יאללה סקר...

shiratel

New member
יאללה סקר...

שעת התחלה: (אם אתם כבר לא בבצפר אז תענו לפי העבר) אוהב את בצפר? תלמיד/ה טוב/ה? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? מורה אהוב/ה? מורה שנוא/ה? הכי אהבת ללמוד בבצפר (יסודי, חטיבת ביניים, תיכון)...? הכי שנאת ללמוד בבצפר...? הכי אהבת ללמוד בכיתה (א'-י"ב)...? הכי שנאת ללמוד בכיתה...? בבגרות היה קשה? המקצוע שהכי קשה בו? המקצוע שהכי קל בו? המקצוע הכי משעמם? המקצוע הכי מעניין? (שאלה שטחית) מקובל או לא? (עוד אחת) איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)? (שאלה טפשית) מה שנאת בללמוד? (עוד אחת) מה אהבת בללמוד? בחטיבה צעירה, למדת בעיר שלך או מחוצה לה? ביסודי? בחטיבת ביניים? בתיכון? (אם כבר אחרי בצפר) למה אתה הכי מתגעגע בבצפר? למה אתה הכי לא מתגעגע? חברים מהבצפר עוד יש? מורה שעזרה (או עוזרת) לעבור את בצפר בשלום? באופן כללי, בצפר - טראומה או סבבה? שעת סיום: (טוב חלאס כמה אפשר לטחון) נ.ב. (לא קשור) - שמתם לב שחצי מההודעות בפורום זה "היום בתפוז אנשים"?

shiratel

New member
שלי

שעת התחלה: 21:32 (אם אתם כבר לא בבצפר אז תענו לפי העבר) אוהב את בצפר? ככה תלמיד/ה טוב/ה? כה מקצוע אהוב? ערבית מקצוע שנוא? ספורט נראלי מורה אהוב/ה? המחנכת נראלי מורה שנוא/ה? הכלבה המחומצנת (לא חשוב מי זאת) הכי אהבת ללמוד בבצפר (יסודי, חטיבת ביניים, תיכון)...? כיתה ו', זה היה חטיבת ביניים ולמדתי בחו"ל, היה כל כך כיף! הכי שנאת ללמוד בבצפר...? יסודי הכי אהבת ללמוד בכיתה (א'-י"ב)...? ו' הכי שנאת ללמוד בכיתה...? ג'-ד' בבגרות היה קשה? עדיין לא עשיתי המקצוע שהכי קשה בו? מתמטיקה המקצוע שהכי קל בו? אנגלית המקצוע הכי משעמם? תנ"ך המקצוע הכי מעניין? ערבית (שאלה שטחית) מקובל או לא? כרגע, לא ממש אבל בסדר (עוד אחת) איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)? בהתחלה חנונית, עכשיו נרגעו, אבל דוגרי אפעם לא הרגשתי ממש חנונית (שאלה טפשית) מה שנאת בללמוד? לשבת בכיתה ולשמוע מורה מבלבלת על חומר משעמם (עוד אחת) מה אהבת בללמוד? להיות עם החברים בהפסקות בחטיבה צעירה, למדת בעיר שלך או מחוצה לה? בעיר ביסודי? בעיר בחטיבת ביניים? מחוצה לה בתיכון? עוד לא שם, רוב הסיכויים שאני אהיה מחוצה לה (אם כבר אחרי בצפר) למה אתה הכי מתגעגע בבצפר? לצערי אני עדיין שם למה אתה הכי לא מתגעגע? עדיין שם חברים מהבצפר עוד יש? =) מורה שעזרה (או עוזרת) לעבור את בצפר בשלום? אצלנו באופן כללי רוב המורות אחלה, ויש תשומת לב והכל אז רובם באופן כללי, בצפר - טראומה או סבבה? בינתיים טראומה שעת סיום: 21:36

cosefi15

New member
וחצי מההודעות בפורום הפכו לשאלונים.

שעת התחלה: 22:58 אוהב את בצפר? לא בתור ביצפר תלמיד/ה טוב/ה? טוב זה יחסי מקצוע אהוב? וואו, קשה... אמממ וואלה הותקלתי אולי שיעורי חינוך?? מקצוע שנוא? אזרחות הכי אהבת ללמוד בבצפר? תיכון הכי שנאת ללמוד בכיתה...? י בבגרות היה קשה? כמו שאומרים, הכל עובר חביבי המקצוע שהכי קשה בו? כל הספרותים למניהם המקצוע שהכי קל בו? הבעה וחיבור המקצוע הכי משעמם? אזרחות המקצוע הכי מעניין? אולי סוציולוגיה אבל גם בערבון מוגבל מקובל או לא? אין אצלנו הגדרות כאלה איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)? פריק שאוהב שאניה טווין בצפר - טראומה או סבבה? שיהיה כזה, לדעתי זה בזבוז זמן, אפשר כל כך לשנות את תוכנית הלימודים ולהפוך את הביצפר לכיף. שעת סיום: 23:03

Eilleen

New member
בצפר לא צריך להיות כיף הוא רק צריך

להיות יעיל והוא לא את זה בהחלט אפשר לשנות חוצמממזה סף --באמת! כיף אני לא חושבת שהוא יכול להיות בשום מצב..!
אבל ............מה איכפת לי??????

SHANIA MY MUSIC

New member
שלי!!!

שעת התחלה:9:21 (אם אתם כבר לא בבצפר אז תענו לפי העבר) אוהב את בצפר?כן,מאוד אפילו,היה מאוד כיף... תלמיד/ה טוב/ה?כן,מצטיינת. מקצוע אהוב?אלקטרוניקה ופיזיקה מקצוע שנוא?אין מקצוע כזה, אולי ספורט... מורה אהוב/ה?מורה לאנגלית מורה שנוא/ה?לא זכור לי שיש מורה ששנאתי באופן מיוחד. הכי אהבת ללמוד בבצפר (יסודי, חטיבת ביניים, תיכון)...?תיכון הכי שנאת ללמוד בבצפר...?חטיבת ביניים הכי אהבת ללמוד בכיתה (א'-י"ב)...?י' הכי שנאת ללמוד בכיתה...?א' בבגרות היה קשה?לא... המקצוע שהכי קשה בו?פיזיקה מקצוע קשה...צריך הרבה לחשוב.. המקצוע שהכי קל בו?אנגלית המקצוע הכי משעמם?תנ"ך המקצוע הכי מעניין?מחשבים (שאלה שטחית) מקובל או לא?לא...חחח... (עוד אחת) איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)?חנון (שאלה טפשית) מה שנאת בללמוד?לשבת בכיתה כל היום (עוד אחת) מה אהבת בללמוד?שזה מעניין.. בחטיבה צעירה, למדת בעיר שלך או מחוצה לה?בעיר שלי ביסודי?גם בחטיבת ביניים?גם בתיכון?גם (אם כבר אחרי בצפר) למה אתה הכי מתגעגע בבצפר?לצחוקים בשיעור למה אתה הכי לא מתגעגע?להפסקות חברים מהבצפר עוד יש?כן מורה שעזרה (או עוזרת) לעבור את בצפר בשלום?המורה לספרות באופן כללי, בצפר - טראומה או סבבה?סבבה, אבל יש קטעים טראומטיים. שעת סיום:9:26

veish

New member
בוקר טוב

הנה שלי שעת התחלה:12:49 (אם אתם כבר לא בבצפר אז תענו לפי העבר) אוהב את בצפר?כן תלמיד/ה טוב/ה?תלמידה בסדר מקצוע אהוב?ספרות מקצוע שנוא?תנך נראה לי מורה אהוב/ה?אלישבע מורה שנוא/ה?לא שנוא אבל יצחק הכי אהבת ללמוד בבצפר (יסודי, חטיבת ביניים, תיכון)...?חטיבה הכי שנאת ללמוד בבצפר...?לא שנאתי אף אחד הכי אהבת ללמוד בכיתה (א'-י"ב)...?ט'...אבל גם יב' היתה טובה מאוד הכי שנאת ללמוד בכיתה...?י' בבגרות היה קשה?הסטוריה מורחב המקצוע שהכי קשה בו?כנ"ל המקצוע שהכי קל בו?מתמטיקה חח (3 יח'
) המקצוע הכי משעמם?תנך המקצוע הכי מעניין?לא היה כזה?...הסטוריה מורחב וספרות (שאלה שטחית) מקובל או לא?אין כזה דבר יותר (עוד אחת) איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)?אף אחד מהם...לא שידוע לי (שאלה טפשית) מה שנאת בללמוד? את המורים המפגרים (עוד אחת) מה אהבת בללמוד?את המורים הטובים חח בחטיבה צעירה, למדת בעיר שלך או מחוצה לה?בעיר ביסודי?גם בחטיבת ביניים?גם בתיכון?גם (אם כבר אחרי בצפר) למה אתה הכי מתגעגע בבצפר?אני עדיין בו...פחות או יותר למה אתה הכי לא מתגעגע?... חברים מהבצפר עוד יש?בטח מורה שעזרה (או עוזרת) לעבור את בצפר בשלום?אין באופן כללי, בצפר - טראומה או סבבה?סבבה שעת סיום:12:53 (טוב חלאס כמה אפשר לטחון) נ.ב. (לא קשור) - שמתם לב שחצי מההודעות בפורום זה "היום בתפוז אנשים"? כן וזה עצוב מאוד צריך עדכונים
כן שמתי לב,

Eilleen

New member
And...I'm back again

אוהב את בצפר? לא
תלמיד/ה טוב/ה? ממ..לא מקצוע אהוב? אנגלית מקצוע שנוא? תולדות האומנות מורה אהוב/ה? יהודית שמר
מורה שנוא/ה? הכי אהבת ללמוד בכיתה (א'-י"ב)...? ב
! סתם...אני ממש לא זוכרת
הכי שנאת ללמוד בכיתה...? יא בבגרות היה קשה? לשון
המקצוע שהכי קשה בו? תולדות האומנות המקצוע שהכי קל בו? אנגלית המקצוע הכי משעמם? תולדות האומנות המקצוע הכי מעניין? אנגלית והיסטוריה איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)? אני מאאגניבה !!! אהה.. לא יודעת. לעצמי אני תמיד נראית חננננננה אבל נדמה לי שאלה שלא היו קרובים אליי חשבו שאני סנובית
מה שהם לא יודעים זה שזה בכלל בגלל שאני קצת קצת קצת ממש לפעמים ביישנית חח
(שאלה טפשית) מה שנאת בללמוד? כשהייתי רוצה לישון
(עוד אחת) מה אהבת בללמוד? כשהייתי נירדמת
למדת בעיר שלך או מחוצה לה? בעיר שלי ביסודי? בבת ים - בהתחלה ואחר כך בראשון בחטיבת ביניים? בעיר בתיכון? גם
למה אתה הכי מתגעגע בבצפר? לאנשים (ולשעורי אנגלית
) למה אתה הכי לא מתגעגע? לשעורים
חברים מהבצפר עוד יש? הכי טובים :) מורה שעזרה (או עוזרת) לעבור את בצפר בשלום? המחנכת של כיתה ז'! חחחח באופן כללי, בצפר - טראומה או סבבה? טראומה

תורי

שעת התחלה: 16:50 (אם אתם כבר לא בבצפר אז תענו לפי העבר) אוהב את בצפר? את האנשים וחלק מהמורים כן, את ההנהלה הבכירה החדשה פחות תלמיד/ה טוב/ה? בינוני פלוס מקצוע אהוב? אנגלית מקצוע שנוא? מתמטיקה מורה אהוב/ה? חני תורג'מן - המורה לאנגלית, אורנה הררי - המורה ללשון ואפרת, אחת המורות לתנ"ך. מורה שנוא/ה? היו הרבה... למשל חנה ברגר, המורה לפיזיקה ("מה, קיבלו אותך לעתודה?!") וגם אלי גולפור - המורה לאלקטרוניקה ועוד... הכי אהבת ללמוד בבצפר (יסודי, חטיבת ביניים, תיכון)...? תיכון הכי שנאת ללמוד בבצפר...? תיכון גם כן הכי אהבת ללמוד בכיתה (א'-י"ב)...? י' הכי שנאת ללמוד בכיתה...? יא' בבגרות היה קשה? בדיעבד לא ממש. המקצוע שהכי קשה בו? מתמטיקה ופיזיקה המקצוע שהכי קל בו? לשון ואנגלית המקצוע הכי משעמם? אלקטרוניקה המקצוע הכי מעניין? אזרחות (שאלה שטחית) מקובל או לא? כן (עוד אחת) איך הגדירו אותך (חנון, פריק, פקצה, ערס)? קצת מכל אחד, לכן לא הגדירו אותי. (שאלה טפשית) מה שנאת בללמוד? השיעמום והירידה לפרטים שוליים ולא מעניינים, וכמובן שצרי לקום מוקדם בבוקר. (עוד אחת) מה אהבת בללמוד? כשהתחלנו בעשר, וגם את כל הצחוקים בכיתה. בחטיבה צעירה, למדת בעיר שלך או מחוצה לה? בעיר - ת"א! ביסודי? גם בחטיבת ביניים? גם בתיכון? גם (ת"א עיר גדולה) (אם כבר אחרי בצפר) למה אתה הכי מתגעגע בבצפר? לצחוקים, לחומר הקל והלא מסובך, לחבר'ה, לאווירה, לקרבה היחסית לבית. למה אתה הכי לא מתגעגע? למורים המעצבנים, לערבי ההורים ולהרשמות (לא שזה אי פעם השפיע) חברים מהבצפר עוד יש? בטח, רוב החברים שלי מהבית ספר. מורה שעזרה (או עוזרת) לעבור את בצפר בשלום? אפרת המורה לתנ"ך, וגם דנית. באופן כללי, בצפר - טראומה או סבבה? היה טוב, טוב שהיה, ולא הייתי מתנגד לחזור קצת... שעת סיום: 16:59

למעלה