יאללה סקר!

boolbool boy

New member
יאללה סקר!

כל אחד יאמר איזה קליפ הוא הכי אוהב בערוץ 24. שלי: שילה פרבר - אדם חופשי

brz

New member
אויי יש כמה....

לא פראיירים של הדג נחש השיר של מאיר בנאי בא מאהבה אני חושב (זה עם הפרפר) ערומים של שחר אבן צור נ.ב למי שלא יודע היום מתחילים כמה תוכניות חדשות בכרוץ 24 החל ממ16:00

Chandler Rulz

New member
כן, יש מלא../images/Emo70.gif

אחד האהובים זה "צל" של חוה אלברשטיין... גם "יום הולדת" של ברי והפטריה הנגועה יפה. וכמובן, "אל תדליקו לי נר" של "הקליק"

brz

New member
מה משמעות הטונה בסרקאקלס שלך?

המממ בניק שלך?.....

האמת שאין לזה משמעות עמוקה.

פשוט כשנרשמתי לתפוז חשבתי שאני נכנס לרשום הודעה ולא להיכנס לפורומים יותר (אוי כמה שטעיתי...) ונרשמתי עם שם משתמש ממש ממש דפוק ואז נמאס לי ממנו והציעו לי את השם השם הזה ואהבתי את זה. זהו!

Minimal Affair

New member
הקליק, ללא ספק, קליפ מעולה.

יצא בזמן מלחמת שלום-הגליל, אז הייתה לו משמעות גדולה בזמנו. (רמי פורטיס התארח בגיטרה, בשיר הנ"ל.)

lonely TearDrop

New member
ערוץ 24מעצבן אותי../images/Emo46.gif

אבלזה לא מונע ממני להסתכל בו בכל הזדמנות שיש לי.. יוצא לי בדר"כ לראות בשעות הבוקר וכשיש מכונת הלהיטים, והשירים שם גרועים ברובם.. אהמ... שני הקליפים הכי טובים שיצא לי לראות: "דברים בלחש" של כנסיית השכל ו"אוטו זבל" של הבילויים..

yuli c

New member
אמממ...

לא יוצא לי לראות הרבה ממה שהספקתי לראות רוב הקליפים גרועים וממש לא מושקעים וחבל! אהבתי את: יומולדת של ברי סחרוף עם האינפקטד משרום ואת כל הקליפים של היהודים.

מישהי007

New member
אמממ..

אהבת את יומולדת של ברי סחרוף?
זה אני או שברי חולם שהוא ארנב וכשהוא מתעורר הוא מגלה גזרים במקרר?:-S לא, כי הקליפ קצת אידיוטי

exit_from_here

New member
זה דווקא קטע שאהבתי

בערוץ 24 כמו בכל מקום יש טובים יותר ויש הרבה פחות,יש כמה קליפים גאוניים וטובים כמו "אוטו זבל" של הבילויים וכו'. היום עלו גם תוכניות,נקווה שיהיה טוב.

MORAN 007

New member
שלי...

קוב- אדיש דן וחמי אימפריות נופלות לאט ויש עוד הרבה .. יום טוב מורן

yuli c

New member
אמממ

לא ראיתי אף פעם תקליפ שם חם על הירח... מענין... ובקשר לקליפ של כמה יוסי- לא ממש אהבתי...

למעלה