יאללה פינה חדשה!!

Tiger Eye16

New member
יאללה פינה חדשה!!

פינת המדובבים
והפעם המודבבת של היקארו- טומוקו קאקאמי!! שם משפחה(בקאנג'י): 川上 שם לידה: טומוקו (倫子) קאקמי (川上) תאריך לידה: 1971-04-25 עיר מגורים: טוקיו,יפן סוג דם: O תחביבים: Outdoorsmanship Skiing יכולות וכישורים: ניגון בכינור

Tiger Eye16

New member
אהה רציתי להוסיף ושכחתי..

ועוד כמה תפקידים שהיא עשתה: Aika in "Eternal Arcadia" Alicia in "Slayers Royal 2" Kasumi Nanase in "True Love Story 2" Leele Valder in "Rebirth Moon" Lolo in "Klonoa 2: Lunatea's Veil" May Lee in "The King of Fighters 2001" May Lee in "The King of Fighters 2002" Mika Asagi in "Gungrave" Misuzu Kamio in "AIR" Nanaly Fletch in "Tales of Destiny 2" Nanaly Fletch in "Tales of the Abyss" Natsumi Fujii in "Tokimeki Memorial Girl's Side"

star_female

New member
ותפקידים קצת יותר מוכרים

נואל מ-tenshi ni narumon אוטנה מ-revolutionary girl utena רוזט מ-chrno crusade הילדה הקטנה מהפרקים האחרונים של elfen lied (לא זוכרת איך קוראים לה XD) הדמות הראשית של הסרט appleseed (שוב, לא זוכרת את השם) בתור ילדה קטנה זה מה שעולה לי לראש כרגע. ^^

pusher

New member
מי שמדובב את היקארו זאת בת?../images/Emo2.gif

no way!!!!!!!!!!

mikokikyo

New member
אפשר לשמוע את זה בקול שלו לפעמים,

וגם בשירי המדובבים שמים לב, כי המדובבות של שינדו ושל טויה ממש לא מסתירות את העובדה שהן מדובבות ולא מדובבים^^

eden242

New member
הרבה פעמים זה קורה

בעיקר אם הדמות נשית או עדינה, כמו אקירה בהיקאגו או יוקי ב"פרוטס באסקט" וגם שיפו (יימח שימו) מ"אינויאשה".

Mor L

New member
שיפו??

החמודי הזה? טוב הוא עוד ילד אז זה בסדר אני הייתי בשוק כשגיליתי שאקירה מדובב על ידי בת... בלבול זהות מינית לחלוטין חחח אבל לא אכפת לי! אקירה הוא אקירה לא משנה אם הוא בת או בן!! אני אוהבת את עצם הקיום שלו! את היקארו אני שונאת אז ממש לא אכפת לי מה קורה עם הדיבוב שלו.

RaVeN IYI

New member
זה קאוואקאמי טומוקו. לא קאקאמי OO;;

וכן, היא מדהימה ומוכשרת.. 3> וגם סאנאה-סאמה 333> והיא שלי '-' אז תמותו !!111 3<

Mor L

New member
חמודל'ה

גברת סאנאה קוביאשי היא שלי!... ואף אחת/אחד לא ייקח את הקול המתוק שלה ממני!!! ברור??????????

RaVeN IYI

New member
XP אוי אוי!!

אשלאיסטית, קודם כל. דבר שני, ראיתי את האנימה הזו שנה וחצי לפניך, אז יש לי זכות קדימה 3: ודבר שלישי.. קובאיאשי סאנאה-סאמה שייכת לי כבר מספר שנים ואיש לא ייקח אותה ממני !!!!!!!111111111 שמחה שהבהרנו את זה D: :] תודה.

Mor L

New member
או הו!!!

את חושבת שבכך שאת חושפת את גופו המושלם של אקירה לפניי במקלחת זה יגרום לי להיות בסחרחורת ולאבד קצת את כיוון המחשבה ממך אליו... טוב זה הצליח...
טויה... תביאי עוד!!! אהם לחזור לדיון פה! אני בחורה הגיונית, אפשר להתחלק בה (בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה על אישה... המצב שלי קשה) היא המאהבת הקולית שלי אבל אני כבר למדתי שהעולם גדול מדיי בשביל להיות אנוכית אז אני באה בפשרה פה שהיא תהיה המאהבת של שתינו.

Mor L

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן בטח!!! רואה את טבעת הנישואין על היד?? אממ.. לא את לא יכולה לראות דרך המחשב... טוב בכל מקרה אני נשואה לו!!! אני מאמינה אבל בנישואים פתוחים עם דמויות דימיוניות...

eden242

New member
אולי אני אקח אותו וזהו?

לא, עזבו, אני בקטע של וואיה ^_~

למעלה