יאללה רבותי...

אז ככה...

בבוקר היה טקס משעמם (כרגיל..שירים נאומים ושטויות). אחר כך לקחו את השכבה שלי לשיחה עם הרכזת כי עשינו מלא רעש בטקס
אחר כך הלכנו לכיתות קיבלנו יומנים (מזכרת מהמנהל שעזב אותנו שנה שעברה) עברנו על הכללים של בית ספר (יו! אני חושב שבכיתה י"ב כבר מכירים אותם...אז למה לעבור עליהם.....מ-ש-ע-מ-ם!) בסוף קיבלנו את המערכת... מזורה לאללה! יום ראשון אני מתחיל ב12 ומסיים ב-3 יום שני מתחיל ב11 ומסיים ב-3 (לומדים רק מקצוע אחד...אם אותו מורה לא בא...חופש!) שלישי שעה ראשונה עד 8 רביעי שעת 0 עד 8 חמישי שעה ראשונה עד 9 (רק אלקטרוניקה לומדים...שזה די מגניב כי אנחנו מריצים צחוקים במקצועות האלה :) ) יום שישי (אותו אף פעם לא אהבתי ): ) שעת 0 עד 6... מערכת מוזרה אבל נתרגל...
וגם הביאו לנו כרטיסי תלמיד שבלהדיהם אי אפשר להיכנס לבית ספר...:)

havlaz

New member
הכריחו אותי באלימותו

אז.. עדכונים מבית הספר !!!! קונפה של כיתה כמו שלי, בחיים לא פגשתי מערכת השעות הופלצה ממקום לא ידוע! סיוט של כיתה, זה היה יכול להיות לטובה, אם הבנות היה משהו, אבל הבנות השתלטו השתלטות מסיבית של כ90 אחוז מהכיתה, תוסיפו לזה שחצי מהבנים מתנהגים כמו בנות/חייזרים. שלא נדבר (שוב) על המערכת שעות אויש, י´ 3 איזה חרא לעומת זאת! י´ 1 פצצה של כיתה, על החבר´ה שם נכנסתי בהתחלה לשם (קיוותי להיות שם) לאחר שנכנסתי באיחור, תירצתי תתירוצים הידועים ("חשבתי שיש שביתה! נשבע לך המורה!") לאחר שהמורה גילתה שאני בי´ אחרת, המורה (הנחמדה) שלחה אותי למורה מזביעה, שנחתה מהגיהנום, שבישרה לי על היותי בכיתתה. כל היום צועקת, הביאה רשימת חוקים, נראת כמו פלוץ. סיוט! פשוט סיוט!

היום שלי

הגעתי עם הנודניקים של הכיתה אלא שתמיד באים ראשונים והיה משו כמו 8.....באסה ... טוב שיעור ראשון חינוך עוברים על כללי בצפר חולצת מקיף בלה בלה השנה תשקיעו זו שנה חשובה בלה בלה שיעור שני ראה שיעור ראשון שיעור שלישי טקס.....חח כמה בנות שרו מזה זיפו שחבלז...... שיעור רביעי לשון גועל ....לא רוצה

שירי....

New member
או קיי אז ככה

היה חם, היה חום נוראי, כל הבושם שהושפרץ עליי הלך לעזעזל. אין תקציב לביצפר הזה!!!!!!!!!!! בכל אופן, שיעור ראשון היה עם המחנכת, עם כל השטויות. אחר כך ירדנו לטקס, משעמם פחד, עם שטויות קיטשיות ומשעממות. אחר כך נתנו לנו את המערכת העמוסה, ודיברו איתנו על ההקבצות וכל זה. ובנוסך להכל, גם היה לנו שיעור התעמלות. (אבל רק דיברו מה יהיה השנה). אז לסיכום: היה חם, המערכת עמוסה, היה משעמם והיה חם.

החוויות שלי מכיתה ח´ ../images/Emo9.gif

אז ככה.....רשמתם לא לפתוח הודעה חדשה למרות שנורא נורא רציתי , אבל אני אתגבר על הרצון. אז ככה: קמתי בשש וחצי, במיוחד כדי לגלוש באינטרנט (!!!) ולהשאיר כאן הודעה אחרונה לכולם (אם תמצאו את ההודעה שלי בערך מהשעה הזו...) יצאתי מהבית בשבע ורבע, בדרך אספתי 2 חברות שלי והעגנו לביצפר בשבע וחצי. כמובן שחיפשנו את הכיתה החדשה, ול-מ-ז-ל-נ-ו גילינו שהיא באותו מסדרון של שנה שעברה- כך שזה קרוב לכניסה (אם מאחרים ורוצים לרוץ), קרוב לשירותים, ללוקרים, ובקיצור להכל!! אז זה ממש כיף...וגילינו גם שיש לנו שולחנות חדשים, בצבע בז´ כזה ולא הירוקים המגעילים, ולוח חדש לגמרי!! הללויה! סוף הקמצנות בבתי הספר!! אני וחברה-הכי-טובה שלי תפסנו מקום בטור השני מימין, בשולחן השלישי (פחחח איזה פרטים). ו-הנה נכנסת לה המחנכת משנה שעברה. כבר בחופש ידענו שהיא תמשיך איתנו כך שלא הופתענו במיוחד, אבל הגיעו לכיתה עוד 2 בנות חדשות, מורן ונעמי-אחת מנתניה ואחת מבית שמש...אחלה בנות דווקא...אני דווקא אוהבת שילדים חדשים באים (יש במי להתעלל....חח סתם לאלללאאללללא!!! אבל ברצינות- זה דווקא כיף ) 2 השיעורים הראשונים (משמונה ורבע עד רבע לעשר) עברו בפעילות מ-ש-ע-מ-מת של המחנכת, שמשום מה חשבה שזה מעניין. בשיעור שאחרי הפסקת האוכל הלכנו לאודיטוריום (פעם זה היה ביכנ"ס אבל היום אנחנו עושים שם טקסים..) וקיבלנו את הבנות של כיתות ז´ במחיאות כפיים....והן קיבלו סוכריות ...פחחחח קטעים איתם..בטח מה זה התפדחו!! בהפסקות התלהבנו כמובן והלכנו לכיתה של שנה שעברה לבדוק מי שם עכשיו (צוציקיות מז´), התחלנו לקשקש להם וסתם, היה קטעים...ובשיעור האחרון קיבלנו מורה חדשה למתמטיקה, שנראית כמו הצרות שלי ומריחה כמו פרה שאכלה חילזון מת, וה´ ישמור!!! זה נורא!!!!!!!! אבל לפחות היא מלמדת טוב.....אבל ...החליטה ללמד אותנו!! ובגלל שלא היו לאפח´ד ספרים (דההההה! זה היום הראשון אולי!!) היא הלכה וצילמה לנו דפים, ואפילו קיבלנו ש"ב! חוצפנית! מקווה שלא השתעממץם ~יעלית~

אוקיי, אז:

באתי בשמונה ועשרה בערך, תפסתי מקום בכיתה והלכתי לפגוש חברים בשמונה וחצי בערך היה טקס, שהיה (כרגיל) נורא משעמם המנהל דיבר ואז הייתה איזה הופעה (שירים וזה) ואחרי זה חזרנו לכיתה לשעת חינוך עם המחנכת היא נתנה לנו את המערכת (הארוכה נורא) וכל אחד היה צריך להגיד את השם ומשהו על עצמו הייתי צריכה לסדרמשהו בקשר למערכת אז חזרתי הביתה ב- 11:30 בערך ואז הלכתי לים והיה נורא כיף (וזה לא קשור, אבל סתם רציתי לספר) -מיכל-

^Jessica^

New member
לי היה היום הכי כיף ../images/Emo45.gif

היום היה כזה כיף כי המורים ועוד אנשים עשו לנו אומגה,כדור עף בגודל של האיש הכי שמן בעולם,חממות עם סקוצ´ים,פיתות,ציר על כדים,חרוזים,חול ציבעוני והיה כל כך כיף ג´סיקה

שירי....

New member
את מנסה לגרום לנו לקנא?

תודה רבה לך! תודה רבה לך שעוררת בי את רגש הקנאה שבי!

או.קיי.. ) אתה באמת רוצה לדעת<?

הרסתי לחברה שלי תמכנס החדש שלה.. זה קשור למשהו שמתחיל ב M ובא כל חודש.. מצטערת שאני מגעילה אותכם.. אממ.. החלקתי בשירותים וכמאת שברתי את הראש ראייתי ריקודי סלסלה קיבלתי עט מפגר מסקול והייתי עם הכיתה המכוערת החננה שלי 3 שעות " מה זה התגעגעתי" אחרי זה הלכתי הביתה וגיליתי שהרסתי לחברתי תמכנס באופן נוראי אבל חיבסתי וזה יצא. וזהו..... אה עשיתי תסרוקת והתנפח לי השיער בגלל הלחות וכולם העירו לי.. יום נפלא.....

למעלה