יאללה......... שאלון

תמיר1991

New member
יאללה......... שאלון../images/Emo9.gif

[זה עוד יהפוך לתפקיד הקבוע שלי
] והיישר מפורום סקרים ושאלונים...
שמך: גילך: מקום מגוריך: טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צבע אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: זמר/ת: להקה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סרט אהוב: חבר/ה?: אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה: ועוד קצת - אסוציאציות
נו,הצצתי בארכיון והתאהבתי בשאלון אסוציאציות! אז הנה אחד משלי- 1.חורף- 2.שוקו- 3.מיטה- 4.יומן- 5.תיק- 6.חטיף- 7.חופש גדול- 8.יונה- 9.במבה- 10.תנ"ך- 11.מים- 12.חתול- 13.חדשות- 14.דף- 15.חייזר- 16.לב- 17.רכלנות- 18.שמיים- 19.הראל סקעת- 20.הראל מויאל- תיהנו
תמיר.

תמיר1991

New member
אני../images/Emo26.gif

שמך: תמיר גילך: 15.5 מקום מגוריך: ת"א [נו מה, לא ידעתם?
] מאכל אהוב: חזה עוף של מאמא עוף צבע אהוב: ירוק כהה, כחול משקה אהוב: קולה ממתק אהוב: הכל בערך, בעיקר שוקולד זמר/ת: אביב גפן, אלאניס מוריסט, שון פול להקה: אואזיס, בלאק אייד פיז, גרינדיי, לינקין, נירוונה סוג מוזיקה: הכל, בעיקר רוק קל לכיוון פופ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: The O.C, הדוגמניות ז"ל, בוורלי 90210 ז"ל סרט אהוב: "טיטאניק"
חבר/ה?:
אם לא, רוצה חבר/ה?: בהחלט. מאוהב/ת?: אפשר לאמר, מקווה שכבר לא... שמות החברים הכי טובים: בנים? תמיר, ברני, אדר, רז, איתי מקצוע עתידי: היסטוריון מקום מגורים עתידי: ת"א, מקווה התנשקת?: עוד לא ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: מה?
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן!!!!!!!!!!!111111111 ספורט אהוב: כדורגל, אתלטיקה עוסק בספורט?: כן אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב בלבד, פעם מקצועי מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חולצות טריקו, טרנינגים, מכנסיים קצרים, סנדלים רוצה להיות המין השני?: לא! רוצה למות?: לא...........!!! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: מה? המעשה הכי נועז שעשית: היו הרבה...
לקרוא למורה שלי "זונה" בכיתה ח', נחשב? התחרטת?: כן! המעשה הכי טיפשי שעשית?: מעל. התחרטת?: כן! מאמין/ה באלוהים?: לא. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה... יותר מדי
אם כן, ספר לנו עליו: נו טנקיו אחים/אחיות?: 2, בני 12.5 ו- 8.5 כמה?: היית מחליף אותם?: לא! שיר אהוב: טיים אוף יור לייף והולידיי של גרינדיי, וונדרוול ודונ'ט לוק באק אין אנגר של אואזיס. שקיעה/זריחה?: שקיעה
חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 21 מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: גיאומטריה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ת"א
בזבזן/ית\חסכן/נית? לא זה ולא זה. מתגעגע/ת ל: כמה אנשים שלא ראיתי כבר עשרה ימים
ולבסוף.. משאלה: אני רוצה להיות פרופסור להיסטוריה
ועוד קצת - אסוציאציות
1.חורף- גשם 2.שוקו- בוקר 3.מיטה- לישון 4.יומן- קרן 5.תיק- אמא 6.חטיף- דובונים 7.חופש גדול- עכשיו 8.יונה- שלום 9.במבה- תינוק 10.תנ"ך- איכס 11.מים- כינרת 12.חתול- יללה 13.חדשות- שמונה 14.דף- מחברת 15.חייזר- בולשיט 16.לב- אהבה 17.רכלנות- בנות 18.שמיים- טוב 19.הראל סקעת- הומווווווו 20.הראל מויאל- בעעעעעע היה ארוך, אבל נייס
תמיר.

Sashka7

New member
ואי יפה ../images/Emo13.gif אני אענה עליו מחר!!!

וגם אני קראתי למורה שלי זונה
אבל אצלי זה היה בכתה ז'!!!

תשובות

אסף 16 נתניה שחור סרט: הטוב הרע והמכוער מאוהב הכי טובים: עידו ודור אני אוהב ללבוש בדרך כלל טרייניג בחורף ובגדים פשוטים לא מאמין באלוהים 3 אחיות קיץ גלידה מספר מזל 7 מתגאגא לסבתא משאלה: שאנשים יהיו מאושרים יותר

דללה

New member
אני!!! אני!!!

שמך: שני גילך: 17.5 מקום מגוריך: רמת גן טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: ספגטי צבע אהוב: ורוד-לבן-אדום-שחור משקה אהוב: קולה :) ממתק אהוב: במבה זמר/ת: אנערף? יש כמה... להקה: סינרגיה, מטרופולין, אוונסנס וכו'.. סוג מוזיקה: רוק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: ארתור
, האלופה... סרט אהוב: להרוג את המזל חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: שאלה טיפשית.. מאוהב/ת?: לא ממש שמות החברים הכי טובים: דני שלי
מקצוע עתידי: עם המזל שלי, מורה לערבית
מקום מגורים עתידי: ר"ג התנשקת?: כע ספר לנו על זה..היה כיף?: מאוד :) ננו ננו היי?: ברור נומה נומה היי?: אההה בטח
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: נכון! ספורט אהוב: ספינינג, כדורסל, ריקוד, שחיה.. עוסק בספורט?: היום פחות אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב בין היתר מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ספורטיבי רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לא
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: הרבה אנשים
המעשה הכי נועז שעשית: להגיד למורה שלי את כל מה שאני חושבת עליה מול כל הכיתה שלי... התחרטת?: באותו רגע כן.. בדיעבד, לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: להישרף בים כמו שנשרפתי לפני שבוע וקצת... התחרטת?: מאוד!!! מאמין/ה באלוהים?: ל]עמים יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יש כמה.. אם כן, ספר לנו עליו: כיתה ט'.. אחים/אחיות?: אחים כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא.. למרות שהם מציקים לפעמים שיר אהוב: יש כמה.. שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 7 מקצוע אהוב: ערבית מקצוע שנוא: היסטוריה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: פריז בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית :/ מתגעגע/ת ל: אייל ידיד שלי שנמצא בחו"ל.. ולבסוף.. משאלה: שהשאלון הזה יגמר כבר!!! ועוד קצת - אסוציאציות נו,הצצתי בארכיון והתאהבתי בשאלון אסוציאציות! אז הנה אחד משלי- 1.חורף- יומולדתתתת 2.שוקו- אבא :) 3.מיטה- לישון! 4.יומן- בלוג 5.תיק- בצפר :/ 6.חטיף- במבה 7.חופש גדול- קיץץץץ 8.יונה- תנ"ך :| 9.במבה- חטיף
10.תנ"ך- יונה
11.מים- קולה 12.חתול- כלב 13.חדשות- עיתון 14.דף- נייר 15.חייזר- ירוק 16.לב- אהבה 17.רכלנות- גועל נפש 18.שמיים- ים 19.הראל סקעת- איכסססססססססססס 20.הראל מויאל- שליטה!!!!!!!

Fleddermaus

New member
יאללה, כי משעמם לי ../images/Emo26.gif

שמך: עמרי גילך: 16 מקום מגוריך: מבשרת ציון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..תודה רבה
מאכל אהוב: לא יודע, יש מלא...אולי עלי גפן ממולאים, אני ממש אוהב את זה צבע אהוב: ירוק בקבוק משקה אהוב: אספרסו\שרדונה ממתק אהוב: ביסלי גריל זמר/ת: בוב דילן להקה: הביטלס סוג מוזיקה: רוק, אלא מה? תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: פרייז'ר סרט אהוב: סיפור פשוט חבר/ה?:
אם לא, רוצה חבר/ה?: לא דחוף. מאוהב/ת?:
מקצוע עתידי: עיתונאי מקום מגורים עתידי: בוסניה
התנשקת?: כן, קורה, מה לעשות. ספר לנו על זה..היה כיף?: לא
. ננו ננו היי?: WTF? נומה נומה היי?: כנ"ל. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: נכון מאוד. ספורט אהוב: סקי. עוסק בספורט?: לא. אם הייתי עוסק בספורט, הייתי נראה קצת אחרת... מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: טי-שירט וג'ינס. רוצה להיות המין השני?: ברור
רוצה למות?: זה מורכב, לא ניכנס לזה. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אני שונא את הפרוייקט של עידן רייכל רק קצת פחות ממה שאני שונא את האיחוד הלאומי. המעשה הכי נועז שעשית: צלילה. אני לא בנאדם מאוד נועז. התחרטת?: לא, היה מדהים. המעשה הכי טיפשי שעשית?: הצטרפתי לשמו"צ התחרטת?: כן, לכן עזבתי והצטרפתי לנוער מרצ. מאמין/ה באלוהים?: זה מורכב, לא נכנס לזה. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יותר מדי. אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה. אחים/אחיות?: יש אחים קטנים כמה?: 2 היית מחליף אותם?: תלוי במה...
שיר אהוב: Lucy in the Sky, או Streets of London. שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: סתיו או אביב. גלידה/ארטיק?: גלידה, של בן אנד ג'ריס, ארבעה טעמים בגביע גדול. מספר מזל: מה זה? מקצוע אהוב: תיאטרון מקצוע שנוא: מתמטיקה. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזן בטירוף. מתגעגע/ת ל: חברים\סיינפלד\סקס והעיר הגדולה. ולבסוף.. משאלה: ששאלונים יהיו יותר קצרים. ועוד קצת - אסוציאציות 1.חורף-גשם 2.שוקו-ילדות 3.מיטה-המקום הטוב בעולם 4.יומן-אין 5.תיק-בלגן 6.חטיף-ביסלי 7.חופש גדול-שיעמום 8.יונה-שלום 9.במבה-איכס 10.תנ"ך-ספר 11.מים-זיהום 12.חתול-הלך 13.חדשות-מתי? 14.דף-ריק 15.חייזר-ירוק 16.לב-קיטש 17.רכלנות-פריחה 18.שמיים-כוכבים 19.הראל סקעת- יאק 20.הראל מויאל-כנ"ל זהו

EO117

New member
גם אני השבתיץ....

שמך: אלירן גילך: 20 מקום מגוריך:הרצליה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: שוקולד והאוכל של סבתא שלי צבע אהוב: צהוב משקה אהוב: קולה רגילה ממתק אהוב: שוקולד זמר/ת: שירי מימון להקה: שכחתי את שמה... זאת ששרה "גל של הזיות בטבע" סוג מוזיקה: ישראלית תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: האלופה סרט אהוב: סדרת הארי פוטר חבר/ה?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: עוד כמה שנים כן מאוהב/ת?: בעצמי שמות החברים הכי טובים: תמיר, אסף, יעל, דברת מקצוע עתידי: כיום עיתונאי, בעוד כמה שנים- דוברות ויחסי ציבור מקום מגורים עתידי: הרצליה-בירת השרון! התנשקת?: בוודאי ספר לנו על זה..היה כיף?: שאלה רטורית ננו ננו היי?: תמיר אתה חרמן קטן נומה נומה היי?: קמתי מוקדם היום נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ממש לא, עשינו עליו את שיר סוף הטירונות שלי "תנו לו פס" ספורט אהוב: שונא ספורט עוסק בספורט?: ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מי מתעסק ? מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רגיל רוצה להיות המין השני?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצה למות?: שיגיע תורי הוא יגיע מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: גב נורמלי המעשה הכי נועז שעשית: אתם ילדים... התחרטת?: ממש לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: לקרוא לספרנית בכיתה ח' "כלבה" (אבל היא באמת כלבה) התחרטת?: אני גאה בעצמי על זה מאמין/ה באלוהים?: אתיאסט מוחלט יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא אם כן, ספר לנו עליו: אין מה לספר אחים/אחיות?: אחיות כמה?:2 היית מחליף אותם?: לא יודע שיר אהוב: הרבה שקיעה/זריחה?: תלוי עם מי? חורף/קיץ?:אביב גלידה/ארטיק?: גלידה יאמי מספר מזל: אין מקצוע אהוב: אהבתי בבי"ס היסטוריה, ספרות ותנ"ך מקצוע שנוא: מתמטיקהההההההההההההההההההההההההה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: סודי ביותר בזבזן/ית\חסכן/נית? באמצע מתגעגע/ת ל: המפקד שלי בצבא, בנאדם מדהים ולבסוף.. משאלה: פורום בלי ברננקה ועוד קצת - אסוציאציות נו,הצצתי בארכיון והתאהבתי בשאלון אסוציאציות! אז הנה אחד משלי- 1.חורף- קר 2.שוקו-לחמניה 3.מיטה- סקס 4.יומן- לא יכול בלעדיו 5.תיק- תמיד איתי 6.חטיף- שוקולד 7.חופש גדול- עברתי את זה 8.יונה- חיה 9.במבה- מסיבה 10.תנ"ך- מקצוע אהוב וציון סופי 80 (כבוד בבגרות החדשה, מחזור ראשון שניגש) 11.מים- בעיקר בקיץ 12.חתול- שחור (הכינוי לסגנית המנהלת בחטיבה) 13.חדשות- לפעמים עדיף לא לשמוע 14.דף- כתיבה 15.חייזר- יש כמה כאלו 16.לב-אהבה 17.רכלנות- דבר מבורך 18.שמיים- הם לא הגבול! 19.הראל סקעת- גיי בהכחשה 20.הראל מויאל- כוכב נולד

vladiadom

New member
הינה שלי

שמך:ולדי גילך:17.5 מקום מגוריך:נתניה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה..חח מאכל אהוב:שניצל+פירה צבע אהוב:אדום משקה אהוב:מיץ(לא משנה איזה העיקר טיבעי) ממתק אהוב:שוקולד זמר/ת:אמינם מס' 1!! להקה:Black Eyed Peas סוג מוזיקה:היפו-הופ,ראפ,רוק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:"ארץ נהדרת",ספורט, סרט אהוב: חבר/ה?:כן...ואני מת עלייה!!!!!! אם לא, רוצה חבר/ה?:יש לי ואני מאושר!! מאוהב/ת?:- שמות החברים הכי טובים:מתן,דני,מרנין,ראיבו,פריצקר מקצוע עתידי:מנהל עסקים או עו"ד מקום מגורים עתידי:לא חשבתי על זה עדיין התנשקת?:חפירות...הרבה הרבה ספר לנו על זה..היה כיף?נו ברור ננו ננו היי?:אהה? נומה נומה היי?:האאאאאא? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:אכן ספורט אהוב:כדורסל!!! And 1 עוסק בספורט?:דה.. אם כן, בתור תחביב או יותר?:משחק כדורסל מקצועני בקבוצה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:חופשי,בד"כ ג'ינס וחולצה רוצה להיות המין השני?:ממ לא רוצה למות?:חח ממש לא עוד לא עשינו הכל בחיים מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:הרבה אנשים:) המעשה הכי נועז שעשית:כמה מעשים מטורפים חחח התחרטת?:ממש לא המעשה הכי טיפשי שעשית?:ממ היו התחרטת?:כה מאמין/ה באלוהים?:כה יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא זכור משו מיוחד אם כן, ספר לנו עליו:אולי בעצם כן ללמוד בביצפר אחר אחים/אחיות?:אח כמה?:1 היית מחליף אותם?:עכשיו בחיים לא אין על אחי שיר אהוב:pump It שקיעה/זריחה?:שקיעה עם החברה הכי רומנטי חח חורף/קיץ?:שניהם גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:7 מקצוע אהוב:היסטוריה...חחח מקצוע שנוא:כימיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:חושב על זה מידי פעם עדיין לא סגור בזבזן/ית\חסכן/נית?ממ באמצע הייתי מגדיר את עצמי מתגעגע/ת ל:מתגעגע ל...המשך לא נציין ולבסוף.. משאלה:להישאר עם אהובתי לתמיד!!!!!!!!!!!! ועוד קצת - אסוציאציות נו,הצצתי בארכיון והתאהבתי בשאלון אסוציאציות! אז הנה אחד משלי- 1.חורף-כיף 2.שוקו-מחמם 3.מיטה-לנוח 4.יומן-זכרונות 5.תיק-איכסון 6.חטיף-שוקולד 7.חופש גדול-מנוחה 8.יונה-שלום 9.במבה-טעים 10.תנ"ך-מקצוע 11.מים-בריא 12.חתול-בעע 13.חדשות-מעניין 14.דף-כתיבה 15.חייזר-מאגניב 16.לב-אהבה 17.רכלנות-מגעיל 18.שמיים-יעד 19.הראל סקעת-הומו 20.הראל מויאל-דפוק (מי מכיר אותם!!)

omerlich

New member
גם אני!

שמך: עומר גילך:16 מקום מגוריך:ר"ג טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:צ'יפס(מקורי ממש..) צבע אהוב:כחול משקה אהוב:פאנטה תפוזים ממתק אהוב:מקופלת זמר/ת:שאקירה להקה:גרין דיי סוג מוזיקה:הכל.. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובותמכושפות: סרט אהוב:אקס מן3 חבר/ה?:אין(כרגע) אם לא, רוצה חבר/ה?:כן,ב"ה(חחח...) מאוהב/ת?:לא כרגע.. שמות החברים הכי טובים:מיכל,תומר,שני מקצוע עתידי:אין לי שמץ מקום מגורים עתידי:לא יודע התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כיף?:לא משו ננו ננו היי?:לא נומה נומה היי?:לא נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:בהחלט ספורט אהוב:חדר כושר עוסק בספורט?:כן אם כן, בתור תחביב או יותר?:ממש לא מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:ממש לא!! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:לאדע המעשה הכי נועז שעשית:תחשבו אותם.. התחרטת?:לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: להתחיל לעבוד בכפר המכביה(חח) התחרטת?:לא מאמין/ה באלוהים?:כן יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כן כמה?:2 שיהיו בריאים היית מחליף אותם?:לא שיר אהוב:HIPS DON’T LIE שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:קיץ גלידה/ארטיק?:ארטיק(גלידה מלכלכת) מספר מזל:7 מקצוע אהוב:צרפתית מקצוע שנוא:פיזיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:מגדל אייפל בשקיעה בזבזן/ית\חסכן/נית:בזבזן מתגעגע/ת ל:סבתא שלי ז"ל ולבסוף.. משאלה: שנהיה כולנו בריאים ונצליח בכל מעשה ידינו.

תמיר1991

New member
עומר המלך../images/Emo47.gif|../images/Emo26.gif

זמר/ת: שאקירה להקה: גרין דיי
תמיר.

למעלה