יאללה סקר קטן (אולי עשו כבר, אבל יש הרבה חדשים) על איזה רכב אתם לומדים?
ה הקאובוי New member 30/9/03 #1 יאללה סקר קטן (אולי עשו כבר, אבל יש הרבה חדשים) על איזה רכב אתם לומדים?
S sattla New member 30/9/03 #5 סובארו אימפרזה טורבו לא, לא טורבו אבל הישנות האלה של שנת 2000 פלוס מינוס אולי יותר ישן אהה ואני כבר לא לומד עלייה
סובארו אימפרזה טורבו לא, לא טורבו אבל הישנות האלה של שנת 2000 פלוס מינוס אולי יותר ישן אהה ואני כבר לא לומד עלייה
מ מור~! New member 30/9/03 #11 סקודה אוקטביה בחיפה נראה כאילו היה מבצע במיוחד למורי נהיגה ופשוט כולם קנו את הרכב הזה הלוואי שהייתי לומדת על אימפרזה
סקודה אוקטביה בחיפה נראה כאילו היה מבצע במיוחד למורי נהיגה ופשוט כולם קנו את הרכב הזה הלוואי שהייתי לומדת על אימפרזה
G gilgal01 New member 30/9/03 #12 פאסאט 2004 ...בורה 2002 פולו 2001 ועל עוד כמה מכוניות למורה שלי יש איזה עשר מכוניות פרטיות שלו שהוא מעיסק עליהם מורים שכירים
פאסאט 2004 ...בורה 2002 פולו 2001 ועל עוד כמה מכוניות למורה שלי יש איזה עשר מכוניות פרטיות שלו שהוא מעיסק עליהם מורים שכירים
G gilgal01 New member 30/9/03 #24 בן אדם אני נוהג מגיל 13 על מכוניות ורק שתדע שזה ממש עוזר להחליף רכבים
I idandi New member 1/10/03 #28 אמני משת"פ של המשטרה חכה אני מלשין חחחחחח סתם זה לא טוב להחליף כי בטסט אתה צריך להתרגל לרכב אחד ולא ל8 סוגי רכבים אתה צריך לדעת את הרכב שלך לטסט טוב מאוד
אמני משת"פ של המשטרה חכה אני מלשין חחחחחח סתם זה לא טוב להחליף כי בטסט אתה צריך להתרגל לרכב אחד ולא ל8 סוגי רכבים אתה צריך לדעת את הרכב שלך לטסט טוב מאוד
L lee_1 New member 30/9/03 #13 סוברו אימפרזה, ואם ידיד שלי לא היה אומר לי, סביר להניח שלא הייתי יודעת