יאללה..

AeroSlash

New member
יאללה..

הקרבן הבא שנתעלק עליו ונמצוץ ממנו את כל הדם יהיה לא אחרת מאשר סבטה. וכמובן, ברגע שנמצה את סבטה היא תשלח את השם הבא בפרטי :) אוהבים אותך סבטה

TaL53

New member
מי אמר יאללה יאללה?!../images/Emo23.gif

התחלנו.. מה קורה? מה העיניינים? מה הולך? מה חדש? מה את אומרת על הקיץ? לאן את רוצה לטוס ככה לפני הגיוס? איפה את רוצה ללמוד? באיזה מדינה היית רוצה לגור? הגבר האידיאלי הוא.... החיה האידיאלית.... איזה מוסיקה את שומעת עכשיו? או בדר"כ? איך את רואה בעיניך את הפורום? מי המנהלת הכי מצויינת שהייתה בפורום אי פעם? אופציות תשובה:1. אלה 2.ALLA 3. AEROSLASH 4. קיריל (עם ניתוח קטן). טבע או קניון? שוקו או מיץ? סמים- כן\לא\ אני משווקת בעצמי מה העבודה שהכי נהנת בה? מקדונלדס או שניצל תירס? אלכוהול- כמה, למה ואיפה? דובוני אכפת לי או רובוטריקים? טוב, נראה לי שזה מספיק לבינתיים, אני הלכתי לנשנש משהו:)

ובכן..

התחלנו..
וגם נסיים.. :] מה קורה? מה העיניינים? מה הולך? מה חדש?
הכל מצויין מה איתך? מה את אומרת על הקיץ?
שאני תמיד רוצה חורף.. ולפעמים בחורף קיץ.. בקיצור אינקובטור.. ;) לאן את רוצה לטוס ככה לפני הגיוס?
טורקיה איפה את רוצה ללמוד?
במקום עם אנשים טובים באיזה מדינה היית רוצה לגור?
כל מדינה שבה ארגיש נוח לחיות ומכיוון שהניסיון שלי הוא מזערי אין לי קנה מידה.. הגבר האידיאלי הוא....
הו.. מישהו נבון, מבין, מגן, ואוהב כמובן.. ברור יש עוד אבל זה עיקר הדברים. החיה האידיאלית....
כזאת שלא תעשה לי קקי על התיק בצפר בארבע בבוקר חח.. ובכלל אינדבר כזה, אבל אני אוהב חיות בכלל והיו לי המון חיות.. :] איזה מוסיקה את שומעת עכשיו? או בדר"כ?
שקט כי כולם ישנים ובד"כ רוק או פאנק או בלוז או מאטל או פופ או טראנס בקיצור כל מה שנשנע לי טוב אבל מה שאף פעם לא מצליח להישמע לי טוב זה מזרחי ודיכאון [ איזה קלישאה..] איך את רואה בעיניך את הפורום?
המפ.. ריבוע אפור עם כתמים כתומים וקצת תכלת בגוון שאני לא אוהבת.. מי המנהלת הכי מצויינת שהייתה בפורום אי פעם? אופציות תשובה:1. אלה 2.ALLA 3. AEROSLASH 4. קיריל (עם ניתוח קטן).
חח.. איני יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה.. טבע או קניון?
טבע! ברור! שוקו או מיץ?
שוקו, בעצם מיץ! סמים- כן\לא\ אני משווקת בעצמי
אתה יודע שיש פה מעקבים והכל אחרי התגובות... חחח. סתם נו.. לא! חד משמעית! מה העבודה שהכי נהנת בה?
הלוואי והייתי יודעת, ציור אני מניחה.. מקדונלדס או שניצל תירס?
שניצל תירס!! אלכוהול- כמה, למה ואיפה?
כמה שאני מרגישה שזה בסדר, בבית, כי בחוץ זה לא משמע לי מזהיר כל כך.. דובוני אכפת לי או רובוטריקים?
המפ.. אני לוידעת.. שניהם טיפשיים ונחמדים באותה מידה. טוב, נראה לי שזה מספיק לבינתיים, אני הלכתי לנשנש משהו:)
בתאבון..

SpyKid

New member
סבטה,

מה דעתך על מתמטיקה? מה דעתך על פיזיקה? מה את מתכננת ללמוד בעתיד? את רוצה להתקבל לעתודה? איזו גלידה את הכי אוהבת? מה התחביבים שלך?

../images/Emo15.gif

מה דעתך על מתמטיקה?
מקצוע סטבילי מידיי.. אבל אני מחבבת אותו.. יש בו יצירתיות כלשהי שעושה אותו ליפה יותר.. מה דעתך על פיזיקה?
מקצוע מאוד מאוד מעניין שאני מאוד אוהבת, אבל צריכה מישהו שיאיר לי את עיני בעיניין לימודי הפיזיקה בטכניון.. עד כה הספקתי לשמוע מהמורים הגאונים יותר שיש לי בצפר שזה המקצוע שלי, שיש לי ראש אליו אבל אני חוששת מללכת וללמוד אותו בטכניון או בכל מוסד לימודי גבוה אחר מפני שמדי פעם אני נופלת כלכך חזק בציונים אצלו.. ואם אני יושבת על תרגיל כלשהו המון זמן ולא מצליחה לפתור אותו וזה וזר על עצמו אני מרגישה מין אכזבה כזאת, שהנה, לא הצלחתי שוב ושוב.. וז כל העיניין הזה יורד מהפרק.. וחבל.. [ מורחב יותר מדי לא?..] מה את מתכננת ללמוד בעתיד?
מדעי מחשב או פיזיקה או שניהם יחד.. טפוטפוטפו נוק און ווד.. את רוצה להתקבל לעתודה?
אני די בהרהורים בעיניין הזה אבל אני יותר בכיוון של עתודה, 70% שאני אהיה שם.. זתומרת אם יקבלו אותי.. איזו גלידה את הכי אוהבת?
שוקו\ פקאן\תות מה התחביבים שלך?
הו.. לצייר,להכיר אנשים חדשים[ כן.. סוג של תחביב..], לנגן, ללמוד דברים חדשים,להכין כל מיני דברים מחרוזים,לרוץ\ ללכת\ לשבת במקומות פתוחים, ירוקים עם נוף מגניב ורחוק מהאזור הרגיל שבו אני חיה..

למעלה