יאללה

Kgt1

New member
הראפטורס שולטים!!!

אם כי כמובן שהעונה תהיה לי איזושהי סימפטיה לוושינגטון.

יוסי®

New member
ממפיס גריזליס!!!!!!!!

סתם, נראה לכם
אוהד בוסטון הייתי, ואוהד בוסטון אשאר, עוד מימיו של לארי בירד.....

חזיר בר

New member
אני תמיד הייתי בעד הסיקסרס

מקווה שההצלחה לא תשנה אותם, סימפטיה מיוחדת לקליפרס,מי יתן שיגדלו,יצליחו וילחמו על מקום בפליאוף.

kirk hammet

New member
מינסוטה טיוולבס

ואני גם גאה מאוד בזה , ארבע שנים ברציפות בפלייאוף , יחסית לקבוצה צעירה , מבחינת הזמן שהמועדון קיים , ויחסית לשחקנים שיש לנו , בלי סנטר משמעותי , זה מצויין. וגם השחקן שאני הכי אוהב בליגה - KG , THE BIG TICKET , קווין גארנט. והתבשרתי שוולי שצ´רביאק (למי שלא יודע , הבן של וולטר מריאל מדריד) האריך את חוזהו עד 2003 , וזה מצויין. עכשיו גם עם לורן וודס , שאמור להיות סנטר מצויין , והיה אמור להיות בחירת סיבוב ראשון אבל לא היה בגלל שמועות על בעיות גב , אולי יהיה לנו עוד כח מתחת לסלים. קייג´י לא יכול לשחק עם ראשו נסטרוביץ´ או דין גארט , הם פשוט לא סנטרים. יש לי גם סימפטיה אדירה ובלתי מוסברת לקליפרס , שסוף סוף כבר אי אפשר לצחוק עליהם. מהיום צוחקים על גולדן סטייט ! אני מתעב את וינס קרטר ואת טורונטו. חושב שעושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא. ובקשר לקליפרס - אני שונא את אלטון בראנד , אבל אני כן חושב שהוא שחקן טוב ויעזור לקליפרס היקרים להשתפר. ואני אוהב גם את סטאפן מארבורי , שחבל מאוד שהלך לניו ג´רזי.

kirk hammet

New member
הממ

4 תגובות , ועדיין לא ראינו איזכור של הלייקרס. אולי אנחנו באמת אוהדים אמיתים ולא גלורי האנטרז ?! אגב - אהדתי גם את שיקאגו , אבל הפסקתי שנה לפניי שמייקל פרש. והייתה לי סימפטיה לסיאטל , אבל היא חלפה. וגם לסן אנטוניו. וגם היא חלפה.

יוסי®

New member
אממ......אין ספק בכלל שגארנט

הוא אחד השחקנים הטובים בליגה היום (וכמובן גם בעתיד....) ואם ראשי מינסוטה ישכילו להביא בשבילו סנטר ברמה גבוהה, לדעתי השמיים בשבילו יהיו הגבול

Kgt1

New member
אחרי שג´ורדן פרש נותרה נקודה ריקה

והיא אלוהי הכדורסל... את המקום הזה ממלא כבר שנתיים לא אחר מאשר השחקן הכי טוב בנ.ב.א (אפילו טיפה יותר טוב מאייברסון שאני אוהב גם אותו) וזה כמובן אייר קנדה. טורונטו אימפריה!!!!!!!!!!!!! אם קרטר היה קולע את הסל ההוא אז היינו מגיעים לגמר שנה שעברה (אם כל הכבוד את מילווקי היינו עוברים)... השנה אינשאללה יש אליפות. הבעיה היא שאני לא יכול להגיד שאני שונא אף שחקן במינסוטה כי זו פשוט הקבוצה השנייה שלי שם... (הכי אני מת על וולי וורלד). אז בבקשה על תרד על הקבוצה שלי...

kirk hammet

New member
בקשר לוינס

וינס שחקן בהחלט אוברייטד , אין לו קליעה מספיק טובה לשוטינג גארד , הוא מקבל המון כבוד מהשופטים שנותנים לו המון , פשוט המון , זריקות עונשין , והחדירה שלו לא כזאת מדהימה, אבל פשוט עושים לו כבוד. אני לא רואה אותו זוכה מתישהו בתואר MVP.

Kgt1

New member
הוא קופץ הכי גבוה... חודר הכי טוב

אולי חוץ מאייברסון והכי חשוב אבל הכי חשוב: השחקן הכי טוב בעולם!!!!!!!!

r&s red

New member
Go Knicks

מאז רצף ההחטאות של צ´רלס סמית´ נגד אלוהים

לכל ה"אוהדים"

קבוצה לא מחליפים ! אין כזה דבר שלפני כמה שנים אהדת מישהו אחד והיום אתה אוהד מישהו אחר רק בגלל שהוא ירד מגדולתו . אני למשל אוהד של דטרויט ,שכבר שנים היא הקבוצה הכי אפורה בליגה ,מה שלא מונע ממני לבדוק דבר ראשון כמה הם יצאו . עם זאת מותר לסמפט קבוצה נוספת ,או "לבחור מועדפת " במקרה שהקבוצה שלך לא בעניינים. שנה שעברה רציתי שהרפטורס ילכו הכי רחוק שאפשר ,כי אני מת על קרטר וג´רום ויליאמס . אחרי שהם עפו רציתי שאייברסון יקח אליפות - כי פשוט הגיע לו . אבל בשום רגע לא פסקה אהדתי לפיסטונס .הם פשוט כבר לא היו בעניינים

The Messiah

New member
זה בדיוק מה שאני אומר...

אני לדוגמא אוהד של הלייקרס אבל אין מה לעשות הם נהיו קבוצה לא משהו מרגשת אז אני מסתכל בצד ככה על פילי ועל גולדן סטייט אבל אני עדיין אוהב שלהם

The Messiah

New member
לייקרס עוד מ89 כשהפסידו לבולס:(

מהקבוצות שההישגים שלהם בליגה עוד לא הוחלטו לעונה אני אוהב את גולדן סטייט כאילו בקטע שהם לא בטוח לוקחים אליפות והכל

למעלה