יאללה שאלון

JamicaniT

New member
יאללה שאלון ../images/Emo60.gif

טוב לא בדיוק. אבל אלו 99 דברים להספיק עד גיל 30. בעצם למה .. עד גיל 25. :) אז מה עוד לא עשיתם? 1. לגור עם מישהו\מישהי. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. להנות מהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל במקום לא סטנדרטי. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד כסף. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר\סיפור. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד. יענו סטוץ. למתקשים. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. לאכול סושי. 61. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 62. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 63. לראות סרט כחול. 64. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 65. לקבל פרחים. 66. לרשום במכולת במקום לשלם. 67. לעשות פסיכומטרי. 68. להתווכח עם שוטר. 69. 69. 70. להגיע לכנרת בחורף. 71. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 72. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 73. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 74. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 75..ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 76. לתלות דגל ביום העצמאות. 77. לקנות מתנות לחג. 78. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 79. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 80. לשבור רגל. 81. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 82. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 83. לקנות גיטרה. 84. להחליט על זהותך המינית. 85. להאמין שהשופט בן-זונה. 86. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 87. הודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 88. לגדל זקן. 89. להפסיק לשאול "מי אני". 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה. 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. ? את האחרון תמציאו לבד :)

nisanil

New member
זה בטח יעביר לי כמה דקות

או שעות, טוב אז ככה: 1. לגור עם מישהו\מישהי. לא 2. לגור לבד. לא 3. לקבל תלוש משכורת. מגיל 17 בערך 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. אין אוטו ולא 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. קרה מזמן 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. ידעתי, שכחתי 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. ממש לא 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. אמממ לא שאני זוכר (מה יש לך מ6) 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. בגינה? ממש לא, אין לנו גינה וגם אם היה לא ניראה לי 10. לריב על חניה. קרה 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). מן הסתם, אבל ממש מזמן 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. לא שאני זוכר, ומקווה גם שלא יקרה 13. לעשן סיגריה. כן 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. ברור 15. להשתמש בקונדום. חחחחח נו מה ניראה לך? 16. לקשור עניבה. כן כן 17. לצאת מהצגה באמצע. רציתי לצאת מכמה הצגות באמצע, אחת מהן הייתה בלונדון, בסוף התאפקנו ונישארנו עד הסוף 18. להנות מהופעת רוק. לא בקטע 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. לא 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. לא בקשר עם אבא 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. ממש לא 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. אף פעם זה לא עלה בשיחה משום מה 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. חחחחחח ממש לא 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". לא 25. לפלרטט עם גבר נשוי. אני לא בקטע של גברים, בקשר לנשים גם לא ניראה לי 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. לא רלוונטי!!!!!!!!! בקשר לנשים גם לא 27. להשתתף בהפגנה. עדיין לא, צריך להשתתף פעם, ניראה לי חוויה, אחרי המלחמה הבאה אולי אשתתף 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. כן 29. לעשות עגיל במקום לא סטנדרטי. לא 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. לא בקטע של קעקועים 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. לא צועק ראשון, אם הוא צועק אז גם אני אצעק לא משנה מה הסיבה ומי צודק 32. להתפטר. כן 33. שיפטרו אותך. אכן שבוע שעבר 34. לבקש העלאה. אממממ לא 35. להתחיל דיאטה. ניסיתי דיאטת השמנה, לא כל כך הלך לי 36. לשבור דיאטה. הדיאטה הקודמת נישברה כשלא היה לי כוח לאכול כבר 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. כןןןןןןןןןןן, ועד עכשיו אני מקפיא כל הזמן את המנוי כבר כמה חודשים ניראה לי 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. רק לונדון, מקום מדהים, מקום טוב לגור בו, האנשים קצת סגורים אבל זה הבאסה, ניו יורק חובה לבקר מתישהו, פריז קצת אנטישמים אז ניראה, ואמסטרדם-- וואלה אפשר לזרום 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. לא יצא 40. לעשן ג'וינט. כן 41. להרגיש שלבך נשבר. ווא ווא, יותר מדי פעמים 42.

nisanil

New member
המשך

74. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". לא 75..ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. אף פעם לא הולך לישון כשאני לא עייף, עדיף עייף מאוד כדי להירדם מהר 76. לתלות דגל ביום העצמאות. לא יצא 77. לקנות מתנות לחג. ברור 78. להבין שכבר לא תניף את הגביע. חחחחחחחחחח אף פעם לא חשבתי על זה, ומאיפה הביטחון שזה לא יקרה? אולי יקרה? 79. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. אני ישר הפסקתי עם הסלנג הצבאי, הסביבה גררה אותי לדבר בסלנג הזה חזרה 80. לשבור רגל. שברי מאמץ נחשבים? 81. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. לא החלטתי, לא מעניין אותי כל כך 82. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. יש לי סיכוי 83. לקנות גיטרה. כן כן כן, פעם הייתי מנגן, למדתי שנה 84. להחליט על זהותך המינית. אין מה להחליט, סטרייט 85. להאמין שהשופט בן-זונה. לא מאמין, אבל זורם עם כולם, אם זה מה שכולם מאמינים אז סבבה 86. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. לא ניראה לי 87. הודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. ניראה לי שראיתי את הסרטים שלו רק בשיעורי תקשורת, ולבד לא הייתי רואה אותם בחיים 88. לגדל זקן. ברור, אני עם זקן, אבל לא ארוך, בקטנה 89. להפסיק לשאול "מי אני". אף פעם לא שאלתי 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". עכשיו אמרתי 91. לישון בעירום בקיץ. לא, אם כבר אז בחורף, לא? 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. כן 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. באמת אסור? 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. כל יום כל היום 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. כן 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. לא מסוגל להיות לבד, זה מחרפן אותי 97. להפסיד בכבוד. קרה 98. להפסיד בכוונה. לא, אני די תחרותי 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. אמממממ לא חושב על דברים כאלה 100. לעשות לפחות אחד מהדברים שתיכננת לעשות אחרי הצבא. היו הרבה תיכנונים, שום דבר לא יצא לפועל ועכשיו מורן, בגלל הסקר שלך פיספסתי את רוב הפרק של נמלטים, אבל אני אסלח לך כי את בחורה טובה!

Lady McBeth

New member
יאללה, שתיתי מספיק כדי לענות על זה:

1. 1. לגור עם מישהו\מישהי - לישון עם חבר שלי בסופ"שים נחשב? 2. לגור לבד - גרה באוניברסיטה. 3. לקבל תלוש משכורת - ברור, אחרת איך אני אמורה לנסוע לאוסטרליה בדיוק? 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.- בחיים לא קיבלתי דו"ח או דפקתי את האוטו. 5. להיות באוברדראפט - טפו טפו טפו, עדיין לא. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.- לא נראה לי כזה מסובך, אבל שיהיה. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים - לבשל!? אני!? חחחחחחחח 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.- הא? למה? 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.- כשהייתי קטנה הייתי עושה את זה הרבה... פורשת אוהל או שק"ש וישנה במרפסת. 10. לריב על חניה - מעדיפה להימנע מראש מלהיכנס עם רכב למקומות שבהם אין חניה (AKA תל אביב). 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). - וואו...המון פעמים... המון צלקות מזה. 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.- פעם אחת בלבד. והטעות הזו תוקנה כבר. 13. לעשן סיגריה.- האמת שאף פעם לא עישנתי סיגריה או נרגילה. לא מתחברת לזה פשוט. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת- יאפ :) 15. להשתמש בקונדום.- מן הסתם לא אני זו שהשתמשה בו, אבל כן. 16. לקשור עניבה.- לפני שבוע, באיזה כנס הענקת צל"שים, לחבר שלי. 17. לצאת מהצגה באמצע.- נופ, לא עושים כאלה דברים. אבל יצאתי מה"טיטניק" באמצע. יש גבול. 18. להנות מהופעת רוק- כל הזמן. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה - בחיים לא. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.- בשביל זה יש לו את אימא. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית- יש לי 30 דיסקים מקוריים לפחות של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז- אין כזה דבר. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת- שונאת ימי הולדת 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". - אחד מהתקופה המטאליסטית שלי.. לא לבשתי אותו יותר מידי פעמים.. 25. לפלרטט עם גבר נשוי - הופה! קו אדום! 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה - כמה זה הרבה? החבר הכי מבוגר שהיה לי היה מבוגר ממני בשנתיים. 27. להשתתף בהפגנה - הרבה פעמים, האחרונה הייתה של המילואימניקים נגד הממשלה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.- הרבהההההה פעמים. 29. לעשות עגיל במקום לא סטנדרטי. - יש לי שני חורים שעשו לי בגיל 3 באוזניים וזהו. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. - קרה משו דומה :) בסוף הכול הסתדר 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק - על הזין שלי. אני אתפטר גם אם אני אצטרך. 32. להתפטר.- ראה לעיל. 33. שיפטרו אותך.- אף פעם 34. לבקש העלאה - לא עבדתי יותר מידי זמן כדי לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.- דיאטה!???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לא עדיף פשוט לאכול ולהנות? 36. לשבור דיאטה - מעולם לא התחלתי, אז אין מה לשבור. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר- מעדיפה לרוץ לבד 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם- חוץ מניו יורק 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.- חוץ מניו יורק ואמסטרדם :) 40. לעשן ג'וינט.- סיגריה אני אומרת לכם שלא עישנתי! 41. להרגיש שלבך נשבר.- לא במונחים קיצוניים, אבל כן. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. - מניחה שכן. 43. לדבר על חתונה - עם הנוכחי כבר סגרנו שאני אתחתן בשמלה שחורה והוא בבוקסר ועניבה, כשברגע מתנגן RUN BABY RUN של גארבג'. 44. להפסיד כסף- כל יום.. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד- בחיים לא רבתי ריב רציני עם חברים שלי. 46. לקום עם האנג-אובר. - חח, נראה לי שעדיף לשאול מתי אני *לא* קמה עם האנג אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). - הרבה פעמים, במיוחד אחרי שהתחלנו לעשות משפטים מדומים. 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים- מחזירה להורים שלי תמיד, למרות שאני לא חיה על חשבונם בכלל. 49. לכתוב שיר\סיפור.- למגירה או לאנשים חשובים לי, אבל כן.

Lady McBeth

New member
המשך...

50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.- לעעעא 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.- בארור :):):):):) 52. להתחיל עם בן המין שלך - סורי, מעדיפה את המין השני 53. להיות בפגישה עיוורת. - נבר 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי - פעם אחת... קשה לי להאמין שאני אהיה בכזו שוב.. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. - לא היחיד... 56. לנהל רומן של לילה אחד. יענו סטוץ. למתקשים - לא הטיפוס של סטוצים, אבל שבוע נחשב? :) 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה - הייתה לי של שנתיים ומשו שנגמרה לפני חצי שנה בערך, והיום אני לא מבינה איך לעזאזל נתתי לזה להגיע לשנתיים.. 58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."- פחחחחח...ממש לא אני 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16- אני עדיין באותה המידה ... :) 60. לאכול סושי.- פעם אחת שהזכירה לי למה אני לא אוכלת דגים 61. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד - צבעתי את החדר שלי וקדחתי את כל החורים בו עם מקדחה בעצמי :) 62. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו - מה אני, הומואית?! 63. לראות סרט כחול. - שיקום הבנאדם ויגיד שלא. 64. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים - יותר מידי פעמים. רובם לא היו שווים את זה. 65. לקבל פרחים. - ביומולדת האחרון שלי אחד החברים הטובים שלי שלח לי פרחים מאקוודור... 66. לרשום במכולת במקום לשלם - נופ 67. לעשות פסיכומטרי - איייייייייייייייייייייייחס... לא סתם לעשות, אלא תודות למרכז הארצי שהחשידו את כל הכיתה שלי בהעתקה - לעשות גם פסיכו חוזר. 68. להתווכח עם שוטר - אני ילדה טובה :) 69. 69. - שומרת על זכות השתיקה בעניין :) 70. להגיע לכנרת בחורף. - השנה אפילו :) 71. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. - מעולם לא היו ספקות 72. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. - וואי, הרבה פעמים. חברים שלי זוכרים לי את הפדיחות שעשיתי עד היום. 73. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.- המחשב (וספציפית גוגל) הוא ידידו הטוב ביותר של האדם. 74. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". - זוכרת את כל הסרט בע"פ. לא מגזימה. 75..ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.- אין כזה דבר. אני ישנה 3 שעות בממוצע בלילה. 76. לתלות דגל ביום העצמאות- כל שנה 77. לקנות מתנות לחג - עזבו, אין לי זין לזה 78. להבין שכבר לא תניף את הגביע - אל תדאגו, ליברפול לוקחת השנה :) מניפים, מניפים 79. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות - שנה משוחררת ועדיין אומרת גבנ"צ... 80. לשבור רגל - 3 פעמים. 81. להחליט אם אתה מאמין באלוהים - החלטתי שאנחנו ביחסים פתוחים. 82. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.- מתאהבת רק במוזיקאים, סורי. 83. לקנות גיטרה - 5 פעמים. 84. להחליט על זהותך המינית - הוחלט, הוחלט.. 85. להאמין שהשופט בן-זונה - כל הזמן. 86. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. - רק ב"מינכן" אבל זה כי הייתי עייפה נורא :) 87. הודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן - מעולם לא קרה, וראיתי את כל הסרטים שלו . הבנאדם גאון. 88. לגדל זקן. - אני יודעת שיש כמה שיתקשו להאמין (בחורילות, יו קנואו), אבל אין לי זקן ומעולם לא היה 89. להפסיק לשאול "מי אני". - אם אני לא אשאל, מי ישאל!? 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס - יודעת 91. לישון בעירום בקיץ.- בטח. זה מה שכיף בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים - יאפ. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה - מה לי ולמכונות כביסה..?? 94. לאכול משהו מאוד לא כשר - שומרת כשרות. משתדלת לפחות. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. - באלכוהול אני מבינה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה - התקופה הכי ארוכה שהייתי לבד מאז גיל 15 הייתה.. אממ.. חודש? 97. להפסיד בכבוד - להפסיד? מה זה ? 98. להפסיד בכוונה - רק אם זה יתרום לאינטרסים שלי :) 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין - בשבילי רק שלום חנוך. 100. לענות על שאלונים מטופשים - פעם אחת.

*-*SUNSHINE*-*

New member
למה 25?בואו נשאיר את זה 30...

|1.. לגור עם מישהו\מישהי.
2. לגור לבד.שלושה שבועות שאמא בחו"ל נחשב?
3. לקבל תלוש משכורת.
דה,צריך איכשהו לקנות כרטיס למקסיקו... 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
ברוך השם.. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
נו מה,נהייתי עקרת בית לאחרונה.. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
זובי. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
גינה של מישהו אחר,כן? 10. לריב על חניה.
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
סביר להניח שזה היה משהו מגעיל יותר.. 13. לעשן סיגריה.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום. מה אני עונה כאן..? 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. להנות מהופעת רוק.
,ברור. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.
21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
רק כששומעים את אבישי כהן מבינים אחרת.. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".איכס.
25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
הכי כיף!! 29. לעשות עגיל במקום לא סטנדרטי.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן.
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה.
35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
הלכתי 3 פעמים.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
אוף אוף. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
אוף. 40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד כסף.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר\סיפור.

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo19.gif

50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
יש משו אחר לעשות ארחי ל"ג בעומר? 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך.
זה אפילו היה מגניב. 53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה של שלמה ארצי.
55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
,שכחתי,שיט. 56. לנהל רומן של לילה אחד. יענו סטוץ. למתקשים.
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. לאכול סושי.
61. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
דה. 62. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
ככה קוראים לזה בצהלה... 63. לראות סרט כחול.
64. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
אל תתלהבו. 65. לקבל פרחים.
66. לרשום במכולת במקום לשלם.
67. לעשות פסיכומטרי.
68. להתווכח עם שוטר.
69. 69.
70. להגיע לכנרת בחורף.
71. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
72. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
73. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
74. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה"
,אלכס חולה אהבה,סורי.. 75..ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
76. לתלות דגל ביום העצמאות.
הכי מרגש. 77. לקנות מתנות לחג.
78. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
79. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות.
80. לשבור רגל.
81. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
82. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
83. לקנות גיטרה.
84. להחליט על זהותך המינית.
85. להאמין שהשופט בן-זונה. מי? 86. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
87. הודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן.
88. לגדל זקן.
89. להפסיק לשאול "מי אני".
90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ.
אוי עם פוך ומזגן!! 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
ברור. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
מה זה משנה,העיקר שנשתכר.. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין.
אריק אינשטיין,יש בו משהו נוסטלגי. 100. יש לי לפחות 4 שנים להמציא את השאלה...

עוגייה

New member
סאגת חיי - חלק א'

. לגור עם מישהו\מישהי.
(לא כמו שאתם חושבים אבל ניחא) 2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה.
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. לעשן סיגריה.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
מה אני דייק 17. לצאת מהצגה באמצע.
18. להנות מהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
למרות שרציתי 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.
21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
אין לי בכלל 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".
25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל במקום לא סטנדרטי.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן.
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה.
35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
הייתי רק באמסטרדם 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
כנ"ל 40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד כסף.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר\סיפור.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
המשך יבוא..

עוגייה

New member
סאגת חיי - חלק ב' ואחרון

51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
בלי קשר למראה 52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה של שלמה ארצי.
חס וחלילה 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
56. לנהל רומן של לילה אחד. יענו סטוץ. למתקשים.
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרח לבדוק ביומן."
חח 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. לאכול סושי.
61. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
62. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
63. לראות סרט כחול.
64. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
65. לקבל פרחים.
66. לרשום במכולת במקום לשלם.
67. לעשות פסיכומטרי.
68. להתווכח עם שוטר.
69. 69.
70. להגיע לכנרת בחורף.
71. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
72. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
73. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
74. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
75..ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
76. לתלות דגל ביום העצמאות.
77. לקנות מתנות לחג.
78. להבין שכבר לא תניף את הגביע.
? 79. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות.
80. לשבור רגל.
81. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
82. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
חח 83. לקנות גיטרה.
84. להחליט על זהותך המינית.
85. להאמין שהשופט בן-זונה.
86. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
87. הודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן.
88. לגדל זקן.
89. להפסיק לשאול "מי אני".
90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
קשמיר???? 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין.
אריק ברור!!! 100. להתבגר?
תם הטקס.

למעלה