אני....
שם: תדהר גיל: 14 מיקום בארץ: צפון- רמת הגולן ניקים נוספים:תרד רד (trad rad) מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם? 5 זה או זה ספר או סרט? ספר שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? לבנים קצר... לבנות ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדב כלב או חתול? כלבבבבב פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד... אבל לא חמה.. כי זה עושה לי כאב ראש.. וגם לא משקולד אמיתי רק מקקאו כי זה גם עושה לי כאב ראש בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אמממממ לא יודעת אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? אמממ לא שחורה?!? משינה או כוורת? אף אחד קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג!!!!
בלינק 182 או סאם 41? סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל...?!? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? (לטינית זה סלסה וכזה... היו צריכים לכתוב לועזית) ובכל זאת... לא ישראלית!!!!! לא אוהבת מוזיקה בעברית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המומיניםםםםםםםם טלנובלות או מדע בדיוני? לא יודעת... אמטיוי או וי אייג' ואן? לא זה ולא זה mcm שולט!!! ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: תכלת שיר: drowning דיסק: never gone זמר\\ת: ניק קרטר סוג מוסיקה: פופ סרט: הקדושים מבוסטון ספר: מר. ורטיגו \פול אוסטר אתר: הפורופ הזה... סוג ספורט: כדורסל, כדורעף אוכל: הכל כאילו לא הכל אבל אני אוהבת הרבה דברים תוכנית טלוויזיה: משחק מכור.. ארץ נהדרת... גרהאם נורטון מארח אייקון בתפוז:
שיעור בבית הספר: אנגלית.... (אין לנו שיעורים חופשיים) מורה בבצפר: רותי.. שרון... עופר.... נעליים: סקצ'רס ופומה האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? בערך חייזרים? לא כל כך מכשפות?לא כל כך אלוהים? אממ בערך?!? בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? אממ כל פעם שאומרים שאתה לא מאמין בפיות... פייה אחת מתה... אז אסור להגיד שלא!!.. אז ברור שכן שלום כלל עולמי? אולי מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא יודעת אהבה? כןןן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? לא כל כך אוטופיה? אהה?? אנשים? כן בכלום? לפעמים כם כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא קבוע פעם ב.... לוקח סמים? כן כל הזמן... סתם.. לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? לא משועמם? כרגע לא פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן הרבה פעמים שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כןןן הקאת במקום ציבורי? אממ... לא נראה לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כןןןןןןןןןןןןןןןן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן ובמקרה קוראים לה לובה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)... לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן להרבה דברים... לדוגמא הדיסק של ג'וני עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כןן פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כןןן רצית שיהיה לך זנב? חח לא ראית סרט כחול? לא... בעצם כן.. אבל לא ליותר מדי זמן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחח לא בלעת כפתור? חח לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? חח לא נראה לי שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כןןןןןןןןןןןןןןן התאהב פעם במורה? עם האפשרויות שיש לנו אז ממש לא באבא\\אמא של חבר\\ה? חח לא בדמות מספר\\סרט? לא התאהבתי.. חיבבתי... יותר ממה שצריך!! במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? כלום כי זה מתחת למיטה ודיי נקי שם קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? התיק לי אבל הוא לא בדיוק פוותי.. הוא הכי ברוותי שבסביבה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? חור לעליית גג קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? אין פה מגירות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? השעון שלי לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את המקלחון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? גופייה אדומה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? המכנסיים שזרקתי על המיטה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס מה יש לך מאחורי הדלת? לא יודעת איך כותבים את זה... כזה שמחמם את הביס... הסקה.. אסקה... עסקה תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מחברת מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין לי כוח לקום שוב לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? נו דיייייי איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? ליד הדלת... קניתי אתמול!!! של פומה!! תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? הרקע תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? נוף... ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? מכנס גלישה שחור צריך לשירותים? קצת שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו? על שחר מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא חמודה... האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? פסדר חרופ? ההא? מטאל? איכסי חרופרופ? הא..? מטאלמטאל? ... אוקיי.... עדיין איכסה קסם? נחמד מג'יק? גם נחמד פיות? יפות גארדן? כאילו גינה?? פיש? דג?? טעים.. אבל רק הנסיכה פישפיש? ..... פישפיש גארדן? ......
שם: תדהר גיל: 14 מיקום בארץ: צפון- רמת הגולן ניקים נוספים:תרד רד (trad rad) מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם? 5 זה או זה ספר או סרט? ספר שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? לבנים קצר... לבנות ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדב כלב או חתול? כלבבבבב פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד... אבל לא חמה.. כי זה עושה לי כאב ראש.. וגם לא משקולד אמיתי רק מקקאו כי זה גם עושה לי כאב ראש בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אמממממ לא יודעת אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? אמממ לא שחורה?!? משינה או כוורת? אף אחד קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג!!!!