יאללה סקר קטן

little shorty

New member
יאללה סקר קטן

מה שיר האהבה שאתן הכי אוהבות? שהכי נוגע בכן? יכול להיות גם לא בדיוק שיר אהבה. אבל אחד שאתן ממש מתרגשות ממנו.

Magic Melody

New member
../images/Emo45.gifאוי גאד, גם אני חשבתי לפני כמה ימים

שאתחתן עם השיר הזה.

yaeli87

New member
אוי יש מלא

faith hill- there youll be אביב גפן-מלאך [בבית ה3 אני כבר מתייפחת...] שלמה ארצי- טלפני טלפני coldplay-yellow אלוהים יודע למה... כל הפסקול כמעט של אהבה זה כל הסיפור... ויש עוד הרבה אין לי ממש כוח לחשוב על זה עכשיו...

קלאסיקה../images/Emo71.gif

MIss You Baby של אירוסמית' כמובן[כי שניה לפני הנשיקה הראשונה שמעתי אותו וגם אחרי זה בזמן נשיקה ו..גם הוא היה עייף אבל העדיף להישאר איתי ואמרתי לו 'למה?4 בלילה לך לישון מאמי' ואז הוא שר לי את זה..] אה וגם Hey There Delila כי זה מדבר על הנושא שלנו ];

The Bitter End

New member
Beatles-I will

למרות שזה בכלל פול מקרטני. כמה פשוט, ככה מדהים. אבל גם Your Song של אלטון ג'ון מרגש אותי, וגם When you say nothing at all שהיה בנוטינג היל. כמה קיטש, אללי.

Plain White T's - Hey There Delilah

אוףאוף כשאני שומעת אותו הוא גורם לי לרצות חבר... :[ אחד השירים המדהימים בעיניי.. למה אין רמקולים

GaloshiT

New member
וואי יש מלא אבל העיקריים שלי

axel fernandez- tu amor pur siempre תאמינו לי , אין של שירי אהבה בספרדית. ועוד שמבינים את המשמעות של כל מילההה
ויש גם The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel richard marx-right here waiting ryan cabrera- she's וכמובן go go dools-iris

Small talk

New member
*עוברת על הרשימת שירים שלי*

cant take my eyes of you (בדיוק יש אותו עכשיו בגלגל"צ). somewhere only we know של קיין 9crims של דמיאן רייס אהבה בת 20- יוסי בנאי (יו גם את זה יש בגלגל"צ). michel של אנוק georgia on my mind של ריי צ'רלס גשם של אלי לוזון התשמע קולי של החלונות הגבוהים שיר ללא שם של יהודית רביץ the one של שקירה i dont want miss a thing של אירוסמית גיטרה וכינור של אריק איינשטין ושלום חנוך

ThE uVa

New member
moondance של ואן מוריסון.../images/Emo60.gif

וגם "לעולם לא" ו"גיטרה וכינור" של שלום חנוך. ובערך חצי מהשירים ב"ריקוד ירח" של גידי גוב, וגם השירים המקוריים באגלית.

Moreiro

New member
Sinead O'connor - Nothing Compares To You

רוב השירים שלי האמת זה כאלה שמרגשים יותר במובן הרע ופחות במובן הטוב. אז ממ. אה אממ אחד שאני אוהבת שנים שהוא בערך שיא הקיטש Ronan Keating - When You Say Nothing At All

אמ...

זכיתי לאהוב/ כמה שאני אוהב- עברי woman- ג'ון לנון! Bonnie Tyler - Turn Around (אחד ה-שירים!
) I KNEW I LOVED YOU- של סבאג' גורדן:) אחד השירים היותר יפים שלהם. ויש גם מלא שירים בספרדית. תגידי- שלמה ארצי שבועה- ריטה ורמי אהובתי- משינה ויש עוד מלא.

למעלה