יאללה 10 דברים

Gefi Giraf

New member
אין סיכוי!!

אני דורש הוכחה...אני עשיתי 92 במומחה וזה התוצאה הכי טובה שנתקלתי בה...

יש לי גם

כשעשיתי 80.. אבל 76 יותר טוב

מממ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

עשר דברים שלא יודעים עליי? D: זה קל. 1. אני אוהבת מתמטיקה! 2. דיבורים על צבא מלחיצים אותי לרוב. 3. השייק האהוב עליי הוא שייק תות-בננה, כשיש יותר בננה מתות:] 4. אני באמת אוהבת את תל אביב, זו עיר נהדרת. 5. כדי להיות מאושר לדעתי, צריך קודם כל להיות שבע.
בקיצור אוכל זה ממש טעים. 6. אני לא אוכלת ביצים! כי זה פיכסי ויש שם ביצית של תרנגולת וזה ממש דוחה. מצד שני, אני ממש אוהבת בשר
7. הדברים האלו שתופסים את הדפים בקלסרים תמיד מתעקמים לי, לא משנה מה אני עושה. גם אם הקלסר ריק. ואני קונה אותם ממקומות וערים שונים לחלוטין! 8. אני שואפת לבית פרטי ענקי עם המוני כלבים וללא חתולים. 9. אני רוצה להיות מורה ביסודי כשאהיה גדולה! 10. אני ממש אוהבת את התפסן בשדה השיפון.

Gefi Giraf

New member
טוב נו...

ככה זה כשגרים בחור, אחותי לוקחת את האוטו, וכל החברים שלי כבר התגייסו או בשנת שירות או עובדים מחר... נשארים בבית ומשעמם. אז הנה עשרה דברים שלא ידעתם על תום קובצ'י. 1)אני הייתי 9 שנים בתנועת הנוער העובד והלומד ופרשתי לפני 4 חודשים. 2)אני מתגייס ב6 למרץ לקורס חובלים 3)היה לי חתול שקוראים לו ז'וז'ו והוא מת לפני חודש. 4)אני גר בחור קטן בצפון ששמו ראש פינה 5)אני מתאמן בקראטה מאז כיתה א 6)אני לקוי למידה... הפרעות קשב וריכוז (ADHD) 7)הפסקתי לקחת רטאלין חודש לפני צו ראשון כדי שלא ירד לי פרופיל 8)זה נורא מרגיש לי כמו ה"5 דברים שלא ידעתם" שיאיר לפיד עושה 9)כשהייתי קטן השתנתי לעצמי לפה כשאחותי החליפה לי חיתול 10)אני ממש אוהב מזג אויר קר

קספר4

New member
...

טוב, בגלל שאתם לא יודעים עלי כלום אז זה קל :) 1. יש לי משיכה חזקה מידי לכל מה שקשור בתופים 2. אני לומדת במגמת גרפיקה 10 יח'. אבל זה רק בגלל שלא פתחו לנו מגמת מוזיקה 3. אף פעם לא הצלחתי לסוע על רולרבליידס. אני תמיד נופלת על התחת. 4. אחד השברים שאני הכי אוהבת לעשות זה ללכת להופעות. גם אם אני לא מכירה את מי שמופיע 5. אתם אף פעם לא תראו אותי עם שיער פזור 6. אני אוהבת את החורף ושונאת את הקיץ. למרות שנולדתי בקיץ 7. אני מתאמנת בטאקוונדו כבר שנתיים 8. היה לי פעם צב מים באקווריום ופעם אחת הוא יצא ממנו ואז מצאנו אותו על הריצפה. פעם שניה כבר לא מצאנו אותו ויש לי תחושה שהוא עדין בבית.. אולי מת איפשהו.. 9. אני לא סובלת צבע ורוד! 10. אני לא צורבת דיסקים ולא מורידה שירים מהאינטרנט. וכבר קרה פעם שקניתי דיסק רק בגלל שיר אחד שאהבתי בו.

למעלה