יאלללהה תתעוררוו! מה המשפט הכי מוזר ששמעתם או אמרתם?
T The Guardian17 New member 5/11/04 #2 ".. מה אתה עושה עם הנזלת כשהיא על היד האצבע שלך? תנסה פעם"! ~ילד בן 5 לפני חצי שנה~
M mahboba New member 5/11/04 #5 אוקי חחח אני בחור נחמד לחלוטין שרק רוצה לאנוס ילדים קטנים בזמן הפחדת ילדים עם קולותי המוזרים מהחלון כשמאחורי שיחי גדר הבית עמדו להם מספר ילדים תמימים , אחד מהם קרא לאבא שלו דרך אגב כששאר חבריו בהלם חבר שלי בכל אופן אמר שזה יצא גאוני עקב התזמון הספונטני בעיקר
אוקי חחח אני בחור נחמד לחלוטין שרק רוצה לאנוס ילדים קטנים בזמן הפחדת ילדים עם קולותי המוזרים מהחלון כשמאחורי שיחי גדר הבית עמדו להם מספר ילדים תמימים , אחד מהם קרא לאבא שלו דרך אגב כששאר חבריו בהלם חבר שלי בכל אופן אמר שזה יצא גאוני עקב התזמון הספונטני בעיקר
1 1Reebok New member 6/11/04 #12 הממ. "תמיד רציתי שולחן ביליארד קטן קטן קטן היי רגע יש לי!!!!!!" היום. כן.
ה האחמית New member 6/11/04 #17 קבלוו משפט גאוני של שני ערסים- "מרחוק אתה נראה מיליון דולר, מקרוב אתה חייב לי עשרים"
צ צנצנת משוגעת New member 6/11/04 #18 חחחחח... משפט מגניב לילדים מגניבים!! "מה אתה קשור לחיים?!" חחחחחחח...........
M MikeY fReAk New member 7/11/04 #19 אני אני../images/Emo79.gif אדם הוא אדם, ולא דנונה. וגם, במשחק אסוטיאציות, -אבא -אמא -..במבה!! בכיתי מצחוק
אני אני../images/Emo79.gif אדם הוא אדם, ולא דנונה. וגם, במשחק אסוטיאציות, -אבא -אמא -..במבה!! בכיתי מצחוק
S shiroosh999 New member 7/11/04 #20 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אודליה, אודליה, אודליה....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אודליה, אודליה, אודליה....