ובכן..
התחלנו..
וגם נסיים.. :] מה קורה? מה העיניינים? מה הולך? מה חדש?
הכל מצויין מה איתך? מה את אומרת על הקיץ?
שאני תמיד רוצה חורף.. ולפעמים בחורף קיץ.. בקיצור אינקובטור..

לאן את רוצה לטוס ככה לפני הגיוס?
טורקיה איפה את רוצה ללמוד?
במקום עם אנשים טובים באיזה מדינה היית רוצה לגור?
כל מדינה שבה ארגיש נוח לחיות ומכיוון שהניסיון שלי הוא מזערי אין לי קנה מידה.. הגבר האידיאלי הוא....
הו.. מישהו נבון, מבין, מגן, ואוהב כמובן.. ברור יש עוד אבל זה עיקר הדברים. החיה האידיאלית....
כזאת שלא תעשה לי קקי על התיק בצפר בארבע בבוקר חח.. ובכלל אינדבר כזה, אבל אני אוהב חיות בכלל והיו לי המון חיות.. :] איזה מוסיקה את שומעת עכשיו? או בדר"כ?
שקט כי כולם ישנים ובד"כ רוק או פאנק או בלוז או מאטל או פופ או טראנס בקיצור כל מה שנשנע לי טוב אבל מה שאף פעם לא מצליח להישמע לי טוב זה מזרחי ודיכאון [ איזה קלישאה..] איך את רואה בעיניך את הפורום?
המפ.. ריבוע אפור עם כתמים כתומים וקצת תכלת בגוון שאני לא אוהבת.. מי המנהלת הכי מצויינת שהייתה בפורום אי פעם? אופציות תשובה:1. אלה 2.ALLA 3. AEROSLASH 4. קיריל (עם ניתוח קטן).
חח.. איני יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה.. טבע או קניון?
טבע! ברור! שוקו או מיץ?
שוקו, בעצם מיץ! סמים- כן\לא\ אני משווקת בעצמי
אתה יודע שיש פה מעקבים והכל אחרי התגובות... חחח. סתם נו.. לא! חד משמעית! מה העבודה שהכי נהנת בה?
הלוואי והייתי יודעת, ציור אני מניחה.. מקדונלדס או שניצל תירס?
שניצל תירס!! אלכוהול- כמה, למה ואיפה?
כמה שאני מרגישה שזה בסדר, בבית, כי בחוץ זה לא משמע לי מזהיר כל כך.. דובוני אכפת לי או רובוטריקים?
המפ.. אני לוידעת.. שניהם טיפשיים ונחמדים באותה מידה. טוב, נראה לי שזה מספיק לבינתיים, אני הלכתי לנשנש משהו
בתאבון..