יאללי.

fun maker

New member
יאללי.

סרקיס חזר מהשבת שלו עמוס בהמון דברים טובים שאמא שלו העמיסה עליו. אבל לא זה מה שענין אותי. חיכיתי כבר לשמוע ממנו איך הלך לו עם איילת. פגש אותה לפני חודשיים והתאהב הבחור. ילדה בת שמונה עשרה. למזלו הרע מאז יצא רק פעמיים כך שקשה קצת לצפות להתפתחויות מרחיקות לכת. היינו יושבים בחדר והוא דיבר עליה שעות. במארב היינו צמד. הפרסי והעירקי קראו לנו. רק בניגוד למלחמת אירן עיראק אצלנו שרר שלום של אמיצים, אחים לנשק. חודש שלם במארב אני שומע ממנו פנטזיות מיניות בפרטי פרטים. הכרתי את הגוף של איילת על עיוור. כל נקודת חן, כל קימור. ידעתי איך היא אוהבת להתנשק, ואיזה תחתונים היא לובשת. הוא קרא לה יאללי. גם הפעם לא לקח הרבה זמן מרגע שהגיע ועד שהוקפצנו למארב. התרעה על מחבלים באזור ההר. לאחר שלוש שעות של דממה וללא שום ניע, התחיל סרקיס לעדכן אותי בארועי סוף השבוע והקורות אותו עם איילת. "אחי, היא מטריפה אותי. נדבקת אליי עד שהזין הופך להיות חודר שריון. מת לתת לה בראש, לרדת לה בין השוקיים המטריפות שלה ולינוק מהשדיים שלה, אבל איפה היא ואיפה למצוץ. בקושי מכניסה את היד ואני באטרף. שעות אחרי שחזרתי פינטזתי איך היא מוצצת לי. השפתיים שלה עלי ואני נקרע עם היד. שלוש פעמים גמרתי רק מלחשוב על הפה שלה. אין, יציאה הבאה אני חייב, חייב לעשות את הסיפתח שלי, מציצת המאה!" השיחה נלחשה לי כמעט לתוך האוזן כשאני מרגיש את הבל פיו על פני, את התשוקה חודרת השריון תחת הכפלד שעל ראשי. "לפני שנפרדנו דיברתי איתה וסיכמנו..", היה נדמה לרגע ששמענו רחש כלשהו וסרקיס קטע את מסע ההילולים באיבו. חיכינו כרבע שעה לוודא שאין שום סכנה באזור עד שהמשכנו בסיפורי אלף לילה ולילה. עוד שני משפטים נלחשו אל תוך אוזני בטרם צרור נותבים פילח את האויר מעלינו... לידנו, לתוכנו. השבתי מייד אש וגם סרקיס. אחרי צרור אחד הבחנתי שרק אני משיב אש. "לא עכשיו הזמן להתקמצן על כדורים יא פרסי דפוק, תן להם בראש" צרחתי. ברגע מסוים הבנתי שרק אני יורה ועצרתי. זחלתי את המטר שהפריד בינינו. "סרקיס מה קורה. דבר איתי אחי, נפגעת??" הושטתי יד וגיששתי לאורך גופו. היה כולו ספוג דם. לא היו לי הכלים להעריך את מידת הפגיעה אך לפי כמות הדם הנחתי שהוא חטף אותה בישיר. ליטפתי את פניו שכוסו דם. ניסיתי לאתר את מיקום הפגיעה ללא הצלחה. כל החזה מלא דם. "אכלתי אותה" לחש לי ולפי הקול הבנתי שאנחנו בצרה רצינית. "תחזיק מעמד, תכף יגיע הפינו ויטפלו בך" ניסיתי לעודד. לא באמת האמנתי במה שאמרתי לאור כמויות הדם שהציפו אותו. "תגיד ליאללי.." הנשימה נעשתה כבדה והוא לא הצליח לגמור משפט. "ששששש....תרגע, תעזוב הכל עכשיו, רק תנסה לנשום ולשמור כוחות עד שהחילוץ יגיע" ניסיתי לעודד משהו. אני לא חובש, ובכל זאת לפי נסיונות עבר הבנתי שדקותיו ספורות. אחזתי בידו וליטפתי לו את הראש, מחפש מילים להגיד, אולי אפילו לנסות להצחיק אותו איכשהו. "יאללי..." הצליח שוב ללחוש והנחתי אצבע על שפתיו "ששש.....". פתחתי בידי השניה את מכנסיו והיד החלה ללטף אותו בין רגליו. תוך שניות הזין הזדקר בין אצבעותי. התפלאתי איך עוד מגיע הדם לשם. העברתי את היד פעמיים לאורך הזין וראיתי את הגוף מתפתל, לא ידעתי אם אלא פירכוסי גסיסה או הנאה. הורדתי את הכפלד מעלי ושפתי ירדו על אברו. הדם שעל ידי נמרח על הזין וטעם מוזר מצא דרכו אל פי. ליקקתי עם הלשון את הכיפה וירדתי. את כל הטריקים שלמדתי מהחברה ניסיתי להוציא לפועל כאילו להשוויץ בכישורי המציצה שלי שלא נופלם משום איילת, ששמה שוב נלחש באויר הלילה.העברתי את היד על הביצים שלו והגברתי את היניקה של הזין שלו אל תוך פי. מצצתי כמו שחלמתי, מציצה אלוהית. התחלתי להרגיש אותו מתחיל לרעוד לי בתוך הפה וידעתי שאסור לי להפסיק כאן עכשיו. עוד שפשוף עם היד וליקוק ופרץ חמים של זרע ניתך אל בין שפתי. הרמתי את הראש וסחטתי עוד פרכוס עם היד. זרעו של סרקיס על ידי והראש שלי על חזהו. ברקע נשמעו קולות צוות ההצלה. יום אחרי, יצאנו כל המחלקה ללוויה. קלטתי את איילת. לא היה שום צורך להציג אותה. חייכתי אליה מבעד לדמעות שניקוו בתוך עיני. עכשיו אני הייתי היחיד שיכל לקרוא לה יאללי מול השלט הקטן של "אמיר סרקיסיאן 3906251". בוקר, אני עושה דרכי לשער פטמה.

מ ת ענגת

New member
איך זה../images/Emo35.gif

הסיפור שלך גם חבט בי בבטן גם הגעיש קצת יותר נמוך מהבטן גם נכנס עמוק עמוק ללב שיהיה לכולנו יום זכרון עצוב

אתה יודע...

אחרי יום הזיכרון מגיע יום העצמאות... מעניין מה אז יעבור לך בראש "אני מדליק משואה זו..." ההמשך אתה יודע.

חם, חם בטבריה.

המדים נדבקים לגוף, כשהאדים עולים מהכנרת ומערפלים את המחשבה. הלב מתכווץ לי מול המשפחות השכולות שממלאות את בית הקברות. לא עומדת בדמעות של ההורים. החיילים שלי מסודרים במקומותיהם. חם, חם בטבריה. דייג, אוהב דגים? אני נוזפת בעצמי. לברוח עכשיו ל"גשש החיוור" זה לא לעניין. מחניק לי בית העלמין. קלישאות. התחילו הנאומים. הטקס לא נגמר. אם אני לא יוצאת מכאן עכשיו, אני חושבת לעצמי, אני אמות גם. בעיניים שלי דם. שמאל ימין, שמאל ימין, אחורה פנה. הנה אני כבר בשער. צדקה תציל ממוות, אומר לי מישהו בשחור. חם, חם בטבריה. בית הקברות כבר מאחורי. לא מספיק רחוק, אני חושבת, כשקולות של בכי בכל זאת מגיעים אלי. חם, חם בטבריה. בית הקברות על ההר. אני יורדת במדרון. אין דרכים סלולות. רק סלעים גדולים וירוק שעוד שנייה יהיה צהוב ומאובק. הקולות מאחורי הסלע הגדול מגיעים אלי לאט. לא יכול להיות. חם, חם בטבריה. אני כנראה השתגעתי. יותר מדי כאב וצער עלולים לעשות לי את זה. הם ממשיכים עם הקולות. לא יכול להיות, אבל את האנחה הנשית שבאה מן הסלע אי אפשר לפספס. באמצע המדרון הפסקתי לנשום. עכשיו גם גבר מתנשף מאחורי הסלע. חם, חם בטבריה. בעיניים עצומות אני משרטטת את המסלול שלהם. הוא בטח נושך לה עכשיו את הפטמה. והיא בטח מחייכת ולוחשת לו לבוא אליה. חם, חם בטבריה. 20 צעדים ואני איתם. מהצד הלא נכון של הסלע. הוא גמר ראשון. קולות האורגזמה שלה לא משכנעים, אבל אולי זה בגלל שאני קשה לי לפרגן לבנות אחרות. הם בטח תיכף יקומו ויתלבשו ולי אין איפה להסתתר. חם, חם בטבריה. סלע קיומנו עוטף אותי. נהמה חרישית עולה מבית הקברות. הם נרגעים מאחורי. אני שומעת אותם מתלבשים. ההיתקלות כבר פה. בואי, הוא אומר לה. קול נעים. נכנס לי קוץ, היא מחזירה לו. נעים לי גם הקול שלה. חם, חם בטבריה. העיניים שלהם נקרעות כשהם קולטים אותי. גם אני מתבלבלת. אודי, החייל האהוב שלי. את החיילת אני לא מזהה. הרגשתי שאני הולך למות בבית הקברות ורציתי להרגיש שאני חי, הוא אומר לי. זה בסדר, אני אומרת. באמצע המדרון הוא נתן פתאום הקשב. שחררתי אותו. הוא נתן לחיילת שלו יד. אני נשענתי על הסלע. רק כשכבר אי אפשר היה לראות אותם יותר בכיתי על האבן, על סלע קיומם, על אבן קיומי.

bugbuster

New member
למה לא בשירשור מישלך אלפא?

זו כתיבה יפהייפה בפני עצמה. לצרפה כך להודעת פאן מאייקר הרי זה עוד מופע הוכחה לעוצמת הכתיבה המרעישה הזו. אני מתוודה, שלחתי לפאן מייקר מסר בבוקר שעל הכתיבה הזו אינני מגיב, ולא עמדתי במילה, כי הרי תגובתי ברורה. אם ככה, ארשה לעצמי להשתפך. אני ממעט בשנים האחרונות לפקוד את ארועי יום הזיכרון, ובמיוחד התוכניות ברדיו ובטלוויזיה. ישנו כבר נסיון מצטבר, "שופשף" ומשומן של עשרות שנים לטקס הזה, מאז כתב ברל כצנלסון את נוסח היזכור (אחרי תל- חי? יתכן וטועה, אבל זהו ברל בנוסח יזכור עם ישראל וכוליי.) היום הזה שלהכרתי לא היה רחוק מלהאפיל ולהעפיל על יום כיפור, והפך כבר בהתבטאויות שונות להיות מתואר ומוגדר כיום הכיפורים החילוני, כמי שהיה ממש משועבד ליום הזה מילדות, ולא, ללא תמונה ממוסגרת שחור על שידה או קיר כמו בבתים רבים, לא, רק העוצמה שמילדות מולעטת בחווית השכול. שיר אחד היה אז בשנות החמישים שכולם חיכו לו נרעדים שיושר בתוכנית קבועה שהייתה אז שנים רבות, "היה היו אי פעם בחורים." השיר הוא דודו כמובן, מפקד מחלקה בחטיבת הפלמ"ח יפתח אם אינני טועה, דוד צ'רקסקי שנהרג בנסיון כיבוש כושל של משטרת נבי יושע שבגבול הצפון. טריו ערבה היה ההרכב המועדף לביצוע השיר. התוכניות הלכו ונישתכללו. לא אכנס לחיווי, דעותי אולי תיפגענה, ובכך רק מוכיח עד כמה אני עדיין שבוי באזיקי הטקס האלים אלים אלים הזה. ואנא ניזכור, אין חברה ללא טקס. אבל זהו טקס. אלים. לפני כמה שנים הובאה תוכנית ליום הזיכרון, "פלוגה אלף" הפלוגה הראשונה בגדוד הצנחנחים, עוד לפני הקמת החטיבה כשההלם ממש חבט בי. החמיצו, "פיקששו" את תש"ח. הם כבר לחמו כמובן בקדש, במיתלה למי ששכח. הדור הבא כבר קינא בהם. הדור שלי כעס על הוריו על כי לא נולד בארבעים ושמונה, "ופיקשש" את שישים ושבע. מלחמת ההתשה בתעלה לא נחשבה בעיניינו מלחמה כלל, ואכן, הרגשנו מופסדים, ושנה וחצי אחרי השחרור הייתה אוקטובר 73. זה הלם בי בצפיה בתוכנית פלוגה אלף להבין, דור אחרי דור מחונך להרגיש "מופסד" כיוון שהיה צעיר מלהשתתף במלחמה? אביו של צמרת, אחד מסרבני הגיוס שנשפטו, היה חייל (קצין אלא מה,) בגדוד הצנחנים שרץ אחרי המלחמה מרמת הגולן לסיני, לחפש את המלחמה, "וזכה" להשתתף בחווה הסינית בהתקפה עקובה מדם שלא מרבים לדבר בה, גם היא הונצחה באחד מימי הזכרון לפני כשלוש או ארבע שנים, החווה הסינית, הסיפור שלא סופר. דיבר למשל נוח כנרתי, אחיו נהרג בצמח תש"ח. בנו נהרג בלבנון. שכחנון את המינון הזה? המינון המצמרר? הסד"כ! מפקד גדוד (מבית השיטה?) שאיבד את אחיו בגדודו, מישהו תופס את זה? וכן, לא אגלוש לפוליטקה, למרות שהכל פוליטיקה, מאז יום כיפור 73 ולאורך זמן רב רב התפנית החלה. רצח רבין, לראות את הקומנדקר עולה בבאב אל וואד שחטיבת הראל חמישים שנה לפני כן נכתשה בן תחת פיקודו, עולה רצוח בקומנדקר בארון לירושלים שחבה לו שלוש, את 48 את 67 ואת מהלך השלום, אין ספק שזו הייתה נקודת הסיכום לראייתי היום את היום הנורא הזה. סטטיסטיקה. עד לעליה ההמונית הרוסית, אמצע שנות השמונים, הייתה מדינת ישראל בסטטיסטיקה של כמעט אחוז (1 % ) מאוכלוסיה בהרוגים. זהו אחוז איום. הואקשה לעיכול. להבהרה, 48 גבתה כאחוז הזה. לא שישם ושבע, ולא שבסעים ושלוש.(48 היא בעיתית לסטטיסטיקה. אנו אומרים 6000, או קרוב לכך הרוגים לאוכלסיית 600000 מה שנכון לתחילת המלחמה אבל מתעלם מגלי העליה שפקדו את המדינה עוד תוך תש"ח, אבל הוא הנתון המקובל, כך שמי אני שאעז להטיח בו.) השוואות רוסיה איבדה כעשרים אחוז מאוכלוסייתה במלה"ע שניים. בריטניה שילמה מחיר אולסים כבד במלה"ע אחד, כפרים שלמים שבניהם היתגייסו לבטליונים לא שבו והכפר נותר ריק מגברים שנים אחרי כן. ארצות הברית במלחמת האזרחים שלה, גטיסברג, וכוליי, אך כל הללו, ויסלח מי שיסלח לא על ציר זמן ארוך של כמעט חמישים שנה, אם מונים את הכמעט אחוז אבדות לאוכלוסיה כקסוע ממש, בים אפס נקודה שמונה לאפס נקודה תשע! מאז שנות השלושים, או הארבעים. סטטיסטיקה: בן שלושה פצועים בדרגות אלה ואחרות לחמישה על כל הרוג, מעמידים את מיספר ניפגעי מלחמת 73 על לפחות אם לא מעל עשרת אלפים. מעל אלפיים חמש מאות הרוגים, כפול ארבע או חמש, הוא החישוב. ובחזרה להשוואת ציר הזמן, כהרוגים, ככמעט אחוז מאוכלוסיה מדינת ישראל היא בין במדינות היחידות בזמן המודרני "השומרת" על אחוז הדמים הנורא הזה. לסבר את האוזן למיספרים. שנים הייתי בתחושה כי 67 הייתה מלחמה מועטת קורבנות, כשבע מאות אם אייני טועה. אבל זאת על ציר זמן של שישה ימים, רק שישה ימים! (שליש אגב מההרוגים ברמת הגולן תוך כארבעים שעות!) על ציר אוכלוסיה כפי שמנתה אוכלסיית המדינה אז, הינו מחיר כבד שבכבדים. אבדות מדינת ישראל בעת מלחמת ההתשה, כבדות יחסית לכמות אוכלוסיה לאבדות ארצות הברית בוויטנאם, ובימי וויטנאם הקשים ביותר. (על תחושת הכפר הקטן שאין לנו מרחבי ערבות סיבריות הרי מיותר לציין, הא?) זה נתון מצמרר! הוא הנתון שאיננו מעכלים והולם בנו שוב ושוב, ומה פוליטקיאים עושים בו אם כן או לא להנציחו, לוודאי שלא אומר על גבי פורום סקסיסטי, לא? ולראות כתיבה כפי זאת של פאן מאייקר,כפי זאת של אלפא, רק מוכיחה לי, מוכיחה לי, וטובה, טובה לי כל כך, ומוטב לי אעצור כאן.

ferdinand

New member
כן - בעיטה בבטן

כבר חושש לפתוח את ההודעות שלך לא יודע אם אוכל לעמוד בעוצמה הזו כמובן שמתפתה ונשאר לבהות עוד כמה דקות במסך אחרי ש.. גומר (לקרוא)

../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

כל כך כואב לאבד חבר חבר לצחוק חבר לעצב חבר לחוויות חבר לשתיקות חבר לשטויות חבר לאהבות חבר לאכזבות חבר להתלבטויות חבר לתהיות חבר. לזכרו של סאלח טפאש ז"ל 06/04/1992

למעלה