי מהר. את\ה אוהב\ת את עצמך? תלוי באיזה מצב רוח אני. את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? כנ"ל בנאדם ש: שונא/ת: כרגע אף אחד, בשאיפה שזה ישאר ככה. אוהב/ת: הרבה.. מתגעגע/ת אליו: חברה ממש טובה שלי חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: בת דודה שלי, ואנשים שאוהבים אותי ושרוצים שאני אהיה איתם. הכי מצחיק: בנדוד שלי. הכי דפוק: פחח.. עזבו. לא נעים. הכי מוזר:אסףXD רק בגלל הזקן! הכי כיף לדבר איתו: בת דודה שלי, או מי שרוצה להקשיב. יש לך פלאפון?בוודאי למי את\ה מתקשר הכי הרבה? בת דודה שלי איזה צלצול יש לך? עכשיו לכתוב באנגלית נו.. אוף!Wake Me Up When September Ends הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מה שבא עם המחשב. את\ה רוצה להיות זמר\ת? אני יכולה לעשות תרגילי רצון עד מחר. את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? תלוי איזה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? לא שאלתם את זה כבר? וכן. איפה את\ה רוצה פירסינג? לא רוצה. אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו?ממ.. הרבה דברים. פורום אהוב:חח אני רק במכבי. באיזה פורומים את כותב\ת:" יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחותי הגדולה. מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא. מה את/ה שומע/ת? את הרעש של המחשב. והוא עושה הרבה רעש ביחס למחשב! מה הסרט האחרון שראית? אוף נו!! שנייה.High school musical 1\2, והשחקן שם! איזה חתיך!! מה התוכנית האחרונה שראית? הישרדות מה הדיסק האחרון ששמעת? ... מה החלום שלך? לא יודעת.. באמת שלא. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?חח כן! פעם התעוררתי באמצע הלילה והתחלתי להחנק!! רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן XD שאבת אבק בלי שביקשו ממך?פחחח נראה לכם?! בנית טירה מחול? כן. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. גם לא על הבירכיים של אבא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן. היית\ה בחקירה משטרתית?לא שזכור לי.. ממ.. כן.. אז.. ביי!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאניי

שם:רביד סניף:גדרה תאריך לידה:30.1092 מקום מגורים:בני עי"ש [אל תרגישו טיפשים, חצי מדינה לא יודעת איפה זה] שיר אהוב:love today-mika סרט אהוב:החיפושית בהילוך גבוהה /m\ תוכנית טלוויזיה אהובה:ורוניכה מארס זמר אהוב:drake bell זמרת אהובה:aril lavign יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:it's only time- drake bell תאריך אהוב:6.1 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ממ כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?לא האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר\ה:אין גובה:1.55 מידת נעלים:39 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן [גומי בננה מהקיוסק חחחXD] בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:לרצות את כל מי שסביבי, להרגיש כאילו אני איזה סופרמנית או משו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?גבר, לא ספציפי אלא רק ליום אחד להבין איך המוח הזה עובד האדם האחרון שהתקשר אלי-אחותי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד שלי מלונדון המקום האחרון שהייתי בו:ירקניה [יעני חנות ירקותXD] הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-הנקודת חן שיש לי בכף יד תכונה טובה שלי:אכפתית?! תכונה רעה שלי:פטפטנית:( האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כה חחח האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אוו בטח! חח נחמה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לסבתא נחשב? תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? בדיוק היום דיברנו על זה בתושב"ע, כן.. אמא שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כןןן הפרת הבטחה שהבטחת? כן מה צבע החדר שלך? כחול באיזה בושם אתה משתמש\ת? 212 ו- lacost pink אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? החבאתי לאחותי את הפלאפון והיא קיבלה עונש כי זה פלאפון 5 ברציפות שהיא איבדה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? היום בצהרים מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בצהרים עישנת?אולי רק בגלגול הקודם שתית משקה אלכוהולי? שישי השתכרת?שישי XD קנית בגד? רביעי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום בבוקר, לאבא הקדישו לך שיר?חחחהיום! [אבל זה היה לכל הכיתה וזה היה המורה לתושב"ע אז זה לא נחשב חח] שיפרו לך את המצב רוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6:25 מה/מי העיר אותך?פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא אל תשכחי שהיום שוקולד בסנדוויץ" מה היה הדבר הראשון ששמעת? השיר פתיחה של טרזן חח מה היה השיר הראשון ששמעת? don't preach-drake bell מה אכלת? סנדוויץ' עם שוקולד^^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?כמה קיבלתי בלשון איזה כיתה את\ה: י' הבנאדם הכי יפה שראית:אני!, חח סתם..אני חושבת ששלומית את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? ממ לאממש את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? לא, אבל תגידו אתם את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? כנ"ל את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? כנ"ל את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? כן! את\ה אוהב\ת את עצמך? לא את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? בזזנזית אש! בנאדם ש: שונא/ת: נו.. לא יפה לכתוב חחח אוהב/ת:כולם מתגעגע/ת אליו:איתי:( חסר לך:אדיר עושה לך טוב להיות איתו: לי הכי מצחיק: נמרוד חח הכי דפוק: אוו כולם! הכי מוזר:כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: שארוןן יש לך פלאפון?כה למי את\ה מתקשר הכי הרבה? יעל ושני איזה צלצול יש לך? love todayשל מיקה הקול הכי יפה ששמעת? רון! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דרייק בל כאילו שתוק! את\ה רוצה להיות זמר\ת? מממ גם נשמע נחמד את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? כן, אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? ממ כן, במיוחד השרדות ח-ו-י-ה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? בטח איפה את\ה רוצה פירסינג? בגבהה אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? שמה בבנק פורום אהוב:dbmb באיזה פורומים את כותב\ת:הרבה חח יש לך חברים בפורומים? ממ אתם חברים שלי? חחחXD כן, נראה לי שכן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? ג'קו- שר שר מה הסרט האחרון שראית? טרזןןן מה התוכנית האחרונה שראית? תוכנית הבוקר עם אברי גלעד מה הדיסק האחרון ששמעת? של דרייק חח מה החלום שלך?להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא חחחח בנית טירה מחול?כןןן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית\ה בחקירה משטרתית?כה יאבלללה איזו חפירה!!!!!!

yaelula94

New member
יאללה אני ../images/Emo13.gif

שם:יעל סניף:נילי החמוד מאוד תאריך לידה:9/4/1993 מקום מגורים: כמו הסניף.. נילי
שיר אהוב:love of my life\קווין סרט אהוב:בופור תוכנית טלוויזיה אהובה:קטנטנות
זמר אהוב:אממ...אין כל כך זמרת אהובה:עזבו, לא כדאי לכם לדעת..! יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:הדיסק שצרבתי לפני שבוע תאריך אהוב:26/11 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?חח כן האם אי פעם לקחת סמים?ממש ממש לא האם אי פעם עברת על החוק?אני מתארת לעצמי שכן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לא נראה לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?בטח. האם אי פעם בכית על מישהו? כן חח האם אי פעם בכית על מישהי?כן.... האם אי פעם שברת למישהו את הלב?שהוא יגיד... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח. האם אי פעם שיקרת?אני בטוחה שכן יש\אין חבר\ה: אין חחחח גובה:1.66 מידת נעלים:40 פריסינג:נההה קעקועים:נההה ב24 שעות האחרונות בכית?לא... ב24 שעות האחרונות צחקת?כן בטח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כןןןןן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחח כןןן בשיעור ביולוגיההה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהווואלה לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא. בימים אלו אתה מאוהב?סוג של.. לא סגורה על זה.. הדבר שהכי קשה לך איתו: הכל דווקא סבבי
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אימא... האדם האחרון שהתקשר אלי-שי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו:בית ספר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-המשפחה שלי ומכבי. תכונה טובה שלי: אממ.. אחריות תכונה רעה שלי:תמימות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחחחחחח כןן!!
האם צחקת על מישהו בעל מום?חס וחלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא מסוגלת, אני חושבת שאם נגיד תלמיד של אימא שלי יצעק עליה איך היא תרגיש..! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי... תרמת פעם לקבצן? כן... האם גנבת משהו במכולת? ממש לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? מצאתפ לכם..! אתה שומר כשרות? בוודאי ובוודאי שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ.. כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא שזכור לי מה צבע החדר שלך? כחול ושמנת מושלם ביותר באיזה בושם אתה משתמש\ת? ההוא עם הפרח חח אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? מאווווווד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני טובה בלדבר...! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? לפני שעה בערך מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ''ל עישנת?בחיים לא שתית משקה אלכוהולי? אממ.. לפני חודשיים בערך השתכרת?אף פעם קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר?אוי הרבה זמן לא... נראה לי לפני שלושה חודשים בערך שיפרו לך את המצב רוח? עושים את זה כל הזמן היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה לשבע מה/מי העיר אותך?אימאא מה היה הדבר הראשון שאמרת? קר לי מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב יעל לקום מה היה השיר הראשון ששמעת? you don't own me מה אכלת? קורנפלקס עם מיץ תפוזים[וספיר.. נכון שזה טעים?!] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך הולך להיות במבחן בספרות איזה כיתה את\ה: ט' המספר חשוב? הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודעת מי זאת את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? שיחליטו האנשים את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? לא את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? קצת את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? חיחי כן את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? לא כל כך את\ה אוהב\ת את עצמך? חלק את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? המכבי הצעיר חסכן ואינו קמצן בנאדם ש: שונא/ת: המורה שלי לאנגליתת אוהב/ת:אימא מתגעגע/ת אליו:סבא.... חסר לך: זמן עושה לך טוב להיות איתו: פייי המון אנשים בעיקר אחותי הכי מצחיק: בת דודה שלי הכי דפוק: לעבוד על אנשים בטלפון XD הכי מוזר: נממ... הכי כיף לדבר איתו: יש כל מיני נו... יש לך פלאפון?כן למי את\ה מתקשר הכי הרבה? אימא
איזה צלצול יש לך? אין... הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מגניבה כזאת שאחותי צלימה את\ה רוצה להיות זמר\ת? אולי... את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? יש מצב... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? נראה לי שכן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כןןןןן
כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? כן... איפה את\ה רוצה פירסינג? הליקססס אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היו לי אז הייתי חושבת על זה פורום אהוב: אמרוסי בוס באיזה פורומים את כותב\ת:מכבי צעיר ואמרוסי בוס יש לך חברים בפורומים? אפשר להגיד מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לאא, האוזניים כואבות מה את/ה שומע/ת? את הרעש של הטלוויזיה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת את השם מה התוכנית האחרונה שראית? השירדות חח מה הדיסק האחרון ששמעת? הדיסק שנמצא לי במערכת מה החלום שלך?להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?ממש אא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?אה? בנית טירה מחול?כןןןןןןן D: נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא.. היית\ה בחקירה משטרתית?לא

sapppppp

New member
חחח מצחיקונת שכמותך!

תזכירי לי להגיד לך משהו על אחת השאלות ביחידות.. וקורנפס עם מיץ תפוזים זה שליטע!! צריך להמציא לזה קיצור חמודי.. אני אחשוב על זה.! 3> יומ"ט או יותר נכון ליל"ט.

משעמם לי.

שם:ספיר סניף:נילי תאריך לידה:17.9.92 מקום מגורים:חור כזה... שיר אהוב:by your side-tokio hotel סרט אהוב:זוג משמיים תוכנית טלוויזיה אהובה:בובספוג XD זמר אהוב:נדב קדמון זמרת אהובה:לא יודעת.... יום אהוב בשבוע:שבת. דיסק אהוב:אין תאריך אהוב:מה? האם אי פעם עישנת?לא. האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים?ברור! XD לא. האם אי פעם עברת על החוק?לא נראה לי.אהה כן פעם גנבנו מסטיק מהסופר XD האם אי פעם נשבר לך הלב?כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?לא נראה לי האם אי פעם בכית על מישהי?לא נראה לי האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן.. האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר\ה:אין גובה:מטר ומשהו מידת נעלים:38 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן XD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:לא יודעת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי-נופר הוניגמן. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי המקום האחרון שהייתי בו:בסניף. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-קולה ><' תכונה טובה שלי:לא יודעת תכונה רעה שלי:לא יודעת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?XDDDD לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא נראה לי
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא זוכרת תרמת פעם לקבצן? נראה לי האם גנבת משהו במכולת? כן XD יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא יודעת אכלת משהו לא כשר? לא נראה לי אתה שומר כשרות? כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן ><' הפרת הבטחה שהבטחת? לא נראה לי מה צבע החדר שלך? תכלת וסגול באיזה בושם אתה משתמש\ת? כזה שאמא קנתה לי XD אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?אף פעם השתכרת?אף פעם קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכרת הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצב רוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 7:24 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?אין לי כוח! מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי כבר שבע ועשרים XD מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו ברדיו... מה אכלת? סנדוויץ עם חומוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אמממ לא יודעת איזה כיתה את\ה: י' הבנאדם הכי יפה שראית:טום XD את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא משהו... את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? לא את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? קצת את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? כן את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? לא את\ה אוהב\ת את עצמך? לפעמים את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? לא זה ולא זה בנאדם ש: שונא/ת: בני גורן!XD אוהב/ת:הרבה מתגעגע/ת אליו:חברה שלי חסר לך:לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו:חברה שלי הכי מצחיק: חברה שלי הכי דפוק: כנ"ל XD הכי מוזר:כנ"לXD -אותה אחת- הכי כיף לדבר איתו:יש כמה.... יש לך פלאפון?כן XD למי את\ה מתקשר הכי הרבה?יעל? XD איזה צלצול יש לך? משהו שיש בפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שאח שלי צילם את\ה רוצה להיות זמר\ת? לא. את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? כן איפה את\ה רוצה פירסינג? לא רוצה. אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו?קולה!XD פורום אהוב:כל מיני באיזה פורומים את כותב\ת:פה, בפורום נדב קדמון.... יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלוןXD ושומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן XD מה את/ה שומע/ת? טוקיו הוטל by your side מה הסרט האחרון שראית? אממ לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? 8 כללים פשוטים מה הדיסק האחרון ששמעת? לא יודעת מה החלום שלך?-- האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא XD בנית טירה מחול?כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית\ה בחקירה משטרתית?לא

sapppppp

New member
אני עדיין זוכרת לך!!

אבל בכל זאת אני נחמדה והשארתי לך תגובה!!

sapppppp

New member
ועוד משהו...

אני עדיין זוכרת לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא רק שעכשיו גם החבריקה הזאת שלך תדע!! את גם נשאת את שמו לשווא!

yaelula94

New member
אל תדאגי...

זאת ענבר.. היא כבר שכחה מזה.. ועוד משהו, ראיתי אותו היום בספריה חח

Kobi2402

New member
נועה ואסף.........

אסף תקן אותי אבל נועה רשמה לך שהיא תענה על השאלון............. אז נועה מחכים:)..................

Kobi2402

New member
אני..........

שם:קובי איגן סניף:מערב שליטה... תאריך לידה:24.2.92 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב:האם להיות בך מאוהב? סרט אהוב:היומן אני יודע קצת נשי תוכנית טלוויזיה אהובה: גיי לנו זמר אהוב: אייל גולן זמרת אהובה: שרית חדד יום אהוב בשבוע: ג(יש מכבי)ה(יש מכבי) כל יום של אימון דיסק אהוב: של גאנס אנד רוזס תאריך אהוב:לא יודע האם אי פעם עישנת? נייט האם אי פעם שתית אלכוהול?יאפ האם אי פעם לקחת סמים?נייט האם אי פעם עברת על החוק?דא כשהייתי קטן הייתי זורק תפו"א מהחלון האם אי פעם נשבר לך הלב?יאפ עזבו לא לפה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יאפ..... האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? פעם אחת... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בארור לחברה הקודמת שלי.. האם אי פעם שיקרת?מי לא משקר יש\אין חבר\ה:לא גובה: 1.82 מידת נעלים:48.5 פריסינג:אין ולא עושה קעקועים:כנ"ל ב24 שעות האחרונות בכית? לא... ב24 שעות האחרונות צחקת? כן בכיתה היה מצחיק ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן מי לא עושה שטויות.... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן... ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא בטוח הדבר שהכי קשה לך איתו: ניהול זמן בעיה רצינית מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כן ולא אומר האדם האחרון שהתקשר אלי- חבר שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידידה מהבית הקודם המקום האחרון שהייתי בו: חדר מדרגות.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הכדור סל תכונה טובה שלי:אין תכונה רעה שלי:יש מלא תפרטו האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן לעצמי שכחתי ת'סיסמא האם צחקת על מישהו בעל מום?לאא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן מלא פעמים עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא ראית אפעם מישהו שצריך עזרה ולא עזרתי לו תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן שהייתי קטן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?מכבי ת"א אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? תמיד הפרת הבטחה שהבטחת? בטעות מה צבע החדר שלך? צהוב באיזה בושם אתה משתמש\ת? טד לפידוס או פקו רבנה אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על ישהו מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי?לפני שבועיים אני חושב באירוע השתכרת?לא קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? פעם אחרונה לחברה שלי לפני שנתיים הקדישו לך שיר?בברמצווה שיפרו לך את המצב רוח? כל יום היום: באיזו שעה התעוררת? 7.30 מה/מי העיר אותך?אמא.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? קרר ליי......... מה היה הדבר הראשון ששמעת? קובי קום כבר!!!!! מה היה השיר הראשון ששמעת? האם להיות בך מאוהב מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משו מיוחד איזה כיתה את\ה: י הבנאדם הכי יפה שראית: מלא..... את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? בארור את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? אני מקנא הרמות את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? אוהוווווווו כמה שאני קרצ את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? קצת עקשן את\ה אוהב\ת את עצמך? סבבה לי את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? אמצע בנאדם ש: שונא/ת: יש אחד......... אוהב/ת:כל החברים והידידות מת"א מתגעגע/ת אליו:כנ"ל חסר לך:משהו..... עושה לך טוב להיות איתו: הסניף המדהים שלי הכי מצחיק: שירלי ועדי מהסניף הכי דפוק: מישהו מהכיתה הכי מוזר:כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: חברים שלי....... יש לך פלאפון?יאפ למי את\ה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? מה שבא עם הפלא הקול הכי יפה ששמעת? של יעל מנילי ושל שני ממערב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מכבי את\ה רוצה להיות זמר\ת? נופ.... את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? יאפ.... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? לא....... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? רק......... איפה את\ה רוצה פירסינג? לא רוצה....... אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? כלום.... פורום אהוב:מכבי באיזה פורומים את כותב\ת:כנ"ל יש לך חברים בפורומים? אתם תגידו... מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא.... מה את\ה עושה עכשיו? חושב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? אוצר לאומי מה התוכנית האחרונה שראית? עבודה ערבית מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך?לא מגלה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול?בארור מי לא? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא.... סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא יודע..... היית\ה בחקירה משטרתית?כן.........מה נראה לכם בארור שלא..............

יוובלל

New member
עווננה !!

שם:יובל רענן סניף:גדרה שליטה !! תאריך לידה:2.9 מקום מגורים: גדרה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה כמה פעמים .. תרמת פעם לקבצן? כן ..כמה פעמים . שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא ניראלי מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש\ת? בלאק אקססס חח..פעם בשנה אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חח ניראלי לפני כמה שנים זרקתי נפץ בטעות על מורה ....בטעות ! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?בוםבמלה =]]] שתית משקה אלכוהולי? ביום רביעי השתכרת? עבר זמ קנית בגד? אתמול הרבה הקדישו לך שיר? לאדע שיפרו לך את המצב רוח? היום בבוקר. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אמא מי יעיר אותי ?? מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד בוקר .... מה היה הדבר הראשון ששמעת? תרנגולת ..מאיפה אני זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? היום הכל בסדר עכשיו סתיו באביב משו כזה ברדיו מה אכלת? כשר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שום דבר ראש נקי יש\אין חבר\ה: גובה:מטר 78 ככה ניראלי מידת נעלים:45 פריסינג:לשון.. קעקועים:מאוד רוצה אבל בשלב יותר מאוחר.. שיר אהוב: אמש סרט אהוב:אמריקן פאי החתונה תוכנית טלוויזיה אהובה: הישרדות ניראלי זמר אהוב:אביב גפן. זמרת אהובה:אין יום אהוב בשבוע:רביעי אני מסיים ב12 ! תאריך אהוב:אמ 28 איזה כיתה את\ה: י' הבנאדם הכי יפה שראית ?מזתומרת ראיתי הרבה לתאר אותו יעני חח. את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? לא את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? ממש לא ! את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? לא ! את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? כןן ! את\ה אוהב\ת את עצמך? אמ את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? נורמלי מבזבז על מה שצריך וחוסך איפה שצריך.. בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: אמ . מתגעגע/ת אליו:אולי חסר לך:אולי עושה לך טוב להיות איתו: ישמצב הכי מצחיק: יש הרבה הכי דפוק: -הכי מוזר:- הכי כיף לדבר איתו: - למי את\ה מתקשר הכי הרבה? אממ לאדע..קוזניץ יכול להיות איזה צלצול יש לך? של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? לאדע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אי בודד את\ה רוצה להיות זמר\ת? ממש לא את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? כן ברור.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? כן איפה את\ה רוצה פירסינג? בנתים לא רוצה אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? שם בבנק ועוד כמה שנים מוצא כבר מה לעשות איתו פורום אהוב:FXP שליטה ! באיזה פורומים את כותב\ת:FXP ֱ יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? ליאור מה את\ה עושה עכשיו? כותב את השאלון הזה !! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?שומע רדיו מה את/ה שומע/ת? איפה הילד "נפלת חזק" מה הסרט האחרון שראית? לאזוכר מה התוכנית האחרונה שראית? הישרדות מה הדיסק האחרון ששמעת? עכשיו מעונן מה החלום שלך? שיהיה טוב האם אי פעם... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא רציני שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כןן !! חחחח בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא(?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית\ה בחקירה משטרתית?כן גנבתיי את השאלון לקומנה של סניפנו..תודה ! =]

למעלה