יאללה, שאלון

Dawson girl

New member
יאללה, שאלון ../images/Emo9.gif

שמתי בדוסון אז אני שמה גם פה כדי שייכתבו עוד כמה הודעות
הב פאן
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

עונההההה ../images/Emo9.gif

שם: מיטל. תאריך לידה: 14/11/87 מקום מגורים: רחובות. שיר אהוב: יש כל כך הרבה, אחד מהם "יומן מסע". סרט אהוב: "עיניי מלאך". תוכנית טלוויזיה אהובה: אין כרגע. זמר אהוב: אביב גפן. זמרת אהובה: נינט טייב. יום אהוב בשבוע: חמישי. דיסק אהוב: אממ... יש הרבה, נו. תאריך אהוב: אין. האם אי פעם עישנת? לא.
האם אי פעם שתית אלכוהול? כה. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן.
האם אי פעם נשבר לך הלב? לא ממש. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא ממש. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: שאלה מצוינת ! גובה: 1.74 מידת נעלים: 41 פריסינג: אין. קעקועים: הלוואי והלוואי! ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כןןן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את כל העולם בערך.
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן :) ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן :) בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: שהתרחקתי מחברות שלי בגלל הצבא. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד. האדם האחרון שהתקשר אלי- שי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אלונה. המקום האחרון שהייתי בו: מסיבה ב"לכת".
הסטיה שלי היא: אוהוו, כמה סטיות יש לי... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה שלי. תכונה טובה שלי: אין. תכונה רעה שלי: חיחי. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ברור.
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא ממש. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? משהו כזה... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נראה לי. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כה, קלפים של רמת אביב ג'.
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? אולי. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? נראה לי שכן. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? צבעוני ויפה.
באיזה בושם אתה משתמש? 212 Sexy, אמור-אמור, לה-סרה מילאנו, ועוד שניים. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה :) מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש כל כך הרבה דברים.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא חשוב. חיבקת מישהו/י? אתמול במסיבה
מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול במסיבה. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? אתמול במסיבה. השתכרת? אממ, לא יודעת. שכבת עם מישהו/י?
. היית במועדון? אתמול. לבשת חצאית? חחחח כשהייתי קטנה. קנית בגד? בשבת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול :) הקדישו לך שיר? אתמול. שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היום: באיזו שעה התעוררת? 14:30. מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את ההורים שלי, או שהפלאפון שלי צלצל. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת.
מה אכלת? לחם קל עם גבינה לבנה, חביתה, ירקות וכל מיניי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אתמול
איזה כיתה את:
הבנאדם הכי יפה שראית: יש מלא. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? ממש לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן.
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: לא משנה. אוהב/ת: כל כך הרבה אנשים.
מתגעגע/ת אליו: אוף... חסר לך: מלא אנשים. עושה לך טוב להיות איתו: לא יודעת. הכי מצחיק: המפקדת שלי
הכי דפוק: הוא. הכי מוזר: לא חשוב. הכי כיף לדבר איתו:
. יש לך פלאפון? דה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת :) איזה צלצול יש לך? Jennifer Lopez- I'm Glad הקול הכי יפה ששמעת? שלה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לא יודעת. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? יש מצב. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה:) כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אין לי מושג. פורום אהוב: יש מלא. באיזה פורומים את כותבת: מלא. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? נטלי. מה את עושה עכשיו? שאלון[?] את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? ALLEGRO_Feat_LV-Someone_Else מה הסרט האחרון שראית? "הכוכבים של שלומי".
מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי. מה הדיסק האחרון ששמעת? J TO THA L-O מה החלום שלך? להיות מאושרת תמידדד. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא.

פסיכולוגית מושיקית

גם אני הייתי אתמול ב"לכת", חחחחח סתם הייתי חייבת להוציא את זה חחחח

yaeli87

New member
מתאים....

שם: יעלי תאריך לידה: 7/12/87 מקום מגורים: זכרון שיר אהוב: וואו יש כ"כ הרבה..כרגע- אביב גפן-סוף העולם. סרט אהוב: פרל הארבור,אהבה זה כל הסיפור,ריקוד צמוד,שחקי אותה מותק תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים,מגרש ביתי זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: אביב גפן-המכתב תאריך אהוב: 31.3.06 ו7.12.87 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? הממ לא חושבת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.70 מידת נעלים: 37-8 פריסינג: לא קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? הממ כן,בחתונה,התרגשתי. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: הצבא והאהבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? סופיה בוש..חח האדם האחרון שהתקשר אלי- מור אני חושבת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מאי המקום האחרון שהייתי בו: המרפסת שלי הסטיה שלי היא: בנים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה תכונה טובה שלי: יושר תכונה רעה שלי: יושר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן גם קניתי לאחד המבורגר האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן,אתמול
מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? הוגו בוס אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? נתתי לאקס סטירה מול כל הבי"ס.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין לזה גיל!! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע שעבר חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול שכבת עם מישהו/י? לפני שבוע היית במועדון? לפני שבוע לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? שלשום היום: באיזו שעה התעוררת? משהו שנוטה לכיוון 10 מה/מי העיר אותך? אני את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו בגלגלצ מה אכלת? לחמניה ריקה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם הוא יצא שבת או לא... איזה כיתה את: צבא הבנאדם הכי יפה שראית: צ'אד מייקל מורי ורן דנקר את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? מאד את אוהבת את עצמך? לא הרבה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: מפגרת אחת אוהב/ת: קופיקו,מאי,מור,נועה,חברות שלי,משפחה שלי... מתגעגע/ת אליו: קופיקו ואמיר
חסר לך: אמיר עושה לך טוב להיות איתו: קופיקו הכי מצחיק: קופיקו ומאי הכי דפוק: נועה הכי מוזר: מור הכי כיף לדבר איתו: כולם
יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אחותי איזה צלצול יש לך? שיר אהבה פשוט הקול הכי יפה ששמעת? נינט חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האחיינית שלי את רוצה להיות זמרת? כן
את רוצה להיות שחקנית? כן! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נראה לי שכן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? רישיון ואת השאר להורים. פורום אהוב: בנות באיזה פורומים את כותבת: בנות,זיהוי שירים ובת"צ יש לך חברים בפורומים? המממ לא יודעת מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? ילדות רעות מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו מה הדיסק האחרון ששמעת? אביב גפן מה החלום שלך? לרקוד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא

עונההה

שם: ליאת תאריך לידה: 1.6.88 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב:lovin'each day סרט אהוב:יש הרבההה תוכנית טלוויזיה אהובה: או. סי זמר אהוב: זמרת אהובה: ליאן רימס יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: תאריך אהוב: היומולדת שלי- 1.6 חחח האם אי פעם עישנת? ניסיתי האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לאאא האם אי פעם עברת על החוק? לא, אולי עברות תנועה קטנות חחחח האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? אממ בערך האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לשבור ממש לא יודעת... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.68 מידת נעלים:38 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יותר מידי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עם יותר מידי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? יאפפ בימים אלו אתה מאוהב? לא בדיוק מאוהבת...לא הגעתי לזה עדיין הדבר שהכי קשה לך איתו: השאיפה שלי לשלמות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד המקום האחרון שהייתי בו:ביםםם הסטיה שלי היא: חוסר יכולת לסבול דחייה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- רק אחד? תכונה טובה שלי: יודעת להקשיב ולעזור תכונה רעה שלי:פסימית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא, אולי לא בכוונה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא בדיוק צעקתי... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? רק עם ההורים, והם תרמו חחח האם גנבת משהו במכולת? לאאא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של החשובים לי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד באיזה בושם אתה משתמש? אנג'ל אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש הרבה, לא זוכרת כרגע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17-18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש וחצי בערך חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול שכבת עם מישהו/י? אין תגובה חחח היית במועדון? אתמול לבשת חצאית? היום חחח קנית בגד? אתמול חחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא נראה לי שהקדישו ממש שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק...ישנתי 4 שעות חחחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? HOW DO I LIVE מה אכלת? פתיתים חחח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?בנים...חחח איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? לפעמים.. את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? במקרים שממש משעמם לי את חושבת שאת עקשנית? תלוי באיזה נושאים את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: כרגע? את על העולם אוהב/ת: חברה טובה מתגעגע/ת אליו: חברה חסר לך: אין עושה לך טוב להיות איתו: חברה הכי מצחיק: ידיד הכי דפוק: יש הרבההה הכי מוזר:ידיד לשעבר חחח הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? יאפפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? OUT OF LOVE הקול הכי יפה ששמעת? לא שמה לב לזה כ"כ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ככה ככה את רוצה להיות זמרת? רק באמבטיה את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בית, אוטו וחופשה וטיול ארוך בחו"ל (יליון שקל יספיק לכל זה? חחח) פורום אהוב: מתגייסים באיזה פורומים את כותבת: היסטוריה (בגלל הבגרות), תגייסים, בין תיכון לצבא יש לך חברים בפורומים? קצת מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את עושה עכשיו? מתכתבת עם אנשים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? צופן דה ונצי מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? להיות שלמה עם עצמי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ממש שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא בנית טירה מחול? ניסיתי, לא הלך היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

Skaat Girl

New member
עונהההה../images/Emo9.gif

שם:שחר תאריך לידה:24.8.87 מקום מגורים:מושב ליד עפולה... שיר אהוב:כל יום משתנה סרט אהוב:האחרון שראיתי היה עידן הקרח2 ואהבתי חחחח תוכנית טלוויזיה אהובה:שנים לא עקבתי אחרי תוכנית טלויזיה זמר אהוב:הראל זמרת אהובה:אין מישהי מיוחדת יום אהוב בשבוע:חמישי חחחחח דיסק אהוב:אין משהו מיוחד תאריך אהוב:14.12.2007 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא שידוע לי האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?לצערי גם זה היה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?מי לא משקר??? יש\אין חבר:אין
גובה:1.71 מידת נעלים:41 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן,מצחוק חחחחח ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:לא קשה לי עם כלום חחחח מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?דן חלוץ
האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי אייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו:החדר שלי הסטיה שלי היא:חחחחחח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-החברים שלי תכונה טובה שלי:יודעות להקשיב ולעזור שצריך... תכונה רעה שלי:אני מתעצבנת מהר מידיי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?חחחח לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא שזכור לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחחח יש מצב עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא שזכור לי תרמת פעם לקבצן?לא האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן... אכלת משהו לא כשר?יש מצב אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?חחח כן הפרת הבטחה שהבטחת?לא השתכרת עד אבדן חושים?כן חחחחחח מה צבע החדר שלך?לבן באיזה בושם אתה משתמש?רומא אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן,רק חבל שזה לא מתאפשר בצבא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אני עושה הרבה דברים רשעיים באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?17-18 ככה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אתמול חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?ממזמן השתכרת?ממזמן שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?ממזמן לבשת חצאית?חחחחחחחחחחחחח קנית בגד?ממזמן מאוד אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?השבוע מתישהו הקדישו לך שיר?גם השבוע מתישהו שיפרו לך את המצברוח?השבוע... היום: באיזו שעה התעוררת?10 וחצי מה/מי העיר אותך?התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?הייתי לבד לא דיברתי לעצמי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את החתול שלי מיילל מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא זוכרת חחחח איזה כיתה את:א' הבנאדם הכי יפה שראית:
חחחחח
את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן,קצת את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?תלוי בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת:יש לי רשימה שחורה...חחחח אוהב/ת:את חבריי מתגעגע/ת אליו:מישהו...סדגש| חסר לך:מישהו... עושה לך טוב להיות איתו:מישהו... הכי מצחיק:שבי הכי דפוק:רמי,אבל דפוק במובן הטוב של המילה חחחחח הכי מוזר:אין... הכי כיף לדבר איתו:שירן ואילנית יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך?של O.C הקול הכי יפה ששמעת?של שירן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של הראל את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?מי אמר שאני רוצה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הרבה דברים פורום אהוב:זה ושל הראל באיזה פורומים את כותבת:פה,הראל,סדירים,מתגייסים וחתולים יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?השיר החדש של אלניס מוריסט מה הסרט האחרון שראית?עידן הקרח2 מה התוכנית האחרונה שראית?עוד לא ראיתי טלויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת?לא שמעתי דיסק מה החלום שלך?להיות מאושרת ולהיות מעצבת חחחחח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחחחח לא בנית טירה מחול?לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא שזכור לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית?חקירה בצבא זה גם נחשב???

יא, שאלון ../images/Emo13.gif

שם: אפרת תאריך לידה: 14.9.87 מקום מגורים: אמצע שומקום
שיר אהוב: קשה לי לבחור אחד סרט אהוב: מועדון ארוחת הבוקר תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים ואי אר
זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: כל השבוע
דיסק אהוב: אין תאריך אהוב: אין האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? ישמצב האם אי פעם נשבר לך הלב? סוגשל האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ישמצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי :-O האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.65 מידת נעלים: 41 :$ פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחח כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן
בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שניתקתי קשר עם חברות מאז שהתגייסתי
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? זינגר המלך
האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת, מלא זמן לא נכנסתי לאי סי קיו המקום האחרון שהייתי בו: הבסיס
הסטיה שלי היא: להנות בצבא
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מממ... ספרים תכונה טובה שלי: אין תכונה רעה שלי: חוסר סבלנות
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? ישמצב האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא נראה לי... אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? סוגשל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? ישמצב הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? בז' באיזה בושם אתה משתמש? יש כמה... המועדף כרגע זה ultraviolet אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חחח אל תשאלו... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל ספציפי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לא אוהבת חצאיות קנית בגד? לפני הגיוס אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? ביום רביעי
היום: באיזו שעה התעוררת? 5:30 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טובבבבבב
מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעון המעורר בפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת
מה אכלת? בבוקר? כלום
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי השיבוצים שבוע הבא... איזה כיתה את: חה
הבנאדם הכי יפה שראית: לוידעת את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: מישהי שאיתי בקורס... אוהב/ת: כל שאר האנשים שאיתי בקורס
מתגעגע/ת אליו: חברה שלי שלא ראיתי כבר יותר מידי זמן חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: הרבה אנשים, אי אפשר לבחור הכי מצחיק: כרגע הדס הכי דפוק: חחח גם הדס הכי מוזר: יפית הכי כיף לדבר איתו: תום יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי שלאמא איזה צלצול יש לך? שיר לשירה הקול הכי יפה ששמעת? לוידעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרגיל של ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שאלה טובה פורום אהוב: אין באיזה פורומים את כותבת: רק פה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? מממ... ג'ונגל סיטי מה התוכנית האחרונה שראית? פרוייקט מסלול מה הדיסק האחרון ששמעת? זה היה מזמן... מה החלום שלך? יש כמה
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחח כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא

ShukyDD

New member
יאללה, תשובות

שם: יואב תאריך לידה: 23.2.87 מקום מגורים: קרית שמונה שיר אהוב: אין אחד מיוחד כרגע סרט אהוב: להרוג את המזל, זה אחד הסרטים הטובים שיצאו לאחרונה <אבל זה לא הסרט האהוב של כל הזמנים> תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת <בד"כ> זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: שאקירה שאקירההההההההה יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: בעזרת הג'אם תאריך אהוב: 1.1 האם אי פעם עישנת? כל יום האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? פעמיים האם אי פעם עברת על החוק? פעמיים
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודע אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? משתדל תמיד האם אי פעם שיקרת? כן <האמת שעכשיו עשיתי את זה> יש\אין חבר: אין גובה: 175 מידת נעלים: 45 וחצי פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אני בעצמי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני בעצמי האדם האחרון שהתקשר אלי- שי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שאני המקום האחרון שהייתי בו: אצל שי הסטיה שלי היא: סוטה במיוחד הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הרבה דברים תכונה טובה שלי: איכותי תכונה רעה שלי: פג תוקף האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? ברור האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא, אף פעם לא הייתי מתעצבן עליה, אבל תמיד הייתי מתחצף עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי, אבל עזרתי לעיוור להגיע מהרחוב לדלת של בית שהוא חיפש תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? כן, מי לא? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חוץ מלחיות פיזית, שהם יהיו מעניינים אכלת משהו לא כשר? בוודאי אתה שומר כשרות? משתדל שלא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא <אבל אם לא הייתי חולה שליטה בכמות ששתיתי אני מניח שהתשובה הייתה הופכת לכן> מה צבע החדר שלך? לבן, לבן משעמם. באיזה בושם אתה משתמש? הוגו בוס דארק בלו אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא, מה אני, ניגר? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש כל מיני, אבל אין משהו רשע במיוחד... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שיש לה ציצים, זה כבר לא נחשב פדופיליה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? פייייי פיפיפי פיייייייי משו כמו.. חצי שנה חיבקת מישהו/י? 5 שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? 5 שעות <זה אמור להיות הדדי, לא?> עישנת? 5 דקות שתית משקה אלכוהולי? חודש חודשיים השתכרת? משהו כמו שנה שכבת עם מישהו/י? שנה וחצי היית במועדון? תאמינו לי אם אני אגיד שבחיים לא הייתי במועדון? לבשת חצאית? תאמינו לי אם אני אגיד שבחיים לא לבשתי חצאית? אה בעצם לבשתי, בפורים בכיתה ה' קנית בגד? הממ לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? פעם הייתי אומר הרבה, לאחרונה פחות, לא זוכר. הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 4 מה/מי העיר אותך? אני בעצמי והרצון שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? איפה אמא? מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגלצ מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? בורקסים ורוגלעכים, ובצהריים אכלתי דג וממולאים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העתיד שלי :\ איזה כיתה את: אני לא בכיתה הבנאדם הכי יפה שראית: אני בעצמי את חושבת שאת יפה? לא <וזה ממש מסתדר עם התשובה למעלה> את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא קרציה, אני חופר, אבל על דברים מעניינים, בד"כ. את חושבת שאת עקשנית? כשמשהו ממש משמעותי לי את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזן כשיש, חסכן כשאין בנאדם ש: שונא/ת: לא שונא אנשים אוהב/ת: כולם מתגעגע/ת אליו: יקיש חסר לך: ניצן עושה לך טוב להיות איתו: כבר הרבה זמן לא מצאתי אחד כזה הכי מצחיק: גם כזה הכי דפוק: כאלה יש בשפע הכי מוזר: גם כאלה הכי כיף לדבר איתו: כזה אף פעם לא היה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחביבי איזה צלצול יש לך? אינפקטד של ערסים הקול הכי יפה ששמעת? קרן פלס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עלה ירוק <יש לנו גם שאיפות אחרות> את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי, תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? משתדל איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא הייתי עושה? פורום אהוב: כבר לא מסתובב בפורומים באיזה פורומים את כותבת: ^ יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? מיכל מה את עושה עכשיו? מת למסאז' את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא <עכשיו הגברתי את הרמקולים, מסתבר שכן> מה את/ה שומע/ת? יו קאם אנד גו, יו קאם אנד גואואואו מה הסרט האחרון שראית? כרוניקה של אקדח מה התוכנית האחרונה שראית? סופר נני מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? הרבה כאלה יש האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? ברור היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

משעמם לי

שם: בת-אל תאריך לידה: 27/7/87 מקום מגורים: בית שיר אהוב: יש הרבה סרט אהוב: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: יצפאן זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: אין דיסק אהוב:אין תאריך אהוב: גם אין האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יש מצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא מצטערת האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 163 מידת נעלים: 37 פריסינג: בטבור קעקועים: אני רוצה אבל מפחדת =/ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו:יש הרבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מה? האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד במסנג'ר המקום האחרון שהייתי בו: אילת הסטיה שלי היא: לא יודעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חיוך תכונה טובה שלי: חוש הומור תכונה רעה שלי: מתפרצת מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד באיזה בושם אתה משתמש? 212, וויש, הוגו, נועה ועוד אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא מזמן אמרתי למישהו בפנים "יש עוד אלף כמוך" והתכוונתי לזה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים (אחרי 17) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שני שעבר חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? מזמןןן שתית משקה אלכוהולי? שישי השתכרת? לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? סוד היית במועדון? שישי לבשת חצאית? שישי קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? שבוע שעבר שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? חברה מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה קרה על הבוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת? איפה את מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי עדיין מה אכלת? לא אכלתי עדיין איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לנסוע לאילת או לא איזה כיתה את: סיימתי 13 שנות לימוד הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשאני צריכה משהו את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? נוטה לבזבז בנאדם ש: שונא/ת: יש הרבה אוהב/ת:יש הרבה מתגעגע/ת אליו: ידיד שלי חסר לך: חברה שלי עושה לך טוב להיות איתו: יש הרבה הכי מצחיק: יש הרבה הכי דפוק: הרבה הכי מוזר: חברה אחת הכי כיף לדבר איתו: ידיד יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות איזה צלצול יש לך? reason הקול הכי יפה ששמעת? לא זוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני לא סובלת מאי שפיות אני נהנת ממנה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יכול להיות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? יש לי כבר בטבור, אולי בלשון עוד אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו ומשקיעה שיהיה יותר חח פורום אהוב: מלחמת המינים באיזה פורומים את כותבת: הרבה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד מה את עושה עכשיו? עונה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומעת מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? - מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה