יאללה, תחפושות,

גמלאית

New member
נכדתי ביקשה שמלת נסיכות - איזו גיזרה

עלי להכין את החצאית על מנת שתהיה מספיק מכובצת ורחבה הן בחיבור בין החולה וכמובן בשולים בקיצור איך אני גוזרת את הבד תודה רבה

tamidb

New member
שלום - מחפשת שרשור תחפושות

שהועלה בשנה שעברה. לא מצליחה להגיע אליו , האם יש דרך למצוא את השרשור ? תודה

raksheela

New member
תחפושת לפורים

החמוד הגדול שלי (בן תיכף 8) החליט שהוא רוצה להתחפש ל"שום דבר" (שום דוור)- בעיניו זה מצחיק ומקורי מאוד... כיוון שיש לי טיפטיפה (ממש טיפטיפה) מושג בתפירה, אני רוצה לנסות לעזור לו להכין תחפושת מושקעת ולא להשתמש סתם בשום טרי. חשבתי על יצירת שום איכשהו ועל דוור שיראה מיוחד. יש רעיונות - איך לעשות את השום יפה ואיך לארגן את הדוור ?

בתיהבלק

New member
תחפושות לפורים

כל שנה אותו סיפור אני צריכה רעיונות לתחפושות, לא משהו שמצריך הרבה השקעה לילדות בנות 7 ו9, אפשר על בסיס השמלות המנופחות האלו שיש לי בבית, אבל רק להוסיף משהו מקורי כי הן רוצות קצת מקורי, אבל עם משהו מקורי מדי הן מתביישות לצאת מהבית... יש למישהו רעיון? אני יודעת שזה פורום תפירה, אבל אם יש למשהי רעיון גם ללא תפירה יתקבל בשמחה :) תודה!

שש שבע

New member
אולי דוור, שיש לו בתיק "שומים"

אפשר להכין שומים מגרביון ממולא באקרילן, מפסלים את השומים בעזרת חוט ומחט, או פשוט לתת לו שומים אמיתיים בתיק.

אספתי את ז\ה שנה שעברה אחרי פורים אולי זה יעז

יעזור... תחפושות בזוגות:  כל העולם ואישתו  כפתור ופרח  ונהפוך הוא נהפוך היא  שום דבר  עם סגולה  קלפתא- קלפ ותה  פרת משה רבנו (בהריון)  שנה מעוברת ( כשהיא בהריון)  לוח אם  חייל של מאה שערים?  זוש משמיים- 2 מלאכים  נר לרגלו- היא לנר הוא לרגל  לא דובים ולא יער – דוב ויער עם איקסים  אסיר תודה- תתחפשו לאסיר, ותתלו שלט שעליו כתוב "תודה".  פרה עיוורת- פרה עם מקל הליכה ומשקפים קהות  פרה משוגעת- תתחפשו לפרה ותתנהגו כמו משוגעים.  שוקולד פרה- פרה חומה.  אף אחד- אחד יתחפש לאף, אחר יתחפש ל-1.  שקע ותקע  השמן והרזה  שפעת העופות- אחד יתפש למישהו שחולה בשפעת. ואחרים יתחפשו לעופות תחפושות בשלישיה:  אם פי 3  פרת משה רבינו ( נחמן)  רמזור- אחד יתחפש לאדום, השני לצהוב, והשלישי לירוק. רעיונות למשלוחי מנות : שושן הבירה- שושנים מסודרות יפה על מגש ובקבוק יין באמצע. מהודו ועד כוש- עוגה כושית + מאכל הודי כולשהו... פיתות תמניות + חילבה מאכלים באריזות זהב וכסף עם הכיתוב "לשכנים עם לב זהב, משלוח מנות על מגש של כסף" מאכלים באריזות כסופות עם הכיתוב "יש דברים שא"א להשיג בכסף, למשל שכנים כמוכם" משלוח בטעם קולה: קוקה קולה, ממתקים בטעם קולה, סרטים בצבעי אדום וכיתוב "כל הברכות וכל האיחולים" משלוח ארוחת בוקר: לחמניות, סלט, דגני בוקר, ו"חביתות" ג'לי קטנות (קונים במשקל בחנויות ממתקים) משלוח בריאות, בתוספת חטיף משמין עם הכיתוב "לחיים מאוזנים"

מקווה שזה מספיק מקורי לילדות :)

לפני כמה שנים התחפשתי למתוקה כתחפושת מאולתרת בעצם הרעיון היה להביא הרבה הרבה הרבה דברים שנחשבים למתוקים למרות שבסופו של דבר זה היה בעיקר ממתקים, אז היו לי "סוכריות" שהכנתי מקצת נייר מגולגל בתוך נייר צלופן מעוצב כסוכריה והקשת שבשער שלי היתה עשוייה מסוכריות טופי שבעצם הודבקו עם דבק חם על קשת פשוטה הטוויסט היה שהדבקתי על עצמי גם תמונות של דברים שנחשבים מתוקים כמו גורים ותינוקות. הסוכריות והתמונות נתפרו ידנית בצורה מאוד עדינה לבגדים קייימים ויצאו ללא כול פגע :)

בנוסף..

את יכולה לגזור חתיכת בד באורך שאת רוצה שהחצאית תהיה וברוחב כפול מהיקף מותן, לתפור תעלה ולהשחיל גומי, יוצרת כיווץ יפה...

שש שבע

New member
יאללה, תחפושות,

כל השאלות, הרעיונות הבקשות, למרות שעדין לא אדר, אבל זה כבר אחרי טו בשבט, ויש אוזני המן בחנויות, אז רשמית, אנחנו שייכים לפורים

גזרות לתפושת פיראט ופרפר

אני צריכה להכין וסט לתחפושת פיראט, למשל כמו פה - http://images.celebrateexpress.com/mgen/merchandiser/38011.jpg וגוף של פרפר, כמו פה - http://img.costumecraze.com/images/...-Toddler-and-Kids-Butterfly-Costume-large.jpg בהנחה שאין לי וסט כזה לילד שאפשר להעתיק ממנו, על איזה בגד אפשר להתבסס כדי ליצור גזרה לוסט, ועל מה להתבסס כשאני מכינה את הפרפר? או שאולי מישהי יכולה לתת לי הסבר מילולי לכמה חלקים לחלק את הוסט ואיך? אין לי בעיה להשכיב את הילד על נייר ולצייר סביבו, זה רק ישמח אותו עוד יותר
תודה רבה!

שקמי

New member
עזרה בתחפושת לא שגרתית

עלה לי רעיון קצת מופרע לחפש את התינוק שלי למשה בתיבה. אני רוצה לעטוף את העגלה שלו ככה שתראה כמו תיבה של משה. והוא יהיה בפנים כמובן. אני צריכה דוגמא איך לגזור את הבד, אני מתכוונת לעשות כווצים למעלה ולמטה ככה שזה יתפס על העגלה. אבל אני לא יודעת באיזה גזרה לעשות את זה. אני אתפור ביד, ואני די טירונית, אז גזרה די בסיסית אני צריכה. מקווה שהבנתן אותי. ד"א, בעלי יהיה פרעה בפיג'מה (זה שיר ילדים), ואני אהיה מרים עם תוף יד.....חח..

למעלה