יאללה 10 דברים

יאללה 10 דברים

כל אחד ישפוך פה עכשיו 10 דברים שלא ידענו עליו... (אפשר גם יותר
)

shiran172

New member
אממ.. אמ.. טוב

1. אני אוהבת קטשופ 2. אני אוהבת לכתוב בלע:) 3. פעם הייתי צימחונית...בשר זה רצח אבל זה טעים 4. החדר שלי ורוד... כן אין מה לעשות יש בי צד פקצי 5. פיצה זה המאכל אהוב עלייייי:) 6. אני מאוהבת:p 7. הייתי רק בהופעה אחת של סינרגיה. 8. אני שונאת את המורה לכימיה שלי.. זונה! 9. אני אוהבת כלבים.. 10. אמממ בלע[?]

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif עשרה דברים ...

1. המאכל האהוב עליי הוא ביצה
2. עטים הם ההתמכרות שלי. 3. ההופעה הראשונה של סינרגיה שהייתי בה, הייתה ביומולדת 17 שלי. 4. אני עושה פסיכומטרי בעוד פחות מחודש :| 5. אהבתי פעם אחת בחיים שלי. 6. יש לי בבית ארונית גדולה שמלאה בדיסקים מהרצפה עד לתקרה. 7. אני אוהבת מוזיקה אירית. 8. הייתי בהופעה של הסקורפיונס כשהם היו בארץ [שורה ראשונה
]. 9. כרגע התבטלה לי שעה ראשונה מחר!!
10. אני.................... באורנג'? Oo

Tinkerblack

New member
אתם בכלל לא מכירים אותי :p

1. לפני שהתחלתי להיות לאהוב את כל הרוק וכל זה, הייתי מעריצה מושבעת של אס קלאב 7(מישהו זוכר בכלל מן הטלוויזיה הישראלית??) 2. אני מתה על כל מה שקשור למזל בתולה, ולבתולות ים! 3. מאז שאני מכירה את עצמי אני כותבת שירים 4. אני אלרגית לבוטנים 5. האיסיקיו שלי 19114329:p 6. השירים הכי אהובים עליי בעולם הם, ספרי, פחות אבל כואב ונגעה בשמיים. 7. החלום הכי גדול שלי זה ששיר שלי התפרסם ברדיו(ישירו אותו ויהיה להיט) 8. הסיוט הכי גדול שלי זה שאני אהיה זקנה ובודדה, זאת אומרת אשאר לבד 9. הדבר הכי חשוב לי בעולם זה חברות שלי
10. ואחרון חביב, יש לי אוסף של לקים שלבינתיים (התחלתי לאסוף בערך בדצמבר) יש לי 60 לקים.

hodayoyo

New member
אס קלאבבב../images/Emo60.gif

יאאא
יש לי שני דיסקים מקוריים שלהם

mory89

New member
10 דברים ../images/Emo3.gif

טוב, גם אותי לא הכי מכירים כאן.. אז יש דיי הרבה דברים שלא ידעתם עליי.. קבלו- 1- אני מכורה למוזיקה.. Coldplay, Metallica, Simple Plan, Nickelback, Blink182 בית הבובות, משינה, מופע הארנבות של דוקטור קספר, דניאל סלומון, וכמובן... סינרגיה! 2- אני מכורה לשוקולד.. לא יכולה בלי שוקולד! פשוט לא יכולה!! 3- אני דיי צמודה למחשב כל היום 4- אני מדריכה בבני-עקיבא, אבל עוד שבועיים אני יוצאת מההדרכה... 5- אני מתחילה ללמוד נהיגה עוד חודש בערך!
6- החדר שלי נראה בערך כמו בית ברביות, יש לי קיר סגול והשאר ורוד!! 7- אני אוהבת הופעות עם מוזיקה טובה.. (טוב.. מי לא?!) 8- הכרתי את סינרגיה הכי במקרה שיכול להיות.. ידיד שלי אמר לי לשמוע אותם.. והשם נשמע לי ממש מוזר.. אז אמרתי כדאי לנסות, ואז שמעתי כמה שירים, והאמת היא.. לא הכי התלהבתי.. אחרי יומיים בערך שוב שמעתי כמה שירים, ולא יכולתי לעזוב את זה פשוט!! 9- נולדתי בר"ג..(לא מעניין משו.. אבל חפיפ..) 10- עברתי קורס פרחי רפואה ואני במגמת ביולוגיה.. אין.. אי פשוט אוהבת את זה.. זהו בקיצור, חיים יפים לכולם!

hodayoyo

New member
הממ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

חמודה. למה אף אחד לא טורח לקרוא את הכינוי שלי?!? :|

mory89

New member
מצטערת,

פעם הבאה אני אטרח, רק בגלל הטעות האומללה שהיתה לי.. :|

hodayoyo

New member
חח לא נורא../images/Emo60.gif

זה ידוע שאף אחד לא קורא כינויים באנגלית שיש בהם יותר מ3 אותיות

hodayoyo

New member
טוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

1. אני מנהלת שלושה פורומים בתפוז- פה (כי נכנסתי כדי לשמור על הפורום כשבן עבר דירה ופשוט נשארתי
), ירמי קפלן (אני אמורה לנסו לעזור למנהלת שם) ובדניאל סלומון (שאני מנהלת לבד) ואני רק בשלושה כי לא מרשים לי עוד :| 2. פעם הייתי מכורה לקולה דיאט, אבל ממש מכורה- כל יום ליטר וחצי-שניים לפחות 3. לפני שהתחלתי לאהוב מוזיקה נורמלית הייתי פקאצה בענייני מוזיקה.. יש לי עדיין קלסר ענקי עם חומר של ווסטלייף, את כל הדיסקים שלהם מקוריים ועוד דיסקים של להקות כאלה (אס קלאב7, סטפס, בקסטריט בויז וכאלה). 4. הייתי רק בשתי הופעות של סינרגיה שהיו הופעות פתוחות (ווליום ופסטיבל הסרטים של הוט) וזה בגלל שאני גרה בחור שאין לי איך לחזור אליו אחרי הופעה. 5. חוץ מסינרגיה הלהקות האהובות עלי הן מוניקה סקס ובית הבובות. 6. יש לי אחיין בוב בן שנה ו8 חודשים ואני מתה מתההה עליו
7. אני אלרגית להכל בערך.. הכי גרוע זה חתולים, אבק ודשא. 8. עוד חצי שנה אני בת 18
9. אני לא ממש אוכלת בשר.. כאילו רק חזה עוף אני כן אוכלת והשאר בד"כ מגעיל אותי מידי... 10. הממ אני מכורה לאינטרנט?! (אנחנו אוהבים אותך הודיה)

אני אגיב(לשם שינוי)

10 דברים שאתם כנראה לא יודעים עליי 1.יש לי צליאק(אלרגיה לחיטה) 2.אני פנוי!(כן בנות! חחח) 3.יש לי אובססיה לדם. 4. אני סאדיסט 5.יש לי 3 חלומות: א.להיות שחקן במחזות ב.לעשות סרט בעצמי(שאני הבמאי, העור והשחקן הראשי) ג. להיות סולן בלהקת רוק/מטאל(דבר שהתגשם לזמן קצר עד שעזבתי כי לא אהבתי את השירים שלהם...) 6.אני חושב שאני ערפד(אני חושב שאת זה ידעתם)...ואני מאובסס על באפי ואנג'ל
7.7 זה מספר המזל שלי. 8. יש לי קעקוע על הרגל של מוות של חולדות...מהספרים של טרי פראצ'ט. 9.קצת פדופיל(חח לא להבהל) 10.ואני די מטורף...זהו.

סינטטית

New member
איזה קטע! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

גמני פנויה, רוצה להיות חבר שלי?
חחח סתם סתם אתה בנאדם מגניב.

למעלה