יאללה... ספרו!!

tali44

New member
יאללה... ספרו!!

איך הכל התחיל? איך הכרתן את ג'וני והתאהבתן בו? זה בגלל חברה, אחות, סרט שראיתם, כתבה בעיתון...? שפכו!

blip1

New member
ניראה לי שכבר רשמתי....

אז כמו שאמרתי לכם(חח) אמא שלי הכריחה אותי לקחת את אחותי הקטנה לסרט ולא היה לי עצבים ואז היא רצתה ללכת לצ'ארלי בממלכת השוקולד,ובאותו זמן דיברתי עם חברה שלי אז היא עושה לי"מה ג'וני דפ?יואו הוא השחקן הכי טוב שיש וחתיך בלה בלה"... (כי גם היא חולה עליו)אז אמרתי לה"מעניין אותי מהדביל הזה עכשיו אני צריכה להיתקע איתה..."או משהו כזה,ובסוף ראיתי את הסרט והיתאהבתי בו אנושות,והוא לקח את ליבי... (אוי שמישהו יביא לי כינור חח)ואז התחלתי ליקנות סרטים שלו תמונות וזה... והוא נהיה משוש חיי ומזור נפשי חחח

nitzan s

New member
אניי =]

טוב האמת שאח שלי ראה את הסרט של שודדי הקריביים הראשון ואני חשבתי שהוא מטומטם כי אח שלי רואה אותו ואני אוהבת לצחוק על סרטים שהוא רואה אבל המשכתי לראות את הסרט איתו ואז ראיתי את קפטן ג'ק ושאלתי אותו מי זה והוא אמר לי ואז סתם חשבתי שהואשחקן נחמד והכל אבל אח"כ גיליתי שכבר ראיתי אותו משחק ב"מספריים של אדוארד" ו"מה עובר על גילברט" (שהאמת לא ממש חיבבתי בתור ילדה...) ושבעצם ראיתי גם פוסטרים שלו בחדר הישן של אחותי ושהיא העריצה אותו אבל עדיין חשבתי שהוא שחקן טוב אבל רגיל כזה. ואז היה בקולנוע את צ'רלי בממלכת השוקולד וממש התלהבתי שהוא משחק דמויות שהן כל כך שונות אחת מהשניה שעוד יותר התחלתי להתלהב ממנו וקראתי עליו קצת חומר ונכנסתי לפורום וזהו מאז אני מתלהבת יותר ויותר עם כל סרט יוצא! =]

britishisbetter

New member
אני

האמת שראיתי לפני הרבה זמן כמה סרטים שלו ובגלל שהסרטים שלו עמוקים והייתי יותר קטנה לא ממש הבנתי את המשמעות.. וידעתי שיש מישהו כזה שקוראים לו ג'וני דפ והוא שחקן אבל לא ממש הייתי מאוהבת בו.. ואז בבום אחד יצא כמובן שה"ק הראשון והלכתי לראות והודות לקפטן ג'ק ספארו המקסים התאהבתי בו.. ואז כבר הלכתי לראות את הסרטים העמוקים שלו מחדש ועוד יותר התאהבתי!!!

DearPrudence

New member
לי יש את הסיפור הכי מרגש...../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אני פשוט לא זוכרת. באמת.

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif אוקיי..

אני אחת מהאנשים שהכירו את ג'וני דרך שודדי הקאריבים.. מה לעשות? אני פשוט לא מכירה אנשים.. כשחברות שלי אומרות לי "שיואו! שמעת מה *מישהו* עשה?" ופשוט אין לי מושג על מה הן מדברות, אני לא מכירה אנשים בסדר גודל של בראד פיט.. אני ככ לא בעיניינים.. בקיצור, הלכתי עם חברה לשה"ק 2, וכל הסרט אני חושבת "פאקקקקק מי זה האיש היפה הזה??!!?" אז פתאום אני חושבת לשאול אתץ חברה שלי "מי זה השחקן ההוא?" "ג'וני דפ" "אהה.." *חמש דקות שבהן חשבתי על זה* "איך אמרת שקוראים לו?" "ג'וני דפ.." *מהרהרת לעצמי* "איך?" "ג'וני דפ נו.." "אהה.." ואז התחלתי לחפש בגוגל כל מיני דברים .. בהתחלה בכלל שחכתי את שם המשפחה שלו אז חיפשתי "ג'ון" "ג'ון משודדי הקאריבים" עד שהחלטתי לעשות לי י' ואז כתתבי "ג'וני משודדי הקאריבים" וראיתי תמונה של ג'ק ספארו אז שמרתי אותה בתוך תיקיה שקוראים לה "שטויות" וקראתי לה "ג'וני דפ!" יענו.. איזה קטע.. תראו מה מצאתי! נראה אתכם מוצאים תמנה שלו! ונורא כעסתי על אנשים שלא חשבו כמוני (מעריצה מתחילה. נו.) והיו לי מלא תמונות מעל המיטה, אז כשאמא שלי הייתה מזיזה תשמיכה ועושה על אחת התמונות רוח, לא הייתי מדברת איתה עד שהיא לא תבקש את חמלתו. ולא ידעתי עליו כלום.. אז פעם אחת קראתי את קורות חייו, אז יום אחרי זה אני באה לחברים : "היי!! ידעת שהשם המלא שלו זה גון כריסטופר דפ השני?!" ו " היי! הוא איבד את הבתולים שלו בגיל 13!" הם היו עונים לי "עבריין" ואני :" לא... בחור נועז.. " "אהה כן! עד גיל 14 הוא התנסה בכל סם שהיה אז בשוק!" "נרקומן" "אז הוא אוהב לנסות דברים חדשים.. =////" בקיצור... הייתי ממש מפגרת.

nitzan s

New member
חחחח אהבתי!

אגב גמני לא ממש מבינה במפורסמים אבל בעיקר בלהקות וזמרים אני מכירה יותר שירים וכאלה ושחקנים אני כבר יותר מכירה אבל לוקח זמן עד שאני נתפסת על שחקן ממש חזק =]

anush91

New member
אצלי זה הכי הזוי...

הכרתי אותו מרכילויות. כן,כן, מכל מיני מדורים סטייל "וואלה סלבס" באינטרנט ובעיתונים (בעיקר במעריב לנוער). ראיתי תמונות, חשבתי שהוא חתיך...לא ידעתי אז איפה הוא שיחק. אני זוכרת שאחר כך הוא גם נבחר לאיש הסקסי בעולם (ע"י פיפל מאגזין אאל"ט) ושמו מלא תמונות שלו בעיתונים וכאלה. ואז איכשהוא יצא לי לראות את סליפי הולו בטלויזיה..ואני כזה: "יו, זה באמת השחקן הזה החתיך מהעיתון" ומשם הכל התגלגל...התמכרתי לשודדי הקריביים וכו'...

tali44

New member
טוב, אני...!!

אז ככה, היינו אמורים לעשות מסיבת אנגלית לקראת איזה חג בכיתה ט' ואחת הציעה להביא את שה"ק 1, והיא אמרה שזה סרט ממש יפה... (בסוף הביאה סרט אחר) ואחר כך ראיתי את הקלטת של של שה"ק אצל חברה שלי, וחברה אחרת אמרה שהיא ראתה את זה, ושאלתי חברה אחרת על מה זה וזה... ובסוף ילדה מהכתב שלי השאילה לי דיסק צרוב ואני הלכתי לחברה שלי וראינו יום שישי (3.2.06) ואני זוכרת את התאריך כי אחרי שנה בדקתי ביומן של חברה שלי שכתבה שראינו את הסרט ביומן. וממש אהבנו את הסרט, ועשינו "הפסקה" באמצע שהלכנו לקחת אוכל וכאלה... וחברה שלי אמרה "אויי איזה חמוד הוויל טרנר הזה" (אוהבת את הומנטיקות וכל הנאהבים והאוהבים) ואז אני אמרתי "אני אוהבת את איך קוראים לו ? ג'ק ספארו..." ואז אחר כך נגמר הסרט והחזרתי לחברה שלי. ואז לקחנו מחברה אחרת את הקלטת והיה כתוב את השם של השחקן וזה היה שם קליט כזה וזכרתי אותו. אחר כך חיפשתי בגוגל "ג'וני דפ" וזה מצא לי את התמונה שהוא בגלובוס הזהב 2006 עם החולצה המכופתרת האדומה
והייתי בשוק שככה הוא נראה במציאות!!! אחר כך הייתי אצל חברה שלי והיו לה 3558009 עיתוני ראש 1 וכאלה והיא הביאה לי חומר על בריטני וג'וני ואז היא כזה "אהה טלי, את יודעת שג'וני הוא משחק בצ'אלרי בממלכת השוקולד?" ואני " מהההההה?@?#?$%^?&^*#@" והיא כזה "כן, כן!" ולא האמנתי לה והיא הראתה לי הוחכה שהיה לה תלוי בחדר כזה דף מהעיתון של הסרט והיה כתוב ג'וני דפ. הייתי ה-מ-ו-מ-ה והחלטתי שאני חייבת לראות את הסרט! ואחר כך הייתי אצל חברה אחרת ואין לי מושג מאיפה זה צץ אבל הייתה איפה שהוא במחשב תמונה של פוסטר הסרט "חתונת הרפאים" והיא כזה, "אהה נראה לי שזה של ג'וני דפ". ובאמת היה כתוב שם Johnny Depp והייתי המומה!! ואז הורדתי את 2 הסרטים האלה, ואחר כך בחופש הגדול ישנתי אצל חברה שלי ובמוצ"ש אחד היה את "בני וג'ון" והיא שאלה אותי אם אני רוצה לראות, אז ראינו וממש התלהבתי מהתפקידים השונים, ובאותו שבוע היה את "מה עובר על גילברט" וראינו, ומייד שהעברנ ערוץ היה את "חלון סודי" אבל זה היה מהאמצע וראינו לאיזה 10 דק' ווויתרנו על זה. אחר כך כבר היו דיווחים על שה"ק 2 וחרשתי באמא של הטריילר בוואלה, וביום שהוא יצא נכנסתי לפורום פה ומאז אני פה.
(אגב, באותו חופש גדול פשוט חרשתי על האינטרנט ועל הסירטונים שלו ביויטוב, וקראתי מידע ופרטים עליו... והשלמתי פערים.
) זהוא...

LizStar

New member
ממ בואו נראה..

אני זוכרת שב2003 אבאשלי לקח אותי לשה"ק 1,כי דוד שלי ראה את הסרט[הוא מקנדה] והוא המליץ לו עליו. כמובן שכל הסרט אני התרכזתי ב 'חמוד הזה עם הכובע',ואז די שחכתי מזה. אחרכ' ב2005,אבאשלי לקח אותי לצ'ארלי בממלכת השוקולד.ונסכרתי שקוראים לו ג'וני דפ... ואז, ב2006 אבאשלי לקח אותי לשה"ק 2...אני כולי בהתרגשות כי ראינו ביום שזה יצא חחח......וכל הסרט חשבתי לעצמי 'הוא ככ' מוכר'...ואחרי הסרט התחלתי לחפש עליו דברים...וממ זהו :>

1dana1

New member
מאז שראיתי "המספריים של אדוארד" ../images/Emo205.gif ../images/Emo3.gif

Little Panda

New member
אצלי... ../images/Emo113.gif

ראיתי את צ'ארלי בממלכת השוקולד ואהבתי, אבל לא התמכרתי לגמרי... אחרי זה ראיתי את "חלון סודי" ואהבתי את התיחכום שבסרט. בדיוק באותו זמן גיליתי את "תפוז פורומים" והצטרפתי לפורום... וכל התערובת הזאת ביחד יצרה את הערצתי ואהבתי לג'ון-ג'ון. (גם שה"ק תרם משהו...) וזהו.

רווי93

New member
אממ

אחותי ממש אוהבת אותו, היא חושבת (יודעת) שהוא השחקן הכי טוב שקיים וממנה אני בעצם מכירה אותו... אבל ממש התחלתי לאהוב אותו מאז שודדי הקאריביים 2 D= -התכאהבתי בג'ק ספארו ואחרי שהכרתי את ג'וני התאהבתי בג'וני אף יותר- (וואי זה נשמע מוזר)

אז ככה..../images/Emo217.gif

זה התחיל משהייתי בת 10 שראיתי את המספרים של אדוארד שחשבתי שאדוארד הוא אמיתי... זה מראה עד כמה שג'וני שחקן טוב חח ואז ראיתי את שודדי הקאריביים ולא ממש יחסתי חשיבות לשמות של השחקנים אז לא ידעתי שזה ג'וני וישר התאהבתי בדמות של ג'ק.. אחרי כמה ימים דיברתי על כמה שאני אוהבת את הסרט עם אמא שלי ואז היא אמרה לי שג'ק זה ג'וני אז חיפשתי אותו בגוגל חח ובאיזה סרטים הוא שיחק ועדיין לא יחסתי אליו כ"כ חשיבות. ואז ראיתי את חלון סודי שאשכרה התאהבתי בו שם... לא בצורה שהוא נראה טוב.. אלה שהוא שחקן מדהים.. אפעם לא חשבתי שהוא נראה כ-ז-ה טוב כמו שכולן חושבות.. לאדעת. קיצרר הוא אחלה של שחקן

G a L104

New member
אני-

ראתי שה"ק,ואהבתי את המשחק שלו בטירוף. בדרך כלל,אני לא אוהבת סרטים שהם דמיוניים ופרועים,ואני נמנעת אפילו מלראות אותם,אבל הפעם זה היה שונה,ממש התאהבתי בג'ק!הוא ממש הצחיק אותי,והוא היה כ"כ חמוד שם. אז התחלתי להתעניין יותר בג'וני,ראיתי יותר סרטים שלו,גיליתי איזה בן-אדן מדהים הוא,וכמה כישרון יש לו, והתחלתי להערץ אותו.

SHaNINuSH55

New member
שה"ק ../images/Emo99.gif

וכל מילה מיותרת! חחח סתםסתם.. אבל זה בזכות שה"ק.. 1 ו-2 ב-3 כבר הייתי מכורה D:

למעלה