החוויות שלי מכיתה ח´ ../images/Emo9.gif
אז ככה.....רשמתם לא לפתוח הודעה חדשה למרות שנורא נורא רציתי , אבל אני אתגבר על הרצון. אז ככה: קמתי בשש וחצי, במיוחד כדי לגלוש באינטרנט (!!!) ולהשאיר כאן הודעה אחרונה לכולם (אם תמצאו את ההודעה שלי בערך מהשעה הזו...) יצאתי מהבית בשבע ורבע, בדרך אספתי 2 חברות שלי והעגנו לביצפר בשבע וחצי. כמובן שחיפשנו את הכיתה החדשה, ול-מ-ז-ל-נ-ו גילינו שהיא באותו מסדרון של שנה שעברה- כך שזה קרוב לכניסה (אם מאחרים ורוצים לרוץ), קרוב לשירותים, ללוקרים, ובקיצור להכל!! אז זה ממש כיף...וגילינו גם שיש לנו שולחנות חדשים, בצבע בז´ כזה ולא הירוקים המגעילים, ולוח חדש לגמרי!! הללויה! סוף הקמצנות בבתי הספר!! אני וחברה-הכי-טובה שלי תפסנו מקום בטור השני מימין, בשולחן השלישי (פחחח איזה פרטים). ו-הנה נכנסת לה המחנכת משנה שעברה. כבר בחופש ידענו שהיא תמשיך איתנו כך שלא הופתענו במיוחד, אבל הגיעו לכיתה עוד 2 בנות חדשות, מורן ונעמי-אחת מנתניה ואחת מבית שמש...אחלה בנות דווקא...אני דווקא אוהבת שילדים חדשים באים (יש במי להתעלל....חח סתם לאלללאאללללא!!! אבל ברצינות- זה דווקא כיף ) 2 השיעורים הראשונים (משמונה ורבע עד רבע לעשר) עברו בפעילות מ-ש-ע-מ-מת של המחנכת, שמשום מה חשבה שזה מעניין. בשיעור שאחרי הפסקת האוכל הלכנו לאודיטוריום (פעם זה היה ביכנ"ס אבל היום אנחנו עושים שם טקסים..) וקיבלנו את הבנות של כיתות ז´ במחיאות כפיים....והן קיבלו סוכריות ...פחחחח קטעים איתם..בטח מה זה התפדחו!! בהפסקות התלהבנו כמובן והלכנו לכיתה של שנה שעברה לבדוק מי שם עכשיו (צוציקיות מז´), התחלנו לקשקש להם וסתם, היה קטעים...ובשיעור האחרון קיבלנו מורה חדשה למתמטיקה, שנראית כמו הצרות שלי ומריחה כמו פרה שאכלה חילזון מת, וה´ ישמור!!! זה נורא!!!!!!!! אבל לפחות היא מלמדת טוב.....אבל ...החליטה ללמד אותנו!! ובגלל שלא היו לאפח´ד ספרים (דההההה! זה היום הראשון אולי!!) היא הלכה וצילמה לנו דפים, ואפילו קיבלנו ש"ב! חוצפנית! מקווה שלא השתעממץם ~יעלית~