יאללה, שאלון!

TrAd RaD

New member
אני....

שם: תדהר גיל: 14 מיקום בארץ: צפון- רמת הגולן ניקים נוספים:תרד רד (trad rad) מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם? 5 זה או זה ספר או סרט? ספר שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? לבנים קצר... לבנות ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדב כלב או חתול? כלבבבבב פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד... אבל לא חמה.. כי זה עושה לי כאב ראש.. וגם לא משקולד אמיתי רק מקקאו כי זה גם עושה לי כאב ראש בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אמממממ לא יודעת אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? אמממ לא שחורה?!? משינה או כוורת? אף אחד קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג!!!!
בלינק 182 או סאם 41? סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל...?!? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? (לטינית זה סלסה וכזה... היו צריכים לכתוב לועזית) ובכל זאת... לא ישראלית!!!!! לא אוהבת מוזיקה בעברית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המומיניםםםםםםםם טלנובלות או מדע בדיוני? לא יודעת... אמטיוי או וי אייג' ואן? לא זה ולא זה mcm שולט!!! ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: תכלת שיר: drowning דיסק: never gone זמר\\ת: ניק קרטר סוג מוסיקה: פופ סרט: הקדושים מבוסטון ספר: מר. ורטיגו \פול אוסטר אתר: הפורופ הזה... סוג ספורט: כדורסל, כדורעף אוכל: הכל כאילו לא הכל אבל אני אוהבת הרבה דברים תוכנית טלוויזיה: משחק מכור.. ארץ נהדרת... גרהאם נורטון מארח אייקון בתפוז:
שיעור בבית הספר: אנגלית.... (אין לנו שיעורים חופשיים) מורה בבצפר: רותי.. שרון... עופר.... נעליים: סקצ'רס ופומה האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? בערך חייזרים? לא כל כך מכשפות?לא כל כך אלוהים? אממ בערך?!? בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? אממ כל פעם שאומרים שאתה לא מאמין בפיות... פייה אחת מתה... אז אסור להגיד שלא!!.. אז ברור שכן שלום כלל עולמי? אולי מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא יודעת אהבה? כןןן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? לא כל כך אוטופיה? אהה?? אנשים? כן בכלום? לפעמים כם כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא קבוע פעם ב.... לוקח סמים? כן כל הזמן... סתם.. לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? לא משועמם? כרגע לא פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן הרבה פעמים שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כןןן הקאת במקום ציבורי? אממ... לא נראה לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כןןןןןןןןןןןןןןןן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן ובמקרה קוראים לה לובה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)... לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן להרבה דברים... לדוגמא הדיסק של ג'וני עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כןן פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כןןן רצית שיהיה לך זנב? חח לא ראית סרט כחול? לא... בעצם כן.. אבל לא ליותר מדי זמן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחח לא בלעת כפתור? חח לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? חח לא נראה לי שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כןןןןןןןןןןןןןןן התאהב פעם במורה? עם האפשרויות שיש לנו אז ממש לא באבא\\אמא של חבר\\ה? חח לא בדמות מספר\\סרט? לא התאהבתי.. חיבבתי... יותר ממה שצריך!! במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? כלום כי זה מתחת למיטה ודיי נקי שם קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? התיק לי אבל הוא לא בדיוק פוותי.. הוא הכי ברוותי שבסביבה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? חור לעליית גג קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? אין פה מגירות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? השעון שלי לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את המקלחון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? גופייה אדומה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? המכנסיים שזרקתי על המיטה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס מה יש לך מאחורי הדלת? לא יודעת איך כותבים את זה... כזה שמחמם את הביס... הסקה.. אסקה... עסקה תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מחברת מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין לי כוח לקום שוב לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? נו דיייייי איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? ליד הדלת... קניתי אתמול!!! של פומה!! תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? הרקע תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? נוף... ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? מכנס גלישה שחור צריך לשירותים? קצת שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו? על שחר מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא חמודה... האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? פסדר חרופ? ההא? מטאל? איכסי חרופרופ? הא..? מטאלמטאל? ... אוקיי.... עדיין איכסה קסם? נחמד מג'יק? גם נחמד פיות? יפות גארדן? כאילו גינה?? פיש? דג?? טעים.. אבל רק הנסיכה פישפיש? ..... פישפיש גארדן? ......

חח כמה שאלונים. ../images/Emo6.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: מיכל גיל: 16 עודמעט מיקום בארץ: נתניה
ניקים נוספים: אה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 מהו מספר המזל שלכם? 2 כמה חברים טובים יש לכם? הכי הכי טובים? ארבעה
זה או זה ספר או סרט? ס-פ-ר. שחור או וורוד? אממ אממ שניהם :$ עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פווווווווווּ
כלב או חתול? כלבלב פקצות או ערסים? צצ. מים או קולה? דיאט קולה מעיל או סווטשרט? סווטשירט מתמטיקה או ספרות? ספרות |מאוהבת עד כלות| שניצל או פסטה? פסטה
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן פסח או חנוכה? פאסאובר חסה או כרוב ניצנים? חסה :] ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן [שוקולד לבן שולט!] תותים או דובדבנים? יאקי
עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד
בשר או עוף? בשר זה רצח
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? יאקי
מלווח או ג'חנון? מלוואח חמאה או גבינה? יאקי
סלט ירקות או סלט פירות? יאקי
מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין שלי, כמובן
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני, אבל כריסטינה לא רעה בכלל
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? תמיד עדיף פופ.. משינה או כוורת? מי? קולדפליי או דה קולינג? אמ, יאקי?
בלינק 182 או סאם 41? לא אוהבת את שתי הלהקות רוק כבד או רוק רגיל? לא אוהבת רוק מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?
ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינפ המומינים או דרדסים? מומינימים!! טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות[..] אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: שחור, וורוד, תכלת שיר:
דיסק: אממ אממ *מתלבטת* זמר\ת: בריטני, כריסטינה, סלין, קלי [קלארקסון], ג'סטין סוג מוסיקה: פופ סרט: טיטאניק :] ספר: מטילדה, צ'ארלי והשוקולדה, האלכימאי, כל סדרת ה"פ, ספר משפחתי אתר:
סוג ספורט: ריקוד אוכל: פסטה ושוקולד :] תוכנית טלוויזיה: כלכך סיינפלד! אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: הממ, יש המון.. ספרות
, הסטוריה
, אנגלית
, מתמטיקה
, לשון
, פסיכולוגיה
מורה בבצפר: נירה, לידיה, אסתי, צביקה נעליים: סקצ'רס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? אוי כלכך! חייזרים? לא מכשפות? כתוב בתורה, מן הסתם כן.. אלוהים?
. בטבע? טבע שנשלט ע"י אלוהים.. שדים ורוחות? משו כזה :| פיות? לא שלום כלל עולמי? לצערי הרב, לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? יאפ שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? בעולם הבא.. אוטופיה? לא אנשים? תלוי באילו.. בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא.
מתאפרת? כן לוקח סמים? חלילה חולה? מצוננת מאחר הרבה? אויש, כן..
שונא את עצמך? לא o_O אוהב את עצמך?
משועמם? לא פקצה? אולי האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לע אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא :|. ראית חתול מת במציאות? כןןן OMG! *ליבי נקרע* שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? יאפ הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חחחחח כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כןןןן OMGGGG ובדיוק היום דיברתי עליו עם חברות :|||||||| ופיטרו אותו לפני מלא זמן :||| עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, פיצול כיתות.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יאפ!
חיכית למשהו קרוב לשנה? (אם כן, למה?) לחופש הגדול..? :] עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אני לא מהנכנעים ללחץ חברתי.. טעמת קליק XL? אה הא פגשת אי פעם את מתי אטלס? נואפ יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחחחח לא, אבל יצא שאני פרשתי :] היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) הממ לא נראה לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? אמ פעם ירד לי מקאזה, תחת הכותרת - Britney Spears - Stronger LIVE, אבל לא ממש צפיתי.. הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן
נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? קצת
התאהב פעם במורה? איכ:S באבא\\אמא של חבר\\ה? :S בדמות מספר\\סרט?
במישהו מאותו מין? בריטני שלי!!
חווית אהבה חד צדדית? לא להרבה זמן
קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? שני צעדים, כבל USB ועטיפה של דרייבר.. קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? שני צעדים, בובה ענקית של פלוטו קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה, מה יש שם? משקוף..? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך, מה יש שם? שני חלקים, בחלק אחד גרביים, בשני פתקים שהעבירו לי בשיעור :] קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה, מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? Mp3 לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה, מה אתה רואה? אין לנו מראה בשירותים.. o_O תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה, מה יש מתחתיו? חצאית וורודה שנפלה מהמתלה, וסלסילת הלקים שלי
קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה, מה הדבר הלבן שהכי קרוב אלייך? משקל שב על הכיסא, מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אני לא משחקת במשחקי מחשב.. מה יש לך מאחורי הדלת? סטיקרים שמאלניים, מתלה לבגדים - עליו: שתי חגורות, שקית של פוקס עם שתי חולצות בתוכה ומפתח שתקוע במנעול, עם מחזיק מפתחות של קופיף
תרים את התמונה הכי קרובה אלייך, מה יש מתחתיה? שולחן.. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? פילינג לפנים?
לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן, מה יש שם? מלא כלי בישול איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? מימיני תמזער את המסך, מה הדבר שהבחנת בו ראשון? שיש פריטים בסל המיחזור תפתח את החלון הכי קרוב אלייך, מה יש שם? שירים של קלי קלארקסון ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כה מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו? אפאחד מה אתה חושב על אותו אדם? .. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? אחלה חרופ? סבבה מטאל? עשר חרופרופ? משו מטאלמטאל? משגע קסם? מטורף מג'יק? מדהים פיות? סבבה אגוזים גארדן? פצצות לגבות [:|] פיש? חבל על הזמן פישפיש? שיחקו אותה פישפיש גארדן? כזה דבר עוד לא ראיתי

uvxox

New member
../images/Emo9.gifאני../images/Emo9.gif

אוקיי.... זה ארוך....אז ככה: דברים בלתי מקוטלגים: שם:יהב גיל:14 מיקום בארץ:קרית עקרון ניקים נוספים:אין.. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?3 מהו מספר המזל שלכם?3 <ואולי 9> כמה חברים טובים יש לכם?1 זה או זה ספר או סרט?סרט שחור או וורוד?וורוד עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך <במידה...> מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב כלב או חתול?חתוווווווול
פקצות או ערסים?לא זה ולא זה מים או קולה?המממ.........שניהם מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?לא זה ולא זה.....
שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר
פסח או חנוכה?חנוכהה סופגניותתת
חסה או כרוב ניצנים?לא זה ולא זה...
ספגטי או מקרוני?<אף פעם לא הבנתי מה ההבדל.....
> גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?מגנום לבןןן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת שוקולד בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?עוגיות שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?חיחחחח מלווח חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?לא ולא... מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?
פופ
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני ספירס מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?גם וגם משינה או כוורת?לא אוהבת שירים ישראלים...
קולדפליי או דה קולינג?
? בלינק 182 או סאם 41?
? רוק כבד או רוק רגיל?לא אוהבת רוק..
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?חיחחחחח שניהם.. טלנובלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני אמטיוי או וי אייג' ואן?אמ טי וי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3 מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:ורוד ותכלת שיר:
Drowning
דיסק:לא יודעת.. זמר\\ת:להקה:
בקסטריט
סוג מוסיקה:פופ סרט:מלחמת העולמות ספר:המממ....להיות אני אתר:לא יודעת... סוג ספורט:שחייה? אוכל:
המבורגררר
תוכנית טלוויזיה:אחיות או לא להיות, אריזה משפחתית ו...לא זוכרת.. אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:הממ... שיעור חופשי נחשב?? מורה בבצפר:טלי ראש נעליים:המממ..... לא יודעת.. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לפעמים.. חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?50% 50% בטבע?כן..? שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?לא
<אף פעם לא יהיה
> מערכת החינוך?חיחחחחחח כן? ריפוי בעזרת יוגה?הממ... לא יודעת אהבה?כן שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?כן? אוטופיה?מה זה?
אנשים?כן? בכלום? ? כוכבים נופלים?כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?קלות
לוקח סמים?לא חולה?<בינתיים>לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לפעמים אוהב את עצמך?לפעמים משועמם?הממ... עכשיו? כן.... <אחרת לא הייתי עושה את השאלון
> פקצה?לעעעעע האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן
ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?המממ....לא ראית אדם מת במציאות?לא
ראית חתול מת במציאות?כן
שברת פעם שן?לא בדיוק... עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?מה זאת אומרת??
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חיחחח לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אני לא בטוחה אבל אני חושבת שכן..<אבל אני לא זוכרת..> עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?חיחחח כן פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?מממ.....לא שאני זוכרת.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חעחחחחחחחחח
לא.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?המממ..... לא זוכרת.. רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?כל אח רואה מתיישהו... לא?!....
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
לא
בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן... נתקעת במגלשה?חעחחחחחחח כן... שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה?לא בדמות מספר\\סרט?לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?יכול להיות... קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?נעלי בית של מיני מאוס? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? יש לי בובה אחת בחדר שהיא פו הדוב
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?מזגן קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?יש לי רק מדפים....
קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?מחשב? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?דלת.. תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?חולצה... קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?חלון?? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?Sims 2
מה יש לך מאחורי הדלת?פרוזדור?? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?מדף??
מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אין לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?אין לי כוח זה למטה.. איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?אין לי נעליים אדומות.. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?ממ... אין לי כוח להתעסק עם זה עכשיו..... תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?נוף??
ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?רצפה? צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן
<Drowning>
מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן.... שיעורים במתמטיקה
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?המממ....על השאלון?? מה אתה חושב על אותו אדם?שהשאלון הממ.... די....מוזר? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כן.. מהשיעמום...
מה דעתך על: החיים?
עוד שבוע בערך חוזרים ללמוד!!!
חרופ?עשיתי את זה עכשיו
מטאל? ? חרופרופ? אין מצב אצלי.... כל פעם אני אתעורר ממשהו אחר....
מטאלמטאל? ?? קסם? מג'יק? מג'יק? קסם? פיות?עובדות על ילדים תמימים גארדן? חצר? פיש? דג? פישפיש? דג דג? פישפיש גארדן? בלה בלה אין לי כוח... מה, זהו?? חשבתי זה יהיה עוד יותר ארוך..... לא נורא, יותר טוב

uvxox

New member
הא אופס......./images/Emo5.gif

חשבתי מדובר על תוכנית.... אז לא ראיתי סרט כחול......

השאלון קצר../images/Emo3.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: קארין
ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? היה פלאפון
מהו מספר המזל שלכם? אין כמה חברים טובים יש לכם? 2 זה או זה ספר או סרט? גם וגם
שחור או וורוד? וורוד
עט או עפרון? גם וגם מחשב או טלוויזיה? אמממ כנ"ל
שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פוווווווו
כלב או חתול? לא זה ולא זה
פקצות או ערסים? כנ"ל
מים או קולה? מים! מעיל או סווטשרט? סווטשרט! מתמטיקה או ספרות? ספרות
שניצל או פסטה? שניצל!!
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
פסח או חנוכה? חנוכה
חסה או כרוב ניצנים? כרוב
ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?
גלידה או ארטיק? גלידה
מגנום או מגנום לבן? לבן
תותים או דובדבנים? דובדבנים
עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה
בשר או עוף? עוף
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה אורז או פתיתים? פתיתים
מלווח או ג'חנון? מלווח... חמאה או גבינה? גבינה
סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה רוק או פופ? גם וגם
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריס
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? אמממ לא יודעת
משינה או כוורת? משינה
קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג
בלינק 182 או סאם 41? לא זה ולא זה
רוק כבד או רוק רגיל? רגיל
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית, אם כבר
ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה
אשר או אמינם? לא זה ולא זה
המומינים או דרדסים? המומינים!!!!!
טלנובלות או מדע בדיוני? טל'
אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם
ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3! מכושפות או באפי? מכושפות
דברים אהובים צבע: סגול חלש
שיר נמממ your'e beautiful של ג'יימס??
דיסק: נאבר גון כאילו
זמר\\ת: אין לי מושג
סוג מוסיקה: כל מיני
סרט: לא יודעת
ספר: נממ הספר שאני קוראת עכשיו "הילד של נוח"
אתר: אמממ לא יודעת
סוג ספורט: חחח ממש
אוכל: קובות[
?] של סבתא תוכנית טלוויזיה: יש מלא: האו סי, ג'ואן מארקדיה, פלורינסייטה והשיר שלנו... אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אנגלית
מורה בבצפר: המורה לאנגלית
נעליים: לא חשבתי על הזה
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? אולי
חייזרים? לא
מכשפות? גם לא
אלוהים? אכן
בטבע? אממ נמממ אולי
שדים ורוחות? אממ לפי היהדות קיימים שדים, אבל אני ממש לא יודעת
פיות? לא
שלום כלל עולמי? הלוואי
מערכת החינוך? מערכת חינוך?? ללמוד עד 4 ולא לעשות כלום, זה חינוך?
ריפוי בעזרת יוגה? אפשרי
אהבה? כן
שנאה? כנ"ל בחיים שאחרי המוות? אמממ, אני מקווה שיש!!
אוטופיה? אה?
אנשים? אנשים? לא בדיוק נאמנים
בכלום? לא
כוכבים נופלים? כנ"ל
האם אתה... מעשן? ממש לא!!!!!!! מתאפרת? אלרגית נו
לוקח סמים? לא!!!!!!!!!!! חולה? ממה?
מאחר הרבה? לא
שונא את עצמך? אולי
אוהב את עצמך? לא בדיוק
משועמם? מאוד
פקצה? לא!!!
האם אי פעם... עישנת? לא!! ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא
אושפזת בבית חולים? כשנולדתי
ראית אדם מת במציאות? לא
ראית חתול מת במציאות? איכס!! כן
שברת פעם שן? לא
עשית טיפול שיניים? את האמת לא, אבל אני עושה גשר בקרוב
הקאת במקום ציבורי? לא! וכל חיי הקאתי רק פעמיים!
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה?
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אין לי מושג
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן!! אני מכורה גאה!
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ויותר
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי! וגם אני לא אעשן
טעמת קליק XL? כן!!
פגשת אי פעם את מתי אטלס? מה?
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? מי זאת?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא יצא
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן
רצית שיהיה לך זנב? לא!
ראית סרט כחול? לא!!!! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא, תודה לאל!!! בלעת כפתור? לא!! תיקנת מורה על שגיאה? כן, זה קורה הרבה
נתקעת במגלשה? חחח כן
שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אולי
התאהב פעם במורה? לא!! באבא\\אמא של חבר\\ה? לא!!
בדמות מספר\\סרט? אפשרי
במישהו מאותו מין? לא!!!
חווית אהבה חד צדדית? אממ לא נראה לי שהתאהבתי
קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי

../images/Emo12.gifהמשך../images/Emo12.gif

קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? אני לא יכולה ללכת שני צעדים, כי אז אני אתקע בארונית
קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? חומי!! הדובי של אחותי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? חור אטום
קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?אין מגירה בחדר של אחותי
קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את הדלת של המחסן... תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חצאית לבנה
קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? הסדין של המיטה של אחותי שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין משחק
מה יש לך מאחורי הדלת? קיר
תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר
מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מים? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? סכו"מים חלביים
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?אין!!! תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? קאזה
תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? תריסים
ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? דלי, בשביל לנקות את החדר של אחותי
צריך לשירותים? לא
שומע מוסיקה? כן, את ג'יימס בלאנט
מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן!!!! על מי אתה חושב עכשו? על השאלון, מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא ארוך מידי האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אכן!! מה דעתך על: החיים? חרא
חרופ? לא ממש
מטאל? כנ"ל חרופרופ? כנ"ל מטאלמטאל? כנ"ל קסם? כנ"ל מג'יק? כנ"ל פיות? כנ"ל גארדן? כנ"ל פיש? כנ"ל פישפיש? כנ"ל פישפיש גארדן? שני, התחרפנת!

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעונהה

דברים בלתי מקוטלגים: שם: רותם גיל: עוד חודש 15 מיקום בארץ: ראשון ניקים נוספים: RoteMit מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 מהו מספר המזל שלכם? 5 או 2 כמה חברים טובים יש לכם? 2-3 זה או זה ספר או סרט? סרט
שחור או וורוד? ורוד עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב
כלב או חתול? כלב
פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סוטטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצלללל
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? ממ באמצע
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?
משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אפחד ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים רולזז
טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: כחול שיר: אוח יש מלאא דיסק: Never Gone זמר\\ת: ג'סטין סוג מוסיקה: פופ-רוק (לא כבד) סרט: טיטניק ספר: ג'ין אייר אתר: בקושי גולשת סוג ספורט: טניס אוכל: שניצל תוכנית טלוויזיה: אפקט הפחד, המורדים
אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מתמטיקה מורה בבצפר: המחנכת שהייתה ומורה לערבית נעליים: ואנס
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? ן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה?
אנשים? לא בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? קצת לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? אפשר להגיד משועמם? לא כרגע פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? ךא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אה
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? כןןןן
הוא בא לבצפר שלי
ויש לי חתימה
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? שטיח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? בובה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דיסקים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? ארון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? מגבת קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? מחק שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? רולר קוסטר מה יש לך מאחורי הדלת? חדר תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? עץ מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? כלום לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? נמאס לי איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כןןן
על מי אתה חושב עכשו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? מה דעתך על: החיים? קשים חרופ? טוב מטאל?
חרופרופ? אל תשגעו אותי מטאלמטאל? קסם? מג'יק? פיות? גארדן? פיש? פישפיש? פישפיש גארדן?

H a d a r 15

New member
אהה וואי

איזה סתומה אני חשבתי פלאפון שלי..לא הבנתי שזה של הבית
ורשמתי שאין...:\חח אז השובה היא 8
כאילן זה שמעניין מישהו

poster girl

New member
תשובות....

דברים בלתי מקוטלגים: שם: עדן. גיל: 14 מיקום בארץ: השרון. ניקים נוספים: אין. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0. מהו מספר המזל שלכם? 3,6,9. כמה חברים טובים יש לכם? 5 או 6.. זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב. שער ארוך או קצר? באמצע.. =] מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב... כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? איכס!.. מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד.. אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס!!
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגילרה. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא משנה.. משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המומינים טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? מכושפות!! דברים אהובים צבע: אדום וירוק שיר: "what makes you different - makes you beautifull" דיסק: never gone!!! זמר\\ת: רובי וויליאמס ולי ראין.. סוג מוסיקה: פופ סרט: אין... ספר: גם אין.. חחח.. אתר: האתר שלי!!! www.backstreet.x.co.il סוג ספורט: כדורסל!!!!! אוכל: ספגטי. תוכנית טלוויזיה: מכושפות אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אומנות.. חחח...
מורה בבצפר: אין... נעליים: נייק..! האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? אממ... ככה ככה... חייזרים? ברור!!
מכשפות? כן..! אלוהים? לא ממש... בטבע? כן.. שדים ורוחות? כן פיות? לא שלום כלל עולמי? לא.. מערכת החינוך? ממש לא! ריפוי בעזרת יוגה? כן... אהבה? רוב הזמן.. שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? בטח! אוטופיה? כן אנשים? לפעמים.. בכלום? חחח... כוכבים נופלים? כן!.. האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? כן משועמם? לפעמים.. פקצה? לא! האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן... כמה פעמים.. ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי.. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא נראה לי... :) היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח.. לא... עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן!... כל הכתה שלי (ואני בראשה) יצאנו במחאה כנגד המורה למתמטיקה..!! יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא.. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ.. לא יצא לי.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא בדיוק.. רצית שיהיה לך זנב? לא.. חחחח!!... =] ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? בלעתי פעם שקל.. חחח תיקנת מורה על שגיאה? כן.. נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן! התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא! בדמות מספר\\סרט? כן!.. במישהו מאותו מין? לא! חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? גרב.. חחח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? האוגר של אח שלי.. חחחחח קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קיר! חחח קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? טייפ מנהלים.. חחחח קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? טלוויזיה. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? שוב טלוויזיה.. חחחחחח תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה לבנה. קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? ווילון. שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? NBA live 2005... מה יש לך מאחורי הדלת? תיקים... תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? דיסק. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אקונומיקה. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? צלחות חרסינה. איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? ליד המחשב השני.. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תמונה של הבקסטריט בויז ברקע של השולחן עבודה שלי.. חחח תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? שיח ורדים. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? ריצפה. צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן.. =\ תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? חחח.. קצת.. על מי אתה חושב עכשו? אחותי מה אתה חושב על אותו אדם? אחלה בן אדם.. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן מה דעתך על: החיים? מגניבים.. אבל יותר מידי שיגרתיים... חרופ?
מטאל? נחמד חרופרופ?
מטאלמטאל? גם נחמד קסם? שווה.. מג'יק? גם שווה.. פיות? דמיוני... גארדן?
פיש?
פישפיש?
פישפיש גארדן?

lovenickcarter

New member
עונה

המון אנשים חדשים בפורום, צריך להכיר אותם יותר טוב. [שכולם יענו, זה הולך אח"כ לטאגליינס] דברים בלתי מקוטלגים: שם:ירדן גיל:13 מיקום בארץ:רחובות ניקים נוספים:מה אתם רוצים? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 מהו מספר המזל שלכם?7 כמה חברים טובים יש לכם?5 זה או זה ספר או סרט?סרט שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב [ברור!!] כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?לא זה ואל זה אני בכלל מעדיפה פירקים מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווטשר מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה [אני צימחונית!!] מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי פסח או חנוכה?פסח חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?זה לא אותו דבר? גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?לבןן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?צימחונית!! עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?ג'חנון חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מטסיק רוק או פופ?קשה לבחורר רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי וויליאמס!! בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני!!! מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא יודעתת.. משינה או כוורת?שונאת מוזיקה ישראלית קולדפליי או דה קולינג?לא זה ולא זה בלינק 182 או סאם 41?בלינק!! רוק כבד או רוק רגיל?רגילל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ליטנית [כל דבר על ישראלית!!] ביונסה או אלישיה קיז?אלישיה קיז אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?דרדסיםם טלנובלות או מדע בדיוני?טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3 חחח מכושפות או באפי?באפי!! דברים אהובים צבע:כתום שיר:Backstreet Boys-Song For The Unloved התאהבתי!! דיסק:אמממ...never gone זמר\\ת:ניק קרטר חחוחוחוחו סוג מוסיקה:הכל [חוץ מישראלית] סרט:אמממ אפקט הפרפר ספר:הקיץ של אביה חחחחחה אתר:תפוז סוג ספורט:שחייה אוכל:חסה תוכנית טלוויזיה:טלנובלה בע"מ אייקון בתפוז:כולם שעור בבצפר:אנגלית מורה בבצפר:מירב - המורה למדעים נעליים:ספורט האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לעע חייזרים?כה למה לא? מכשפות?חחח בטח אלוהים?ברור בטבע?מאוד שדים ורוחות?כה פיות?חחח ברור שלום כלל עולמי?כן מערכת החינוך?לא בכלל לא ריפוי בעזרת יוגה?נממ לא אהבה?כה שנאה?כה בחיים שאחרי המוות?בטח אוטופיה?מה? אנשים?לא בכלום?אממ תלוי מתי כוכבים נופלים?חחח כה האם אתה... מעשן?איככ! מתאפרת?לפעמים לוקח סמים?חס וחלילה חולה?לא כרגע מאחר הרבה?מאוד שונא את עצמך?לפעמים אוהב את עצמך?מחבבת משועמם?מאוד פקצה?איכככ האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כה ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לאא אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כה שברת פעם שן?כה עשית טיפול שיניים?הרבה הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?אממ בוח היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כן חח הם הוסיפו דמות של לובה במסיבת סיום חחח ואני שיחקתי אותה חחחה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן-הכיתה שלנו שברה עץ ורצו להעניש אותנו חח אז ישבנו כל היום בכיתה ולא דיברנו חחחחח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?בחיים לא! חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן לבת מצווה שלי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?איככ לא טעמת קליק XL?ברור פגשת אי פעם את מתי אטלס?מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן את הכלב שילי שכמעט נידרס ]]= רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כהה רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?איככ הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? ממש לא תיקנת מורה על שגיאה?הרבה נתקעת במגלשה?מזה השאלות האלה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן אני שונאת את השם עוז!! התאהב פעם במורה?לא אצלנו אין מורים [היה אחד חתיך אבל הוא עזב] באבא\\אמא של חבר\\ה?לאאאאא בדמות מספר\\סרט?כן בניק ]הוא שיחק באיזה סרט[ במישהו מאותו מין? בחברה שילי [סתאםם] חווית אהבה חד צדדית?לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?פוסטר של גרין דיי קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?בובה של דב קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?תיקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?עיתונים של ראש 1 קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?אממ מערכת סטריו לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה?אממ קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?חולצת בצפר קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?נעל ספורט שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?סימס מה יש לך מאחורי הדלת?מסדרון תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?שולחן מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?אין לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?כוסות איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?אין דבר כזה תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?הרקע של השולחן עבודה של הבקסטריט בויז תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?רחוב ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?ריצפה צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?בטחחחח--> Backstreet Boys-Song For The Unloved מלטף חיה?כלב שילי חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?ניק מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא מושלם האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לאא מה דעתך על: החיים?מאוד יפה חרופ?שום געה מטאל?נחמד חרופרופ?מזה השאלה הזאת? מטאלמטאל?כנ"ל קסם?לא מעניין אותי מג'יק?כנ"ל פיות?כנ"ל גארדן?כנ"ל פיש?כנ"ל פישפיש?כנ"ל פישפיש גארדן?כ"נל

mya 6

New member
אוי, שאלון. נהדר! :)

לפני שאני מתחילה, היי :) אני בטוחה שאין פה אחת שזוכרת אותי, אבל אני מוותיקות הפורום. היחיתי פה המון זמן, ואז יצאתי. אני לא יודעת איך להיות "חברת פורום טובה", אני יודעת :) בכל מקרה, מעולם לא הפסקתי לאהוב את הבויז, גם לא בגיל כמעט 18 :) ואיך שהוא תמיד ידעתי שהם יחזרו בגדול, למרות כל הזמן שעבר ולמרות כל השמועות שרצו עד שהאלבום הנהדר הזה סוף-סוך יצא לאור :) ולכן, כדי לנסות לחדש את החברות שלי בפורום, אני אמלא את השאלון הזה. שיהיה לנו בהצלחה! דברים בלתי מקוטלגים: שם: מעיין גיל: 17 וחצי, עוד חודשיים 18 מיקום בארץ: קריות ניקים נוספים: מעיין? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?2 מהו מספר המזל שלכם?2! (צרוף מקרים? אני לא חושבת!) כמה חברים טובים יש לכם? 8 זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה? טלויזיה שער ארוך או קצר?קצר מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס! כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? :O. פקצות? מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט?סוטשירט מתמטיקה או ספרות? ספרות שלטת! שניצל או פסטה?שניצל מסנג'ר או אייסיקיו?אי.סי.קיו פסח או חנוכה? פסח הוא החג שאני הכי אוהבת! חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?שחור זה יפה! (מגנום) תותים או דובדבנים?פיכס! לא זה ולא זה. עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שחור זה יפה! (שוקולד) בשר או עוף?בשר!!! עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שחור זה יפה! (הבנתם כבר את הרמז, נכון?) אורז או פתיתים? אורז. מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק מנטה! רוק או פופ? רוק פופי? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? שתיהן מתמטמות לי את השכל. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא מוזיקה שחורה :) משינה או כוורת? שאלת המיליון! אי אפשר להשוות! שתיהן! קולדפליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל?רוק קל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלי ביונסה או אלישיה קיז? אלישה קיז נחמדה.. אשר או אמינם? אשר. אך ורק בגלל שהוא לא מקלל. המומינים או דרדסים? קומוניזם! (דרדסים) טלנובלות או מדע בדיוני? מי אמר בובה פראית ולא קיבל?! אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1! ערוץ 3 או סטאר וורלדז? שניהם מעפנים. מכושפות או באפי? באפי בהפרש קל. דברים אהובים צבע:סגול וכתום שיר: "ווירד וורלד" :))) דיסק: "נאבר גון" (אני צפויה נורא, הא?) זמר\\ת:אין מישהו ממש מועדף כרגע לשני המינים. סוג מוסיקה: רוק פופי. נוטה לכייון הרוק. סרט: שיער\ מופע הקולנוע של רוקי! ספר:אמא לילה- קורט משהו :p אתר: http://www.brainwashstudios.com/php/flash.php?action=view&id=20 אתן חייבות להכנס לשם! זה אדיר! סוג ספורט: אין כזה. אולי ריקוד. אוכל: כל דבר שיש בו מלח :p תוכנית טלוויזיה: יש המון. עכשיו זה בעיקר "קונאן או'בריין" אייקון בתפוז: השמח? שעור בבצפר:ספרות לנצח. מורה בבצפר: ש' למתמטיקה ו ט' לספרות. נעליים:האול סטאר שלי האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? אוהו! חייזרים? לפעמים. מכשפות?איו סיכוי אלוהים? תלוי במצב רוח שלי. בטבע?הא? מה זאת אומרת? שדים ורוחות? אין כזה דבר! פיות? לא. שלום כלל עולמי? הלוואי. מערכת החינוך? "אנחנו לא צריכים חינוך" שרו הפינק פלויד, ובחיי- כמה שהם טעו. ריפוי בעזרת יוגה? זה עוזר רק לאנשים מסוימים אהבה? אני נקבה, אחרי הכל :) שנאה? לא ממש. בחיים שאחרי המוות? גם לא ממש. אוטופיה? שוב- הלוואי!. אנשים? לפעמים יותר מידי. בכלום? בהחלט. כוכבים נופלים? ראיתי אחד כזה! האם אתה... מעשן?פיכס! מתאפרת?לא. לוקח סמים?אני נקייה-תודה ששאלתם. חולה? לא עכשיו. מאחר הרבה? :( שונא את עצמך? לא לעיתים קרובות אוהב את עצמך? לא לעיתים קרובות משועמם? בעיקר עם אין מסביבי אנשים פקצה? הייתי רוצה להאמין שלא.

mya 6

New member
המשך שאלון!

האם אי פעם... עישנת? ממש לא. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? רק 3. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אין מצב... אושפזת בבית חולים? מעולם לא. ראית אדם מת במציאות?תודה לאל שלא. ראית חתול מת במציאות?כבישי ארצינו מלאים בכאלו, לא? שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? גשר זה יפה! הקאת במקום ציבורי? עוד לא. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מי מאיתנו לא עשה את זה. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? הא?! עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא שאני זוכרת. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? :) כן. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)חיכיתי לאלבום של הבויז? עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא לא לא. טעמת קליק XL? לא :( פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אמממ לא. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? עוד לא :) קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שאני זוכרת רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הרבה ריבים עם האחות הקטנה שלי. רצית שיהיה לך זנב? שלהי גיל 5 הנהדר. ראית סרט כחול? זה מצחיק! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אוי ווי. בלעת כפתור? לא. תיקנת מורה על שגיאה? פעם אבל אני לא זוכרת באיזה מקצוע נתקעת במגלשה? לא :) שנאת שם מסוים בגלל מישהו? ועוד איך. התאהב פעם במורה? עוד לא באבא\\אמא של חבר\\ה? גם לא. בדמות מספר\\סרט? אלדין! במישהו מאותו מין? גם לא. חווית אהבה חד צדדית? זו לא הייתה אהבה, אבל זה גם לא היה סתם משהו. *קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? את המיטה? *קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? הא?! אין שום דבר פרוותי כאן! *קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף *קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? סכינים, מזלגות, כפות וכפיות *קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?דלת *לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? את השירותים! *תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? את החולצה הכתומה ה"טובה" שלי :p *קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?שולחן ועליו המון חפצים *שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סנוד! *מה יש לך מאחורי הדלת? קיר? *תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?כלום? *מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אסטוניש *לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? צלחות *איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין נעליים אדומות בבית הזה. מה אנחנו? כיפה אדומה!? *תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?התמונה של החתולה שלי, מישקה. *תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? את הגינה הקדמית שלנו. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? בלטות! :O צריך לשירותים?לא תודה, כבר הלכתי לפני שהתחלתי את השאלון. שומע מוסיקה? כן מלטף חיה?לא. אולי מאוחר יור. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא, תודה. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? האמת, שכן. על מי אתה חושב עכשו? על איזה שי שמטריד אותי באי סי קיו מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא מטריד אותי! האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. מה דעתך על: החיים? יפים חרופ? נהדר! מטאל? קשוח חרופרופ?נהדר בריבוע! מטאלמטאל? קשוח ואפל! קסם? מעשי? מג'יק? קסום? פיות?גם אני רוצה להיות אחת מהן. תמיד רציתי כנפיים. גארדן? פורח? פיש? שוחה? פישפיש? גפילטע פיש? פישפיש גארדן?גפילטע פיש שוחה בגן? וזהו :p

עטר9

New member
גמאני....../images/Emo13.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם:עטר ברזילי גיל:13 וחצי....
מיקום בארץ:איזור השרון ניקים נוספים:\ מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?1.... מהו מספר המזל שלכם?9 כמה חברים טובים יש לכם? לא יודעת שניים שלושה... זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? וורוד
עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? תלוי למה ומתי...
שער ארוך או קצר? ארוך (כי לי יש)
אבל תלוי למי... מיקי מאוס או פו הדוב? אממממ פו הדוב כלב או חתול? כלב.. חתולים ערמומיים
פקצות או ערסים? חחחח פקצות, ערסים מפחידים אותי
מים או קולה? קולה!!!!! מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? איכס
.. ספרות פחות קשה... שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? לא זה ולא זה.... פסח או חנוכה? פסח כי זה היומולדת שלי!!!!
חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?! גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן נראה לי תותים או דובדבנים? תותים! עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקלד... איכס גבינה! בשר או עוף? זה שתי דברים שונים?! לא ידעתי
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? איכסה על שניהם חמאה או גבינה? גבינה (המאכל האהוב על האווי
) סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל! רוק או פופ?פופ נראה לי רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי כי אני שונאת את ג'סטין! בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? " לא שחורה חחחח משינה או כוורת? אף אחד קולדפליי או דה קולינג? קולדפיי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אף אחד ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? חחח מומינים !
טלנובלות או מדע בדיוני? טלנבולות אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי (וי אייג' וואן זה די מעפן לפעמים) ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות.... דברים אהובים צבע:ורוד פוקסיה וטורקיז שיר:אמממ What makes u differnete דיסק: נבר גון
זמר\\ת: זמר- האווי די המושלם
סוג מוסיקה: אמממ הכל רק לא מזרחי ולטיני.....ושחור סרט: אין ספר:אין אתר: כל מה שמעניין סוג ספורט: כדורסל אוכל: לא יודעת, כל מה שלא מוזר מדי.... תוכנית טלוויזיה: אמממ דה נקסט טופ מודל.... אייקון בתפוז:
כי הוא פשוט מתוקי שעור בבצפר: שונאת הכל.. אולי אומנות מורה בבצפר: אין!!!! נעליים:אדידס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? מה זה?! חייזרים? כן... בטוח שיש!!! מכשפות? לא נראה לי... אולי אלוהים? לא כל כך ...אבל משו למעלה בטבע? כן.... שדים ורוחות? יאבללה ברוחות של בני אדם.. כן פיות? כן ברור זה מתוק לאללה! שלום כלל עולמי?למה לא נראה לי?! מערכת החינוך? אמממ... זה קשה..... ל-א!!!!!!!!!!!!! ריפוי בעזרת יוגה? אולי... לא ניסיתי אהבה? כההה ברור שנאה? לא זה סתם בזבוז אנרגיה.... בחיים שאחרי המוות? בגלגול נשמות... בהחלט כן!!!1 אוטופיה? מה זה?! אנשים? תלוי איזה בעיקרון... כן בכלום?לא כוכבים נופלים? אייי ראיתי מלא!!!! זה יפה בטירוף! האם אתה... מעשן? לאאאאאאאאאא נבר אבר מתאפרת? לא ממש לוקח סמים? חס וחליליה בחיים אני לא אגע בזה!!!!!!!!!1 חולה? לא מאחר הרבה? חברות תמיד צוחקות על זה שאני מאחרת אבל זה לא נכון! שונא את עצמך? למה לי לשנוא את עצמי?! אוהב את עצמך? לא אוהבת ולא שונאת משועמם? דייי אחרת למה אני יענה על זה?! פקצה? טיפה טיפה!!!! כי אנימתה על ורוד ויש לי חברות פאקצות... האם אי פעם... עישנת? כבר שאלתם...לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לךי שזה אפשרי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא הכי הרבה אולי 15 ללילה אושפזת בבית חולים? כן פעם אחת ויחידה ראית אדם מת במציאות? לא ואני מקווה לא לראות ראית חתול מת במציאות?חחחח לא... זה נדיר לראות כזה דבר שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים?ברור הקאת במקום ציבורי? לא איכסהההההה שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חחח אולי היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחח כן לדרמה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא שזכור לי.... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לאאאאא זה ארוך ומעצבן.... חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אממממ לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לאאאא בחיים לא!! טעמת קליק XL? לא נראה לי, טעים?! פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא ואת? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לאאא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?הרבה רצית שיהיה לך זנב?לא למה שאני ארצה... זה מוזר... אבל מצחיק!
ראית סרט כחול? לא!!!! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? עם המזל שלי כןןן אבל לא זכור לי בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן... יותר מדי פעמים ובצדק נתקעת במגלשה? לא חחחח זה די מביך שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כנראה שכן... אני מייחסת לשמות חשיבות גדולה התאהב פעם במורה? לא איכסה באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? מסרט כנראה שכן במישהו מאותו מין? לא א-י-כ-ס חווית אהבה חד צדדית? אולי.... קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? גרב חחחחחח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? האוגר של אח שלי חחחחחחחחחח קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קיר קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? מלא דברים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?מכונת כביסה כנראה לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אין לי כוח תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? משו אדום קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? תיק שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?משחק כדורסל של אחי מה יש לך מאחורי הדלת? מסטומרת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?אין לי כוח מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מסיר כתמים לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? דייי נו אין לי כוח!!! איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אממממ בקצה המדרגות.... תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? הפרצוף של בריאן בצג תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? שיח וורדים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? אין לי כוח אז יהיה לי סחרחורת צריך לשירותים? כבר הלכתי לפני שנייה שומע מוסיקה?לא מלטף חיה? לאאאא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קצת על מי אתה חושב עכשו? על האווי
מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא הבנאדן הכי יפה ומושלם בעולם הזה!!!!!! האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? נחמדים חרופ? אהה כיף מטאל? איכס חרופרופ? מה?! מטאלמטאל? איכס קסם? דבר יפה מג'יק? אותו דבר פיות? מתוק גארדן? גם טוב פיש?מה פישפיש?"" פישפיש גארדן?""

אפשר לגנוז לך אותו?../images/Emo3.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם:הדר
מיקום בארץ:הרצליה ניקים נוספים:bhadar
מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?1 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם? טובים ממש? 4 זה או זה ספר או סרט? כ"כ ספר
שחור או וורוד? וורוד
אבל שחור זה מרזה
עט או עפרון?עיפרוןןןןןן מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך
מיקי מאוס או פו הדוב?מיקי....כי יש לי פיז'מה שלו
כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?פריקים
מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ררר פסח או חנוכה?פסח
חסה או כרוב ניצנים?חסה
ספגטי או מקרוני?מה ההבדל?|: גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?מגנום לבן
תותים או דובדבנים?דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?עוף זה לא בשר? S: עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? איכ עוגיות אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ שמתיימר להיות רוק
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי
בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטנייייייייייי
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? O_0 משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? שניהם =| בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית
ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה אשר או אמינם? אף אחד. המומינים או דרדסים? המומינים. טלנובלות או מדע בדיוני? אף אחד. אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר
מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע:וורוד
שיר:וואי יש מלאמלא... דיסק:גם מלא..
זמר\\ת:בריטני
סוג מוסיקה:פופ רוק כזה
סרט:ארמגדון
ומין גירלס
ספר:כל ספר של אתגר כרת
אתר:תפוז
סוג ספורט:
אוכל:סלט תוכנית טלוויזיה:אחת? עקרות בית נואשות|: אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:אחרון?
מורה בבצפר:למי איכפת ממורים של חטיבה
נעליים:אהובות?
אממ...אדידס|: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חחח לא חייזרים? כע :] מכשפות? כע :] אלוהים? כע :] בטבע? כע :] שדים ורוחות? כע :] פיות? מאוווווד! [ולא לצחוק עליי
] שלום כלל עולמי? לא :] מערכת החינוך? כ"כ לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ריפוי בעזרת יוגה? אולי :] אהבה? לא :] שנאה? לא :] בחיים שאחרי המוות? כע :] אוטופיה? שזה? :] אנשים? לא :] בכלום? לא :] כוכבים נופלים? כע :] האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? עיפרון שחור|: לוקח סמים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. חולה? כרגע מצוננת|: מאחר הרבה? תמיד
שונא את עצמך? מאוד אוהב את עצמך? לא משועמם? מאוד פקצה? כשבא לי P: האם אי פעם... עישנת? פעם אחת ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא נראלי S: אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? ראיתי אותו מעוך על הכביש
שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? לא הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מזתומרת? O: היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) על הטיול שנתי שביטלו לנו
אבל אני לא התחלתי את זה |פרצוףמלאך| יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חחחחח לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן,כי רציתי אותו?|: עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? O_0 יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא,לך?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן,אבל לא ממוות O: רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? תמיד
רצית שיהיה לך זנב? לא O_0 ראית סרט כחול? לא :] הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא O_0 בלעת כפתור? לא O_0 תיקנת מורה על שגיאה? כע
נתקעת במגלשה? איך אפשר להיתקע בה? O_0 שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
התאהבת פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כע
במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא -יש פה חלק מעצבן שדורש ממני לקום מהכיסא,נוותר עליו
- צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? ליטפתי את באפי מקודם... חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לגמרי S: על מי אתה חושב עכשו? על אמא מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא כלבה
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אולי...

שלי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: אורטל גיל:17 מיקום בארץ: רמלה ניקים נוספים: טלטל אורטלוש מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? 5 כמה חברים טובים יש לכם? 3 זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? וורדרד עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? שאלה קשה.. שניהם שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב
כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? לא זה ולא זה מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? מעיל מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? לא זה ולא זה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? אמממממ עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין טימברלייק בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני ספירס מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? "לא שחורה"? משינה או כוורת? לא יודעת קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה ישראלית אבל לא דכאון!! ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אפחד!! המומינים או דרדסים? דרדסים טלנובלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? לא רואה אפחד מהם דברים אהובים צבע: ירוק שיר: Weird World דיסק: Never Gone זמר\\ת: בריטני סוג מוסיקה: פופ סרט: האלמנט ה5 וללכת על הכל ספר: אין אתר: תפוז [?] סוג ספורט: כדורסל אוכל: צ'יפב ושניצל תוכנית טלוויזיה: חברים אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מדעי המחשב מורה בבצפר: המורה למתמטיקה (רחל..) נעליים: אממ הנעליים שקניתי היום.. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? זה לא יקרה בחיים מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה: כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? אע? אנשים? לפעמים בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא
מתאפרת? כן לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? רוב הזממן משועמם? כן פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לאאא
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא נראה לי ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן.. :( שברת פעם שן? לא נשבר לבד עשית טיפול שיניים? כן (יש ברירה?!?) הקאת במקום ציבורי? לא נראה לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אע? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח לאא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא רק לסרטים חיכית למשהו קרוב לשנה :לא נראה לי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא סיגריות זה
טעמת קליק XL? כן יאמי
פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא נראה לי יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא חח קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? יכול להיות רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לאא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא שידוע לי.. בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? לא נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן!! התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן..:( קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? רצפה [?] קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין כזה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? ברכת הבית קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דפים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מזגן לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? מקלחת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה לבנה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? כיסא שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מדגסקר מה יש לך מאחורי הדלת? אממממממ אין תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין כזה כרגע לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כלמיני כלים איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בחדר שלי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תמונה של הבויז תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? רואים תכוכבים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? הנעליים שלי צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשו? על מחבר השאלון.. מה אתה חושב על אותו אדם?למה הוא עשה כל כך הרבה שאלות.. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא חח מה דעתך על: החיים? יפים חרופ? מה? מטאל? לא לטעמי.. חרופרופ? מה מה?? מטאלמטאל? לא בשבילי קסם? יפים כל עוד לא יודעים את הטריק מג'יק? מג'יק סנרייז? (מלון אחד שאני אוהבת..) פיות? יפות גארדן? הגן פה יפה..
פיש? אע? פישפיש גארדן? אע???

Gali Azoulay

New member
אני רוצה!

דברים בלתי מקוטלגים: שם: גלי גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: ירושלים ניקים נוספים: גלוש מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? 3 חחחח כמה חברים טובים יש לכם? 3-4 זה או זה ספר או סרט? סרט שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? ערסים מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פיתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? וואי.... אמ... רובי בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כוורת קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אבל איכס שתיהן אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים טלנובלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני אמטיוי או וי אייג' ואן? אח.. עכשיו זה קשה כבר לדעת. לא יודעת ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? באפי דברים אהובים צבע: כחול שיר: אוי..... לא יודעת... דיסק: כל בקסטריט אפשרי ואמינם זמר\\ת: אמינם סוג מוסיקה: כמעט הכל.... רק שיהיה טוב סרט: כמו השיר ספר: אין לי מושג אתר: גוגל סוג ספורט: כדורסל אוכל: בשר תוכנית טלוויזיה: אנג'ל אייקון בתפוז:
בהחלט חחח שעור בבצפר: תאטרון מורה בבצפר: מחנכת קודמת נעליים: ספרוט האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? פחחח זה מצחיק זה באמת קורה חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? הלוואי אמן .... לא מערכת החינוך? חחחחחחחחחחחח!!!!!!! אולי ריפוי בעזרת יוגה? תלוי אהבה? כן בהחלט ! שנאה? לא אוהבת את זה אבל מאמינה שיש בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? .......... אנשים? כן. בחלקם בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת? כן בקטנה לוקח סמים? לא!!!! חולה? מה כאילו שפעת? מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא! אוהב את עצמך? כן! משועמם? לפעמים פקצה? לא נראהצ לי... תשאלו מישהו אחר חח האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן! ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא!@!! ראית אדם מת במציאות? לא!!! ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? חתיכה קטנה ממש עשית טיפול שיניים? לא הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן חח עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן. רצו לפרק לנו את השכבה ואני נלחמתי שלא יפרקו ת'כיתות. הפסדתי חח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יותר משנה? לא. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא! טעמת קליק XL? לא.. פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא.. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. הצלתי גוזלים אבל לא הקרבה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בערך רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אוי... גאד לא! בלעת כפתור? לא.. חח תיקנת מורה על שגיאה? לא. נתקעת במגלשה? כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא!! בדמות מספר\\סרט? כן... במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא יודעת. הוא לא ידע מזה אז.. אני לא ידעתי גם קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? כרית של אחותי קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? דובי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? וילון קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? חפצים של אחותי קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מערכת סטריאו לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? חלון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? ג'ינס קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? מחשב שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? משחק באיסיקיו מה יש לך מאחורי הדלת? מעילים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? דיסק מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מרכך כביסה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? סכו"ם איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? על הרצפה לצד המחשב תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? קובץ שיר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? סורגים? חחחחחחחח ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? גלגל של כסא צריך לשירותים? לא הרגע הייתי חיחיח שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? עכשיו לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא ממש תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשו? מישהו שאני דלוקה עליו מה אתה חושב על אותו אדם? רק דברים טובים האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? טובים! חרופ? ........... מטאל? לא משהו חרופרופ? .......... מטאלמטאל? חחחחחחחחחח מה? קסם? קסום חיחיחי מג'יק? מזכיר לי מכושפות פיות? סתם משהו לא מענין במיוחד שאלון מוזר וכיף!

למעלה