יאללה נושא חדש

heaven is here

New member
יאללה נושא חדש

איך התחלתם לשמוא את טראוויס? אני, בכל מקרה, זוכרת שהתחלתי לשמוע איזה שיר שלהם מהדיסק "the man who" והתאהבתי ואז יצא "the unvusible band" אז בכלל התמכרתי. ואתם

אואואו!

ייאי!
אממ... שמעתי את sing בהתחלה, נראה לי דרך גיא פינס.
או אולי ב-MTV? בכל אופן, שמעתי את sing, אהבתי, אבל לא יחסתי לזה יותר מדי משמעות וזה. אממ... אח"כ יצא side, שלא ממש שמתי לב אליו, לא בגלל שאני אל אוהבת אותו, כנארה פשוט לא ידעתי שזה השיר הזה.
אבל ממש התחלית לאהוב אותם מ - flowers in the window... יום אחד בדרך לביצפר שמעתי אותו באוטובוס, ושמית לב שאני יודעת את כל המילים,
ואז קניתי את הדיסק, וזהו. טראוויס היא הלקה האהובה עלי.
אואואו, ד"א, זה ממש ממש מציק לי - מתי השיר flowers יצא?

אואואו, תודה!../images/Emo13.gif

פשוט אני וחברה שלי דברנו על זה שהיה לנו טעם ממש גרוע לפני כמה שנים, ואז היא אמרה לי שאני התחלתי לאהוב מוזיקה נורמלית לפניה, ואז נקלענו לשאלה מתי זה היה, כי היו כל מיני זמנים שלא הסתדרו לנו.
כמו זה - מתי הכרנו???
בין ח' ל-ט'? בין ז' ל-ח'? זה לא מסתדר לי כל כך.

aniviel

New member
../images/Emo13.gif

אני התאהבתי בWhy Does it Always Rain on Me ובComing Around אבל עוד לא קניתי אף אלבום שלהם... אז יצא Sing שמאוד אהבתי ואז פגשתי אותם בשוודיה, וכמה ימים אחר כך יצא Side... קניתי את The Man Who ואת The Invisible Band והשאר היסטוריה

FuNnY ThInG

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

היהיהי כמה שאני אוהבת לספר את הסיפור הזה
אז יום אחד הלכתי לטל ובזמן ששיחקנו במחשב פתאום שמו את sing בטלוויזיה וישר התאהבתי בקליפ. אז גם התחילו לשים אותו כל הזמן ברדיו... וזהו! זו היתה love at first sound!
כל כך אהבתי את השיר שישר קניתי את the invisible band
אז כמובן גם שמעתי את side ואת flowers in the window... ואחר כך גם הבנתי שגם WDIAROM זה שיר שלהם
אה ואז כמובן נכנסתי ל-travisonline והכרתי את travisland.... מי היה מאמין שכבר עברו כמעט 3 שנים?!
בכל מקרה, זה הסיפור שלי
-אפרת x

The Girl Who

New member
הממפי...../images/Emo13.gif

הווו...הזכרונות...
*נוסטלגיה* בעיקרון הפעם הראשונה שראיתי אותם היה ב- Why does it always rain on me, ואני זוכרת שאהבתי את השיר, אבל ממש לא התייחסתי אליו מספיק. אחותי כל הזמן נדנדה לי שאני אשמע אותו...ושהם ממש חמודים... אין מה לעשות..הייתי קטנה מדי וטפשה...
אז כש-sing יצא התאהבתי בהם, ואני זוכרת שפשוט כל הזמן ראיתי אותם בטלוויזיה, אבל לא קלטתי שהם בעצם הלהקה ששרה את Why does it always rain on me. הייתי קצת סתומי...
זה הכל...
ואפרת באמת מפחיד שעברו 3 שנים...!!! אני עדיין לא מאמינה...

Eowyn of Rohan

New member
הכל התחיל מ-sing

MTV פשוט חרשו עליו! אז נדבקתי אליו ואז יצא side שהוא אחד האהובים עלי ואחר כך flowers in the window שהיה קיטשי ונחמד. אז שכחתי אותם קצת{הפאוור מטאל והרוק האמריקאי שבו את ליבי} ולפני חודש-חודשיים חזרתי שוב.

music freakit

New member
אצלי הכל התחיל

כשקיבלתי ממעריב לנוער את האוסף "kinky love 3" והיה שם את "why does it always..." וממש נדבקתי אליו, ונראה לי מ"side" התחלתי לאהוב אותם יותר, ואז חברות שלי קנו לי את "the ivusible band" , ואני קניתי את the man who" , וחברה שלי צרבה לי את הראשון שלהם (
), ואני קניתי את האחרון איך שהוא יצא... נראה לי פספסתי את הפואנטה, בזארית שכמותי... בכל מקרה, הכל התחיל ב

hangman Jury

New member
אני התחלתי לשמוע אותם מ..

ה-אנפלגד שלהם ב- VH1 ראיתי את זה ואהבתי מאוד וקניתי דיסק שלהם

Kettercat

New member
דרך לירון! ../images/Emo9.gif

היא בטח זוכרת את כל הסיפור... התאהבתי בשיר Sing, כמו כולם, אבל זה ממש התחיל כאשר צפיתי בתוכנית אחת בטלוויזיה (ספיישל איסטנדרס שהיה בזמנו, למי שמכיר...), ו-WDIAROM (שמאותו רגע, עד היום, הפך לשיר האהוב עליי ביותר בכל הזמנים) נוגן ברקע. ותוך שיחת טלפון עם לירון, פתאום יצא לי לדבר על השיר הזה ושמעניין מי שר אותו, היא כמובן אמרה לי שטראביס... ומאז הכל, כמו שאומרים... היסטריה

למעלה