יאללה סיכום שבוע!

יאללה סיכום שבוע!

שיר השבוע: תמונת השבוע: מאכל השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: דבר שלילי שקרה השבוע: דבר חיובי שקרה: ימי הולדת שיהיו: איש שאפיין ת'שבוע: יום נבחר: דירוג השבוע מ1-10: איחולים וצפיות לשבוע הבא: משפט השבוע: תנו בראש כלבות יקרות ואהובות שלי:)

galileho

New member
אני

שיר השבוע: smack that מה לעשות שהוא בכל מקום #$^)__^ תמונת השבוע:אין לי כוח :X מאכל השבוע:שניצל[כמו כל שבוע] דבר מצחיק שקרה השבוע:אני ו2 חברות הולכות לתחנת אוטובוס שיחזיר אותנו מבצפר ומאחורינו עוד 3 ילדים הם צועקים 55 בא בשביל לעבוד עלינו ואנחנו רצות קצת וקולטות שעבדו עלינו.. אח"כ הם שוב צועקים 55! ואנחנו כזה HAHA מצחיק -_- פתאום אני וחברה שלי קולטות את השלישית רצה מסתכלות אחורה וקולטות 55! אשכרה : "A little bit like the boy who cried wolf yeah" דבר שלילי שקרה השבוע:מבחנים שבכולם אני די בטוחה שנכשלתי. אבל בקטנה דבר חיובי שקרה:הממ לא יודעת ימי הולדת שיהיו:אח שלי ! 17 ! =] איש שאפיין ת'שבוע:חברה הכי טובה שלי - עדי יום נבחר:בנתיים , אתמול. היה טוב. דירוג השבוע מ1-10: 6 וחצי איחולים וצפיות לשבוע הבא:שיהיה טוב ושנעבור את המבחן בכימיה ובפיסיקה בשלום אאאמן. משפט השבוע:Dont worry Be stupid =]

IamAR

New member
יאפ יאפ

שיר השבוע: "התירוץ" של אביב גפן תמונת השבוע: --------------> אוקסנה השמנה מאכל השבוע: מנה חמה ראאררר דבר מצחיק שקרה השבוע: קניית קונדומים דבר שלילי שקרה השבוע: אופיר דבר חיובי שקרה: ציורים שלי ימי הולדת שיהיו: לטניה!!!! חוגגים לה היום איש שאפיין ת'שבוע: אוקסנה איי לוב יו סווו מאץ'!! יום נבחר: שלישי דירוג השבוע מ1-10: 1 איחולים וצפיות לשבוע הבא: שאני אפסיק לטחון את אותו נושא בלי שום משמעות או התקדמות, אני רק פוגעת בעצמי משפט השבוע: "זה לא השנה, זה הגישה" טכלס היה לי שבוע מזדיין, אחד הגרועים שעברו עליי אבל היי... זה פותח תאפשרות שהשבוע הבא יהיה טוב יותר

bily n

New member
../images/Emo205.gif פיל ../images/Emo205.gif

שיר השבוע: count to six
תמונת השבוע: הביטו לבד http://i99.photobucket.com/albums/l305/ni88nit/PICT2017.jpg
מאכל השבוע: צ'יזבורגר עם צ'יפס ושניצלונים
דבר מצחיק שקרה השבוע: עשן ורוד XD
דבר שלילי שקרה השבוע: אני וחבר שלי נפרדנו
דבר חיובי שקרה: אני וחב שלי נפרדנו
ימי הולדת שיהיו: יש מחר יום הולדת לחברה הכי טובה שלי חיחי
איש שאפיין ת'שבוע: אמ... שניצל ודינה
יום נבחר: רביעי D:
דירוג השבוע מ1-10: 7-6
איחולים וצפיות לשבוע הבא: שיהיה לכולם סילבסטר שמח [=
משפט השבוע: זה יותר נכון פיסקת השבוע: סקס:"שניצל, אתה תעלב אם אני אקרא לך שניצל ויקיפדיה?", שניצל:"לא" סקס:"אז תנחש מה השם החדש שלך?"שניצל:"שניצל ויקיפדיה?"סקס:"יוגב" ושיהיה סוף שבוע נהרד -->

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Under the GUN

New member
מייקי גם את

שיר השבוע: jimmy crack corn תמונת השבוע:
מאכל השבוע: מקדונלדס עם נאגטס דבר מצחיק שקרה השבוע: עשן ורוד בשולה, עם ניצן דבר שלילי שקרה השבוע: אני נוסע עכשיו לב"ש
דבר חיובי שקרה: פגשתי את סקס! ימי הולדת שיהיו: חבר שלי איש שאפיין ת'שבוע: סקס! יום נבחר: רביעי דירוג השבוע מ1-10: 5, רק בגלל סקס איחולים וצפיות לשבוע הבא: לישון הרבה משפט השבוע: סקס:"שניצל, אתה תעלב אם אני אקרא לך שניצל ויקיפדיה?", שניצל:"לא" סקס:"אז תנחש מה השם החדש שלך?"שניצל:"שניצל ויקיפדיה?"סקס:"לא! זה יוגב!" / ניצן

|יובלמהניקשלכרמל|../images/Emo110.gif

גלי! תקשיבי, ניסיתי נאגטס, וזה היה חביב (במיוחד בתוך ההמבורגר
)! עכשיו תורך לטעום המבורגר. (כרמל עדיין לא מאמינה שהיא כתבה משהו לטובת מקדונלדס...)

galileho

New member
טעמתי כבר זה פשוט מגעיל

טוב לא מגעיל אבל גם לא טעים נאגטס לשילטון.

../images/Emo110.gif

שיר השבוע: The Kids תמונת השבוע:אין מאכל השבוע:אין דבר מצחיק שקרה השבוע:הבאתי מצלמה לבצפר והיה מסומם מתמיד. דבר שלילי שקרה השבוע:רבתי עם הידיד הכי טוב שלי. דבר חיובי שקרה:הוא לא מעניין אותי. ימי הולדת שיהיו:לא היו. איש שאפיין ת'שבוע:אין יום נבחר:חמישי? דירוג השבוע מ1-10: 6 איחולים וצפיות לשבוע הבא: לישון הרבה משפט השבוע:אין.

jogy

New member
גם אני

שיר השבוע: bitch תמונת השבוע: מאכל השבוע: שקשוקה! דבר מצחיק שקרה השבוע:ראיתי בוראט והיה מצחיק ....גם ראיתי סרטון של חתולה מאוננת, זה גם מצחיק... דבר שלילי שקרה השבוע: קבלתי 70 בממתמטיקה דבר חיובי שקרה: הכל חיובי...יהיה טוב ימי הולדת שיהיו: לי! לי יהיה עוד מעט! איש שאפיין ת'שבוע: לוסי המגניב שהיה איתי כל השבוע יום נבחר: יום שני היה יום מעולה בעליל...ביטלו שעתיים אנגלית, ישנתי אצל לוס וראינו בוראט... דירוג השבוע מ1-10: 8?.. איחולים וצפיות לשבוע הבא: שיהיה מעולה ושיאהבו אותי יותר...חח משפט השבוע: "הלו, אמא?" -"מי זה?" "אני...." -"מי?.." יגל! " -"מי?...זאת טעות?"

jogy

New member
יובל יא פות

תספר לי יום לפני פכם הבאה כדי שאני אוכל לעלות על ההסעה ללהבים בבצפר! טוב שאתה מספר לי בערב...

למעלה