יאללה סיכום שבוע....

יאללה סיכום שבוע....

שיר השבוע של נועם: שיר השבוע של אומן אחר: דיסק שבועי: סינגל השבוע [אני עדיין עם זה
] הופעת השבוע [גם אם לא הייתם במוזה,תזרמו נו חח]: 5 [כמחווה לחמסה
] חווית טובות שעברתם השבוע: חוויה אחת פחות טובה וזה: ציטוט השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונה:

פלדלמן

New member
I love you (NOT) terminal....

שיר השבוע של נועם: יופי, דמעות יבשות, סתם שיר השבוע של אומן אחר: עברי לידר - ביום שמש יפה דיסק שבועי:
סינגל השבוע [אני עדיין עם זה]: יופי - דההה
הופעת השבוע [גם אם לא הייתם במוזה,תזרמו נו חח]: כ"כ מוזההה!!!!! 5 [כמחווה לחמסה] חווית טובות שעברתם השבוע: ההופעה אתמול במוזה, יום שלישי בעבודה, מתמטיקה
, דייט עם ___
, הכנתי אוכל
חוויה אחת פחות טובה וזה: יום שלישי בעבודה....מישהו הרס לי את כל המצב רוח לכל התק' הקרובה - ילד מפגר! ציטוט השבוע: "גם אם הייתי אוהב בנות אז......."
נועם - הרגת אותי
אדם שעשה לכם את השבוע: גלי - אתמול, הסמנכ'"ל שלנו - ביום שלישי, חברות מהעבודה - כל השבוע
תוכניות לשבוע הבא: לימודים לימודים לימודים , עבודה עבודה עבודה (בלילות) ו...ים
ביום שישי בבוקר אחרי המשמרת לילה
תמונה:
- אני בעבודה עכשיו...

"איך בין החלומות אני רואה את פניך.." ../images/Emo189.gif

שיר השבוע של נועם: בורח, עדיין לא [שיר חדש ופשוט אדיר], לעוף, תראי אותי
, והביצוע שלו ל'הכל מתפורר' שיר השבוע של אומן אחר: 20.4, קרן אור, לא יקרה ביננו-דגני, קסמאמאק-הדג נחש, בין החלומות- דור דניאל, ג'ה איז וואן-מוש בן ארי, באבש"ה-עברי לידר דיסק שבועי: ממ.. דגני אני משערת, כי יש לי אותו פעמיים עכשיו. סינגל השבוע [אני עדיין עם זה] יופי. אוף קורס. הופעת השבוע [גם אם לא הייתם במוזה,תזרמו נו חח]: משה פרץ. וואי איזה מלך.
סתם. ברור שהמוזה. וואו.
5 [כמחווה לחמסה] חווית טובות שעברתם השבוע: הופעה של דגני, הופעה של נועם, כנס מתגייסים, שיחות ממש חשובות עם אנשים, לחזור הביתה.... חוויה אחת פחות טובה וזה: רק אחת? /: ציטוט השבוע: "עומד על אמצע הגג ביום של חורף ולא יודע אם כדאי או לא כדאי.." [צמרר אותי איך שהוא שר את זה..] אדם שעשה לכם את השבוע: יש כ"כ הרבה, ואין אחד ספציפי. מי שיודע יודע.
תוכניות לשבוע הבא: הרבה הרבה צופים.
תמונה: אמנם לא תמונת השבוע, אבל כדי שתראו את המתנה.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

מנסה להסביר.. [המשך בסיכום של הילי../images/Emo13.gif]

שיר השבוע של נועם: עדיין לא השיר החדש והמהמם,הבנתי בערך, אני וכל המחשבות.
שיר השבוע של אומן אחר: בין החולומות,מחר יהיה בסדר-דור דניאל,עד מחר-אביתר בנאי גור חתולים,אינטואציהשלומי שבן כמובן, הסיגריה האחרונה- אריק ברמןהרבה הרבה הדג נחש,וואו היה בן זונה בהופעה שלהם. דיסק שבועי: הדיסק של דגני
סינגל השבוע [אני עדיין עם זה]: יופי כמובן הופעת השבוע [גם אם לא הייתם במוזה,תזרמו נו חח]: ההופעה של הדג נחש,וההופעה של נועם! 5 [כמחווה לחמסה] חווית טובות שעברתם השבוע:הופעה של דגני, בשורה של דחיית גיוס
,פסטיבל יותר,ההופעה במוזה, ולהיות עם המון אנשים שאני אוהבת בשבוע אחד,ומחר אני רואה את ענברי
חוויה אחת פחות טובה וזה: מעדיפה לשמור את זה לעצמי ציטוט השבוע: הציטוט שנועם סיפר אתמול בהופעה שהוא אמר שהשיר הבא הוא שיר נחמד ואז הוא אמר סתם שהשיר הבא הוא בן זונה חחחחח הרג אותי אדם שעשה לכם את השבוע: הרבה.. לא אתחיל לפרט תוכניות לשבוע הבא: הופעה בכפר יונה, לטוס לפריסססססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!(:) תמונה: אולי אצרף יותר מאוחר שאקבל את המצלמה שלי!!!

inbarIL

New member
To the unknown, to where you are..../images/Emo14.gif

שיר השבוע של נועם:הבנתי בערך השיר החדש
, לעוף, הביצוע להכל מתפורר
שיר השבוע של אומן אחר:UNKNOWN של lifehouse..וגם through theis times..וואו הם פשוט מדהימים.אין דברים כאלה.
וגם "שירים" של עברי, ושירים של הייסקולמיוזיקל3^__^ לא לצחוק עליי
ואההה גם "יסמין" של הפיל הכחול..
דיסק שבועי:
סינגל השבוע [אני עדיין עם זה]חח יופי וזה
הופעת השבוע [גם אם לא הייתם במוזה,תזרמו נו חח]:מוזה
5 [כמחווה לחמסה] חווית טובות שעברתם השבוע:ים עם כל השכבהההההה
, לסיים עם הבגרות בהיסטוריה
, מוזה, חברים, מיכלי פה, ומחר גם שיר פהD:
חוויה אחת פחות טובה וזה:..
ציטוט השבוע:"מי שותה פטל?!":) אה חחחחחחחחחחחחחחח ו"מי הוא בעל האמונה הכי גדול בשכבה?" חחחחחחחחחחחחחחחח יאוו בחיים אני לא אפסיק לצחוק על זה
אין דברים כאלה!!
אדם שעשה לכם את השבוע:ממ כתבתי שמות ויצא 21 אנשים..אז אני פשוט אגיד שהרבה מכם, ושכל השכבה המדהימה שלי
ומי שיודע יודע..
תוכניות לשבוע הבא:חופש
יום כיף עם חנצ'וק, עברי בזאפה!!, מסיבה וזה, ונראה כבר
תמונה:מתוך המליון שיש

המחצללת

New member
"האמנות היא ניסיון ליצור אנושיות לצדה של

המציאות" איזה משמח, שנועם ממש ממש אהב את המתנה.... חמסה ופרח, ממש נועם פנחסוב.. חחח
שיר השבוע של נועם: בורח, הכל מתפורר -מהמוזה, לעוף..
שיר השבוע של אומן אחר: להיות שוב זר לך-החדשות, אריק-שלומי שבן,
דיסק שבועי: שלומי שבן- עיר
סינגל השבוע [אני עדיין עם זה - יוווווווווווווווווווווופי!!]
הופעת השבוע [גם אם לא הייתם במוזה,תזרמו נו חח]: כמובן שהמוזה!!!!!!!
5 [כמחווה לחמסה] חווית טובות שעברתם השבוע: חחח... אוקיי, אז המוזה, לסיים בצפר, שצבעתי לסגול, שופינג, שיעור אחרון בתיאטרון ב"ש...
חוויה אחת פחות טובה וזה: האסון הנורא... יובל נועם http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1093699.html
ציטוט השבוע: הציטוטים של נועמיקו מהמוזה... בעיקר שהוא ציטט את עצמו..חח
אדם שעשה לכם את השבוע: וואו המון. בעיקר החפלה שהיתה במוזה
תוכניות לשבוע הבא: עבודה, והחתונה של אחותי!!!
תמונה: תמונה הזויה, מהשיעור צילום... חח.. ניסו להפוך אותי לילדה מהצלצול! :p

למעלה