יאללה שאלון

maytal7

New member
יאללה שאלון ../images/Emo26.gif

לקחתי את השאלון מאיזה בלוג ... פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 6. כינויים אחרים : 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 5. הסקס הכי גרוע בחייך: 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אוכל 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. גבינה מעודפת: 4. ירק מועדף: 5. תבלין מועדף: 6. פרי מועדף: 7. דג מועדף: 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 9. מאפה מועדף: 10. שתיה קרה מועדפת: 11. שתיה חמה מועדפת: 12. שתיה חריפה מועדפת: 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הוליווד: 1. סרט אהוב: 2. סרט אחרון שראית: 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 8. חיה אהובה: 9. תזכיר לי איך קוראים לך?

עונהההה =)

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? סהר שוקור 2. תאריך לידה: 16.9
3. מקום מגורים ראשי: אור יהודהההה..... 4. מקום מגורים משני: כמוס פלח 6. כינויים אחרים : שורטי, לבנוש, שוקרון וזהו ניראלי.. 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. גובה: שניה אני ימדוד מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת.. 2. על מה היית רוצה לנגן? מממ גיטרה... 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? ראפ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? ראפ... 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לא שומעת להקות 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? רוני סופר.. אנלא ימשיך... (אסור לקלל XD) 7. אתה אוהב לרקוד? ממש לא 8. תאר איך אתה רוקד? לא רוקדת 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? אנלאא רוקדתת... 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? אוייייייייייייייי 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שורטי! היא כזאת מדהימה!! השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אין =\ 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? אני מסטולה טבעי.. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אה? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מתי הייתי? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? חשבתי על זה אבל לא ניסיתי 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת! 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שמה שיש לו בראש זה רק סקס סמים ואלכוהול פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? לא 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אין 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיפה... 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי 5. הסקס הכי גרוע בחייך: ... 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? הלו הלו מזה השאלות האלו?! ולא! 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? אני יהיה בעזרת ה' בפסיכולוגיה ומנהל 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסטר וקייטנה 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: קודם תנו לעבור ת'צבא אחרי זה נדבר... 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לאדעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל אוכל 1. המסעדה האהובה: ארומה 2. המסעדה השנואה: מממ... 3. גבינה מעודפת: מממ לבנה (?!) 4. ירק מועדף: עגבניה... 5. תבלין מועדף: מאיפה לי!? 6. פרי מועדף: מממ 7. דג מועדף: 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקייי 9. מאפה מועדף: הכלללל חחח 10. שתיה קרה מועדפת: נסטיייייי 11. שתיה חמה מועדפת: נס 12. שתיה חריפה מועדפת: אין אצלי דבר כזה 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחחח ממ גלידה עם צ'יפס קטשופ ומיונז זה אולי מוזר בל טעים... הוליווד: 1. סרט אהוב: סטפ אפ 2 2. סרט אחרון שראית: סטפ אפ 2 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: חח המסור ניראלי 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? מספיק לי להיות שחקנית 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אין מישהו שאני דומה לו אבל אני הכי מתחברת לשורטי.. 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא שאלתי 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? וואי הרבה זמן לא ראית טלויזיה.. בגלל המחשב הזה1חח 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? הרבה זמן לא הלכתי 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? לא רואה 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שעזר לי דת ואמונה 1. יש אלוהים? כה 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? ממ שניהם!? חחח 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין מישהו שצודק כל אחד ומה שהוא מאמי...ן 4. האם העולם הבא קיים? יש מצב 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא כל כך מאמינה 6. מלאכים ושדים - קיימים? שניה אני מפזרת קמח בכל הבית ואני יחיזר תשובה XD 7. ערפדים ורוחות - קיימים? מאיפההה לייי?! 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? חחח זה כבר לא ניקרא על טבעי.. אבל אני קוראת ת'מחשבות של איימי והיא קוראת את שלי כל הזמן..! בהתחלה זה היה מפחיד אבל כבר התרגלתי..חחח 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי חיזרים 10. איך נוצר העולם? חומרים כימים 11. איך נוצר המפץ הגדול? אה? 12. מי יצר את אלוהים? תשאלו אותו 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? מעבר אל הקשת 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מדבר... זה מפריע לריכוז XD 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ממ לא פתוח 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לקום לצחצח שיניים לשתות להרוג את סטארית עם החיבוקים שלי ולהיות במחשב.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת למועצה 6. ישנת טוב אתמול? כהההה.. 7. תישן טוב הלילה? אולי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? לא ניראלי כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין (ניראלי =\) 3. עונה אהובה של השנה: קיץץ 4. צבא אהוב: סגול תכלת ושחור 5. ריח אהוב: דלקק חחח 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרניים 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? על הים (נסחפתי קצת XD) 8. חיה אהובה: כלבבבבבב 9. תזכיר לי איך קוראים לך? בשביל1?

שורטי..

9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שמה שיש לו בראש זה רק סקס סמים ואלכוהול אם כבר אז כבר... זה סקס סמים ורוקנרול\דיכאון חחח

עונה..../images/Emo192.gif../images/Emo66.gif

פרטים אישיים לפורמליות : 1. מהו שמך המלא? אלמוג 2. תאריך לידה: 20.5 3. מקום מגורים ראשי: בבית בעין שריד (מושבים בשרון) 4. מקום מגורים משני: בבית של מאי.. חברה שלי.. XD 6. כינויים אחרים : אלמוגי, גוגי, מוגי חחח 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים כרגע 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. גובה: לא מדברים על זה.. חח מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ, על גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? חחח משהו טוב חוץ מרוק כבד 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? שחורה 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? להקה? חח איזה להקה שרה דיכאון? אממ יש זמרים כמו (דוד בודה) לא מומלץ 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? יש מלא אבל לא נעים לציין שמות 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חחח כן רק עם חברה שלי אפרת באמצע רחוב 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרן פלס..! השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? יש 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? פששש צריך גם לפרט חח אולי גם יום ושעה.? חח לא ניסיתי ואני לא ינסה.. 4. אתה מסטול ברגע זה? כן מהלילה חח 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חח כן 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני לא חושבת שהייתי כזאת אבל שיהיה.. חח 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? דווווווווווווווווווווווווווחה! פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? לע 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? חחחח הוא צריך לשלם לי! 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים סליחה שלא עניתי על ה-4 שאלות הבאות אבל אני לא חושבת שמישהו צריך לדעת את זה.. :) כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? מנהל עסקים וכלכלה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): הבטחה, חנויות (בגדים וצעצועים) ועוד 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ה' גדול 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אוכל 1. המסעדה האהובה: יונס 2. המסעדה השנואה: בורגוס 3. גבינה מעודפת: 4. ירק מועדף: הרוב 5. תבלין מועדף: 6. פרי מועדף: תפוח 7. דג מועדף: לא אוהבת.! 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי 9. מאפה מועדף: 10. שתיה קרה מועדפת: קולה, נסטי 11. שתיה חמה מועדפת: שוקו, נס 12. שתיה חריפה מועדפת: חחח וודקה תפוזים או בירה 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הוליווד: 1. סרט אהוב: כל הסרטים של וין דיזלללללל..
2. סרט אחרון שראית: אממ הלוחש לסוסים 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מהיר ועצבני ו-XXX 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: חחח הגזמתם 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזיה? בחופש זה יותר אבל עכשיו הרוב זה לפני שאני הולכת לישון 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא הרבה חח 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? יש לי ספרייה בחדר כל הסרטים שאני אוהבת.. :) 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי דת ואמונה 1. יש אלוהים? יש אלוהים 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אין לדעת 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? הדיסק של אייל גולן כרגיל חח 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? כולם בביצפר.. :/ 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן אייסי שירים 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לקום לשתות נס ולדבר עם מישהו מהוט שבא אלי הביתה לסדר משהו 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אמממ חחח האמת שאני לא יודעת חח 6. ישנת טוב אתמול? אממ כן 7. תישן טוב הלילה? למה לא? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? לא ניראה לי כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? לא מעניינים אותי 3. עונה אהובה של השנה: סתיו אביב 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: יש הרבה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרים 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א 8. חיה אהובה: כלב 9. תזכיר לי איך קוראים לך? כבר מרוב שאלות שכחתי..! :)

עונה

. מהו שמך המלא? איימי ליטו 2. תאריך לידה: 28.7 3. מקום מגורים ראשי: אור 4. מקום מגורים משני: יהודה 6. כינויים אחרים : איימי? 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? אדום 10. צבע שיער? חצי סגול חצי ירוק.. 11. גובה: גבוהה,גבוהה.. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כשיוצא לי אז תופים ואחי התחיל ללמד אותי גיטרה.. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה שוטף.. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? כשתהיה לי להקה.. אז רוק\מטאל 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מטאלללללללללל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אני לא שומעת שירים דיכאוניים.. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? אייל גולן,משה פרץ,עופר לוי,ישי לוי.. 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת,לא מה שאנשים אחריםמ אוהבים.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הופמןןןןןןןןן ועוד רבים וטובים השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? כן 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? חח זה ביומיום... 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן... הרדמה רפואית. לא יותר.. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמממ הייתי כזו?! 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת לא שותה לא מקללת,כוסאמק נפלה לי הסיגריה לוודקה.. (חרוש) 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? צריך שיפור.. פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? לא 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? הופמן חח סתם לא יפה.. 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 5. הסקס הכי גרוע בחייך: 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? אין עדיין מגמות... 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): ביביסיטר? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: למה להכאיב????! אני מתה להיות בצצבא.. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אוכל 1. המסעדה האהובה: מוזיאס... 2. המסעדה השנואה: אממ 3. גבינה מעודפת: מזה משנה?! 4. ירק מועדף: גמבההההההה 5. תבלין מועדף: מלח? 6. פרי מועדף: אממ 7. דג מועדף: 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 9. מאפה מועדף: 10. שתיה קרה מועדפת: נסטי וקולה 11. שתיה חמה מועדפת: תה 12. שתיה חריפה מועדפת: 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חח מחוו'אג.. הוליווד: 1. סרט אהוב: יש המון.. עמק האלה מכושפת המסורררררררר 2. סרט אחרון שראית: המסור. 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: צרלי וחצי? 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: חגיגה בסנוקר 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא מתנגדת.. 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לעצמי.. אני מספיק סלב... 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 5 בערך 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אין ממוצע אפילו.. 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לך? דת ואמונה 1. יש אלוהים? צריך להיות 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר.. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני! 4. האם העולם הבא קיים? עדיין לא ביקרתי שם... 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? פריקית קשוחה וכבדה... 6. מלאכים ושדים - קיימים? נראלי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? נולדתי.. חח 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ת'אמת אבל? 10. איך נוצר העולם? דרך משו.. 11. איך נוצר המפץ הגדול? דרך העולם חח 12. מי יצר את אלוהים? אני! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? כן נשמה שלי... עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? ליבי נשבר 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמא 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פורום סינרגיה תייקיה של סינרגיה ומיידה פלייאר.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לשמוע הרצאה על סמים.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת למתנס... 6. ישנת טוב אתמול? נראלי 7. תישן טוב הלילה? נראה.. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? כן כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני! 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: שחור 5. ריח אהוב: בודי שופ?! 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בת"א 8. חיה אהובה: ארנב חחיחי 9. תזכיר לי איך קוראים לך? גמאני שכחתי..

maytal7

New member
עונה

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? מיטל רגב 2. תאריך לידה: 23.3 3. מקום מגורים ראשי: קרית אתא 4. מקום מגורים משני: 6. כינויים אחרים : מידל , מיטלוש 7. כמה אחים/אחיות? אח אחד 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? חום שטני 11. גובה: לא יודעת מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר , גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? מה שעכשיו ותופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא... ולהקה של ביצועים של שירים שאוהבים 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני אוהבת כמעט הכלל מוסיקה זה החיים 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? תלוי איזה דיכאון 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? ממ"ב ("מרינה מקסימיליאן בלומין").... אני פשוט לא סובלת אותה 7. אתה אוהב לרקוד? לא יודעת 8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אניאוהבת את השירים שאני שומעת אבל אם אני שומעת שיר יפה של מישו אחר אז אני אתחיל לשמוע אותו גם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש את קרן פלס / מירי מסיקה וגם עברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא (לא לכל אחד זה מתאים לצערי) 2. יש לך פירסינג? לא (לא לכל אחד זה מתאים לצערי) 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? מעייפות 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אולי אבל אני לא אזכור את זה חחחח 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת אם הפסקתי לגמרי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאא. אני נגד עישוון 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? מתבגר יותר מדי מהר פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? לא 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אין 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
5. הסקס הכי גרוע בחייך:
6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? באמת שאלות מחפירות (מה אני יעשה העתקתי מבלוג) 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? הנדסת תוכנה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): נאפיס - קופאית וקייטנה. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עדיין לא בצבא אבל אני מקווה להיות במשטרה הכחולה 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? יש הרבה לא יודעת להחליט 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל אוכל 1. המסעדה האהובה: אבו חאלד למרות שזו לא ממש מסעדה 2. המסעדה השנואה: אווזי (אייכס שונאת את זה) 3. גבינה מעודפת: לאבאנה (חח כדי שזה יבדיל מגבינה לבנה) , פטה וחלומי 4. ירק מועדף: עגבניה 5. תבלין מועדף: לא יודעת חחח 6. פרי מועדף: מנגו 7. דג מועדף: לא אוכלת חיות 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): צמחוני נטול בע"ח מתים 9. מאפה מועדף: לאפה של אבו חאלד 10. שתיה קרה מועדפת: פפסי מקס או קוקה קולה (+זירו) 11. שתיה חמה מועדפת: תה 12. שתיה חריפה מועדפת: לא טעמתי הרבה סוגים כדי לדעת 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פעם אכלתי ספגטי בתוך פיתה חח מוזר הוליווד: 1. סרט אהוב: יש כל כך הרבה 2. סרט אחרון שראית: יותר טוב משוקולד 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הבועה 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: כל הסרטי בורקס אם רואים אותם לפחות 3 פעמים בשנה אז בטוח ראיתי יותר מ-30 פעמים. 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאפחד 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאפחד 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? בשנה האחרונה בקושי 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? 0 בשביל מה יש אמיול ויוטורנט חחח יש לי ספרית וידיו משל עצמי במחשב 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמא שלי דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? תכלס זה דבר מופשט אז אין מין אבל מעצבן שאומרים את זה בלשון זכר ולא בלשון נקבה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אפחד 4. האם העולם הבא קיים? לא נראה לי 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן... משו קרבי עם רובים וחרבות חחחח 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לפחות מנקודת המבט שלי ראיתי דמות לא ברורה מוזרה באור מוזר 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? התרכבות של הרבה חומרים 11. איך נוצר המפץ הגדול? אז ככה... (חח סתם אין לי מושג) 12. מי יצר את אלוהים? אפחד אני חושבת אבל שהחרדים כל כך מגזימים במה שמותר ואסור אני חושבת שזה לא תפיסה נכונה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? ברור שיש לנו נשמה .. משפט חכם שאני מכירה : "תחת כל 2 עיניים יש נשמה" עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק זה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לראות כמה פרקים מאיזה סדרה שהורדתי במחשב וללכת לבצפר ואז לסבתא והביתה חחח 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לנוח ולראות עוד פרקים 6. ישנת טוב אתמול? לאאאאאאא היו רעמים וברקים והכלבה שלי בוכה ולא נותנת לישון אז לא כל כך ישנתי 7. תישן טוב הלילה? אני אתפלל בשביל זה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? מקווה לא לזכור כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? גם יחיד גם וחצי וגם זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: קיץץ 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: דלק / לק / טיפקס חחח מתה על זה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרים ושמחטטים בדברים שלא שייכים לך 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אילת / ת"א 8. חיה אהובה: אני לא בוחרת חיה אהובה יש כמה 9. תזכיר לי איך קוראים לך? לחזור לסעיף הראשון למעלה .... (לעצלנים מבינכם : מיטל רגב חחח סתם)

עונה [=

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רון הופמן 2. תאריך לידה: 9.12 3. מקום מגורים ראשי: פרדס חנה 4. מקום מגורים משני: אור יהודה 6. כינויים אחרים : ממ .. פיל.. רונצ'ו .. ועוד מלאמלאמלא.. 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. גובה: \=\=\= מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לאאאא :'( 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה.. מישו הבטיח ללמד אותי! 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוווווווווווווווווק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק :) 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? מה דיכאון מה?! 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? הראל סקעת,נינט ,וכל הזמרים המזרחיים..מה שאיימי אמרה 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? לא אוהבת אבל 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לאאאאאאאאאאאא אוהבתתתתתתתתת לררקודדדדד 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כנ"ל! 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת רק מה שאני אוהבת .. לא מעניין אותי אפאחד 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? סינרגיה והיהודים .. הרבה השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? עדיין לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? נמאס מסמים להיום! 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אה<? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאאאאאאאא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חח גם נוער היה לי מספיק להיום פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? לא 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אהה?! 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.. 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מלאים? 5. הסקס הכי גרוע בחייך: חחחחחח מה אתם רוצים? 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ברור מה כל יום .. 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא .................................... כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? אין עוד מגמות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא עבדתי 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: בקרווווווווווווב[=[=[= 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אמ.. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אוכל 1. המסעדה האהובה: הסוכה הלבנה 2. המסעדה השנואה: מממ... 3. גבינה מעודפת: צהובה[?] 4. ירק מועדף: מלפלפון חח 5. תבלין מועדף: פפריקה חריפה.. חח מאיפה לי? 6. פרי מועדף: אפרסק 7. דג מועדף: בע 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): הכל רק לא מזרחי XD 9. מאפה מועדף: פשטידת ספגטי וגבינה ושמנת ורוטבבבב וואי טעים 10. שתיה קרה מועדפת: קולה 11. שתיה חמה מועדפת: שוקו חם עם וופלים =] 12. שתיה חריפה מועדפת: שוקו עם וויסקי בלי וויסקי 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחחחחח הייתי אומרת קוקלה.. אבל זה מגעיל .. אמ.. הוליווד: 1. סרט אהוב: אבא באלגן \בא לגן 2. סרט אחרון שראית: מממממ.. 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:משעמם .. 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: חח מה!? 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? שונאת סלבריטים .. 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? הופמן לא סלבריטי ! 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? דבר ראשון.. זה ממוצע* דבר שני .. כמעט ולא רואה 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? ממוצעעעעעעעעעעעעעע************** 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? ממוצע**************888888 מה נסגר איתכם?! 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להופמן חחחחח דת ואמונה 1. יש אלוהים? זה מה שכולם אומרים 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? הופמן לא נקבה תקו ת'פה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כל אחד ומה שהוא מאמין בו .. 4. האם העולם הבא קיים? יש מצב 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? מיאווווו חתולהההההה 6. מלאכים ושדים - קיימים? אנערף 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אנערררררררררף?<! 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש מצב 10. איך נוצר העולם? ויהי ברא אלוהים את השמים ואת הארץ והיה תוהו ובוהו .. תנ"ך .. 11. איך נוצר המפץ הגדול? XDDDDDDDDDDDDDD 12. מי יצר את אלוהים? האלוהים הקודם .. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? מה שאני יודעת זה שיש לנו רגשות עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? אוונסנס [[[[[[[[[[[= 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? היידפארק ושין 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לראות הרצאה על סמים .. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לשתות שוקו ולמיטההההה 6. ישנת טוב אתמול? כן דוקא כן 7. תישן טוב הלילה? לא ידוע\= 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? מה נשאר מהיום כבר? כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים הכי כייף 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין.. הוא מביא כיפלי קטשופ 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבא אהוב: צבעעע*** אבל גם צבא זה אהוב ..ממ שחור\לבן 5. ריח אהוב: הבושם של בריאן 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אלה שמרגישים עליונים מכולם .. 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הייתי רוצה לבקר בפרדס חנה 8. חיה אהובה: כלללללללב 9. תזכיר לי איך קוראים לך? הופמן, רון הופמן ! כבוד =]

anati17

New member
עונה =)

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ענת 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: עפולה 4. מקום מגורים משני: ת"א 6. כינויים אחרים : 7. כמה אחים/אחיות?2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שטני 11. גובה:1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?פסנתר..אבל לא בצורה מקצועית 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא.. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל חוץ ממזרחי כבד ורוק כבד 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?אין להקה מסוימת..אני אוהבת לשמוע שירים שקטים כשאני בדכאון.. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? רוני דואני 7. אתה אוהב לרקוד? רק במסיבות 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?ממש ממש לא.. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?בדר"כ יש לי את אותו הטעם של האנשים שמסביבי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?קרן פלס השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?חס ושלום 2. יש לך פירסינג? / באוזן נחשב..? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? חס וחלילהה!!! 4. אתה מסטול ברגע זה? ממש לא.. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? מנסגרר?! 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אם נגיד עליו מילה רעה הוא ידקור אותי לא.? פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? ממש ממש לא..!! 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לא היית משלמת בשביל אף אחד..שהם ישלמו לי!! 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?מערכת יחסים יציבה 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 5. הסקס הכי גרוע בחייך: 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אפשר לומר.. :) כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אוכל 1. המסעדה האהובה: מקס ברנרר 2. המסעדה השנואה: קפה ג'ו..? 3. גבינה מעודפת: צפתית 4. ירק מועדף: עגבניה 5. תבלין מועדף: 6. פרי מועדף: אפרסק 7. דג מועדף: 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):מזרחי 9. מאפה מועדף:עוגת שוקולד 10. שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה 11. שתיה חמה מועדפת: שוקו 12. שתיה חריפה מועדפת: אין 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הוליווד: 1. סרט אהוב: רוחות של תשוקה 2. סרט אחרון שראית: סטאפ אפ 2.? 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:טיטאניקק ללא ספקק 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא היה ולא נברא 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לפעמים כן 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אין לי שמץ 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?ממש לא שאלתי.. 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?אין לי זמןן 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 בערך.. 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש?לא רואה 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? משפחה וחברים דת ואמונה 1. יש אלוהים? אכן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא זכר ולא נקבה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?ה' יודע 4. האם העולם הבא קיים?אולי 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ממש לא חושבת.. 10. איך נוצר העולם? ה' 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים?הוא עצמו 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?אכן יש עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסיקיו ופייסבוק 4. מה הספקת כבר לעשות היום?הרבה דברים..לחזור מהצבא ולשבת אצל חברה לא מספיק..? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? ככה 7. תישן טוב הלילה? אם ירצה ה' 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן?לא נראה לי.. כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אף אחד מהם 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבא אהוב: ורוד 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קרצייתיות וחפרנות.. 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בת"א 8. חיה אהובה:דולפין 9. תזכיר לי איך קוראים לך? נראה לי שאת יודעת..

polly169

New member
תשובות תשובות

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? פולי 2. תאריך לידה: 9/6/1989 3. מקום מגורים ראשי: בבית 4. מקום מגורים משני: בפאב 6. כינויים אחרים : אין 7. כמה אחים/אחיות?אחות גדולה 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?בנתיים אמא 9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? שטני 11. גובה:מטר 72 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה אקוסטית 2. על מה היית רוצה לנגן? סקסופון פשוט צלילים מדהימים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי ואני גם לא כל כך רוצה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מוסיקה טובה חחחח אני אוהבת כמעט הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? milla jovovich אני מתה עליה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? וואוו יש הרבה...רוני סופרסטר 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? אמממ...לא יודעת ,היפ הופ בעיקר 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? מה זה מוצא את עצמך מה אני סנילית אני לא זוכרת שהתחלתי לירקוד בקיצר כן חח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? בטח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת גם מה שכולם שומעים אבל בעיקר לא במכוון אני אוהבת להקות שלא הרבה מכירים 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שורטי כמובן השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?עוד לא אבל בקרוב מאוד יהיה {אני הולכת ליסבול אאאא} 2. יש לך פירסינג? לא ,היה בשפה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא מדברים על זה חחחחח 4. אתה מסטול ברגע זה?לא חחחחחח 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? איך אני יכולה לדעת עם אני לא זוכרת אותם 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 8 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אוקייייייי 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? אני מנסה לא לעשן הרבה אולי 6 ליום 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? נהיה מטומטם פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? זה תלוי בדייט 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? Katherine Moennig 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?משהו יותר סתמי ,תנו לחיות קצת 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? וואוו לא אומרת 5. הסקס הכי גרוע בחייך: חחחחחח גם את זה לא 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?גם את לא 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא ,חופשיה כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בפאב, במסעדה, בקטיפת תפוחים{הייתי בת 10} 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: רק עוד חודשיים צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מוזיקה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? פילוסופיה אוכל 1. המסעדה האהובה: מקרוני גריל איי שם בצפון 2. המסעדה השנואה: המסעדה שעבדתי בה 3. גבינה מעודפת: עמק נראה לי 4. ירק מועדף: אבוקדו 5. תבלין מועדף: זעתר 6. פרי מועדף: מנגו 7. דג מועדף:סלומון 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):תאילנדי 9. מאפה מועדף: נפולאון 10. שתיה קרה מועדפת: מים 11. שתיה חמה מועדפת: תה 12. שתיה חריפה מועדפת: ג'ק דניאלס ובירה כמובן 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:טופו חחחח הוליווד: 1. סרט אהוב: GIA. 2. סרט אחרון שראית: הזייפנים 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:פחד ותיעוב בלס וגאס 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אני לא עד כדי כך משועממת 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כן אבל לא להרבה זמן 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לדרו ברימור 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש?לא רואה ,לא מנצלת את הדיוידי 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לדילר שלי כמובן דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? עם יש אז נקבה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?שימשיכו לריב אני לא מתערבת 4. האם העולם הבא קיים? כמה שזה עצוב לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?השומה של אנריקה אגלסייס 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? יש מצב 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא ישנתי והייתי דיי בחושך אבל רואים הכל ופנים של אישה התקרבו לפנים שלי והיא אמרה משהו זה היה ממש מפחיד 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש 10. איך נוצר העולם? מישהו הפליץ 11. איך נוצר המפץ הגדול? מישהו הפליץ 12. מי יצר את אלוהים?אלוהים יצר את עצמו 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש נשמה אבל אנחנו יצרנו אותה על ידי התגובות הכימיות עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? the secret handshake - midnight movie 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לרוץ, לאכול ארוחת בוקר, לנגן ,לקרוא קצת ואני פה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לעבוד על השירים שלי לדבר עם אנשים ללכת לעבוד בלילה 6. ישנת טוב אתמול? לא,היה לי כאב ראש 7. תישן טוב הלילה? לא חחחח אני אעבוד 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן?לא כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? בטח ששקספיר 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבא אהוב: אדום 5. ריח אהוב: אולטרה ווילט מהול בריח סיגריות 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לשאול "מה?" כל שניה למרות ששמעו 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב 8. חיה אהובה:כלב 9. תזכיר לי איך קוראים לך?חחחח פולי

נשמאמית

New member
עונהנהנה :]]

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? עדיאל 2. תאריך לידה: 29.9.90 3. מקום מגורים ראשי: לוד 4. מקום מגורים משני: בן שמן :p 6. כינויים אחרים : שאנטי :]]]] 7. כמה אחים/אחיות? 5 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. גובה:1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה ותופים :] 2. על מה היית רוצה לנגן? על העצביםםםםם 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לעע 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוקק והיפהופפ 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים. תמיד הם מרגיעים אותי :] 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? דץ ודצה נחשב?! :]]]]]]]] 7. אתה אוהב לרקוד? מאוד 8. תאר איך אתה רוקד? אששששש 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לעע 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? תמידד 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?נמנעת..כל החברות שלי פרחות אששש ושומעות רק דיכאון אבל אני לא DDDDD: 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?שורטייייייי השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 1 סודי :p 2. יש לך פירסינג? כן..בלשון בפופיק ובפיטמה.. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לעע 4. אתה מסטול ברגע זה? לעעע 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כה..מאלכוהול נחמקו לי ימים שלמים 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? שנתיים חחחח 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? נושא רגיש חחחח 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לעעעעעעע 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? דור מזויין פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? חופשיי רצוי ועדיףףףףףףף!!! 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אממ..דנה פרידר :p 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מלאים מלאים.. רק 3 5. הסקס הכי גרוע בחייך: חחחח לא נעים..לחשוף שמות? 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?לאא..איככ מה שרלילות? 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כהה כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? מוזיקה ופסיכולוגיה סוציולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): הרפת בבן שמן הגן הזאולוגי חדר אוכל האורבת סוסים חחח קיצר במשק החקלאי בפנימייה ובמסעדה של אמא.. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אוכל 1. המסעדה האהובה: של אמא 2. המסעדה השנואה: לא דע'ת 3. גבינה מעודפת: צהובה 4. ירק מועדף: מלפפון 5. תבלין מועדף: בעע 6. פרי מועדף: אבטיח 7. דג מועדף:נסיכה כמוני :]] 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):מזרחי 9. מאפה מועדף: לא דע'ת 10. שתיה קרה מועדפת: קולה 11. שתיה חמה מועדפת: שוקו 12. שתיה חריפה מועדפת: אבסולוט 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אממ לא דע'ת הוליווד: 1. סרט אהוב: 2. סרט אחרון שראית: 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? ברוררר 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?יהודים 4. האם העולם הבא קיים?כהה 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כה..בטח הייתי איזה פרפר :]] יפהה כזה 6. מלאכים ושדים - קיימים? כה 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כה 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? מפחיד לדבר על זה 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כהה 10. איך נוצר העולם? ה' 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא היה 12. מי יצר את אלוהים? אין לי מושג 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש לנו נשמה..ויש ה'.. עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? אייל גולן - מדמיין אותך 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? הרבה מאוד..אני בחדר מחשבים בפנימייה.. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו והשוקס של הבת זוג שלי..לראות שהיא לא מפלרטטת :p 4. מה הספקת כבר לעשות היום?הרבההה הייתי בחיפה.. :]] ובעכו ובעוד המון מקומות מדהימים כמו ראש הניקרה :] 5. מה עוד תספיק לעשות היום? דיסקו פעילות ולישון 6. ישנת טוב אתמול? ככה .. בסק"ש 7. תישן טוב הלילה? כהה לעומת אתמוך.. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? בטחחחחחחח איזה מדהים היום הזה כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית בישביל הסקס 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אניי 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבא אהוב: אדום 5. ריח אהוב: מסטיק תות :] 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אנשים שקטים בעע יכולים להרוג אותיי.. 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? באיביזה עם אהובתייי 8. חיה אהובה:דולפיןן 9. תזכיר לי איך קוראים לך? עדיאללללללל :]]

עונה[=

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? סוניה 2. תאריך לידה: 17.2.1993 3. מקום מגורים ראשי: משגב 4. מקום מגורים משני: עצמון 6. כינויים אחרים : סון, סוני,סונצ', סוניוצ'קה. 7. כמה אחים/אחיות? אמיתיים 2 אחים ולא אמיתיים 3 אחים ו2 אחיות. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? ירוק וחום. (דבש). 10. צבע שיער? ג'ינג'י (לצערי) 11. גובה: 1.59 בערך מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אממ לא 2. על מה היית רוצה לנגן? על תופים וגיטרה חשמלית. אבל אני מנגנת סתם על גיטרה בבית ועל תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אממ ראפ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? ראפ, ראם, ודיקאון (מזרחית). 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אממ לא שומעת להקות אני שומעת את תמיר גל. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? אממ לא יודעת 7. אתה אוהב לרקוד? אממ כן 8. תאר איך אתה רוקד? חח לא יודעת 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? אממ לא בדרך כלל 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ברור שהילה.. ותמיר גל, אבל הילה היא שולטתתתת השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי 2. יש לך פירסינג? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? אממ טריו או סתם כל מני סוגים קטנים 4. אתה מסטול ברגע זה? חח לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממ כיתה ד' אפילו לפני. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? עדיף לא לדבר על זה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? אממ כן, זה תלוי מה אני עושה אבל בעיקרון קופסא או קצת יותר. אבל לפעמים גם קצת פחות. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? וואי אין כבר מה להגיד. פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? אממ עף פעם לא הייתי בדייט אבל כן אני חושבת שאפשר. 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? נינטטטטט... 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? וואי יותר מדי ניראה לי 5. הסקס הכי גרוע בחייך: חח לא יודעת 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? גן שעשויים או בצפר נחשב? אז כן 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אממ לא ממש (יש משהו) אבל לא ממש בת זוג ולא בן זוג כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? אממ רק שנה הבאה אני מתחילה לבחור. ואני לא יועדת מה באה לי עדיין. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): חח כלום, ביבייסיטרר?? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא הגעתי לזה 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? חח הייתי מעדיפה לא ללמוד, 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אותו הדבר אוכל 1. המסעדה האהובה: לא יודעת 2. המסעדה השנואה: ארט דקוקו 3. גבינה מעודפת: לא אוהבת גבינות כל כך. 4. ירק מועדף: מלפפון 5. תבלין מועדף: אממ מלח 6. פרי מועדף: תפוח 7. דג מועדף: לא אוהבת דגים. 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי 9. מאפה מועדף: קוראסון 10. שתיה קרה מועדפת: קולה דייט 11. שתיה חמה מועדפת: קפה 12. שתיה חריפה מועדפת: בירה 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אממ עוד לא גיליתי את זה. כשאני ידעה אנני יגיד. הוליווד: 1. סרט אהוב: " סודות" 2. סרט אחרון שראית: אממ סטפ אפ 2 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: סודות, גריז. יש המון 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אממ לא ניראה לי שיש כזה. אולי צלילי המוזיקה 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אממ יכול להיות נחמד 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא בדקתי את זה 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יועדת 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אממ פעם הייתי 6 שעות עכשיו אולי חצי שעה שעה. 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אממ 5 אולי יותר 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? המון 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? חח לאמא שהביא אות עד הלום.. חח סתם לא יודעת. דת ואמונה 1. יש אלוהים? ברור 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? שניהם 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? הכל אותו דת. 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? מאמינה אבל לא יודעת. 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאכים כן שדים אני לא יודעת 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות כן ערפדים גם. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אממ כלום. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסינג'ר ואייסיקיו. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר להיות עם חברות ולעשות שופינג. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אממ לראות דני הוליווד, לאכול , להיות בפורום. ולישון חח 6. ישנת טוב אתמול? לא דווקה ישנתי רק כמה שעות כי הלכתי לישון מאוחר. 7. תישן טוב הלילה? אני מקווהה.. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אממ לא נראה לי. היה יום רגיל כמו כל יום. כמה שאלות כלליות : 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אין לי מוסג חח שניהם? 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבא אהוב: שחור, אדום. 5. ריח אהוב: למה הכוונה? 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנין. 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בתל אביב 8. חיה אהובה: חתול 9. תזכיר לי איך קוראים לך? סוניה

TalucH1

New member
עונה על השאלון :)

1. מהו שמך המלא? טל 2. תאריך לידה: 25 לאפריל 3. מקום מגורים ראשי: תל מונד 4. מקום מגורים משני: בת ים :) 6. כינויים אחרים : טלוצ', טולה, בייבי. 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות קטנות שיהיו בריאות. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? מהאלה של חום דבש בשמש זה ירוק.. 10. צבע שיער? חום 11. גובה:1.73 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים :) 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל מהכל! :) 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? שירים שקטים ותמיר גל :) 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? או אה..יותר מידי :) 7. אתה אוהב לרקוד? בטח! 8. תאר איך אתה רוקד? ?!#%@#$ 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? בטח! 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כגון בכיתה בבית ספר או בשירותים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אמת! 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אייל גולן! חח השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, 1 , של פיה על פטריה :] 2. יש לך פירסינג? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאלא..מה פתאום. 4. אתה מסטול ברגע זה? מעייפות אולי :) 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 2-3 או ששכחתי כבר כמה.. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 10-15 ביום. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אחחח..אנחנו דור מזוין :) פרטים אינטימיים 1. סקס בדייט הראשון? כן למה לא :) 2. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? וואי מייקל לואיס כזה חתיך שיואו אני מתה! משלמת בחיים שלי לשכב איתו..! 3. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם האישה :) 4. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? :) 5. הסקס הכי גרוע בחייך: :) 6. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? כן 7. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה אתה בביה"ס? מנהל כלכלה :) 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): קייטרינג, קופאית בסופר, קייטנה :) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא;] 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אלוהים גדול :) 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? the same. אוכל 1. המסעדה האהובה: או אה.. קינג ג'ורג', אמור מיו, דיקסי, פוצי פיצה :) 2. המסעדה השנואה: :) 3. גבינה מעודפת: עמק 4. ירק מועדף: עגבניה בגדול! 5. תבלין מועדף: 6. פרי מועדף: אבטיח, תות :) 7. דג מועדף: געפילטע פיש [; 8. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו) טורקי :): 9. מאפה מועדף: בורקס... :) 10. שתיה קרה מועדפת: קולה, נסטי אפרסק. 11. שתיה חמה מועדפת: קפה. 12. שתיה חריפה מועדפת: פיג'לינג סוואר 13. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין דבר כזה:] הוליווד: 1. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח, אבודות והוזות :) 2. סרט אחרון שראית: מהיר ועצבני :) 3. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אבודות והוזות :) 4. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: שכחו אותי בבית 1 ו2 5. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא.. 6. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ברור אנג'לינה ג'ולי איזו שאלה זאת בכלל.. 7. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? קייט הולמס אלא מה.. 8. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים? 9. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 בקושי.. 10. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? לא לוקחת.. 11. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאישה שלי :) דת ואמונה 1. יש אלוהים? יש בטח יש, רק מתי הוא יעשה חתונה לקהילה?;] 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה!!! אחושרמוטה נקבה! 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? לא ידוע.. 4. האם העולם הבא קיים? אולי.. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? קוף :) 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא נראה לי :) רק המלאך שלי קיימת :) 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? :| 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? :\ 10. איך נוצר העולם? ברור שאלוהים עשה הכל. 11. איך נוצר המפץ הגדול? כמו שנוצר השם שלו.. 12. מי יצר את אלוהים? אמא אלוהים :) 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש יש נשמה :) עכשיו: 1. מה מתנגן עכשיו? מה אעשה- ארז לב ארי 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? :| 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, מוזיקה :) 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לעשות מתכונת, ללכת לרותם, לחזור הביתה, לאכול לישון ולהזדיין :) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? שוב לאכול ולישון :) 6. ישנת טוב אתמול? מצוין! אין דברים כאלה. 7. תישן טוב הלילה? בע"ה שיקח לי ת'נשמה להרבה זמן ויחזיר לי בבוקר :) 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן?בטח, 3.7.07 היום המאושר בחיי :] 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית :) 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? טליבר :) 3. עונה אהובה של השנה: קיץ ! 4. צבא אהוב: כחול.. :) 5. ריח אהוב: אולטרה ויולאט גברים :] 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרים.. :\ 7. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? עם האישה..אמצע ת"א :) 8. חיה אהובה: פיסטוק! 9. תזכיר לי איך קוראים לך? טלוצ'! :)

למעלה