יאללה שוטטות...

לב אביב

New member
../images/Emo41.gifPrescriptives

קולקציית האביב לשנת 2008 - The Technotropics, מציעה בתוכה סומק חדש שנקרא, Blush More Or Less - סומק קרמי בגימור משי (בתמונה מימין למעלה). בנוסף, מוציאה החברה מוצר לשפתיים - Lip Strips - אריזת קומפקט של חמישה סטריפים של גלוסים (בתמונה מימין למטה). כאן אפשר לראות גם את האימג' של הקולקציה.

none11

New member
שתי שאלות

1) מישהי יודעת איפה אפשר לקנות את המייקאפ החדש של שאנל מאט לומייר במחיר נורמלי אפשר גם בארץ או האינטרנט? 2) מברשת מייקאפ - המייק אפ מתבזבז לי נורא מהר אז חשבתי לקנות מברשת אבל אני די אוהבת הנחה עם ספוגית ולפי דעתי זה יוצא נורא יפה וטבעי. עם כל מברשת יש בעיה הקבוקי יוצרת גוון אפור, ה188\187 פסים. אז אני די מתלבטת מה אם לקנות מברשת או לא. עוד בעיה היא שאני מחליפה מייקאפים לעיתים קרובות, אז אני צריכה מברשת שתהיה טובה לכולם. אני בדר"ב משתמשת בנוזליים. אז למישהי יש הצעות ואולי המלצות?

tokit

New member
לי לא יוצאים פסים עם ה-187

פשוט צריך להקפיד שהיא תהיה נקיה. למאט לומייר של שאנל, למשל, אני הכי אוהבת את ה-190. בכלל - ככל שהמייקאפ יותר סמיך, כך שאני נוטה יותר ל-190.

miriti83

New member
מייקאפית, גשי הלום

היא בעלת הקבוקיות הלבנות, היא בטח תוכל לתת לך המלצה

../images/Emo124.gif נשמאמי! הנה התייצבתי!

מי שרוצה קאבוקי לבנה/שחורה/ורודה ושאר הצבעים מוזמנת להקיש את המילה bunbuncity בebay ושם תוכלו להיות הבעלים החדשים של הקאבוקיות תמורת 10 דולרים בודדים. רק אל תשכחו מי שלח אתכן.. ותזכירו לאיוון (המוכר) ששמחה מישראל שלחה אתכן, שיידע שיש לו בארץ מעריצה!!!

Abibas Original

New member
188/187 לא עושות שום פס

והן באמת הפתרון בשבילך אם את רוצה לחסוך במייקאפ כי הכמות שמתבזבזת לי איתן היא כמעט חצי מזו שמתבזבזת אם אני מורחת עם הידיים. לדעתי נוצרים לך "פסים" כי השתמשת בהרבה חומר, או שהמברשת לא הייתה חפופה.

none11

New member
זה לא ממש פסים בולטים

פשוט הנחה לא ממש יפה עם מייקאפים מסוימים, לדעתי. ויכול להיות שהמברשת לא הייתה ממש חפופה.

lirola

New member
בדיוק. כשהיא לא נקיה השערות שלה מסתדרות

בקבוצות והופכות לקשיחות מעט ואז בהחלט יש פסים. צריך לנקות אותה משימוש לשימוש או מקסימום לאחר שני שימושים , אחרת לא ניתן להפיק ממנה את המיטב.

אפור ופסים זה לא זברה?? ../images/Emo6.gif

סתם! אין כמו קאבוקית. יש קאבוקיות עם שערות לבנות.. ואז לא יהיה לך לא פסים ולא שחור..

לב אביב

New member
../images/Emo41.gif לנקום

השגרירה החדשה של החברה היא השחקנית אן האתאווי היפיפייה, שתופיע בקמפיינים לבושם חדש של החברה ע"ג העתונות ובטלויזיה. אגב, הבושם יושק רק בספטמבר 2008 !!!

לב אביב

New member
../images/Emo41.gif חברת Model Co

מוציאה גימיקים נחמדים ביניהם - FLUIDSPLASH 3 in 1 - שפורפרת שמכילה מייקאפ נוזלי בתוכה ובפקק של השפורפרת מאוחסנים קונסילר ומעין קרם/פריימר לעיניים.

למעלה