יאללה שאלות

r o n 2 1

New member
יאללה שאלות

1) אם א זה אוהל ב- זה בית ג זה גמל גדול ד- דלת מה זה ה?????? 2) מה התנוחה האהובה עלייכם בסקס? 3) לבנות סקיני/או טייץ או סקיני גזרה גבוהה? 4)לאירה גולני/גבעתי/ או אלה עם הכומתה המנומרת למי היית עושה טובה? 5)מילאן או שאר האנגליות האנטישמיות מי ייקח את גביע האלופות ? 6)כל אחד שינסה לספר את כיפה אדומה בלי להשתמש במילים ו או אז או פתאום ... ועכשיו כל אחד יגיד לעצמו בלב נורמה תותחית היא הוציאה 730 בפסיכומטרי .

Shaycus

New member
ה הדס ו - ו זה ורד..

מי יודע מה זה י' ? זה היה פעם במי רוצה להיות מליונר

Shaycus

New member
וואלה אני לא זוכר

מה הייתה התשובה שם אבל לפי הבטחון של התשובה אני מאמין שזה נכון מי זוכר את כל השיר ? אחח איזה ימים טובים איך אני מתגעגע להיות ילד

אנשים כמוני,

שיש להם במחשב תיקיות שלמות של שירי ילדים ועכשיו כולם: "אביייייייייייייייירי האור הקסווווווווווווווווווווווום"

Jan22

New member
רון ..

לפני חידון הידע לידיעת הארץ ,תגיד ,אתה לא תכננת ללמוד ביולוגיה או משהו כזה ? אתה מתחיל ללמוד בקרוב ?

r o n 2 1

New member
680 פסיכומטרי

כנראה שצריך להיולד ערבי במדינה הזאת כדי ללמוד באונברסיטה. גם לא עושים 3 שנים צבא, גם בזמן הזה עובדים ובנוסף נותנים להם הקלות בכניסה, ובדרך לתואר בגלל שהם מסכנים ואנחנו מתייחסים אלייהם מאוד רע.

Shaycus

New member
מה?

עם 680 לא התקבלת לביולוגיה באונ' ? אמן עלי 680.. זה יפה בכל קנה מידה..

r o n 2 1

New member
יש שביתה כי הכל פה פולטיקה .

עוד לא ראיתי תחום אחד במדינה שעובד בצורה מקצועית ואין בו נגיעות פוליטיות אפילו מנקה בקניונים חייב להיות רוסי כי ככה הפולטיקה מכתיבה.

Jan22

New member
עוד גאון מאת''א

מה זה קשור !? לכי תכיני קפה למרצה השמאלני המעפן שלך !

Jan22

New member
אני שאלתי אותו

אם הוא לא מתחיל ללמוד ואת מדברת על שביתה של סטודנטים . מה קשור ? לכי תוציאי אנטגראל לדיני משפחה ! אגב רון ,680 ולא קיבלו !? מה הסכם שהם דורשים ?

Lady McBeth

New member
בואנה, יא גרוע

אתה לא מבין כשצוחקים, הא? או"פ סיממו לך ת'מוח או משו??

JamicaniT

New member
יאללה משעמם לי .. משעמם ..

1) ה' זה הופמן. אבל זה כבר שיר אחר D: 2) מה זה סקס? 3) רון מה יהיה איתך .. מספיק עם הסקיני ג'ינס. 4) .. 5) לא ממש אכפת לי .. 6) כיפה אדומה. סבתא. אמא. זאב. בתיאבון. צייד. אאוץ'. מוסר השכל. איך אני?

יש סקר! ועוד אני מוזכרת פעמיים!

) אם א זה אוהל ב- זה בית ג זה גמל גדול ד- דלת מה זה ה?????? ה - ד - ס ! 2) מה התנוחה האהובה עלייכם בסקס? מממ.. בשכיבה תוך כדי צפיה בטלויזיה נחשב? 3) לבנות סקיני/או טייץ או סקיני גזרה גבוהה? כבר אביב, אפשר ללכת עם מיני ! ( נורמה היא תותחית , נורמה היא תותחית , נורמה היא תותחית , נורמה היא תותחית ... )

yehuda18

New member
נו יאללה..

1. ה' זה הופה הייייייייי 2. תלוי בגמישות של הצד השני
3. טייטס.. ג'ינס זה פוי.. 4. נדלג. 5. בכדורגל אני לא מבין.. ולא רוצה גם. 6. למען האמת שאני לא זוכר את הסיפור כל כך.. (חוץ מהקטע של למה יש לך עיניים גדולות סבתא?) נורמה.. נורמה יא חרשנית!!!!!! וכוסססס אמק.. ביטלו היום את הספינינג.. איזה מעצבן. בלאט.

למעלה